Kako instalirati Watch5S na Kodi Krypton 17.6 i Jarvis 16

Ako ste istovremeno očajnički najbolji ljubitelj kodi addsona i obožavatelj filmova, tada morate provjeriti dodatak Watch5S Kodi, sjajan film koji nudi dodatak. Watch5S ima ogromnu filmsku biblioteku koja se temelji na najnovijim i najstarijim filmovima. U ovom smo vodiču pružili jednostavne korake o tome kako instalirati Watch5S na Kodi, na novi način.

Prije nego što započnemo, važno je imati na umu da StremHub skladište (starija veza) više ne radi. Vlasnik određenog dodatka treće strane uklonio je dodatak Watch5S Kodi iz nepoznatih razloga. Ono što ćemo vam pokazati je novija verzija kako instalirati Watch5S na Kodi. Dakle, nastavite čitati.

Upozorenje! Trebali biste koristiti Kodi VPN da biste ostali anonimni dok koristite Watch5S jer će tako zaštititi vašu privatnost. Iskoristite 85% popusta na PureVPN i strujte neograničen sadržaj na Watch5S.

Kako instalirati Watch5S na Kodi Krypton verzije 17.6 ili niže

 1. Pokrenite Kodi > Idite na Postavke > Zatim kliknite na File Manager > Dvokliknite Add Source.kako instalirati watch5s na kodi
 2. Sada upišite URL kodivpn.co/repo/simplycaz.zip  > Upišite naziv medijskog izvora “Cazwall”.Kako instalirati Watch5S na Kodi Krypton verzije 17.6
 3. Idite na početni zaslon Kodi pritiskom na tipku ‘Esc’ na tipkovnici > Kliknite Dodaci > Sada kliknite na ikonu “Installer Package”.kako dodati watch5s na kodi
 4. Instalirajte iz zip datoteke > Odaberite Spremište > Nađite spremište.simplycaz-1.0.1.zip.watch5s preuzmi zip datoteku na kodi
 5. Instalacija iz skladišta > Jednostavno Caz Repo > Video dodaci > Pomaknite se prema dolje i kliknite Watch5S > Kliknite Instaliraj.kako instalirati watch5s na jarvis verziji 16
 6. Sada idite na Kodi početni zaslon > Add-ons > Video dodaci > Watch5S.Deblokiran sat5
 7. Uživajte i gledajte najnovije filmove.
  Najjeftiniji način za gledanje UFC 226 Miocic i Cormier Fight Live Online bez kablovskih tokova

Preuzimanje aplikacije55S

Kako instalirati Watch5S na Kodi Jarvis verzije 16 ili ispod

 1. Otvori Kodi Jarvis > Sustav > Upravitelj datoteka > Dvokliknite Add Source.
 2. Upišite URL http://cazwall.com/repo > Upišite naziv medijskog izvora Cazwall > Kliknite U redu > Idite na početni zaslon Kodi.
 3. Sustav > Add-ons > Instalirajte iz zip datoteke > skladište > Nađite spremište.simplycaz-1.0.1.zip.
 4. Instalacija iz skladišta > Jednostavno Caz Repo > Video dodaci > Pomaknite se prema dolje i kliknite Watch5S > Kliknite Instaliraj.
 5. Dodatku možete pristupiti iz Veosa > Video dodaci > Watch5S i uživajte!

Download5s Kodi Download

 1. Preuzmite ZIP datoteka na svom uređaju > Ići Kodi Početni zaslon.
 2. Klik Add-ons > Kliknite gumb Ikona okvira > Instalirajte iz zip datoteke > Pronađite i otvorite repository.simplycaz-1.0.1.zip.
 3. Sada Instalacija iz skladišta > Jednostavno Caz Repo > Video dodaci > Odaberi Watch5S > Klik Instalirati.
 4. Možete pristupiti dodatku Video dodaci > Watch5S.

 Kod5 sata Kodi ne radi / Pogreške / Problemi

Provjerite pogrešku dnevnika

Pri pokušaju instaliranja dodatka može se pojaviti pogreška koja navodi “Provjeri zapisnik za dodatne informacije”. To znači da u spremištu nedostaje datoteka zbog čega je spremište ne može instalirati. Drugi razlog je taj što je skladište možda zastarjelo.

Popraviti

Za ispravljanje ove pogreške provjerite je li ažuriran dodatak koji želite instalirati zajedno sa spremištem. To će spriječiti da se ta pogreška pokaže.

Nevažeći Zip URL

Prilikom pokušaja instalacije iz Zip datoteke možda ćete se suočiti s ovom pogreškom. To nije nešto što bi vas trebalo brinuti i lako se može riješiti.

Popraviti

Kad se pojavi ova pogreška, vratite se u upravitelj datoteka i provjerite jeste li unijeli ispravan izvorni URL. Ako je URL koji ste unijeli ispravan, provjerite radi li ili ne. Ponekad se veze prekidaju ili isključe što uzrokuje problem.

  Najbolje Kodi / XBMC kutije za travanj 2023. - 41 najbolje Kodi kutije za strujanje putem VIDEO

Preuzimanje aplikacije55S

Watch5S vam donosi sve najnovije filmove na vaše mobilne uređaje s instalacijom aplikacije Watch5S. Ovaj se Androidov aplikacijski paket (APK) može koristiti s verzijom Android 4.4 ili novijom. Sigurno ne sadrži bugove i slobodno se koristi. Stoga ne propustite priliku da gledate besplatne filmove na svom mobilnom uređaju pomoću aplikacije Watch5S.

Deblokiran sat5

Može se dogoditi da neki od filmova kojima pokušavate pristupiti budu ograničeni ili blokirani iz ovih ili drugih razloga. Znači, neki su medijski sadržaji dostupni u određenim zemljama dok su blokirani u drugim zemljama.

Međutim, ne treba se bojati kada možete i dalje deblokirati medijski sadržaj Watch5S pomoću Kodi VPN. VPN usluga deblokirat će filmove Watch5S mijenjanjem vaše IP adrese koja filmovima čini dostupnima.

Još jedna prednost VPN usluge jest ta što vlada ili pružatelj internetskih usluga nikada neće pratiti vaše internetske aktivnosti. Sada možete slobodno lutati internetom!

Watch5s Game of Thrones

Tko ne želi gledati Igra prijestolja? Priča o prijevari, režimu, krvi, slavi i skeptičnim emocijama; Igra prijestolja olujom je uzela svijet. Mnogo je obožavatelja širom svijeta, željni gledanja svake nove sezone Game of Thrones koja dolazi.

Međutim, prepreka s kojom se susreću je gdje ih gledati, gdje strujati potoci niske kvalitete, nepouzdani izvori itd. Pa, za to postoji jednostavno rješenje! Svi navijači Game of Thrones više se ne trebaju brinuti jer na Watch5-u mogu gledati Game of trones.

Watch5s Game of Thrones

Sve što trebate učiniti je posjetiti https://watch5s.is/ i pretražite Game of Thrones pomoću trake za pretraživanje na web mjestu. Dobićete sve linkove koji su prisutni na web mjestu, otvorite bilo koju vezu i pogledajte svoju omiljenu epizodu / sezonu.

  Kodi na Ubuntu: Saznajte kako instalirati i preuzeti Kodi na Ubuntu

Kako gledati Moanu na Watch5s Kodi

Kako gledati Moanu na Watch5s Kodi

Možete gledati Disneyev popularni film ‘Moana’ na dodatku Watch5S kodi. Za to trebate instalirati Watch5S na Kodi iz prikazanog vodiča za instalaciju.

Nakon što je instaliran dodatak Watch5S, idite na Glavni izbornik Kodi > Add-ons > Video dodaci > Watch5S > Kliknite Pretraži > Tip Moana > Gledajte Moanu na HD-u.

kako gledati moana HD na watch5s kodi

Da biste dodali stvari

Za sjajnu i beskrajnu filmsku ponudu, nema mjesta kao Watch5S na Kodi-ju. Njegova velika biblioteka filmova donosi vam sve vrste filmova svih generacija u nekoliko sekundi. Ovo je novija verzija instaliranja Watch5S-a na Kodi jer se StreamHub odvojio od Watch5S-a. Ako se tijekom streaminga filma suočite s geo-ograničenjima, dobivate VPN kako biste ostvarili pristup. U ovom smo vodiču dali korake o tome kako instalirati Watch5S na Kodi, pa podesite za više Kodi dodataka.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Thanks! You've already liked this