Как да гледате Disney Plus на Kodi

Disney + -на-Kodi

Чудите ли се как да гледате Disney Plus на Kodi? Не се притеснявайте, тъй като това ръководство ще обхване всички важни аспекти на гледането на Disney Plus на Kodi, без да плащате нито една стотинка.

В момента Disney + е най-разчупената онлайн стрийминг платформа в целия свят. Преди пускането си, стрийминг гурута предполагаше, че той ще бъде или твърд конкурент на Netflix. Независимо от това Disney Plus наистина се превърна в страхотен конкурент за Netflix, предлагайки високо качество на съдържанието и върхови характеристики на линията.

Disney Plus успя да улови огромен брой от над 20 милиона потребители по целия свят, в рамките на първия месец от старта си. Това ясно показва популярността на Disney + по целия свят.

Точно като Netflix, Disney Plus има собствено производство на съдържание, както и съдържание от Marvel, Pixar, Star Wars и National Geographic. В момента едно от оригиналните шоута на Disney; The Mandalorian, е в тенденция в цял свят.

Можете да гледате Disney Plus на Kodi без никакъв проблем, но едно нещо, което трябва да имате предвид, е, че това е гео ограничена услуга. Ето защо ще ви трябва VPN за Kodi, който ще може да заобиколи гео ограниченията, което ви позволява да стриймвате без никакви излишни.

Как да гледате Disney Plus на Kodi Leia версия 18 или по-висока

Можете да гледате Disney Plus на Kodi Leia версия 18 или по-нова чрез Tempest Kodi Addon, който има всички най-нови и популярни филми и телевизионни предавания. Следвайте тези стъпки, за да инсталирате Tempest Kodi addon, за да предавате Disney + в рамките на 5 минути:

 1. Изтегли Tempest Kodi Addon Zip файл на вашето устройство.
 2. отворено Коди > Кликнете в Добавки раздел
 3. Сега кликнете върху Пакет инсталатор (Кутия икона)
 4. Изберете Инсталиране от цип досие опция > Прегледайте устройството си, отворете изтеглено цип досие, и изчакайте известието
 5. Сега кликнете върху Инсталирай от хранилище > Превъртете надолу в списъка и изберете силна буря Repo > Отидете на Видео Addons папка
 6. Изберете силна буря от списъка > Кликнете Инсталирай > Изчакайте уведомлението
 7. След като инсталирате добавката, ще намерите Disney телевизия показва, като отидете на най-много популярен категория в телевизия предавания
  Нови издания на Netflix през септември 2023 г.: Списък с най-добрите филми и телевизионни предавания

Как да гледате Disney Plus на Kodi Krypton версия 17.6 или по-долу

Можете да използвате същия аддон, както е описано по-горе за версията на Kodi Leia, или можете също да опитате тези добавки на Kodi:

 1. масово изселване: Ръководство за инсталиране на Exodus Kodi Addon
 2. Watch5s: Ръководство за инсталиране на Kodi Addon Kod5
 3. cCloud : cCloud Kodi Addon Инструкция за инсталиране

Как да гледате Disney Plus на Kodi FireStick

 1. Инсталирайте Kodi на FireStick
 2. Следвайте процедурата, илюстрирана по-горе, за да инсталирате Tempest Kodi addon и се наслаждавайте безплатно на HD поточно предаване на Disney.

Disney Plus на Kodi Грешки / поправки

Докато стриймират в Kodi, потребителите срещат много грешки, но това не трябва да е същия случай, докато стриймират Disney + на Kodi. Единствената грешка, с която може да се сблъскате е грешка „Няма налични потоци“.

Как да гледате Disney + на Kodi – Видеоурок

Disney Plus Няма налични потоци

Няма налични потоци грешка е често срещана грешка на много потребители, които използват добавки на Kodi от трети страни. Причините и решенията на тази грешка са обсъдени подробно в нашето ръководство „Как да поправим Kodi No Streams Available Guide“. Въпреки това ще трябва да имате предвид едно нещо, Disney Plus е географска услуга за стрийминг, която не може да бъде достъпна.

Fix

За достъп до съдържанието му ще ви трябва VPN, който работи добре на Kodi. Освен това, не всеки доставчик на VPN може да получи достъп до Disney Plus, тъй като има интелигентен DNS и VPN блокер, поради което много VPN не успяват да заобиколят ограничението му..

  Версия IPTV Kodi 18.0 - 15 най-добри IPTV Kodi Leia, Krypton, Jarvis Addons за април 2023 г.

След някои тестове и изследвания разбрахме, че следните доставчици на VPN работят с Disney Plus:

 1. PureVPN (Сървъри: САЩ, Канада и Нова Зеландия)
 2. SurfShark (Сървъри: Източни сървъри)
 3. NordVPN (Сървъри: Чикаго и Атланта)
 4. CyberGhost (Сървъри: САЩ)
 5. ExpressVPN (Сървъри: Северна и Източна САЩ, както и Австралия)

Опаковане всичко

Disney Plus е невероятна онлайн стрийминг платформа с голямо разнообразие от заглавия на съдържание. Съдържанието, достъпно на тази платформа, е невероятно, но отново, нищо не идва безплатно. Disney Plus таксува $ 7 на месец абонаментна такса за своите услуги.

Не е ли удивително, че можете да получите достъп до много от заглавията му на съдържание чрез безплатни Kodi Addons и да се насладите на поточно цялото му съдържание, без да харчите нищо.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Thanks! You've already liked this