Najbolji besplatni VPN za FireStick koji stvarno djeluje 2020. godine

slobodno VPN-firestick-kodi


Online strujanje postalo je zabavno i ugodno s uređajima Amazon FireStick i FireTV. Omogućuju vam gledanje svega što želite kroz brojne kanale i aplikacije dostupne u njihovoj knjižnici. Za razliku od svojih konkurenata, FireStick radi brže i ima jednostavno sučelje.

Štoviše, Kodi možete instalirati na FireStick, koji je trenutno najbolji online media player. Kodi ima fantastične dodatke koji korisnicima omogućavaju gledanje filmova, TV emisija, sportova uživo i slično. Kombinacija Kodi-ja i FireStick-a zasigurno će poboljšati vaše online streaming iskustvo i pružiti vam veći pristup sadržaju.

Međutim, problem je što je sadržaj dostupan putem FireSticka i na nekim Kodijevim dodacima ograničen u mnogim dijelovima svijeta. Tijela za izdavanje licenci i distributeri sadržaja nameću ta ograničenja, što cenzuriraju promatrači. Ta se ograničenja mogu zaobići korištenjem VPN-a za Kodi na FireSticku.

VPN pruža potpunu anonimnost korisnicima putem weba i omogućava im pristup svemu što žele. I ne samo to, već ih štiti i od špijunskih očiju i pomaže u zaobilaznom propucavanju ISP-a.

Osnovne značajke najboljeg besplatnog VPN-a za FireStick

Dok biraju VPN za FireStick, korisnici imaju dvije mogućnosti; besplatni VPN ili premium VPN. Činjenica je da vrhunski VPN pružatelji poput PureVPN i SurfShark imaju nevjerojatne značajke za online streamers. Ali besplatni davatelji VPN-a uvijek se postavljaju pitanje u vezi sa njihovim sigurnosnim protokolima i značajkama.

Ne preporučujem korisnicima da se odluče za besplatan VPN zbog manjka povjerenja koji u industriji postoji zbog svojih performansi. Međutim, postoji nekoliko besplatnih VPN-a za FireStick Kodi koji su pouzdani i mogu se koristiti za strujanje.

Pouzdan besplatni VPN za Kodi na FireSticku trebao bi imati sljedeće značajke:

 1. Namjenska aplikacija FireStick
 2. Nije potrebna prijava ili pretplata
 3. Podržava glavne operativne sustave
 4. Trebali bi imati zaštitne značajke na vrhu linije
 5. Stroga politika bez zapisa

U nastavku sam raspravljao o svojih prvih 5 preporučenih najboljih besplatnih VPN-a za FireStick Kodi 2020, obavezno ih provjerite:

5 najboljih besplatnih VPN-a za FireStick

1. Sakrij.me

hide.me-firestick

Ovaj pružatelj VPN-a sa sjedištem u Maleziji ima brojne zadivljujuće značajke poput sigurne enkripcije i mreže od 1400 i više poslužitelja širom svijeta. Hide.me nudi i besplatne i premium pakete usluga, a svaki od planova ima svoju ponudu.

Njegovi poslužitelji su sigurni, a oni pružaju dobru propusnost, omogućujući korisnicima da struju bez ikakvih problema s međuspremnicima. Ima strogo pravilo zapisivanja, što znači da ne vodi evidenciju o aktivnostima korisnika. Desktop klijent, kao i njegova aplikacija u odnosu na druge operativne sustave, imaju vrlo uredno i jednostavno za upotrebu sučelje.

Sve gore navedene značajke razlog su što sam ih prvo naveo na popis preporuka. Na FireSticku lako možete preuzeti i početi koristiti Hide.me, bez potrebe za prijavom ili pretplatom na uslugu.

2. Windscribe

windscribe-firestick

Windscribe je fantastičan besplatni davatelj VPN-a koji je u industriji već dugo vremena i stekao je izvrsnu reputaciju. Povezuje se na siguran poslužitelj s vaše željene lokacije jednim klikom. Ima poslužitelje u više od 50 zemalja širom svijeta.

Windscribe ima jednostavno sučelje, a može se instalirati i koristiti u roku od nekoliko minuta, jer nema komplicirane instalacijske postupke. Ima premium paket, ali možete ga besplatno koristiti; jedina je razlika što je propusnost besplatnog paketa ograničena na 10 GB mjesečno.

Tvrdnja da je brz VPN vrijedi jer sam se osobno uvjerio da se odmah povezuje na poslužitelj. Ima strogu politiku zapisivanja i ne propušta IP ili DNS. Korisnici mogu uživati ​​u Windscribe-u na više operativnih sustava poput Windows, Android, iPhone, Linux i Firestick. Windscribe također ima svoje kromirano i Firefox proširenje.

3. Atom VPN

ATOM-FIRESTICK

AtomVPN je besplatna VPN usluga dostupna za platforme kao što su Android i Firestick. Ne zahtijeva postupak prijave ili registracije, jednostavno instalirajte aplikaciju i zaštitite mrežu jednim klikom.

AtomVPN ima poslužitelje iz cijelog svijeta i omogućuje korisnicima da zaobiđu geo-ograničene web lokacije i web stranice koje blokiraju ISP-ovi..

Aplikacija ima jednostavno sučelje i vrlo je korisna. To je jedan od najbržih besplatnih VPN pružatelja usluga. Objavljen je 2015. godine, a od tada poslužuje besplatne proizvode iz cijelog svijeta.

4. Opera Free VPN

To je jedna vrsta usluge koja se integrira u preglednik i nema zasebnu aplikaciju. Operater preglednika ima ugrađen VPN i on je besplatan. Ne brinite o razmišljanju o tome kako instalirati Opera VPN na FireStick; jednostavno instalirajte Opera preglednik i povežite se na VPN poslužitelj s popisa kako biste pretraživali web.

Opera VPN za FireStick kriptira promet, ograničavajući davatelja internetskih usluga i vlasti da vas špijuniraju. Preglednik Opera može se vrlo brzo instalirati na Firestick putem Amazon trgovine i koristiti njegov VPN za strujanje putem Firesticka putem preglednika.

5. X-VPN

xvpn-firestick

X-VPN je još jedan besplatni VPN za FireStick Kodi, koji tvrdi da nudi sigurnu i brzu uslugu. Sudeći prema činjenici da je riječ o besplatnom VPN-u, možemo reći da su te tvrdnje donekle točne. Nakon provedenog nekoliko testova ovog VPN pružatelja, zadovoljan sam njegovim performansama.

Ima veliku mrežu od 8000+ poslužitelja na 50+ lokacija, a kompatibilan je sa svim glavnim operativnim sustavima poput Windows, Mac, iOS, Android, FireOS i Linux.

X-VPN nudi i premium planove za korisnike koji žele uživati ​​u proširenim mogućnostima i neograničenoj usluzi.

3 razloga da ne odaberete besplatni VPN za FireStick

Ne preporučujem ljudima da koriste besplatni VPN i s vremena na vrijeme o tome sam pisao. Nije da im zavidim; samo je činjenica da nisu pouzdani u mjeri u kojoj su premium VPN-ovi. Imaju slabe protokole šifriranja i ograničene značajke koje čine vašu privatnost i zaštitu ranjivim.

1. Nesigurna i ranjiva

Nikad ne bih dopustio da iko ugrozi moju sigurnost i privatnost, pa zašto biste i vi?

Ovi davatelji besplatnih VPN-a nemaju vrhunske sigurnosne protokole poput onih koji se plaćaju. Besplatni VPN-ovi imaju DNS propuste i slabe protokole koji mogu lako procuriti vaše podatke, vaš identitet nadležnim tijelima. Ove VPN-ove čuvaju zapise, što je najveća prijetnja vašoj mrežnoj slobodi.

Štoviše, davatelji besplatnih VPN-a bili su izloženi mnogim kontroverzama poput zabilježenih podataka o korisniku i zatim ih prodavali vlastima i organizacijama. To je nešto što ruši povjerenje korisnika, i nikad se ne bih odlučio za takvog davatelja usluga.

2. Male poslužiteljske mreže

Drugi razlog zašto ne preporučujem ove besplatne VPN-ove poput hid.me ili Hideman je broj njihovih poslužitelja. Za mene je imati više servera uvijek plus, i to je ono što kažem ljudima da traže dok odaberu bilo koji VPN.

Ti besplatni VPN-ovi imaju samo 20 do 30 poslužitelja širom svijeta; ostali plaćeni VPN poslužitelji imaju više od 1000 poslužitelja u odnosu na njih. To je jedan od mnogih razloga što zahtijevaju pretplatu.

3. Mala brzina

Što se tiče streaminga, ako ste netko tko može kompromitirati brzinu strujanja, budite moj gost i isprobajte bilo koji od dolje navedenih besplatnih VPN-ova za Amazon Fire TV Stick.

Nećete imati ono nevjerojatno iskustvo koje želite imati jer besplatni Fire TV VPN serveri nemaju poslužitelje dobre brzine.

Zaključak

Amazon FireStick učitava je mnoštvo značajki i aplikacija koje su ga učinile popularnim među streamerima. Da biste uživali u svim njegovim značajkama, koristite VPN. VPN za Kodi na FireSticku korisna je stvar, biti sigurni i parati bez ikakvih granica.

Imati besplatan VPN općenito nije loše, ali je i dalje rizično. To je više kao umetanje pištolja u rat, nego iz mitraljeza. Vrhunski VPN ima sigurnosne značajke i značajke za deblokiranje, zbog čega se mnogi korisnici odluče za njih.

VPN davatelji koje sam spomenuo u ovom vodiču nude i premium pakete, zbog čega je njihova sigurnost pouzdana. Njihovi besplatni paketi imaju ograničenu propusnost i mogućnosti, ali unatoč tome, bolji su od ostalih besplatnih VPN-a za Kodi na FireSticku.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map