Kako instalirati vrtlog na Kodi Krypton i Jarvis za manje od 6 minuta

Što je Vortex na Kodi

Vortex je novi sportski i glazbeni dodatak koji su razvila dva velikana tehnološke industrije, tj. Rock Crusher i Dreamweaver. Ovaj dodatak pokriva mnoge posebne sportske događaje, uključujući nogomet, UFC, moto sportove i još mnogo toga.


Rock Crusher i Dreamweaver nikad ne ugrožavaju kvalitetu, pa od njih ne možete očekivati ​​ništa manje nego savršeno. U ovom vodiču razgovaramo o tome kako instalirati Vortex na Kodi. Da biste instalirali ovaj dodatak, slijedite dolje navedene korake za Krypton i Jarvis.

Kako instalirati Vortex na Kodi 17
Kako instalirati Vortex na Kodi 16
Preuzmite Vortex Repo
Vortex Kodi ne radi / Pogreške / Problemi
Kodi Vortex Recenzije

Upozorenje! Trebate koristiti VPN da biste ostali anonimni dok koristite Vortex jer će tako zaštititi vašu privatnost. Iskoristite 85% popusta na PureVPN i struji neograničen sadržaj na Vortexu.

Kako instalirati Vortex na Kodi Krypton verzije 17 ili više

 1. Otvorena Kodi Krypton 17 na vašem sustavu > Dodirnite Ikona postavki (ikona u obliku zupčanika) smještena na vrhu > Sada odaberite Upravitelj datoteka opcija.kako instalirati vrtlog na kodi
 2. Ovdje vidite popis izvora spremišta, pomaknite se prema dolje i Dvostruki klik na Dodajte izvor > Pojavit će se okvir gdje morate kliknuti „Nitko” > Zatim upišite URL spremišta http://www.rockodi.com/ i kliknite u redu > Sada upišite Ime izvora medija „Stijena” i kliknite u redu > Klik u redu opet.kako instalirati vrtlog na kodi kripton verzije 17 ili novijeg
 3. Da biste nastavili sa trećim korakom, prijeđite na Kodi Glavni izbornik > Kliknite na Add-ons > Sada dodirnite Instalacijski paket ikona (ikona u obliku kutije) gornji lijevi kut.dodajte vrtlog na kodi
 4. Kliknite na Instalirajte iz Zip datoteke > Pojavit će se okvir u kojem se morate pomaknuti prema dolje i kliknuti na „Stijena” > repository.Rockcrusher-1.6.zip > Trebat će neko vrijeme da instalirate spremište.preuzimanje vortex kodi zip datoteku
 5. Sada kliknite na Instaliraj iz skladišta > Rockcrusher repozitorij > Video dodaci > Pronađite i kliknite na Vrtlog s popisa > Sada kliknite na Instalirati > Pričekajte da se instalira dodatak.vrtlog kod podešavanja kodi
 6. Da biste pogledali dodatak, vratite se na Kodi Glavni izbornik > Kliknite na Add-ons kartica > Sada kliknite na Video dodaci > Ako pogledate na desnoj strani zaslona, ​​vidjet ćete popis dodataka kodi, pomaknite se prema dolje da biste pronašli Vrtlog i kliknite na nju. Počnite koristiti dodatak Vortex.

vrtlog na kodi postavkama

Kako instalirati Vortex na Kodi Jarvis verzije 16 ili ispod

 1. Otvorena Kodi Jarvis 16 na vašem sustavu > Kliknite na sustavi opcija koja se nalazi pri dnu zaslona > Sada odaberite Upravitelj datoteka.
 2. Dvaput kliknite Dodaj izvor koji ćete možda naći na kraju popisa > Sada se pojavljuje skočni okvir, kliknite “Nijedno” > Upišite URL http://www.rockodi.com i kliknite Gotovo > Upišite naziv “Rock” i kliknite Gotovo > Sada kliknite U redu.
 3. Vrati se na Kodi Početni zaslon > Odaberi sustavi opcija opet > Zatim kliknite na Dodaci > Instalirajte iz Zip datoteke > Odaberite “Rock” s popisa > Kliknite na repository.Rockcrusher-1.6.zip > Sada pričekajte da se instalira.
 4. Sada kliknite na Instaliraj iz skladišta > Rockcrusher repozitorij > Kliknite na Video dodaci > Vrtlog > Instalirati > Pričekajte da se instalira dodatak.

Preuzmite Vortex Repo

Vortex dodatak nalazi se u spremištu Rock Crusher. Također možete preuzeti ovo spremište izravno u vaš sustav što briše neke od gore navedenih koraka. Kliknite ovdje za preuzimanje Vortex spremišta i slijedite korake u nastavku:

 1. Nakon što preuzmete zip datoteku i spremite je u svoj sustav, otvorite Kodi > Kliknite Dodaci > Ikona alata za instalaciju paketa.
 2. Instalirajte iz Zip datoteke > Pomičite zip datoteku koju ste preuzeli. Jednom kada dođete do datoteke, instalacija će vam trajati nekoliko minuta.
 3. Sada kliknite na Instaliraj iz skladišta > Rockcrusher Repo > Video dodaci > Vrtlog > Instalirati > Uživati!

Vortex Kodi ne radi / Pogreške / Problemi

Vortex je prethodno bio dostupan u spremištu dodataka za streaming. Međutim, sada ima svoje skladište Rockcrusher u kojega možete lako instalirati Vortex. Prijelaz s strujnih dodataka na zasebni Vortex dodatak doveo je do dodatka koji je uzrokovao neke probleme. Ovaj blog pokriva najnovije smjernice za instaliranje Vortexa koji savršeno funkcionira.

Vortex dodatak ne radi

Vorte je radio dobro do promjene spremišta. Sada, kada ima zasebno novo skladište, na Kodi se radi i radi.

Kodi Vortex Recenzije

Vortex vam omogućuje gledanje mnogih sportskih događaja, uključujući moto sportske utrke uživo putem interneta. Mnogi Kodi korisnici uključe svoj Vortex dodatak na Kodi za gledanje internetskih sportova bez pretplate.

Zahvaljujući @ rockcrusher01 za fenomenalnu # formula1 #racing pokrivenost na #vortex. Najbolja trkačka pokrivenost na Kodi-ju.

– Nick Anghel (@nickanghel) 13.5.2017

Korisnici Kodi-ja također vide Vortex kao vrhunski dodatak zbog njegove HD streaminga. Ono što je najvažnije, sav njegov streaming djeluje sjajno, a da ne uspijeva učitati medijske sadržaje.

@ rockcrusher01 #VORTEX ima najbolji (eventualno SAMO koji radi u HD / Eng) Grammy nagradama u KODI-ju. Podupirači i TY pic.twitter.com/5nQwksR0id

– Nick Anghel (@nickanghel) 13. veljače 2017

Da biste dodali stvari

Vortex, novo ime u svijetu Kodi, preuzeo je kategoriju sportskih i glazbenih dodataka. To je proizvod dva popularna imena u svijetu Kodi Rock Crusher i Dreamweaver. Obuhvaća mnoge sportske događaje, uključujući UFC PPV događaje koje je teško besplatno pogledati na internetu. U ovom smo vodiču raspravljali o tome kako instalirati Vortex na Kodi i gledati sport uživo. Pogledajte naš kodi vpn vodič.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map