Mi a Kodi URL Resolver? És hogyan állíthat be népszerű URL-feloldókat

Észrevetted valaha hasonló streaming link szolgáltatókat a különböző Kodi kiegészítőkben, és azon tűnődött, vajon az összes kiegészítő azonos gazdagépet tartalmaz-e?

Nos, az ismétlődő streaming linkek oka a háttérben működő Kodi URL Resolver, amely a gyenge vagy használhatatlan hivatkozások elvetésével biztosítja a legjobb streaming linkeket. Használhatja az URL-feloldót a legjobb Kodi VPN alkalmazáshoz, és biztosítja a zökkenőmentes streaming-et. Tudjon meg többet róla és a telepítési eljárásról ezen a rövid útmutatón keresztül.

Mi a Kodi URL Resolver??

A Kodi URL Resolver egy szkript eszköz, amely a háttérben működik, és a médiatárhelyről származó streaming linkeket tölt le. Javítja és tovább fokozza a Kodi streaming élményét magas színvonalú és megbízható streaming linkek biztosításával.

Szinte minden kiegészítőnek van URL-feloldó funkciója, amely lehetővé teszi, hogy jobb gazdagépeket biztosítson a tartalom streamingjéhez. Az URL-feloldók megtakarítják a kiegészítő fejlesztők idejét, mert anélkül a fejlesztőknek maguknak össze kell állítaniuk az összes feloldó szoftvert, ami hektikus dolgot jelent.

Miért van szükségem az URL-megoldóra??

Ha javítani szeretné streaming tapasztalatait, és megszabadulni a nem működő linkektől, akkor szüksége lesz az URL-feloldóra. Nem csak eltávolítja ezeket a diszfunkcionális linkeket, hanem megbízható működő linkeket is nyújt Önnek jó források révén.

A Kodi URL Resolver telepítési lépései

 1. Kezdje azzal, hogy letölti a Kodi URL Resolver Zip fájlt erről az URL-ről
 2. Nyisd meg a Kodi-t.
 3. Kattintson a Kiegészítők fülre a bal oldali menüből.
 4. Kattintson a bal oldali sarokban fent található Box ikonra.
 5. Válassza a Telepítés ZIP-fájlból lehetőséget.
 6. Keresse meg azt az utat, ahonnan letöltötte a ZIP fájlt, és nyissa meg.
 7. A ZIP-fájl betöltődik és telepítésre kerül.
  Lazy Kodi Repo - Hogyan telepítsünk Leia, Krypton, Jarvis, Firestick programokra

Hogyan lehet frissíteni az URL-feloldót a Kodi-ban

 1. Nyisd meg a Kodi-t
 2. Most kattintson a Beállítások (fogaskerék ikon) elemre.
 3. Kattintson a Rendszerbeállítások elemre.
 4. Lépjen szakértői módba
 5. Kattintson a Kiegészítők fülre
 6. Kattintson a függőségek kezelése elemre.
 7. Kattintson az URL-feloldó elemre, hogy lépjen a Kodi URL-feloldó beállításaiba, majd kattintson a Frissítés gombra.

Melyek a népszerű URL-feloldók közül

Az URL Resolver az egyik legnagyobb oka annak, hogy sok adattár és kiegészítő működik sikeresen a Kodi közösségben. Néhány népszerű URL-feloldó eszköz a következő:

1. SuperRepo URL-megoldó

A SuperRepo az egyik legnépszerűbb tároló, bővítmények változatossága és minősége miatt. A SuperRepo rendelkezik az URL-feloldó szoftverrel, amely integrálva van a kiegészítőkkel, és ez az oka annak, hogy a kiegészítők annyira jól működnek.

2. Neptun növekvő URL-feloldó

A Neptune Rising az egyik legjobb Kodi-kiegészítő, amely az URL Resolver Kodi-t használja a fokozott felhasználói élmény érdekében. Számos Kodi kiegészítő, amelyek az URL-feloldó nélkül működtek, nem maradtak fenn az iparban.

3. Placenta URL-feloldó

A Placenta valóban az Exodus Kodi kiegészítő legjobb villája, amely a háttérben futó URL-megoldóval működik. Nem sok villát fejlesztettek ki eléggé, hogy tökéletesen működjön az ilyen plugin-szolgáltatásokkal és eszközökkel.

4. A TVAddons URL-feloldó

A TV Addons a Kodi közösség legrégebbi és legnagyobb játékosa, sőt a mai napig a legjobb kiegészítő szolgáltató. A legfrissebb információkat tartalmazza a Kodi-val és kiegészítőivel kapcsolatban, a vlogok és a fórum között. A TVAddons-nak is volt saját „Fúziós” elnevezésű tárolója, amelyet a DMCA egy ideje szar lőtt..

Az URL Resolver bővítmény létfontosságú eszköz volt sok Kodi-felhasználó számára az egész, ám amikor a közelmúltban leállították, a felhasználókat bajba juttatta. Ugyanakkor, mint a többi népszerű Kodi kiegészítő, hamarosan kijött az URL Resolver villája, és átvette a közösséget. Az úgynevezett „ResolveURL” volt, és ugyanazzal a kóddal fejlesztették ki, mint az URL Resolver.

  A legjobb Kodi villák 2023 áprilisához - Legjobb Kodi alternatívák

A TVAdd-ons a ResolveURL-t hozzáadta a tárházához, és ezt a GitHub linkjükön keresztül nyújtja..

Záró szavak

A Kodi URL Resolver soha nem volt kiemelkedő és népszerű sok Kodi-felhasználó között, mert a háttérben fut. A felhasználók csak a megbízható és magas színvonalú streaming linkeken keresztül szeretnek adatfolyamot közvetíteni, anélkül, hogy felismernék azt az alapvető eszközt, amely ezeket a linkeket rájuk bontja.

Az URL-feloldó nagy figyelmet kapott a leállításakor, és a felhasználóknak függőségi problémákkal kellett szembenézniük. Az URL-megoldó sok Kodi-kiegészítő siker fő alkotóeleme volt, és anélkül, hogy ezen kiegészítők fennmaradása megkérdőjelezhetővé vált..

Ennek ellenére az URL Resolver addon most jól működik, és a beállító ZIP-fájlja megtalálható a Githubon. Röviden ismertettük az URL-megoldással kapcsolatos néhány fontos tényt, hogy felvilágosítsuk annak fontosságát. Azok számára, akik Kodi URL Resolver javítást keresnek, választhatják a ResolveURL Kodi kiegészítőt.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Thanks! You've already liked this