Kako instalirati vrijeme za kokice na Kodi za manje od 2 minute

Dimitrologija kokice skladište vremena

Popcorn Time je internetska platforma za strujanje medija koja je integrirala BitTorrent klijent. Međutim, programeri dodatka za Kodi smatrali bi da bi bilo dobro dovesti ovu streaming platformu na Kodi.

Tako su napravili Popcorn Time Kodi dodatak, koji je korisnicima omogućio širenje njihovih horizonta za zabavu i nesmetano emitiranje filmova na biblioteke dodataka.

Ipak, dok koristite takve dodatke, preporučuje se osiguranje vaše mreže. Upotrijebite VPN za Kodi da biste šifrirali promet i osigurali vam bolje iskustvo strujanja.

Vodič za instalaciju kokica Time Kodi

 1. Kako instalirati vrijeme za kokice na Kodi Leia i Krypton
 2. Kako instalirati vrijeme za kokice na Kodi Jarvis
 3. Kako instalirati Popcorn Time na Kodi Firestick
 4. Preuzmite Kodi Popcorn Time Zip datoteku
 5. Kodi Popcorn Vrijeme Recenzije
 6. Kodi Popcorn Vrijeme ne radi / Pogreške / Problemi

Ovaj vodič sadrži detaljne korake o tome kako instalirati Popcorn Time na Kodi. Stoga slijedite dolje navedene korake:

Kako instalirati vrijeme za kokice na Kodi Leia ili Krypton verzije

 1. Pokrenite Kodi Kripton > Odaberi postavke ikonu koju vidite na vrhu > Kliknite na Upravitelj datoteka.Kako instalirati vrijeme za kokice na Kodi Krypton verzije 17.6 ili novijoj
 2. Na lijevoj strani zaslona pomaknite se prema dolje da biste dvostruko kliknuli Dodajte izvor > Vrsta spremnika dimitrologije URL https://archive.org/download/repository.lazarus-0.1 > Klik u redu > Sada upišite naziv spremišta, tj. „Lazar” > Klik u redu.popcorntime na kodi
 3. Ići Kodi dom pritiskom na „Backspace” ključ > Odaberi Add-ons > Kliknite na Kutija u obliku ikona nazvana Instalacijski paket koja se nalazi u gornjem lijevom kutu.kako instalirati popcorn vrijeme addon na kodi
 4. Odaberi Instalirajte iz Zip datoteke > Pomaknite se prema dolje i odaberite gubav čovjek > Kliknite na repository.lazarus-0.1.zip > Sada pričekajte da se spremište instalira. > Kliknite na Instaliraj iz skladišta > Sad nađite Lazarovo spremište.instalirati popcorntime iz zip datoteke
 5. Ići Video dodaci > Odaberi Kodi Popcorn Vrijeme > Udari Instalirati Dugme.postavi popcorntime na firestick
 6. Idite na pregled dodatka Kodi dom > Klik Add-ons > Zatim Video dodaci > Kodi Vrijeme za kokiceKako instalirati vrijeme za kokice na Kodi Jarvis verzije 16 ili ispod

Kako instalirati vrijeme za kokice na Kodi Jarvis verzije 16 ili ispod

 1. Pokrenite Kodi Jarvis > Idite na Sustav > Zatim File Manager > Dvaput kliknite Dodaj izvor.
 2. Sada upišite URL http://dimitrology.com/repo/ gdje piše “None” > Kliknite Gotovo > Upišite naziv spremišta “Dimitrologija” > Kliknite Gotovo > Kliknite U redu.
 3. Vratite se na glavni izbornik Kodi > Sustav > Add-ons > Zatim kliknite na Install from Zip File > Dimitrology > kodipopcorntime.repository-1.0.0.zip
 4. Kliknite na Instaliraj iz skladišta > Markop 159 spremište > Video dodaci > Kodi Popcorn Vrijeme > Instalirati > Uživati!

Kako instalirati Popcorn Time na Kodi Firestick

Instalacija vremena za kokice na Kodi Firestick je slična koracima koji su spomenuti gore. Međutim, postoje određene korake i zahtjev VPN-a na Firesticku, koji treba vašu pažnju, pa slijedite dolje navedene smjernice:

 1. Pokrenite Firestick > Kliknite Sustav > postavke > Mogućnosti za razvojne programere > Omogući aplikacije iz nepoznatog izvora i uklanjanje pogrešaka ADB-a.
 2. Idite u Firestick dom > Kliknite traku pretraživanja > Upišite Kodi i kliknite na nju > Pokrenite Kodi.
 3. Sada slijedite korake opisane za Kodi Leia, Krypton ili Kodi Jarvis.

Preuzmite Kodi Popcorn Time Zip datoteku

Postoji način instaliranja Kodi Popcorn Time 2017 izravno na vaš Kodi. Prvo je potrebno da preuzmete Kodi Popcorn Time Zip datoteku, a zatim slijedite dolje navedene korake:

 1. Pokrenite Kodi > Dodirnite izbornik Dodaci > Idite na ikonu alata za instalaciju paketa u gornjem lijevom kutu > Kliknite Install from Zip File.
 2. Kad se pojavi okvir, trebate “Navigirati” ili “Prenijeti” Zip datoteku koju ste preuzeli prije pokretanja ovih koraka.
 3. Preuzimanje datoteke potrajat će vrijeme > Sada kliknite na Instaliraj iz skladišta > Odaberite Markop 159 Repository s popisa > Idite na Video dodatke > Kliknite na Kodi Vrijeme za kokice > Pritisnite Install > Gotovi ste, uživajte!

Vrijeme kokica se može preuzeti i sa sljedećih veza za preuzimanje:

 • Preuzmite Kodi Popcorn Time putem GitHub-a
 • Preuzmite Kodi Popcorn Time putem Lazarus Repozitorija
 • Preuzmite Dimitrology repozitorij

Kodi Popcorn Vrijeme Recenzije

Vrijeme kokica je vjerojatno najfiniji način gledanja emisija i filmova. Pogotovo kada su upareni s kodi kutijom.

– 8spook (@ 8synced) 30. listopada 2017

Gledanje filmova i TV emisija daleko je lakše od bilo čega na ovome svijetu i to točno misle Kodi korisnici. Dvojica velikana prvi put se susreću u svijetu Kodija.

Ooh !! Znam za to. Vrijeme kokica koristim puno više od showboxa. Kodi više uopće ne koristim.

– Frank Boateng (@ AFYB01) 30. lipnja 2017

Korisnici Kodija uglavnom nisu svjesni činjenice da postoji Kodi Popcorn Time dodatak koji možete instalirati na Kodi. Kodi softver je puno veći od Popcorn Time-a i tu ne treba uspoređivati. Instaliranje programa Popcorn Time 2017 na program Kodi učinilo je još većim.

Kodi Popcorn Vrijeme ne radi / Pogreške / Problemi

Instalacija ovisnosti nije uspjela

Ova se pogreška može pojaviti zbog činjenice da koristite lažno spremište koje nema ažuriranu verziju Kodi Popcorn Time.

Riješenje

Instaliranje Kodi Popcorn Time 2017 iz Dimitrology Repozitorija riješit će vaš problem jer će imati ažuriranu verziju spremnu za Kodi korisnike. Gornji koraci navedeni u vodiču opisuju ugradnju Popcorn Time-a iz Dimitrologije.

Nema dostupnog struje

Često možete vidjeti da se prilikom strujanja najnovijeg medijskog sadržaja na Popcorn Time pojavljuje poruka koja kaže “Nema struje dostupne”. To je zato što Popcorn Time odabere izvor iz bujice, a ponekad su te bujice nedostupne.

Riješenje

Ne postoji trenutno rješenje za ovaj problem jer je to jedini nedostatak Popcorn Timea. No ipak možete se prebaciti na Kodi i instalirati dodatak Covenant i strujati besplatne filmove i TV emisije.

Zamotati stvari

Popcorn Time je omiljeni streaming player obožavatelja koji strujne izvore emitira izravno na Kodi softveru. Na Kodiju možete s lakoćom gledati filmove i TV emisije. U ovom smo vodiču razgovarali o tome kako instalirati Popcorn Time na Kodi kako biste mogli uživati ​​u lingatnim satima zabave. Pogledajte ovaj vodič za usporedbu vremena kokica i kodija.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Thanks! You've already liked this