123Movies Най-онлайн сайт за филми безплатно | Намерете подобни сайтове като 123 филма за гледане на безплатни HD филми

Какво е 123movies?

123movies е уебсайт за онлайн филми, позволяващ на потребителите да изтеглят безплатно и да изтеглят популярни и най-нови филми. Разполага с огромна библиотека с хиляди филми и телевизионни предавания от различни жанрове. 123movies не изискват никакви регистрации на акаунти, влизания или членски внос.

Съществуват различни категории съдържание в 123movies като филми, телевизионни предавания, аниме и др. Потребителите могат много лесно да предават желания филм, като отидат на сайта и просто кликнат върху заглавието на съдържанието, което искат да гледат. Филмът се възпроизвежда моментално (няколко изскачащи прозореца се отварят при щракване, игнорирайте ги) и потребителите могат да търсят желаното от тях съдържание, ако не се показва на началната страница.

Друга чудесна особеност на 123movies е, че ако потребителят не може да намери нито един филм на сайта, той може да щракне върху раздела Искане и да попълни формуляра за заявка за филм. След това собствениците на сайта ще разгледат в него и ще качат този конкретен филм в сайта при поискване от потребителя.

123movies могат да бъдат категоризирани като торент сайт като Yify, Kickass, 1337x с многобройни заглавия на съдържание, готови за достъп до потребителите. Разликата обаче идва в естеството на функционирането на сайта, тъй като торент сайтовете съдържат съдържанието, което предоставят, докато уебсайтът 123movies не хоства никакво съдържание. Въпреки че съдържанието може лесно да се предава на сайта, източниците съобщават, че тези файлове всъщност не са хоствани на сървърите на сайта.

Ако сте потребител на Kodi, тогава може да се изненадате, като разберете, че има и добавка 123movies Kodi. Тя ви позволява да изтегляте безплатно всичките си любими филми от библиотеката си. Уверете се, че изтегляте добавката от надеждно хранилище, тъй като има много фалшиви 123movies приложения и добавки, достъпни онлайн.

123movies се сблъскаха с много горещина от властите в САЩ и Великобритания и това доведе до спирането на официалния им домейн, който беше „123movies.to”. Оттогава домейнът не се използва и сайтът никога повече не се активира.

  Частен достъп до Интернет Netflix | Достъп до американски и японски Netflix с PIA VPN

123movies намалява?

Първоначалният домейн от 123movies, който беше „123movies.to“, ​​е намален, след като собствениците на сайтове са изправени пред съдебни такси, притиснати от властите. В началото на тази година MPAA (Асоциацията за киноамерикански филми на Америка) посочи 123movies като най-популярния нелегален сайт сред „прословутите сайтове“.

123 филма надолу

Около 98 милиона потребители посещават този прословут сайт всеки месец, което предизвика безпокойство за властите. Нелегалният сайт, който печели такъв обем на трафик, винаги е обект на голяма загриженост.

В момента официалният домейн на 123movies е намален, но огледалните му сайтове все още работят. Друг слух в индустрията е, че 123movies все още е функционален с други имена като 123movies hub. Някои хора обаче твърдят, че това са сайтове за клониране и официалният сайт 123movies вече не функционира.

Опитах да вляза в огледалните сайтове и забелязах, че тези огледални сайтове имат актуално съдържание и мисля, че слуховете може да са верни.

Безопасен / легален е 123movies?

Не, 123movies не е законно да се използва, тъй като вече споменах, че MPAA се изпълнява след него, защото предоставя пиратско съдържание. Преглеждането или изтеглянето на такова съдържание е незаконно и можете да изпаднете в сериозни проблеми, ако се включите в него.

Що се отнася до неговата безопасност, такива сайтове имат зловредни програми и вируси на място. 123movies беше обект на зловредни програми и хостинг на вируси в миналото и затова бих го нарекъл опасен. Сега, когато сайтът не работи, не можем да проверим дали той все още хоства потенциални заплахи или не, но когато проверих неговите огледални сайтове, резултатите показаха, че те също не са безопасни.

Новини на Fifa WorldcupСилно препоръчително е да се свържете към VPN, докато предавате филми над 123Movies. 123Movies е обявен за незаконен, тъй като излъчва филми безплатно. Освен несравнимите предимства за сигурност, които предоставя VPN, VPN ще запази вашата активност сигурна, анонимна и ще деблокира гео ограничено съдържание..kat cta

  Как да инсталирате хранилище Noobs и Nerds Kodi в 7 стъпки

123 филма опасни легални

Винаги е по-добре да се държите настрана от такива потенциални заплахи, ако нямате антивирус на устройството си, който може да ви предпази от такива заплахи. Колкото и забавни да изглеждат такива уебсайтове, по-добре е да сте в безопасност, отколкото да съжалявате.

123Movies Proxy / Clones and Mirror / Подобно на сайтовете

Понастоящем онлайн има повече от 50 огледални сайта на 123movies и всички те имат почти същото съдържание в библиотеката си. Изброих топ 50 сайтове за огледала, на които можете да внимавате:

Интернет адрес Статус скорост
1. https://123movies.co/ НА ЛИНИЯ Много бързо
2. https://gostream.is/ НА ЛИНИЯ Много бързо
3. http://123movies.gs НА ЛИНИЯ Бърз
4. http://123movies.net/ НА ЛИНИЯ нормален
5. http://123-movie.ru НА ЛИНИЯ Много бързо
6. http://123movies.to НА ЛИНИЯ Бърз
7. http://123movieshd.to НА ЛИНИЯ Много бързо
8. http://gomovies.is НА ЛИНИЯ нормален
9. https://gomovies.com.ru/ НА ЛИНИЯ Бърз
10. https://gomovies.pet/ НА ЛИНИЯ нормален
11. https://gomovies.space/ НА ЛИНИЯ Много бързо
12. https://gomovies.tech/ НА ЛИНИЯ нормален
13. https://123movie.space/ НА ЛИНИЯ нормален

123Movies unblocked in UK?

По искане на MPA (Европа) повече от дузина незаконни обекти бяха разпоредени да бъдат закрити от Британския висш съд. Сред тези сайтове уебсайтът 123movies беше начело на списъка, тъй като беше най-използваният пиратски сайт. Ето сайтовете, които съдът разпореди да закрие:

123movies.to Themovie4u.com
Geektv.is Moviesub.net
Genvideos.org Movietubenow.biz
Gowatchseries.biz Series-cravings.me
Hdmovies14.net Spacemov.com
Hdmovieswatch.net Streamallthis.is
Watchmovies.ms

123movies беше изключен, но както се говори за слуховете, той все още е достъпен онлайн чрез своите огледални сайтове. Въпреки това той вече не е достъпен във Великобритания поради строгите закони за борба с пиратството, взети под внимание от властите.

Независимо от това, от вашето желание да деблокирате 123movies във Великобритания, можете да използвате VPN и да получите достъп до него, като се свържете с всеки неутрален регион, където сайтът е достъпен.

Новини на Fifa Worldcup123Movies не е достъпно във Великобритания поради проблеми с авторските права. За да получите достъп до 123Movies във Великобритания, той може да бъде деблокиран с помощта на VPN. Освен несравнимите предимства за сигурност, които предоставя VPN, VPN ще запази вашата активност сигурна, анонимна и ще деблокира гео ограничено съдържание..kat cta

  Как да гледате Lucas Matthysse срещу Manny Pacquiao Live Online БЕЗПЛАТНО на ESPN +

123movies алтернативи или сайтове като 123movies

Официалният сайт на 123movies вече не е онлайн, но има подобни сайтове онлайн, които могат да се използват за стрийминг на безплатни филми. Тези сайтове не изискват вход или членска такса, както 123movies. Ето топ 10-те най-добри алтернативи на 123movies, за да изпълните поточния си глад:

  1. ДА! Филми
  2. Vumoo
  3. ShowBox
  4. VexMovies
  5. селитра
  6. Movie25
  7. WatchFree
  8. GoMovies
  9. PopcornFlix
  10. Zmovies

Заключителни думи

Интернет пиратството е сериозно притеснение за производителите и разпространителите на съдържание през последните няколко години, тъй като тенденцията на пиратството се е увеличила драстично. Тя започна с торент сайтове и след това сайтове като 123movies започнаха да се появяват онлайн. 123movies позволиха на потребителите да предават своите филми, без да плащат и стотинка, и тази тенденция се разпространи като див огън.

Въпреки това, през последните няколко години властите станаха много наблюдателни по интернет и репресията срещу подобни услуги става бърза. Такива сайтове с милиони посетители очертават очната линия на властта много лесно и това се случи с 123movies.

Властите забелязаха неговата популярност и затова трябваше да хапе праха. Въпреки това, неговите огледални сайтове все още са онлайн, но потребителите винаги ще бъдат склонни да използват тези сайтове, тъй като те могат да бъдат злонамерени и вредни.

Потребителите, избрали да използват такива сайтове, трябва да имат предвид, че тези сайтове са незаконни и използването им може лесно да ги изложи на опасност, тъй като те могат да бъдат изправени пред съдебни такси за достъп до пиратско съдържание. Ако все пак искате да използвате такива сайтове, тогава най-добрият начин да го направите е да останете анонимни. Използвайте VPN услуга, за да гарантирате поверителността си и да сърфирате в мрежата анонимно, но изберете надежден VPN доставчик, който има най-доброто криптиране и услуга.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Thanks! You've already liked this