Verzija IPTV Kodi 18.0 – 15 najboljih IPTV Kodi Leia, Krypton, Jarvis Addons za travanj 2023.

Kodi nije samo za streaming filmova i TV emisija ili gledanje retro komedija. Korisnici je više vole zbog svojih najboljih dodataka kodi koji korisnicima omogućuju strujanje svojih omiljenih događaja uživo, TV emisija i drugih programa uživo.

Postoje neki službeni najbolji IPTV Kodi dodaci 2023. i postoji nekoliko sjajnih IPTV besplatnih dodataka koje su razvili i treći programeri. Međutim, mnogi se susreću s problemima u instaliranju dodataka ili pristupu njihovim strujama.

Razlog je taj što su dodaci Kodi Live TV-a ograničeni zemljopisnim putem i njihovim tokovima ne može se pristupiti izvan određenog područja bez podrške VPN-a na Kodi.

Kako instalirati Platinum Smart IPTV Kodi na Leia i Krypton

 1. Otvori Kodi > kliknite na ikonu zupčanika (postavke).
 2. Odaberite Upravitelj datoteka.
 3. Dvokliknite Add Source.
 4. Kliknite gdje piše i utipkajte ovaj URL: “http://legionworldtv.com/wizard” > kliknite U redu.
 5. Dodijelite naziv ovom izvoru medija “Legion Repo” i kliknite U redu > Dvaput provjerite URL i ime i ponovo kliknite U redu.
 6. Vratite se na početni zaslon > Kliknite izbornik Dodaci.
 7. Kliknite na ikonu okvira.
 8. Odaberite Instaliraj iz Zip datoteke > Odaberite dodatak.video.iptvplatinum.zip > pričekajte obavijest.

Kako instalirati Platinum Smart IPTV Kodi na Jarvis verzije 16 ili novije

 1. lansiranje kodi.
 2. Klik Sustav > Otvorena Upravitelj datoteka > Dvaput kliknite na Dodajte izvor.
 3. Klik <nijedan> i upišite ovo URL: http://legionworldtv.com/wizard > Klik Sastavljeno.
 4. Dodijelite naziv ovom izvoru medija Legija Repo > Klik Sastavljeno > Klik u redu.
 5. Vrati se na kodi početni zaslon > Ići Sustav > Kliknite na Add-ons izbornik > Odaberi Instalirajte iz zip datoteke > Pričekajte obavijest.
 6. Ići Legija Repo > Otvorena plugin.video.iptvplatinum.zip.
 7. obavijest o instalaciji dodatka pojavit će se.

Platina Smart IPTV Kodi Download

 1. Preuzmite  ZIP datoteka > Ići Add-ons.
 2. Kliknite gumb Ikona okvira.
 3. Klik Instalirajte iz Zip datoteke > Pregledajte sustav i otvorite preuzetu zip datoteku > pričekajte obavijest.

Platinum Popis IPTV kanala

Evo nekih kanala koje korisnici mogu gledati na Platinum IPTV:

 1. nacionalna komunikaciona mreža
 2. LISICA
 3. ABC Detroit
 4. WMYD TV20
 5. FXX USA
 6. Spike HD
 7. TRU TV HD
 8. Divlji TV
 9. Svjetska ribarska mreža
 10. Brzina HD
 11. Kladite se na TV
 12. Vrijeme za film
 13. Omni 1
 14. Omni 2
 15. CNN HD

15 najboljih IPTV Kodi dodataka za 2023. godinu

 1. iTV
 2. Sylvr
 3. BGTime.TV
 4. Naplatiti! TV uživo
 5. Comet TV Live
 6. D8
 7. C31
 8. ECB TV
 9. Cerebro Prime
 10. CW televizijska mreža
 11. Darkzide IPTV
 12. ExPat TV
 13. Bonus.TV
 14. Boom Boom TV
 15. DFB TV

Najbolji dodaci IPTV Kodi za Leia Verzija 18

1) iTV

Najbolji IPTV Kodi Addons

iTV je TV mreža sa sjedištem u Velikoj Britaniji koja korisnicima omogućuje pristup internetu putem njihovih emitovanih sadržaja. Korisnici Kodija mogu uživo prenositi sve britanske kanale putem iTV IPTV Kodi besplatnog dodatka.

2) Sylvr

Sylvr IPTV Kodi besplatni dodatak

Kad je u pitanju kvaliteta i funkcionalnost struje, Sylvr je odličan, spuštenih ruku. Iako nudi samo nekoliko brojeva kanala, Sylvr je dodatak u vašoj knjižnici Kodi obavezan dodatak. Bilo bi bolje da je samo imao nešto raznolike ponude. Ipak, dodatak dobro funkcionira, a sučelje je vrlo korisno.

3) BGTime.TV

BGTime bulgaria iptv free addon

BGTime.TV je internetska bugarska TV usluga koja korisnicima omogućuje pretplatu na omiljene bugarske kanale. Korisnici mogu snimati, reproducirati i strujati svoje željene kanale. BGTime.TV IPTV dodatak službeni je dodatak za Kodi korisnike, omogućavajući im pristup TV kanalima i događajima uživo registracijom na mreži.

4) Naplata! TV uživo

Naplatiti! TV IPTV Kodi popis Streaming

Naplatiti! je mreža emitiranja za streaming filmova, TV emisija, događanja uživo i sportske kanale. Popularna je zbog akcijskog sadržaja koji nudi korisnicima. Korisnici Kodi-a mogu lako koristiti ovu uslugu na svojim Kodi aplikacijama instaliranjem službene naknade! Dodatak za TV Live IPTV.

5) Comet TV Live

Comet TV Live iptv kodi list addon

Comet je TV kanal koji emitira sci-fi žanrovski sadržaj poput otkrića, povijesnih zavjera, inovacija, izuma itd. Kodi korisnici mogu lako pristupiti ovom kanalu u svojoj aplikaciji Kodi instaliranjem Comet TV Live Kodi dodatka iz službenog skladišta Kodi.

Najbolji dodaci IPTV Kodi za Krypton verzije 17.6

1) D8

Najbolji IPTV kodi dodaci za Krypton verzije 17.6

D8 je francuski TV kanal i korisnici mogu lako pristupiti ovom francuskom TV kanalu i gledati videozapise putem službenog dodatka IPTV Kodi koji je dostupan u službenom skladištu dodataka Kodi.

2) C31

C31 zajednica iptv kodi list Addon

Kanal 31 je domaći TV kanal koji se temelji na informacijama, obrazovanju, sportu i zabavi. Radi se o neprofitnoj usluzi za televizijsko emitovanje sa sjedištem u Australiji.

Njegov se sadržaj prenosi s brda Dandenong, obuhvaća neke nepoznate zvijezde i sidra iz Victoria. Gotovo 90 programa emitira se svaki tjedan i proizvodi se u zemlji.

3) ECB TV

ECB kriket IPTV kodi m3u addon

Ovo je IPTV Kodi m3u sa sjedištem u Velikoj Britaniji koji nudi live streaming sa službenih web stranica kriketne ploče u Engleskoj i Walesu..

4) Cerebro Prime

Cerebro Prime IPTV Kodi m3u addon

Cerebro Prime je nevjerojatan dodatak za IPTV Kodi m3u za streaming sportskih događaja i zabave na Kodi-ju. Također nudi struje za filmove i sadržaj koji se odnosi na znanost.

5) CW televizijska mreža

CW Televizijska mreža iptv kodi plaćena

CW Television Network američka je mreža za emitiranje koja emitira neke od najpopularnijih emisija poput Flash-a, Jane Virgin, iZombie, Jessica Jones, The Vampire Diaries itd. Njenim operacijama upravlja The CW Network, LLC, a sjedište je u Burbank, Kalifornija. Korisnici Kodi-ja mogu lako gledati sve emisije koje su dostupne na CW Televizijskoj mreži instaliranjem ovog najboljeg dodatka za IPTV Kodi koji se plaća.

Najbolji dodaci IPTV Kodi za Jarvis Verzija 16

1) Darkzide IPTV

Najbolji IPTV kodi dodaci za verziju 16 Jarvisa

Jedna stvar koja bi vam se mogla pojaviti u glavi nakon što pročitate njegovo ime je njegov sadržaj horor IPTV Kodi dodatak koji se plaća. Međutim, nije! U stvarnosti, to je jedan od najboljih dodataka za IPTV za strujanje kanala iz regija poput Norveške, Danske i Švedske. Ima izvrsne struje, ali možda biste mogli suočiti s problemima s jezikom.

2) ExPat TV

Expat TV UK Iptv kodi platio addon

ExPat TV izvrstan je dodatak IPTV Kodi za plaćeni streaming sadržaja koji je geografski ograničen samo na Veliku Britaniju. Korisnici mogu instalirati ovaj dodatak uživo na IPTV i strujati svoje omiljene filmove, TV emisije itd. S kanala poput BBC iPlayera.

3) Bonus.TV

bonus.tv ruski iptv kodi download

Bonus.TV je ruska radiodifuzna usluga koja korisnicima omogućuje emitiranje svojih omiljenih ruskih, ukrajinskih i nekih međunarodnih kanala. Korisnici mogu vrlo lako gledati filmove, TV emisije i slušati svoju omiljenu glazbu instaliranjem dodatka Bonus.Tv Kodi.

4) Boom Boom TV

Boom Boom iptv kodi download

Boom Boom TV Kodi dodatak zaista je pojačao Live TV dodatak jer je napunjen s oko 1000 TV kanala na izboru, a ti su kanali iz različitih regija poput Velike Britanije, SAD-a, Španjolske itd. Ovaj dodatak -on je uzdrmao zajednicu i postao jedan od najboljih dodataka IPTV Kodi u kratkom vremenu.

5) DFB TV

DFB TV njemački iptv besplatno

DFB je službena web stranica njemačke nogometne reprezentacije koja sadrži sva unutarnja izvješća i tokove vezane uz utakmice i druge vijesti. Korisnici mogu instalirati ovaj najbolji njemački dodatak IPTV za strujanje videozapisa i vijesti vezanih uz njemački nogometni tim.

Platinum pogreške IPTV / ne radi / problemi

Provjerite pogrešku dnevnika

Ova vrsta pogreške pojavljuje se tijekom instalacije spremišta ili dodatka zbog nedostajućih datoteka u spremištu ili prevelikih podataka predmemorije..

Popraviti

Postoje dva koraka za ispravljanje ove pogreške jer je razlog nesiguran. Prvo očistite sistem i predmemoriju dodataka i pokušajte instalirati i otvoriti dodatak. Ako to ne pomaže, pokušajte ponovo instalirati dodatak iz pouzdanog i ažuriranog spremišta.

Instalacija ovisnosti nije uspjela

Pogreška ovisnosti pojavljuje se ako korisnik pokušava instalirati dodatak iz zastarjelog spremišta / izvora ili ako je izvor izvora hostinga isključen.

Popraviti

Da biste riješili ovu pogrešku, uvijek provjerite prije nego što instalirate dodatak da je spremište koje koristite za instaliranje dodatka ažurirano i dobro funkcionira..

Platinum Smart IPTV Kodi Recenzije

Sudeći po pohvalama da Platinum IPTV dobiva sve zemaljske kugle, može se nazvati najomiljenijim IPTV dodatkom koji je trenutno u igri. Objavili smo nekoliko tvita korisnika koji se hvale ovaj dodatak:

@ platinumiptv2 volim da mi kanali i dalje ostanu. 6 mjeseci i još uvijek ga volim!

– ADAM -aka- BIGZ (@bigz_cov) 31. ožujka 2023

Odličan iptv m8, vrijedan novca koji je upravo plaćen za 1 godinu pa sretan

– Gary Turner (@ GARYrfc1872) 5. ožujka 2023

@ platinumiptv2 Hvala vam, djelujem sjajno, tako veliki izbor izgleda kao da se nekoliko mjeseci neću micati s televizije ??

– Bob (životinja) ™ (@Bob_Animal) 13. siječnja 2023

Korisnici su također pohvalili razvojnog programera za njegovu podršku u rješavanju njihovih upita:

Dobio ovaj set prošli tjedan i do sada impresioniran. Vrlo je odgovarao i na poruke.

– Andrew Thomas (@twmscfc) 31. ožujka 2023

Završne riječi

IPTV Kodi dodaci koje smo spomenuli na ovom blogu rade i pogodni su prema vašim potrebama i željama. Sve su to najpopularniji dodatni dodaci za IPTV koji su trenutno dostupni na polici i ne možete propustiti ni jedan od njih, stoga ih instalirajte i započnite strujanje uživo odmah. Ipak, provjerite upotrebljavate li Kodi VPN uslugu dok pokušavate neslužbeni Kodi dodatak kako biste zaštitili internetsku privatnost.

Posjetite naš vodič „Kako instalirati VPN na Kodi“ kako biste saznali više o njemu. Možete se odlučiti i za besplatnu VPN Kodi uslugu ako je niste voljni platiti za nju. Međutim, zbog razlike u značajkama, preporučuje se upotreba usluge s plaćenim VPN-om. Nadamo se da biste do sada razumjeli zašto vam je potreban VPN za Kodi s ovim dodatkom.

Thanks! You've already liked this