Hogyan telepítsük Afdah-ot a Kodi-ra – Az online ingyenes filmek közvetítése Leia, Krypton, Jarvis és Firestick filmek között.

Afdah-Kodi-addon

Az Afdah Kodi addon lehetővé teszi a felhasználók számára a kedvenc filmeik streamingjét, azáltal, hogy HD minőségben hivatkozásokat szétbontanak az Afdah.TV patakon keresztül a Kodi-on. A legjobb az, hogy Afdah feloldhatja a Kodi programját egy Kodi VPN használatával, és amennyit csak akar..

Mi az Afdah.TV ?

Az Afdah.TV egy globális online streaming szolgáltatás volt, amelyet a binge-figyelők nagyon kedvelték, mivel képesek voltak HD filmeket nézni az Afdah-on.

Az Afdah ingyenes filmek alkalmazását néhány évvel ezelőtt indították el, de a kalózkodás miatt Afdah film webhely; Az Afdah.TV és az Afdah ingyenes filmek alkalmazást büntették, így az Afdah TV alkalmazást és az Afdah Movie weboldalt blokkolták..

Az Afdah.TV azonban visszapattant, megváltoztatta domainjét Afdah.to-ra, és ismét a felhasználók hozzáférhettek az Afdah ingyenes filmek alkalmazáshoz.

Miért és hol van az Afdah TV alkalmazás blokkolva??

Az Afdah.TV elsősorban az Egyesült Királyságban volt blokkolva, mivel sok felhasználó értesítést kapott, amikor megpróbálták elérni a weboldalt. Az alábbiakban látható egy screenshot az Afdah hivatalos közösségi médiaszámlájáról, amelyben megkérdőjelezi, hogy az Afdah Movies webhelyét az Egyesült Királyságban blokkolták-e vagy sem:

Miért és hol van blokkolva az Afdah TV alkalmazás?

Hogyan lehet feloldani az Afdah App alkalmazást ?

Ha azt akarja, hogy Afdah feloldódjon, akkor jó VPN szolgáltatásra van szüksége a rá vonatkozó geo-korlátozás megkerüléséhez. Az Egyesült Királyságbeli internetszolgáltatók blokkolták az Afdah elérését, és számos proxy szerver elérhető online, amelyek segítenek elérni az Afdah TV alkalmazást, de mindig fennáll annak a veszélye, hogy az online szervereket egyetlen DNS-szivárgás miatt súlyos bajba kerülheti..

Afdah Kodi-tár

Afdah Kodi korábban volt elérhető a Mucky Ducks lerakatban, de a Mucky Duck lerakatja már nem működik. Most azonban elérhető a Kodi Israel leraktárban. Ebben az útmutatóban megadtuk az Afdah Kodi-kiegészítő teljes telepítési eljárását, és utalhat arra, hogy HD filmeket élvezhessen az Afdah Kodi-kiegészítőn, és ugyanolyan nagyszerű élményben részesítse az Afdah TV-alkalmazást a Kodi-on..

Az Afdah telepítése Kodi Leia és Krypton verziókra

 1. Indítsa el a Kodi-t a készüléken > Kattintson a Beállítások ikon.Hogyan telepítsük az afdah-t a Kodi-ra
 2. Kattintson Fájl kezelő > Dupla kattintás Add Source.az afdah telepítése a 17.6 vagy annál alacsonyabb kodi kripton verzióra
 3. kettyenés ‘Egyik sem’ és írja be a http://lazykodi.com/ > kettyenés rendben.hogyan lehet hozzáadni afdah-t a kodi tűzoltón
 4. Adj nevet ennek az URL-nek: „Lazy Kodi” és kattintson rendben > kettyenés rendben ismét, és a párbeszédpanel bezárul.afdah.tv kiegészítő a kodi jarvison
 5. Menj vissza Kodi főmenü > kettyenés Kiegészítői > Kattints a Box-ikon.Az afdah beállítása a Kodi-n
 6. Kattintson Telepítse a ZIP-fájlból választási lehetőség.Az afdah addon nem működik
 7. Most válassza ki Lusta Kodi a rendelkezésre álló lehetőségeket.letöltés afdah kodi addon
 8. Kattintson Repositories > Kattintson ANDROIDABA > Nyisd ki raktár > választ repository.kodil-104.zip.afdah tároló
 9. Most kattintson a Telepítés a lerakatból lehetőségre.afdah.to ingyenes online filmekhez
 10. Nyissa meg a Kodil tárolót > Lépjen a Videó kiegészítők oldalra > Válassza az Afdah lehetőséget > Kattintson a Telepítés elemre

telepítse az afdah lusta tárolót 2018-ra

Az Afdah telepítése a Kodi Jarvis v16 vagy újabb verziójára

 1. Töltse le a Kodil lerakat Zip fájl.
 2. Nyisd ki Kodi Jarvis V16.
 3. Kattintson Telepítse a ZIP-fájlból > Keresse meg a rendszer és nyissa meg a letöltött fájl > Várja meg az értesítést.
 4. Most kattintson a gombra Telepítés a tárházból > Nyisd ki Kodil Repository.
 5. Nyisd ki Videó kiegészítők.
 6. Kattintson Afdah > kettyenés Telepítés > Várja meg az értesítést.

Az Afdah Fire Stick beállítása ?

 1. Nyisd ki Kodi tovább Fire Stick. Ha még nem telepítette a Kodi-t a Fire Stick-re, akkor először telepítse.
 2. Menj Fejlesztői beállítások > Kapcsolja be az ADB hibakeresést és az alkalmazásokat ismeretlen forrásokból.

Most kövesse a Kodi Leia és a Krypton verziókhoz korábban kidolgozott telepítési módszert, mivel nincs különbség.

A tartalom feloldásához használhat fizetett ingyenes VPN-t a Firestick Kodi 2020-hoz.

Afdah hibák / kiadások / javítások

Afdah Addon nem működik

Ez a hiba előfordulhat, hogy a Kodi-on megjelenik, amikor megpróbál hozzáférni az Afdah Kodi-kiegészítőhöz filmek rögzítéséhez. A hiba oka lehet a kiegészítő elavult forrása, vagy a kiegészítő elavult lehet.

fix

Telepítse az Afdah Kodi kiegészítőt a Kodil-tárházból, ahogy az ebben az útmutatóban korábban említésre került. A kiegészítő korábban már elérhető volt a Mucky Ducks lerakatban, de ez a lerakat már nem működik, ami problémákat okoz a kiegészítő elérésében..

A Mucky Duck Repo nem működik

A Mucky Duck lerakat volt az egyik legnépszerűbb Kodi kiegészítő lerakat és számos népszerű Kodi kiegészítőt tárolt fel. Mivel azonban harmadik féltől származó kiegészítő adattár volt, ezért kiszolgáltatott volt.

fix

A Mucky Duck tárolót leállították, és az összes házigazda-kiegészítő már elérhető más tárolókban is. Mint ez az Afdah kiegészítő volt elérhető a Mucky Duck lerakatban, de most elérhető a Kodil lerakatban.

Afdah Kodi – vélemények

Az Afdah Kodi-kiegészítő és a Mucky Ducks-tárház nagy hírnevet szerzett magának a Kodi-közösségben, de azóta, hogy leállt, sok felhasználó fölvonta a szemöldökét:

Hozzászólás a beszélgetésből burnt_wick hozzászólása a beszélgetésből "Valamennyi Mucky Ducks hozzáad egy kiegészítőt? Nekem nincs gondom, hogy bármelyik Mucky Ducks kiegészítőkkel működjön a friss Kodi 17 telepítésén. VPN nincs segítség, részletek az alábbiakban.".

Záró szavak

Az Afdah.TV egy csodálatos online streaming webhely, amely tovább javult, amikor kiegészítőt fejlesztették ki a Kodi számára. Ugyanakkor ez a webhely maga is részt vett a kalózkodásban, és csakúgy, mint a kiegészítő. A kiegészítőt tároló tárolót leállítottuk, de a kiegészítő már elérhető a Kodil-tárházban. Próbálja ki ezt a film-kiegészítőt, mivel sokat kínálhat, de ügyeljen arra, hogy a magánélet védelme érdekében használjon VPN-t.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Thanks! You've already liked this