107 Kodi kiegészítés 2023 áprilisáig – [100% működés]

Kodi kiegészítések
A legjobb dolog a Kodi esetében, hogy lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy különféle tartalmakat közvetítsen a világ minden tájáról. A Kodi nagyszerű hírnevet szerzett az online közvetítők körében, csupán jellemzői és akadálymentessége miatt. Az online streaming kockázatot jelenthet, és megakadályozhatja ennek bekövetkezését, a Kodi számára szükséges VPN, amely biztosítja az online adatvédelmet és biztonságot..

Contents

A 107 Kodi-kiegészítés listája (frissített lista 2023 áprilisára)

Itt található a 107 Kodi-kiegészítő listája, amelyeket teszteltem annak ellenőrzése érdekében, hogy működnek-e és biztonságosak-e a rosszindulatú programok ellen:

A legjobb Kodi kiegészítők 2023 áprilisáig

A különféle webhelyeken keresztül történő online streamingnek nincs ilyen varázsa. Ez az oka annak, hogy a felhasználók a filmekhez a legjobb Kodi-kiegészítőket választják, és ezt szem előtt tartva ebben az útmutatóban felsoroltuk az Ön számára elérhető legjobb Kodi-kiegészítőket, feltétlenül próbáld ki őket!

                               

Új Kodi kiegészítők

Kiegészítők minden nap jönnek és mennek. Célunk, hogy naprakészen tartsuk az új Kodi kiegészítőkkel, amelyek nemrégiben indultak a versenyre, hogy a nézők folyamatosan zavar nélkül élvezhessék a Kodi élményt..

 1. Varázslat Kodi Addon: Varázslat Kodi
 2. Deathstar Kodi Addon: DeathStar Kodi
 3. Másolt anime: Másolt Anime
 4. Yoda: A Yoda Kodi Addon telepítése
 5. Felindulás
 6. Pandora Box Kodi Addon
 7. Playlist Loader: A Kodi Addon Playlist Loader telepítése

A legjobb Kodi kiegészítők filmekhez

1. Exodus

Az Exodus kétségkívül a legnépszerűbb harmadik fél Kodi-kiegészítő a közösségben. A játékba való visszatérése óta az Exodus szinte minden felhasználó könyvtárában látható.

Az Exodus Kodi egy olyan videó streaming kiegészítő, amely páratlan hírnévvel büszkélkedhet a Kodi felhasználók körében. Az Exodus a frissített filmek, TV-műsorok, élő TV-csatornák és rádióállomások könyvtárairól ismert.

Ezen felül kiváló keresési funkcióval, kategorizált listákkal és kedvencek funkcióval rendelkezik. A nézők filmeket és TV-műsorokat találhatnak kategóriákba rendezve év, műfaj, rangsorolás, magas rangú és legnézettebb kategóriák szerint.

Ideje, hogy élvezze a SkyTV UK csatornáit az Exoduson keresztül, nézze meg a HBO, a Netflix, a HULU, a Fox, a STARS és sok más TV-csatorna legújabb TV-műsorait közvetlenül a hivatalos közvetítés után. Az Exodus (Kodi v16 és Kodi v17.6) telepítéséről lásd ezt az útmutatót.

2. Szövetség

A szövetség hivatalos Exodus villaként érkezett, amelyet ugyanaz a tulajdonos vezet be több okból. Amikor a TVAddons titokzatosan eltűnt a Kodi-világból, annak ellenére, hogy rendszeresen frissítették, lelassította az Exodust.

Végül, amikor Exodus Kodi abbahagyta a munkát, a Szövetség ugyanolyan minőségű könyvtárat és interfészt vett át. Az új kiegészítő egyezségokmány teljesítette az Exodus rajongói elvárásait azzal, hogy felvette az Exodus bal oldalát. Olvassa el legfrissebb útmutatónkat, hogyan telepítse a szövetséget a kodira.

3. Gurzil

A Gurzil Exodus villája és tökéletes helyettesítője minden film- vagy TV-műsor streaming-kiegészítőjének. Miután az Exodus fejlesztõi csapata kilépõnek hívta, sok új Kodi-kiegészítés jelent meg, köztük a Gurzil.

A Gurzil az egyik legmegbízhatóbb Kodi-kiegészítő, és soha nem felel meg a felhasználók túlzott figyelési igényeinek. Itt található a teljes gurzil-telepítési útmutató.

4. Placenta

A Placenta Kodi addon az Exodus villája, és címsorokat készített, amelyek több lehetőséget és jobb adatfolyamot kínálnak. Blamo úr és Muad’Dib által kifejlesztett kiegészítő most elérhető a Kodil Repository-ban.

Kiváló minőségű streameket kínál, és rendelkezik a legújabb tartalomcímekkel, így az egyik legjobb Kodi-kiegészítő. Kövesse ezt az útmutatót, és tanuljon meg A Placenta Kodi Addon telepítése.

5. Neptun felemelkedése

Senki sem utasíthatja el azt a kiegészítőt, amely sokkal többet kínál, mint a Covenant, annak villája ellenére. Ez a helyzet a Neptunussal, amely a Covenant és az Exodus Kodi kiegészítő villája, mégis jobb könyvtárral és jobb minőségű adatfolyamokkal.

A Neptune Rising Kodi kiegészítő címe a felhasználók pozitív véleménye miatt lett címsor. A felhasználók azt állították, hogy HD minőségű streameket kínál, amelyek egyetlen kattintással lejátszhatók, és pufferelési sebessége nagyon jó.

Figyelembe véve a felhasználók által adott összes visszajelzést, ez a kiegészítő minden bizonnyal ajánlott. Kövesse Neptune Rising telepítési útmutató és élvezze kedvenc tartalmának streamingjét.

6. Kodi Reddit Addon

A Reddit itt megtalálja az összes online geert. Az olvasók szinte minden szoftverhez, különböző API-khoz, webtartalomhoz, videókhoz és még sok mindenhez kapcsolódó szálakat találnak ott. Kód-kiegészítőként lenni és Reddit-től távol tartózkodni nehéz dolog, ha videojátékos. Mindig szívesen próbál új kiegészítőket, és a felfedezés onnan kezdődik.

Ha a legjobb Kodi kiegészítők között keres, akkor a Kodi Reddit kiegészítőt mindig a listában fogja találni. Most használd a Reddit videókat anélkül, hogy minimalizálnád a Kodi-t, és semmilyen böngészőt nem nyithat meg a Kodi Reddit-kiegészítőn keresztül.

A legjobb videó kiegészítők Kodi számára

1. F4M teszter

Gondolkozott már azon azon, hogy miért szinte minden mainstream bővítménynek szüksége van az F4M Tester megfelelő működésére ,? Mivel az F4M Tester egyik fő oka, ezek a kiegészítők kiváló minőségű adatfolyamokat biztosítanak a felhasználók számára. Az F4M Tester kiegészítő biztosítja a video kiegészítőkhöz szükséges alapvető dekódolási protokollt, lehetővé téve a kiegészítők számára a felhasználói élmény fokozását.

2. Varázslatos sárkány addon

A Magic Dragon Kodi addon egyike azon kevés Kodi addonoknak, amely élő Kodi streaming TV-t biztosít. A Magic Dragon Kodi addon rendelkezik a legjobb streaming linkekkel sport, filmek, TV show, élő TV, rajzfilmek és még sok más nézésére..

Mindezt egyetlen megbízható Kodi addonban nehéz megtalálni, és a jóváírás ebből a Supremacy Repository-ba kerül. Számos más nagyszerű Kodi kiegészítéssel rendelkezik, mint például a Cartoon Network, a BBC iPlayer, a Planet MMA stb.

  A Kodi telepítése a Raspberry Pi 1, Pi 2, Pi 3 és Raspbian fájlokra - egyszerű lépések

Hogyan telepítsük a Magic Dragon Kodi Addont

3. Aspis Addon

Az Aspis kiváló Kodi-kiegészítő a filmek TV-műsorok és az élő TV-műsorok kiváló minőségű megtekintéséhez. Az Aspis Kodi addon által biztosított streaming linkek kiváló minőségűek, mivel zökkenőmentesen futnak összeomlás nélkül.
Az Aspis Kodi addon jelen van a Supremacy Repositoryban, és meg kell értékelnünk azt a cselekedetet, hogy a Supremacy néhány nagyszerű kiegészítéssel jött létre a Kodi felhasználók számára.

4. TechStreams

A TechStreams egyedülálló Kodi kiegészítő a filmek, TV-műsorok, élő sportok, élő TV-csatornák és még sok minden más streamingéhez. A Kodi kiegészítő egyedi tulajdonsága, hogy a Torrent webhelyekről származó streaming linkeket húz.

Ez az oka annak, hogy a Tech Streams Kodi addon a legújabb filmeket és TV-műsorokat könnyen elérhetővé teszi. Egy másik nagyszerű dolog ebben a Kodi-kiegészítőben az, hogy gyors és HD minőségű streaming linkekkel rendelkezik.

5. Digibox

A Digibox kiegészítő különösen élvezet azoknak a felhasználóknak, akiknek Trakt, Real Debrid fiókkal rendelkeznek, és azoknak a felhasználóknak, akiknek nincsenek, továbbra is élvezhetik ezt a kiegészítőt szokásos streaming linkeken keresztül. A felhasználók filmeket, TV-műsorokat és dokumentumfilmeket is közvetíthetnek.

 

A legjobb Kodi 3d kiegészítők

A 3D nélküli szórakozás úgy érzi, hogy pazarolja az időt, nemde? Képzelje el, hogy jó minőségű patakokat használ, de ezek nem 3D-s elemek, nem lesz szórakoztató! Ezt tudjuk, és ezért összeállítottuk az Ön számára a legjobb Kodi 3D kiegészítőket.

1. Szemek

Nagyon ritka, ha olyan Kodi-kiegészítőt talál, amely 3D minőségű streaming linkeket kínál gyerekeknek szóló tartalomhoz, filmekhez, TV-műsorokhoz, horror filmekhez és sporthoz. Az Eyeasses egyike azoknak a ritka Kodi kiegészítőknek, amelyek a fentiek mindegyikét kínálják.

Töltse le Eyasses

A legjobb Kodi 4K videó kiegészítők

Nézze meg kedvenc filmjeit, TV-műsorait, dokumentumfilmeit, élő sportokat, élő eseményeket, programokat és még sok minden mást 4K minőségben. Töltse le és telepítse a legjobb Kodi 4K videofeltételeket most, és vigye magával teljesen új szintre.

1. Nemezis

A Nemesis a legújabb indukció a Kodi világában, ám jellemzői miatt meglepő Kodi-felhasználók vannak. 4k videó felbontást kínál, amely jobb, mint 1080p felbontás. Lehetővé teszi a nézők számára, hogy filmeket és TV-műsorokat 4K felbontásban nézzenek Nemesis Kodi kiegészítővel. Ez a szolgáltatás azonban ára van. Ahhoz, hogy a Nemesis működjön, be kell jelentkeznie a Real-Debrid-be, amely 16 euróba kerül a 6 hónapos előfizetésért.

2. Igazi filmek

A Real Movies egy olyan film-kiegészítő, amely 4K, HD és 3D videó minőségben mutatja be a filmeket. Fő kategóriájú szakaszában megtalálhatók a Boxetek (TV-csatornák), ​​a Filmek, a Komédia szakasz és még sok minden más. Ez a Kodi kiegészítő folyamatosan frissül, ezért sokan szeretik.

Kodi kiegészítések az élő TV-hez

Még soha nem volt ilyen könnyű az élő TV-t otthonról vagy otthonról nézni, de a Kodi-nak köszönhetően számos legjobb kodi-kiegészítőt tartalmaz az Élő TV-hez. Most bármikor, bármikor megtekintheti kedvenc élő eseményét a Kodi-on.

Fontos azonban, hogy a felhasználók megértsék a VPN szükségességét a Kodi-on harmadik féltől származó Kodi-kiegészítők vagy élő TV-kiegészítők használata közben. Ha filmeket néz a Kodi-on, akkor biztosítania kell a kapcsolatot, és névtelennek kell maradnia, és ha élő TV-t próbál nézni, akkor a VPN segít a földrajzilag korlátozott adatfolyamok elérésében..

1. USTVNow

Az USTVNow egy hivatalos Kodi-kiegészítő, amely lehetővé teszi a Kodi-felhasználók számára, hogy az összes amerikai kedvenc tartalmat az amerikai TV-csatornákon nézhessék. Ez nagyon egyszerűen használható, minden felhasználónak csak regisztrálnia kell a kiegészítőt, és bármilyen nézetet meg kell néznie. A kiegészítő telepítéséhez kövesse útmutatót, a az USTVNow Kodi Addon telepítése

A felhasználók telepíthetik ezt a Kodi kiegészítőt Windows PC-re és az Amazon Fire Stick-re, amely támogatja a többi legfontosabb tűzoltó alkalmazást is. Ezen felül azok a felhasználók, akiknek a Kodi Jarvis verziója van, telepíthetik ezt a kiegészítőt a saját eszközükre.

2. BBC iPlayer

A BBC iPlayer egy hivatalos Kodi kiegészítő, amely elérhető a Hivatalos Kodi kiegészítő tárolóban. Ez lehetővé teszi a felhasználók számára a kedvenc sportesemények, szórakoztató csatornák, élő TV, új adások és még sok más nézését.

Ez valóban az egyik legjobb Kodi kiegészítő az Egyesült Királyságban. Ez azonban egy földrajzi korlátozású Kodi kiegészítő, amely nem működik az Egyesült Királyságon kívül. Tudjon meg többet erről a kiegészítőről, és tanulja meg, hogyan kell telepíteni ezt a Kodi kiegészítőt, a BBC iPlayer útmutatónk alapján.

3. Ccloud tévé

A Ccloud TV vitathatatlanul az egyik legrégebbi és legjobb Kodi kiegészítő, amely a Kodi élő TV-csatornáit nézheti. Több száz élő TV-csatornát kínál, és az általa nyújtott linkek kiváló minőség és sebesség szempontjából.

Egy másik nagyszerű dolog ebben a kiegészítőben az, hogy folyamatosan frissíti időről időre. A felhasználók a Kodi kiegészítőn keresztül bármit megnézhetnek, például híreket, sportot, szórakoztatást stb. Mire vársz még? Telepítse a cCloud-ot a Kodi-ra!

4. IPTV Bonanza

Az összes Kodi-felhasználó, akik szeretik a világ minden tájáról tartalmat nézni, hivatkozhat az IPTV Bonanza Kodi-kiegészítőre, mivel élő TV-műsorokat biztosít különböző régiókból, például Egyesült Királyságból, az Egyesült Államokból, Franciaországból, Spanyolországból, Németországból stb. A felhasználók élő sport- és zenei műsorokat is nézhetnek.

Töltse le az IPTV Bonanza-t

5. Salvazebul olasz IPTV

A Salva59s és Baal Zebul a Gonosz Király családból kifejlesztették a Salvazebul olasz IPTV Kodi Addont. Ez egy olasz élő TV-kiegészítő, amely online tartalmat biztosít az Olaszországban sugárzott csatornáktól. Ez a kiegészítő elérhető az Android tárolóban.

Töltse le a Salvazebul olasz IPTV-t

6. SmoothStreams

Ha olyan Kodi kiegészítőt keres, amely sport- és egyéb csatornákat kínál szórakozáshoz, akkor a SmoothStream tökéletes az Ön számára. Több mint 50 élő TV-csatorna révén a SmoothStreams segítségével élő eseményeket közvetíthet számos televíziós műsor mellett. Különböző minőségek vannak az elérhető folyamok számára, azaz 540p, 720p és 1080p.

A legjobb Kodi kiegészítők a sporthoz

Miért keressen zavaró online streaming linkeket a kedvenc sporteseményedhez, ha az elérhető a Kodi-on! Nézze meg a kívánt sporttípust a legjobb Kodi kiegészítők segítségével HD minőségben történő sportoláshoz, minden probléma nélkül.

1. SportsDevil

A SportsDevil dedikált élő közvetítés és felzárkóztató TV-kiegészítő a sport szerelmeseinek. A SportsDevil széles körű sport streaming csatornát fed le a krikett, tenisz, futball, jégkorong, verseny, kerékpározás és még sok más számára..

A SportsDevil a futball kedvence & krikett rajongók a streaming csatornák hosszú listájához, amely elérhető az élő események, kiemelt események, pre & utána mérkőzés műsorokat és felzárkózni a tévében A Sports Devil 12 beINSport csatornát kínál az angol Premier League rajongói számára, hogy az összes mérkőzést élőben élvezhessék. A SportsDevil csatornáinak hatalmas listája között a SkySports, a Fox Sports, a BT Sports és a többi.

Olvassa el a teljes Sportsdevil telepítési útmutatót itt.

2. Megtévesztés

Bár a neve kissé megkérdőjelezhető, a Deceit Kodi kiegészítő kiváló választás az élő sport és az élő TV nézéséhez. A legjobb dolog ebben a kiegészítőben az, hogy rendelkezik a Trakt és a Real Debrid integrációs lehetőségekkel, amelyeket a Kodi geeks nagyra értékel. Eddig a Deceit kiegészítő nagyszerűen működött, és ezzel kapcsolatban semmilyen problémát nem jelentettek.

A Deceit elérhető a One Nation Repository-ban.

3. GenieTv Kodi segédprogram és IPTV sport

A Genie TV Kodi Utility and Sports kiegészítő egy komplett csomag a Kodi felhasználók számára, akik szeretik a Kodi rendszeres streamingjét. A GenieTV kiváló minőségű sport- és TV-csatornákat közvetít. Mindenekelőtt a GenieTV nagyszerű karbantartó eszközökkel is rendelkezik a Kodi problémák megoldásához.

Annak érdekében, hogy a Kodi geeks és a Noobs probléma nélkül folytathassa az adatfolyamot. A GenieTVKodi kiegészítő fejlesztőivel a hivatalos Facebook-csoportjukon keresztül is felkeresheti őket. A GenieTV Kodi kiegészítő lerakat elérhető a GenieTv lerakatban.

4. Joker Sport

A Joker Sports Kodi kiegészítő elérhető a Maverick Kodi tárházban. Van olyan kategóriái, amelyek BT ​​sportot kínálnak, 15:00 Kick off Footy, Sports Channel Extra stb.

5. AceStream

A sport és a különféle tartalmak megtekintésére szolgáló Kodi kiegészítők hosszú listája között van egy AceStream, amely a BitTorrent protokollon működik. Ez nem a szokásos kiegészítő. Az AceStream egy streaming platform, amely a saját médialejátszóján keresztül fut.

Az AceStream futtatásához a Kodi-n Plexus Playerre lesz szüksége. A Plexus egy program-kiegészítő, amely a Fusion tárházban elérhető. Miután hozzáadta a Plexus lejátszót, frissítse a modult, és futtassa az AceStream streamjeit a Kodi-ra.

Az Ace Stream elérhető az Adryan List Repository-ban.

  Hogyan telepítsük az Vortex-et Kodi Krypton és Jarvis-ra kevesebb, mint 6 perc alatt

A legjobb Kodi kiegészítők labdarúgáshoz

1. Falcon Sports

A Falcon sports egy csodálatos kiterjesztés a sport szerelmeseinek, akik élő sportműsorokat akarnak nézni. A Falcon sportnak remek kapcsolatai vannak a felhasználókkal, és HD minőségben is. Egy másik nagyszerű dolog ebben a kiterjesztésben az, hogy a linkek sebessége nagyon gyors, ellentétben más kiegészítőkkel.

Töltse le a Falcon Sports oldalt.

2. DAZN

A DAZN-t (Da Zone) nevezhetjük új Netflix sport kategóriának a Kodi kiegészítőkben. Ez egy prémium kiegészítő, amely kiváló minőségű sportesemény-linkeket kínál a felhasználóknak, csupán 20 USD alacsony díjért. A felhasználók letölthetik, telepíthetik és feliratkozhatnak erre a kiegészítőre, hogy zökkenőmentes sportszórakozásokat élvezhessenek a Kodi-on. A DAZZN nagyon rövid idő alatt megszerezte a Kodi közösség tiszteletet.

3. Eurosport Player

Az Eurosport Player Kodi addon egy nagyszerű kiegészítő a futball-események közvetítéséhez az egész világon. A legjobb dolog ebben a kiegészítőben az, hogy igény szerinti tartalommal is rendelkezik. A felhasználóknak azonban regisztrálniuk kell a kiegészítő eléréséhez. Ez a kiegészítő PC, Mac, Fire TV / Fire Stick, Android vagy Raspberry Pi esetén használható.

Töltse le most az EuroSport Player alkalmazást!

A legjobb kiegészítések az angol Premier League közvetítéséhez

1. NBC Sports

Az NBC Sports a világ egyik legnagyobb sporthálózata, amely már több mint 70 éve működik. Az NBC sportcsoport tulajdonában van, amelynek székhelye az Egyesült Államokban, Stamfordban található. Az NBC a világ minden olyan sporteseményét lefedi, mint például az English Premier League, az NFL, az NHL, a NASCAR, az NBA, a WGC és az olimpia..

2. FOX Sports GO

A Fox Sports a 2023. évi FIFA világkupája hivatalos műsorszolgáltatója. Szerencsére Kodi-kiegészítéssel rendelkezik minden olyan futball-rajongó számára, aki a labdarúgó-világkupát közvetíti. Ezt a kiegészítőt tekintik a Kodi-nak a labdarúgó-közvetítéshez szükséges legjobb kiegészítőnek.

Letöltés Fox Sports Go.

3. Labdarúgás visszajátszások

Rengeteg olyan futballszurkoló van, akik esetleg nem tudják nézni a mérkőzéseket, amikor élőben indulnak. A Football Replays a legjobb kiegészítő a Kodi számára, amely a legfontosabb bajnokságok (EPL, La Liga, Bundes Liga) játékversenyeinek legfontosabb elemeit tartalmazza. Tehát ha késik a FIFA Világkupa mérkőzésein, akkor ne aggódj, mert a labdarúgás-visszajátszások minden kiemelt fényt tartalmaznak a Kodi-on.

Letöltés Labdarúgás visszajátszások.

4. Futball ma

Labdarúgás Ma a Kodi legfontosabb kiegészítője olyan kategóriákba tartozik, mint a Premier League, a Games, az UEFA Bajnokok Ligája, a Highlights, a La Liga, a Primeir Leagu és még sok más.

Ez a kiegészítő megtalálható a Colossus lerakatban, sőt a Kodil lerakatban is. A FIFA 2023 világbajnokságára azonban leginkább a Colossus ajánlott

Letöltés Futball ma

5. Indítsa el Kodi Addont

Sok labdarúgó-mániákus éhes, hogy megnézze kedvenc csapata játékát. A sport kategóriában szereplő kodi legjobb kiegészítője sok ingyenes darabot kínál csodálatos FIFA-világkupán. A kodi addon indulása nagy hangsúlyt fektet az angol Premier League-re. A HD-streaming kényelme révén azonban tovább továbbíthatja a versenyző világbajnokság mérkőzéseit.

Letöltés Lerúg

6. DC sport

A DC Sports meglehetősen hasonló a legfelső kodi addon Sports Devil-hez. Ennek a harmadik félnek a kodi addonnak sokat kínálhat minden sportos rajongója. Mivel a FIFA 2023-as világkupája a sarkon van, a DC Sports-nek kötelezőnek kell lennie ezeknek a csodálatos céloknak a figyelésében és a torok rivalizálásának csökkentésében a világ legjobb futballpályái között..

Letöltés DC Sports

A legjobb UFC Kodi kiegészítések az UFC harcok nézéséhez

A harci sport legjobb tudásainak továbbvitele már nem jelent problémát. Nézze meg kedvenc UFC mérkőzéseit HD minőségben ezekkel a legjobb UFC Kodi kiegészítőkkel.

 1. UFC Finest / Planet MMA

Az UFC Finest / Planet MMA valószínűleg a legmegfelelőbb a listán az UFC események Kodi-on történő megtekintéséhez. Az olyan élő események mellett, mint például az UFC-küzdelmek, dokumentumfilmeket, TV-műsorokat és korábbi UFC-eseményeket mutatnak be. Ezt a Kodi kiegészítőt kifejezetten az UFC PPV-k számára fejlesztették ki, mivel az UFC-vel kapcsolatos összes tartalmat közvetlenül a Kodi dobozba vagy a Kodi szoftverre rögzíti..

A legjobb Kodi birkózó kiegészítők

A Kodi egy csodálatos hely a világ minden tájáról származó birkózó rajongók milliói számára, lehetővé téve számukra a kedvenc birkózóversenyek megsemmisítését..

 1. Birkózás igény szerint:

Most, ha rajongsz a birkózáshoz, és szeretnéd megismerni az összes akciót a WWE-től, akkor a WWE on Demand a tökéletes Kodi kiegészítő az Ön számára. A népszerű fizetős nézetekkel, mint például a Royal Rumble és a WrestleMania, az addon izgalmas akciókat kínál a World Wrestling Entertainment részéről. Hasonlóképpen, a régi mérkőzések könnyű adatfolyamát közvetíteni az archívumrész elérésével.

Töltse le birkózás igény szerint

 Kodi Android kiegészítők

Ne nézz tovább, és válasszon az alábbi Kodi Android-kiegészítők közül, amelyek a legjobban működnek Android készülékeken, beleértve okostelefonokat, táblagépeket és darabokat.

1. Kutyák Bollocks

Ne tévesszen meg a neve miatt, ez a kiegészítő csodálatos a Kodi-nál. Kategóriák széles skáláját kínálja, például filmeket, TV-műsorokat, dokumentumfilmeket, gyerekek részt, zenét, rádiót, sportot és TV-műsorokat. Ezt a kiegészítőt az összes Kodi kiegészítőben is nevezhetjük. Nincs sok olyan kiegészítő, amely ilyen sokféleséget és minőséget biztosít a patakokhoz, mint például ez a kiegészítő.

2. Éjszakai rettegések

Horror tartalom rajongója vagy? Ha igen, akkor ez a kiegészítő erősen ajánlott az Ön számára. A Night Terror egy csodálatos Kodi kiegészítő az Illuminati tárházból, amely különféle tartalmakkal rendelkezik a horror rajongók számára, például Paranormal filmek, TV-műsorok, dokumentumfilmek, True Crime filmek, valóság show és True Crime dokumentumfilmek..

 Xbox One Kodi kiegészítések

1. FireCat Kodi Addon

Mindenki szeretne egy egységes Kodi-kiegészítőt, hogy megakadályozzák a gondot, ha mindent megtesznek egy másik kiegészítőt. A Firecat Kodi addon minden olyan Kodi kiegészítő, amelynek tartalomkategóriái vannak, mint a filmek, TV-műsor, élő TV, zene, dokumentumfilmek, beállítások stb..

A FireCat Kodi kiegészítő elérhető az Egyesült Királyság Kodi tárházában, kattintson a linkre a letöltéshez.

FireCat Kodi kiegészítő: Töltse le a Firecat fájlt

2. Kratos Kodi Addon

Kratos mitológiai lény volt a minden idők híres „Háború Istene” videojátékból. A Kratos Kodi addon valószínűleg nem a Kodi addonok Istene, ám biztosan különbözik másoktól a tartalmi részek miatt.

A kategóriák között szerepel a Filmek, TV-műsorok, Gyűjtemények, Eszközök és ez a kiegészítő Trakt-integrációs funkcióval is rendelkezik. Nem kétséges, hogy a Kratos Kodi addon az egyik legnépszerűbb Kodi addon. A Kratos Kodi kiegészítőt az alábbi linkre kattintva töltheti le: Kratos letöltése

A PPV legjobb Kodi kiegészítései

A PPV a legjobb dolog, amit nézhet, ha streaming vagy rohadt. A felhasználók azonban mindig vele szembesülnek problémákkal. Ezért tárgyaltuk a PPV legjobb Kodi kiegészítéseinek néhányát.

1. Vader Streams

A Vader Streams élvezet minden PPV rajongó számára szerte a világon, mivel a Pay Per view események linkjeit kínálja a világ minden tájáról. Ez egy fizetett kiegészítő, és a felhasználóknak előfizetési díjat kell fizetniük, mielőtt bármilyen linket elérnének. A Vader Streams kiváló hírnévre tett szert az összes többi kiegészítő között, az általuk nyújtott minőség miatt.

Töltse le Vader Streams.

A legjobb Kodi játék-kiegészítők

A Kodi mindent kínál, amit mások nem tudnak! Telepítse az alább felsorolt ​​legjobb Kodi játék-kiegészítőket, és élvezze kedvenc játékát a Kodi-on.

1. Twitch Gaming

A Twitch játék kiegészítő lehetővé teszi, hogy az egész világon játékokat játsszon. Ezek azok a profi játékosok, akik maratoni szerencsejáték-eseményeket játszanak, és játékaikat érdekes megnézni.

Ez a kiegészítő megtalálható a Kodi hivatalos leraktárában, és jó választás a szabadidő eltöltésére és a szakemberek játékának megtekintésére.

2. YouTube Gaming

A YouTube Gaming hasonló a Twitch-hez, ahol a Kodi felhasználók figyelhetik, hogy mások játszanak a játékban, és teljes játékmaratonon vesznek részt.

Ez a kiegészítő megtalálható a hivatalos Kodi-tárházban található YouTube-kiegészítőben. Külön része van a játéknak, és a patakok elérhetővé válnak a játékvideókhoz.

Kodi kiegészítések a MAC-hoz

A legjobb dolog a Kodi esetében, hogy szinte minden eszközön fut, és ha nem, akkor a geek mindig megtalálják a módját annak futtatásához. Beállíthatja Kodi az iPad-en, Kodi tovább Apple TV és több.

1. Játékosok Klub

A YouTube Gaming hasonló a Twitch-hez, ahol a Kodi felhasználók figyelhetik, hogy mások játszanak a játékban, és teljes játékmaratonon vesznek részt.

Ez a kiegészítő megtalálható a hivatalos Kodi-tárházban található YouTube-kiegészítőben. Külön része van a játéknak, és a patakok elérhetővé válnak a játékvideókhoz. Kövesse útmutatónkatHogyan telepítsük a Players Klubot ”.

2. Flux It Kodi Addon

Flux Ez egy élő TV Kodi-kiegészítő, amely igazán jól működik a Kodi-val a MacOS-on. A felhasználók a Flexus TV, a Flexus Radio, a Stratus TV és még sok más adatfolyamot közvetíthetnek ezen a kiegészítőn keresztül. A Flux Kodi addon elérhető az Aliunde Repository-ban.

  Kodi az LG Smart TV-n - Hogyan telepítsünk 3 egyszerű módszerrel

A legjobb földrajzi korlátozású Kodi kiegészítések

Számos bővítmény létezik, amelyek csak meghatározott helyeken működnek. Ha meg akarja kerülni a földrajzi korlátozásokat, és korlátlan streaming-et szeretne élvezni a Kodi-n, feltétlenül használjon VPN-t. Íme néhány VPN-szolgáltatás közül választhat:

 1. Végső IPTV

A végső IPTV-kiegészítő viszonylag új kiegészítés az IPTV-kiegészítők családjához, de továbbra is földrajzilag korlátozott. Ehhez a kiegészítőhez Kodi VPN szükséges, hogy feloldja a földrajzi korlátozásokat, hogy sok IPTV csatornát közvetítsenek szerte a világon. Videói HD minőségűek, de a felhasználói felület kissé bonyolultnak tűnik, és nincs megadva konkrét kategória. Ez megtalálható a Kodil Repositoryban és a TK Norris Repo-ban.

Legjobb jogi / fizetett Kodi kiegészítők

A prémium kiegészítők használatakor mindig megtalálja az összes túlságát. A hivatalos kiegészítőket biztonságosan lehet használni, és jó minőségű streaming linkeket kínálnak.

Válassza ki a kívánt legális / fizetett Kodi kiegészítők közül a legjobbakat, fizesse az előfizetését és élvezze a zökkenőmentes streaming élményt.

1. Buzz hírcsatorna

A Buzzfeed világszerte nagy hírnevet szerzett a weboldalán és a közösségi médiában megosztott hírekkel és szórakoztató tartalommal. A Buzzfeed egy internetes médiavállalat, amelynek nagyszerű tartalom-előállítói hálózattal rendelkezik, nagyszerűen kiemelve újságírói tulajdonságaikat.

Nagyszerű rajongói formája van a világ minden tájáról, és a legjobb áttörés révén az érhető el, hogy a Netflix most a Buzzfeed újságírói által készített rövid sorozat szezonját fogja rendezni. Ügyeljen arra, hogy ne hagyja ki a általuk megosztott nagyszerű tartalmat, ezért telepítse a hivatalos Buzzfeed Kodi kiegészítőt a hivatalos Kodi kiegészítő tárolóból, és élvezze a napi Buzzfeed videókat.

2. CollegeHumor

Ha olyan közösségi média drogos vagy, aki szereti a humorot és a szarkazmust útközben, akkor biztosan hallott volna a CollegeHumorról. Ez a vígjáték-webhely a közösségi médiában híres az általuk készített humoros és szatirikus tartalmak, valamint mások által megosztott tartalma miatt.

A CollegeHumor tartalma szemcukorka, és tudjuk, hogy imádni fogja nézni a Kodi-n. Tehát telepítse a CollegeHumor Kodi kiegészítőt a hivatalos Kodi kiegészítő tárházból, és kezdje el megnézni a legviccesebb videókat és az interneten elérhető legjobb hamisítókat..

3. ACE IPTV

Az ACE IPTV egy prémium kiegészítő a Kodi számára, amely sokféle tartalmat kínál. Nézze meg az olyan népszerű sportokat, mint az NFL, NBA, NHL, MLB és még sok más. Az ACE IPTV olyan népszerű csatornákat közvetít, mint például a BT Sport és a Sky Sports.

Ezen felül a nézők több ezer filmet és TV-műsorot élvezhetnek az ACE IPTV segítségével. Ha hozzáadja ezt a kiegészítőt a Kodi-hez, hozzáférhet olyan csatornákhoz, mint a BBC, ABC, Fox, HBO, Sky Movies és még sok más. Ezért a végső prémium Kodi kiegészítő mindenki számára elérhető.

4. SportsAccess

A SportsAccess egy prémium Kodi kiegészítő, amely a világ minden tájáról sportol. A szolgáltatás feliratkozásával a streamerek hozzáférhetnek kedvenc mérkőzéseikhez NBA, NHL, foci (foci) és még sok más részből..

Az addon számos csatorna, például a SkySports tartalmát hozza fel. Fizetési módként a SportsAccess csak a Bitcoint fogadja el. Ez soknak kellemetlennek tűnhet, de a magánélete szempontjából jobb.

5. Mania HD

A SportsAccess egy prémium Kodi kiegészítő, amely a világ minden tájáról sportol. A szolgáltatás feliratkozásával a streamerek hozzáférhetnek kedvenc mérkőzéseikhez NBA, NHL, foci (foci) és még sok más részből..

Az addon számos csatorna, például a SkySports tartalmát hozza fel. Fizetési módként a SportsAccess csak a Bitcoint fogadja el. Ez soknak kellemetlennek tűnhet, de a magánélete szempontjából jobb.

Kodi Cartoon Addons

A rajzfilm-kiegészítők olyan dolgok, amelyek nem csak a gyermekek számára, de a felnőttek számára is szórakoztatóak. Ezért, ha felnőtt, akkor belemerül a nosztalgia tengerébe, és a világ minden tájáról elrontja kedvenc rajzfilmeit. Próbálja ki ezt a rajzfilm-kiegészítőt a Kodi-on!

 1. Nickelodeon és Nickelodeon Jr

Ha olyan kiegészítőre van szüksége, amely mind a Nickelodeon, mind a Nickelodeon Jr. TV műsorokat mutatja, akkor nincs jobb, mint ez. Lehet, hogy gyermekeid megszállottja a Nickelodeonnak, mivel ez odavezet egy ponthoz, ahova szétről vezetnek, amikor megkapják kedvenc programjukat..

Kodi kiegészítések az indiai csatornákhoz

Szerencse kérdése, ha bármilyen működő linket megtalál az interneten az indiai csatornák és a Bollywood tartalmak számára. A Kodi-felhasználóknak azonban szerencsése van, hogy megnézhetik kedvenc Bollywood-tartalmukat, ha ezeket a Kodi-kiegészítőket használják az indiai csatornákhoz.

1. Néző

A Viewster egy hivatalos Kodi-kiegészítő, amely online filmeket és TV-műsorokat gőzöl. Különböző kategóriákkal rendelkezik, mint például Akció, Romantikus, Dráma, és külön kategóriák a filmekhez és tévéműsorokhoz minden kategóriában. Ez elérhető a hivatalos Kodi Add-on tárház video-kiegészítők szakaszában.

2. Einthusan

Az Einthusan kétségkívül a legcsodálatosabb Bollywood filmek kiegészítője minden Bollywood rajongó számára. Ennek fő oka az, hogy nyolc különböző nyelven tartalmaz tartalmat, például tamil, telugu, kannada, hindi, malajálam, bengáli, marathi és pandzsábi nyelven. Hát nem olyan nagy??

Ezen felül ez a kiegészítő filmekkel is jól felszerelt kategóriákat tartalmaz a gén, az év stb. Alapján. Ez nem egy hivatalos Kodi kiegészítő, ezért javasoljuk, hogy használjon egy jó Kodi VPN szolgáltatást az online magánélet védelme érdekében. Ez a kiegészítő elérhető a SuperRepo Kodi kiegészítő tárolójában.

Töltse le az Einthusan programot

3. TV a Desi Zone-n

A TV a Desi Zone-nál kötelező a Kodi kiegészítő minden indiai tartalom / TV-műsor szerelmese számára. Rengeteg TV-csatornával és TV-műsorral rendelkezik. A felhasználók könnyen böngészhetnek és lejátszhatnak bármit, amit akarnak, mivel a kiegészítő elrendezése nagyon jó. A felhasználók hozzáférhetnek az összes legnagyobb csatornához, mint például a Sony, NDTV, IBN, Szahara stb.

4. SnagFilms

A SnagFilms hivatalos Kodi kiegészítő, hatalmas tartalomtárral a világ minden tájáról. Körülbelül 30 kategóriába tartozik a filmek és TV-műsorok, ez a kiegészítő minden csomaghoz tartozik. Ennek egy külön szakasza van a Bollywood filmek és TV-műsorok számára. Könnyen megtalálható a hivatalos Kodi-kiegészítő tárház videó kiegészítőinek szakaszában.

5. Bollywood filmek

A Bollywood Movies a Kodi add-on speciálisan összpontosított Bollywood filmek és indiai tartalom. Ez a kiegészítő letölthető és telepíthető a Super Repo segítségével. Jó gyűjteménye tamil és hindi filmekből áll.

Töltse le Bollywood filmeket

A legjobb Kodi kiegészítők Kanadában

A külföldön lakó kanadai nézők könnyedén elérhetik kedvenc kanadai tartalmukat, ha a Kanadának legmegfelelőbb Kodi kiegészítők közül választhatnak. Ezek a kiegészítők a helyi hírekhez, a helyi TV-műsorokhoz és egyéb eseményekhez kapcsolódnak.

1. CanTV Live

A CanTV Live egy élő TV-kiegészítő a kanadai streamerek számára, akik külföldön tartózkodnak és ritkán élnek Kanadában, de nem tudnak hozzáférni a helyi hírcsatornákhoz. Ez lehetővé teszi a nézőknek, hogy helyi híreket és más élő TV-műsorokat és sportokat nézhessenek.

2. Kanadában készült

Kanadában gyártott IPTV az egyik a legnépszerűbb IPTV Kodi kiegészítő, nemcsak a kanadai közönség körében, hanem világszerte is.

Annak ellenére, hogy a Made in Canada nevet kapta, nemcsak kanadai tartalmat szolgáltat, hanem sokféle amerikai és angol tartalommal rendelkezik. Ez az oka annak, hogy ezt a kiegészítőt világszerte felismerték a Kodi közösség.

Ennek ellenére ez a kiegészítő kiváló választás volt a kanadai közönség számára. Ez a kiegészítő elérhető a Kodi Israel Repository-ban.

3. Kanada igény szerint

A Canada on Demand egy csodálatos kiegészítő olyan felhasználók számára, akik kedvenc műsoraikat és TV-csatornáikat szeretnék megnézni. Kanada igény szerint a kiegészítő több mint 30 kanadai TV-csatorna számára kínál stream-eket, és a közvetített csatornák minősége kiváló. Ez a kiegészítő erősen ajánlott azoknak a felhasználóknak, akik kanadai tartalmat szeretnének közvetíteni.

Kodi spanyol kiegészítők

1. Pelisalacarta Kodi kiegészítő

A Pelisalacarta egy spanyol Kodi-kiegészítő, amely lehetővé teszi az összes spanyol film és TV-műsor megtekintését. A Super Repo-ban kapható. A Pelisalacarta spanyol tartalma nagyon sokféle, és gyakran spanyol tartalom kincseként nevezik.

Ennek a kiegészítőnek, amelyet USP-nek lehet nevezni, a legfontosabb jellemzője, hogy ez a kiegészítő nem csak a tartalmat továbbítja, hanem lehetővé teszi a felhasználók számára a kedvenc tartalmak letöltését. Ugyanakkor megbízható VPN-t kell használni ezzel a kiegészítővel.

2. Latino TVChopo Addon

Láthatott már sok Kodi kiegészítőt a sport és fitnesz vonatkozásában, de ezek mindegyike angol nyelvű Kodi kiegészítő..

A Latino TVChopo Addon egy latin (spanyol) Kodi kiegészítő, amely a sport és fitnesz közvetítéséhez szolgál a spanyol TV-csatornáktól. Ez a kiegészítő több mint 10 kategóriát t böngész, és nagyszerűen működik.

Töltse le a latin TVChopo addon

A legjobb Kodi Egészség és edzés Fitness kiegészítők

A fitneszprofilok a világ minden tájáról elérhetik kedvenc edzési előadásaikat és egyéb fitnesz oktatóanyagaikat a Kodi-on. Az alábbiakban bemutatjuk a legjobb Kodi egészségügyi fitnesz és edzés kiegészítőket, amelyek a legjobb videókat nyújtják Önnek.

1. Pulse Fitness

A Kodi fitnesz és edzés kiegészítő kiegészítőinek listáján talán a leghíresebb a Pulse Workout. Ez a kiegészítő útmutatást nyújt a fitneszprogramjához, mivel tájékoztatja az olvasókat a súlyemelésről, a jógáról, a táplálkozási tippekről, a gyakorlatokról és még sok mindenről..

A motivációs videók gyűjteménye segít továbbmenni és egészségesebb életet élni. Ezenkívül a nézőket is arra utasítja, hogyan lehet lefogyni és jó állapotban maradni. Ez a kiegészítő megtalálható a Kodil Repo webhelyen.

2. Fizikai tulajdonságok

A fizikai kiegészítő az, hogy motivációs és edzési programokat kínáljon videókra, ami jó azok számára, akik már az első edzés szakaszában vannak..

Külön rész található az UFC számára, ahol a szalagok minden információt megkapnak az UFC küzdelmeiről, és naprakészen tartják a sportolók eseményeit. Ezért kiváló kiegészítő az UFC szerelmeseinek is. Ez megtalálható a Dandy Media és a Kodil Repo oldalon.

A legjobb Kodi időjárási kiegészítések

Legyen naprakész a legfrissebb időjárási előrejelzésekkel a világ minden tájáról a Kodi segítségével. Telepítse ezeket a legjobb Kodi időjárási mellékleteket, és tartsa figyelmen kívül az időjárást útközben.

1. Met Office

A Met Office egy Kodi kiegészítő, amely időjárási információkat szolgáltat, több ezer Egyesült Királyság helyének adataival. Az olyan funkciók, mint például az 5 napos előrejelzés, az automatikus helymeghatározás, a minimális válaszidő és a megbízható megfigyelések, elősegítették, hogy ez a kiegészítő jó hírnevet nyújtson.

Ugyanakkor az egy hely csak egyszerre történő kiválasztásának korlátozása hátránya ennek a kiegészítőnek. Összességében ez a kiegészítő az egyik legjobb Kodi időjárási kiegészítő.

Letöltés: Met Office Zip File

2. OpenWeatherMap Extended

Ennek a kiegészítőnek kissé szó szerinti jelentése van; Mint minden térkép, részletes információkat nyújt az időjárásáról.

Ez a kiegészítő pontos időjárás-előrejelzéseket és időjárási térképeket biztosít 36 óráról 14 napra. A kiegészítő különbsége az, hogy személyes API-kulcsra van szükség. Ez elősegíti a gyakori frissítéseket.

Letöltés: OpenWeatherMap Zip File

3. Yahoo Weather: Letöltés

Ki még nem hallott a Yahoo-ról? Mindenkinek van, ugye! A Yahoo a nap folyamán volt a legnépszerűbb webszolgáltató. A Yahoo hitt a könnyűségben és a használatban, és ugyanez vonatkozik az időjárási kiegészítőre.

Könnyen telepíthető, használható és érthető, a Yahoo időjárási kiegészítő kétségkívül erős ajánlás. A Kodi-felhasználóknak feltétlenül meg kell próbálniuk, mivel ez egy nagyszerű Kodi-kiegészítő. Nincs ilyen bejelentkezési követelmény, nincs gond a telepítésben és a felhasználóbarát felület határozza meg a minőségét.

Letöltés: Yahoo! Időjárás Zip File

Dióhéjban

Remélem, élvezte a 107 legfontosabb Kodi-kiegészítés listáját. Élvezze a kiváló videó keverékét & zenei szolgáltatások a világ minden tájáról a felsorolt ​​kiegészítőkkel, és tudassa velünk, hogy miként tetszett nektek. Ha elmulasztottunk valamit, tudassa velünk, és hozzáadjuk őket a visszaszámláláshoz.

A kiegészítők telepítésével vagy konfigurálásával kapcsolatos bármilyen segítségért kérjük, tudassa velünk az alábbi megjegyzés szakaszban.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Thanks! You've already liked this