Najbolji dodaci za Kodi film (ažurirano 2023.)

Kodi je jedan od takvih vrsta mrežnog softvera za strujanje koji je promijenio lice mrežnog strujanja. Već dugo je tu i zaradila je vrlo veliku reputaciju zbog svojih nevjerojatnih karakteristika. Kodi se poboljšavao sa svakim ažuriranjem verzija i svakim dodatkom.

Nema sumnje da je Kodi jedna od najboljih opcija koja je dostupna za mrežni streaming jer nudi puno toga. Na Kodi možete prenositi gotovo sve poput filmova, TV emisija, PPV događaja, glazbe, vijesti, dokumentarnih filmova itd. Međutim, popularna je uglavnom zbog svojih filmskih dodataka koji su ujedno i premium i besplatni.

Premium Kodi dodaci su službeni koji su dostupni u službenom spremištu. Dok su strujni dodaci uglavnom neslužbeni dodaci Kodi razvijeni od strane trećih proizvođača. Postoji nekoliko stotina dodataka Kodi u zajednici, ali ne možete se osloniti na bilo koji Kodi dodatak a da o tome ne znate. Zbog toga smo u ovom vodiču raspravljali o nekoliko najboljih dodataka za Kodi.

Kako gledati filmove na Kodi

  1. Otvorite Kodi i kliknite na ikonu postavki
  2. Idite na Upravitelj datoteka i kliknite na opciju Dodaj izvor > Unesite URL i naziv spremišta koje želite dodati u svoj Kodi i kliknite U redu.
  3. Vratite se glavnom izborniku i idite na izbornik Dodaci > Kliknite preglednik dodataka (ikona okvira) i odaberite opciju Instaliraj iz datoteke Zip > Odaberite nedavno dodano spremište s popisa i otvorite njegovu Zip datoteku > Pojavit će se obavijest, pričekajte to.
  4. Sada kliknite na opciju Install from Repository i otvorite spremište koje ste upravo instalirali u prethodnom koraku > S popisa odaberite dodatak koji želite instalirati i pritisnite gumb Install. Obavijestit ćete se kada je dodatak instaliran.
  22 najbolja Kodi čarobnjaka iz travnja 2023. s radnim vezama za preuzimanje

Nakon što se pojavi obavijest, dodatku možete pristupiti iz glavnog izbornika.

Top 5 najboljih Kodi dodataka za filmove

1. Izlazak (verzija 8)

Exodus je jedan od najstarijih i najpopularnijih dodataka Kodi do danas. Egzodus je dugo vladao zajednicom Kodi-a jer je korisnicima pružao vrhunsku uslugu. Originalni programer je prije dosta vremena ostavio Exodus i prestala su stizati njegova ažuriranja. Nakon toga počele su se pojavljivati ​​mnoge vilice Exodusa koje imaju isto sučelje, ali nisu sve jednako pouzdane.

Nedavno smo čuli sjajnu novost da je dodatak Exodus Kodi preuzeo Kodi Bae, a objavljeno je i njegovo najnovije ažuriranje. To znači da se u igru ​​vratio jedan od najboljih Kodijevih dodataka za najbolje adute za film za Kodi kripton. Možete pregledavati sve najnovije filmove i TV emisije u HD kvaliteti putem dodatka Exodus Kodi.

2. Čarobni zmaj

Magic Dragon je ažurirana verzija dodatka Dogs Bollocks Kodi, koji je poznat po streamingu filmova na Kodi-ju. Magic Dragon Kodi dodatak segmentirao se na različite odjeljke poput 4K filmova, Gledanje ljudi, Nova izdanja filmova itd. Zbog toga korisnici mogu lako pronaći naslov sadržaja koji žele.

Dodatak Magic Dragon Kodi dostupan je u spremištu Supremacy Kodi, koje je jedno od najpopularnijih spremišta. Dodatak je malih dimenzija i instalira se lako i brzo. Nadalje, dodatak radi i brže i brže od većine ostalih dodataka. Preporučujem dodatak Magic Dragon Kodi korisnicima koji žele streaming filmova na Kodi-u zbog njegovih izvrsnih performansi.

3. Yoda

Riječ Yoda mogla bi za vas zvoniti ako ste upoznati sa znakovima Ratova zvijezda ili ako ste fan te serije. Yoda Kodi dodatak poznat je kao jedan od najboljih Kodi dodataka za filmove zbog kvalitete streamova koje nudi. Ovaj dodatak Kodi bio je dostupan u skladištu Supremacy Kodi, ali kako se spremište zatvorilo, sada je dostupan i u spremištu Kodil.

  Najjeftiniji način za gledanje UFC 226 Miocic i Cormier Fight Live Online bez kablovskih tokova

Dodatak se instalira na manje od 2 minute i neometano radi bez pogreške i zaostajanja tijekom streaminga. Međutim, jedna stvar koju korisnici trebaju znati jest da su mnogi protoci dostupni u njenoj biblioteci geografski ograničeni. Za pristup tim strujama korisnici će morati odabrati jedan od najboljih VPN-a za Kodi koji bi mogao zaobići ograničenja i zaštititi njihovu privatnost.

4. Izlazak Redux

Ime će vas definitivno zapitati je li to isti dodatak Exodus Kodi, ali nije. Exodus Redux Kodi dodatak ima gotovo sve značajke koje je imao Exodus Kodi, ali njegovi su programeri također dodali mnogo novih stvari. Sadrži više kategorija i bolje veze za strujanje s najnovijim strugalicama, zbog čega je to jedan od najboljih Kodi dodataka koji trenutno postoje.

Kao i svaki drugi Kodi dodatak za filmove, ovaj također ima mnogo HD streaming veza, ali su one ograničene na geo. Korištenje Kodi VPN-a više neće biti opcija, nego potreba ako želite uživati ​​u streamingu s Kodi-jem.

5. Troma Filmovi

Troma Films novi je korisnik u industriji Kodi, ali ovaj dodatak mi se sviđa zbog činjenice da ima kvalitetne tokove i modernu biblioteku sadržaja. Mnogi novi dodaci Kodi dolaze i odlaze jer im nedostaje potencijal da korisnicima pruže kvalitetan sadržaj.

Troma Films obećavajući je Kodi dodatak jer ima najnovije scrappers koji pružaju HD kvalitetne streaming veze s velikom brzinom. Ovaj dodatak dostupan je sa spremnikom maslačkih prstiju.

Najnoviji filmovi dostupni na Kodiu

Neki od najnovijih i najboljih filmova trenutno dostupnih kroz najbolje Kodijeve dodatke su:

  1. Aladdin
  2. Brzo & Bijesni pokloni: Hobbs & Shaw
  3. Spider-Man: Daleko od kuće
  4. Nekada davno u Hollywoodu
  5. Kralj lavova
Thanks! You've already liked this