Как да гледате HotStar извън Индия в САЩ, Великобритания, Канада и други

Вие сте любител на стрийминга и се чудите къде можете да предавате всички нови филми за Боливуд и Холивуд заедно с индийски телевизионни предавания, съдържание на Netflix и спортове на живо? Можете да го имате на една платформа, т.е. HotStar. Следвайте това ръководство, за да видите как да гледате HotStar и да се насладите на най-доброто поточно изживяване. Не забравяйте да прочетете нашите най-добри Kodi addons и kodi vpn ръководства.

Какво е HotStar?

CTA

HotStar е най-популярната и най-голямата индийска платформа за онлайн VOD стрийминг. В него са включени популярни филми, телевизионни предавания и спорт от цял ​​свят. Голям брой онлайн стриймъри в Индия използват HotStar за поточно предаване на IPL игри, гледане на филми и други индийски телевизионни предавания. Понастоящем има много ограничени надеждни и висококачествени мобилни платформи за забавление. Изминаха 3 години от пускането на HotStar и до днес той е успешен в привличането на онлайн стрийминг аудитория.

Определено съдържание може да бъде изтеглено от сайта HotStar. Под определено съдържание имаме предвид част от старото съдържание, което може би вече не е в тенденцията. Още едно нещо, което трябва да разберете е, че видеоклиповете от HotStar могат да се изтеглят само на мобилни устройства и таблети, а не на всеки лаптоп или компютър.

Можете да гледате любимите си филми по заявка на HotStar в Индия, САЩ и Канада. Наскоро той беше достъпен във всеки регион, но сега е ограничен гео.

В кои държави се предлага HotStar ?

Както беше посочено по-рано, HotStar се предлага в Индия, Канада и САЩ. Ако обаче използвате VPN услуга, можете да получите достъп до нея от всяка точка на света, но само като се свържете със сървър на горепосочените страни.

как да гледате hotstar

Как да деблокирате / гледате HotStar извън Индия с VPN

HotStar е географски ограничен сайт и съдържанието, достъпно на този уебсайт, не може да бъде достъпно от никъде другаде освен от Индия, САЩ и Канада. Следователно, ако се опитвате да получите достъп до Hotstar от който и да е друг регион, ще бъде необходима VPN услуга за заобикаляне на ограниченията.

VPN услуга ще ви позволи да се свържете със сървъри в неограничени региони и следователно ще скрие вашия IP адрес, като го създава с IP адреса на горепосочената държава. Използването на VPN е много лесно, тъй като всичко, което трябва да направите, е просто да се свържете с отдалечен сървър и след това да сърфирате в интернет за достъп до всичко, което е било ограничено.

  Как да гледате UFC 225 на Kodi Live Online безплатно

VPN доставчициPriceOfferWebsite
PureVPN $ 10.95 $ 2.91Per месец

Специална оферта: 73% отстъпка

Посетете сайта
Прочетете рецензия
Surfshark $ 11.91 $ 1.99Per месец

Специална оферта: 83% отстъпка

Посетете сайта
Прочетете рецензия
CyberGhost $ 12.99 $ 2.75Per месец

83% отстъпка

Посетете сайта
Прочетете рецензия
ExpressVPN $ 12.95 $ 8.32Per месец

35% отстъпка

Посетете сайта
Прочетете рецензия

Как да гледате HotStar в САЩ без VPN

Преди това HotStar не беше наличен в нито един регион, различен от Индия, но наскоро разшири регионите си като САЩ и Канада. Затова потребителите, които желаят да имат достъп до HotStar в САЩ, могат лесно да го направят, без да използват VPN. HotStar може да бъде лесно достъпен в САЩ без VPN, като просто отидете на URL адреса „us.HotStar.com“. Това е официалното разширение на домейна, предоставено от HotStar за региона на САЩ.

Как да гледате HotStar извън Индия на компютър

За да гледате HotStar извън Индия на компютър, изпълнете следните стъпки:

 1. Отвори VPN приложение > Влизане до вашата VPN услуга.
 2. Сега Connect до сървър на регион Индия.
 3. отворено вашия браузър > Въведете това URL адрес: https://www.HotStar.com/.
 4. Впиши се към вашия HotStar акаунт и започнете да гледате любимите си филми и телевизионни предавания в HD качество.

Как да предавате HotStar на iPad и iPod

Най-хубавото на HotStar е, че има специално приложение за iOS. Следователно, потребителите могат лесно да гледат HotStar на iPad и iPod.

 1. Отвори iTunes приложение магазин > Търсене за HotStar > Кликнете върху Приложение HotStar > Изтегли го.
 2. След като инсталацията приключи, отворен приложението.
 3. Влизане приложението, използващо вашите HotStar идентификационни данни > Сега стриймвайте каквото искате да гледате на вашия iPad и iPod.

Гледайте HotStar в Канада

Наскоро HotStar беше достъпен в Канада и беше създаден специален домейн за потребителите на HotStar в Канада. Домейнът, който беше стартиран за HotStar в Канада, е „https://ca.HotStar.com/“. Не са необходими VPN или прокси сървъри за достъп до сайта и приложението HotStar в Канада. Просто отворете гореспоменатия уебсайт на вашия браузър и се регистрирайте за услугите на HotStar.

Как да гледате HotStar във Великобритания

Въпреки че HotStar се предлага в САЩ и Канада, различни от Индия, той все още не е официално достъпен във Великобритания. Въпреки че има страхотна онлайн стрийминг услуга, сравнима с HotStar като Netflix и Hulu, достъпна във Великобритания, тази е ограничена за поточно предаване в този регион. Един от най-невероятните обстоятелства, които трябва да забележите, е, че има голям брой индианци, пребиваващи във Великобритания. И така, съдейки по този факт, можете да се чудите колко биха се радвали да предават родното си съдържание и не само това, много англичани обичат да гледат боливудското съдържание, точно както индианците обичат Холивуд.

Можете да имате достъп само HotStar във Великобритания, чрез използване на VPN. За да гледате любимото си съдържание в HotStar в Обединеното кралство, просто променете текущото си IP местоположение от Обединеното кралство към индийския регион и лесно достъпете до HotStar.

cta 3

Следователно, за да получите достъп до HotStar във Великобритания, ще трябва да използвате VPN услуга, тъй като съдържанието, което се опитвате да предавате без него от UK IP, няма да се възпроизвежда, а ще възникне грешка при възпроизвеждане. Независимо от това, ако имате активна VPN услуга и сте свързани с индийски сървър, ще можете да гледате любимото си съдържание в HotStar. Избраната от вас VPN услуга трябва да бъде достатъчно надеждна и бърза, за да ви помогне безпроблемно да предавате съдържание.

  Как да инсталирате Specto Fork на Kodi - 6 стъпки Основно ръководство

Как да гледате приложение HotStar в арабските страни

HotStar е страхотна медийна стрийминг платформа, която има разнообразие от ново и тенденциозно съдържание. Уви, той не се предлага в арабските страни. Държави като ОАЕ, Дубай, Саудитска Оман и Катар предпочитат да предават много индийско съдържание много, но не могат да го направят поради гео ограниченията на този сайт. Феновете на HotStar в тези страни могат лесно да гледат телевизионни предавания HotStar, като използват HotStar прокси или VPN услуга.

Използвайки Proxy или VPN, те ще могат да се наслаждават на пряко предаване на HotStar и телевизионни предавания HotStar (Които са толкова раздути по целия свят).

Как да гледате HotStar в Пакистан

Феновете на телевизионните предавания HotStar са в голям брой в съседната страна на Индия, т.е. Пакистан. Хората на Пакистан обичат да гледат филми в Боливуд и индийски телевизионни предавания. За съжаление HotStar е ограничен в Пакистан и единственият начин да гледате HotStar на живо или филми и телевизионни предавания е чрез заобикаляне на гео ограниченията чрез VPN или HotStar Proxy.

Изтегляне на HotStar

Приложенията HotStar са достъпни за множество мобилни платформи като устройства с Android и базирани на iOS устройства, напр. iPhone. За мобилни телефони с Android, можете лесно да го изтеглите през Google Play Store и можете също да изтеглите apk файловете на HotStar, достъпни онлайн. Като има предвид, че за устройства, базирани на iOS като iPhone и iPad, можете да го изтеглите през iTubes App Store от вашето устройство.

HotStar Регистрация

Съдържанието, достъпно в HotStar, е с високо качество и потоци без буфер, без да изостават. Всичко страхотно обаче има цена и затова потребителите трябва първо да се абонират, като изберат план за плащане. HotStar е просто конкурент на Netflix и Hulu и затова съдържанието, което излъчва, не е безплатно.

В кои държави е наличен HotStar?

HotStar предлага 3 различни планове за плащане, от които да избирате, а най-доброто при тези планове за плащане е, че всички те са на разумни цени. За да се регистрирате за услугата HotStar, изпълнете следните стъпки:

 1. Отворете „https://www.HotStar.com/subscribe/payment“.
 2. Изберете желания от вас план за плащане.
 3. Въведете вашите данни, т.е. име, имейл адрес и парола.
 4. Въведете данните за кредитната си карта.
 5. Потвърдете детайлите.
 6. Насладете се да гледате любимите си предавания в HotStar.

Поток гореща звезда със субтитри

HotStar не предлага субтитри за всеки видеоклип, който е наличен на неговата платформа, но някои видеоклипове вече имат субтитри за тях. Все пак можете да проверите за субтитри, като отидете на опциите за видео и проверите опцията CC, като го активирате, можете да активирате субтитри.

Как да гледате HotStar с приложението Jio TV на живо

Потребителите на Jio sim и Jio TV Live Live могат лесно да използват функциите за предаване на живо и филми HotStar, но това е ограничено само до индийското съдържание. И още нещо, потребителите на Jio все още ще трябва да се абонират за HotStar India, преди да могат да започнат стрийминг в HotStar.

  Kodi не работи? Чести грешки и поправки (2023)

Безплатен VPN за HotStar

Има много безплатни VPN и HotStar прокси сървъри, достъпни онлайн, но обикновено не препоръчваме на потребителите да изпробват тези безплатни VPN поради тяхната уязвимост. Безплатен VPN ще повлияе на поточното ви предаване, тъй като безплатните VPN сървъри се използват от милиони хора по целия свят. Следователно по-ниското време на реакция за поточно предаване води до много буфериране. Ето обаче няколко предложения за вас:

 1. ZenMate
 2. Browsec
 3. Здравей
 4. Hidemyass
 5. Spyoff
 6. Тунелна мечка
 7. Целувка за сигурност
 8. ProtonVPN
 9. Speedify
 10. X-VPN

Как да изтеглите филми и телевизионни предавания от HotStar

HotStar India не позволява на потребителите да изтеглят филми и телевизионни предавания от своята платформа. Обаче определено съдържание, което е старо или вече не е в тенденция, може да бъде изтеглено от HotStar. Когато отворите или търсите видео, над него ще видите икона на вала. Кликнете върху него и ще имате опцията за изтегляне пред вас.

Едно нещо, което трябва да разберете тук, е, че не можете да изтеглите видеоклипове от HotStar на вашия компютър; можете да го направите само на мобилното си устройство или таблети.

Гледайте най-новите телевизионни предавания HotStar / сериали и филми

гледайте Hotstar извън Индия

HotStar India предлага всички най-новите телевизионни предавания, филми и спортни действия на една платформа на много разумна цена и с високо качество. Просто се абонирайте за HotStar и можете да гледате всичко, за което копнеете, както и всичко ново и тенденциозно. Той има както индийско, така и западно съдържание, както и филми от Боливуд и Холивуд.

Как да гледате HotStar по телевизията

Можете да гледате HotStar на вашия телевизор по метод, наречен странично зареждане, но той работи само на Android TV. Изпълнете следните стъпки, за да започнете:

 1. Отидете на ES File Explorer (Инсталирайте първо ES Explorer Explorer, ако все още не сте го инсталирали).
 2. отворено Магазин за игри на вашия телевизор > Търсете „Sideload Launcher за Android TV“ и го инсталирайте.
 3. Отидете на началния екран > Отваряне на приложения > Отворете приложението за странично стартиране.
 4. Кликнете върху ES File Explorer.
 5. Отидете в Мрежа > Кликнете върху Дистанционен мениджър > Включете, за да получите FTP адрес.
 6. Сега от вашия компютър или лаптоп въведете FTP адреса в уеб браузър > Вашият телевизор и компютър вече ще бъдат свързани заедно.
 7. Сега прехвърлете APK файл от вашия компютър към вашия телевизор.
 8. След това, Изключете мрежовото споделяне > Отворени изтегляния.
 9. Кликнете върху Hotstar от списъка > Кликнете Инсталирай > Наслаждава се на използването на HotStar.

Гледайте телевизия HotStar Vijay

За да гледате телевизионни сериали на Vijay в HotStar, просто отидете в секцията за канали и изберете Vijay TV. Там ще видите всички предавания, излъчвани във Vijay TV и можете лесно да избирате от тях и да предавате поточно предаване. Използването на HotStar е толкова лесно!

HotStar в Roku

Roku е съвременно устройство за стрийминг, разработено и произведено от Roku Inc. Това наистина е едно от най-предпочитаните поточни устройства за използване на услуги като Netflix и Hulu, защото опитът за стрийминг, предлаган от него, е несъизмерим. За всички фенове на HotStar, които се чудят дали HotStar е наличен в Roku, трябва да се радвате, че е наличен в магазина на канала Roku. Просто отидете в магазина на Roku канала, инсталирайте HotStar канала на вашето устройство Roku и се насладете на поточно предаване.

Заключителни бележки

Услугите за стрийминг като Netflix, Hulu, Amazon и HotStar са това, което всеки развлекателен и стрийминг отрепки обича да има. HotStar е невероятна стрийминг услуга, тя със сигурност не само е дала конкуренция на Netflix и Hulu, но е отишла и стъпка по-напред, като промотира индийско съдържание. Разнообразието, което е предоставило, със сигурност е по-голямо от другите поточни услуги. Той дори предлага спортни поточни предавания на живо, което е страхотно нещо.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Thanks! You've already liked this