Как да гледате UFC 235 Jones срещу Smith на Kodi Krypton, Leia и на FireStick

Търсите ли безпроблемна опция за предаване на главно събитие на UFC 235 на живо безплатно? След това преминете през нашето ръководство и вижте как лесно можете да гледате Джоунс срещу Смит на Kodi. Насладете се на цялото UFC събитие на живо на Kodi чрез невероятните му добавки Kodi, осигуряващи HD потоци с едно щракване.

Джон Джоунс се върна в осмоъгълника в UFC 232 с гръм след 15-месечно спиране. Той се изправи срещу Александър Густафсон и запази шампионата в лека тежка категория на UFC. Сега той е готов да защити титлата си срещу Антъни „Lionheart” Смит на 2 март в UFC 235 в Лас Вегас, НВ.

Антъни Смит е отличен нападател и бърз в осмоъгълника, което ще бъде едно нещо, което Джоунс трябва да има предвид. Въпреки това, джиу-джитсу и комбинацията за бокс на Джон Джоунс определено ще му бъдат полезни. Наземната игра на Смит е слаба, тъй като той не е кой знае какъв грайплер, но играта на Джоунс на земята е силна и това може да създаде някои проблеми на Смит.

И двамата тези бойци си пробиха път към върха и останаха скромни през цялата си кариера. Дори в пресконференцията на UFC 235 и двамата бойци имаха уважителни забележки един към друг, които показват тяхната зрялост.

Livestream UFC 235 на Kodi

Това ще бъде един адски бой и не можете да си позволите да го пропуснете. Ако имате проблеми с излъчването или търсите начин да го предавате на живо, тогава най-добрият вариант за вас е Kodi.

  Как да гледате Стенли Къп PlayOffs онлайн на живо без кабел безплатно онлайн

LAS VEGAS, НЕВАДА – 31 януари: по време на пресконференцията на UFC 235 в театъра на Дейвид Копърфийлд в MGM Grand на 31 януари 2023 г. в Лас Вегас, Невада.

Kodi има едни от най-добрите добавки за пара на бойни спортни действия на живо без да плащате такса. Въпреки това, стриймингът на Kodi без VPN може да бъде рискован, защото добавките, предоставящи безплатни потоци, понякога са обект на пиратство. Следователно, по-добре бъдете безопасни, отколкото съжалявайте, използвайте надеждна VPN услуга, за да защитите вашата поверителност.

Има специализирани най-добри доставчици на Kodi VPN като PureVPN, който има специална добавка за Kodi. Това дава възможност на потребителите да се наслаждават на поточно предаване с Kodi без никакви проблеми със свързаността. В допълнение, поточните добавки на Kodi и свързването към VPN сървър, можете да се насладите на безпроблемно стрийминг, защото тези сървъри са подобрили скоростта на изтегляне и качване.

получите kodi vpn cta

Как да гледате Джон Джоунс срещу Антъни Смит на Kodi Krypton 17.6

 1. отворено Коди > Кликнете върху Настройки иконакак да гледате ufc 235 на kodi
 2. Кликнете върху досие мениджър опция > Кликнете два пъти върху Добавиизточник опция > Ще се отвори диалогов прозорецkodi addon за ufc 235
 3. Кликнете <Нито един> и въведете това URL http://onenation.info/Repo/ > Кликнете Добре. Назовете този източник на медия като „Една нация” > Кликнете Добре > Кликнете Добре отново, за да затворите диалоговия прозорецгледайте ufc 235 на криптон 17.6
 4. Върнете се в главното меню на Kodi и кликнете върху Добавидобавки разделufc235 коди хранилище
 5. Кликнете върху Кутия икона от горния ляв ъгългледайте ufc 235 на планетата mma
 6. Изберете Инсталирай от цип досие опцияkodi zip файл за Джоунс срещу Смит
 7. Превъртете списъка и кликнете върху един нация > Кликнете върху onenation-1.0.5.zip и изчакайте известиетоедно национално хранилище за гледане на ufc на kodi
 8. Сега кликнете върху Инсталирай от хранилище опция за файл > Превъртете надолу в списъка и изберете Едно национално хранилищеКак да гледате Смит срещу Джоунс на Kodi Leia 18
 9. Отидете на Видео добавки папка > Изберете измама > Кликнете Инсталирай > Изчакайте уведомлението
  Как да инсталирате Kodi на Mac OS с настройка на библиотеката Kodi

Как да гледате UFC Джон Джоунс срещу Антъни Смит на Kodi FireStick

Как да гледате Смит срещу Джоунс на Kodi Leia 18

 1. отворено Коди > Кликнете върху Настройки
 2. отворено досие мениджър опция > Кликнете два пъти върху Добавиизточник опция > Ще се появи диалогов прозорец
 3. Кликнете <Нито един> и въведете това URL http://www.lvtvv.com/repo/ > Кликнете Добре. Назовете този източник като „Kodil” > Кликнете Добре > Кликнете Добре отново
 4. Върнете се на началния екран > Кликнете Добавидобавки
 5. Кликнете върху Кутия икона от горния ляв ъгъл
 6. Кликнете върху Инсталирай от цип опция за файл
 7. Превъртете списъка и кликнете върху Kodil > Кликнете върху kodil-1.3.zip и изчакайте известието
 8. Сега кликнете върху Инсталирай от хранилище опция за файл > Изберете Хранилище Kodil от списъка
 9. отворено Видео добавки папка > Изберете Планета ММА > Кликнете Инсталирай > Изчакайте уведомлението

Как да гледате UFC Джон Джоунс срещу Антъни Смит на Kodi FireStick

За да гледате това основно събитие на FireStick през Kodi, първо трябва да инсталирате Kodi на FireStick. След като инсталирате Kodi, изпълнете следните стъпки:

 1. Отворете приложението Kodi на Fire Stick
 2. Отваряне на опции за програмисти > Включете отстраняване на грешки в ADB и приложения от неизвестни източници.

След това следвайте илюстрираната по-горе процедура за Kodi Krypton или Kodi Leia, и двете са сходни процедури, но имат различни добавки.

заключение

Сражението предстои през следващата неделя, но свръх достигна своя връх и ще продължи да нараства с течение на времето. Уверете се, че сте подготвили системите си за предаване на събитието на живо и гледайте тази интензивна борба, като и двамата тирани чрез удари един към друг.

  Как да инсталирате 1Channel PrimeWire на Kodi XBMC в 7 стъпки

И двамата са украсени бойци и са спечелили голяма репутация в индустрията на бойните спортове. Ето защо много хора твърдят това като веднъж в живота.

Стрийминг с Kodi не е сложно нещо и със сигурност ще имате страхотно изживяване в поточно предаване с гореспоменатите добавки на Kodi. Милиони хора разчитат на Kodi за нуждите на поточното предаване на живо и Kodi никога не разочарова никого. Независимо от това, наличието на VPN доставчик е силно препоръчително за безопасен поток.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Thanks! You've already liked this