Kako instalirati openload filmove na Kodi u manje od 7 koraka

Openload je dugogodišnja usluga hostinga datoteka koja nudi svoje usluge Kodi korisnicima. Uz popularne kodi dodatke kao što su Covenant i Exodus koji nude Openload streamove, važno je znati kako instalirati Openload na Kodi.

Kodi NewsIkad čuo za Kodija strože kažnjavanje? Da, istine su & blokiranje milijuna za gledanje besplatnog sadržaja. VPN može zadržati vaš identitet anonimnim i sigurnim. PureVPN je vaše najbolje rješenje da se zaštitite od DMCA obavijesti, problema s autorskim pravima & deblokiranje raznih dodataka poput Neptunovog uspona, saveza ili GAIA-e.purevpn cta

Dakle, bez ikakvog daljnjeg odgađanja, pristupimo pravu!

 1. Kako instalirati Openload na Kodi Jarvis verzije 16 ili ispod
 2. Kako onemogućiti Openload na Kodi-ju
 3. Otvori Kodi recenzije
 4. Otvori Kodi ne radi / Pogreške / Problemi

Kako instalirati Openload na Kodi Krypton verzije 17 ili više

 1. lansiranje Kodi na vašem sustavu > Ići postavke (Ikona u obliku zupčanika) na gornjem izborniku > Kliknite na Upravitelj datoteka > Pomaknite se prema dolje i dvaput dodirnite Dodajte izvor.Kako instalirati openload na kodi
 2. Kad se okvir pojavi na vašem zaslonu, kliknite na „Nitko” opcija > Tip URL spremišta medija Dandy http://www.dandymedia.club/repo/ > Klik u redu > Upišite naziv spremišta, tj. Dandy Media > Klik u redu i zatvorite kutiju.Kako instalirati openload na kodi kripton verzije 17 ili novijeg
 3. Vrati se na Kodi dom pritiskom na „Backspace” tipku na tipkovnici > Zatim idite na Add-ons izbornik s lijeve strane > Odaberi Instalacijski paket (Ikona u obliku okvira) u gornjem lijevom kutu.openload na kodi
 4. Sada kliknite na Instalirajte iz Zip datoteke > Pronađite i kliknite na Dandy Media > Repository.dandymedia.zip > Trebat će nekoliko minuta da instalirate spremište.postava kodi openload
 5. Kliknite na Instaliraj iz skladišta > Pomaknite se prema dolje da biste pronašli Dandy Media > Ići Video dodaci > Odaberi Openload s popisa > Klik Instalirati.Otvorite postavke kodi
 6. Nakon što instalirate Openload, prijeđite na Kodi dom > Kliknite na Add-ons > Zatim Video dodaci > Openload > Uživajte u filmovima!
  Kako gledati Disney Plus na Kodi

kako instalirati openload na kodi jarvis verzije 16 ili starije

Kako instalirati Openload na Kodi Jarvis verzije 16 ili ispod

 1. lansiranje Kodi Jarvis na vašem sustavu > Kliknite na Sustav > Zatim Upravitelj datoteka > Dvostruki klik Dodajte izvor.
 2. Klik „Nitko” kad se pojavi okvir > Tip URL http://www.dandymedia.club/repo/ > Klik Sastavljeno > Naziv tipa ‘Dandy Media’ > Klik Sastavljeno > Klik u redu.
 3. Vratite se sada Kodi Glavni izbornik > Zatim odaberite Sustav meni opet > Kliknite na Add-ons > Instalirajte iz Zip datoteke > Zatim Dandy Media > repository.dandymedia.zip
 4. Ići Instaliraj iz skladišta > Kliknite na Dandy medijsko spremište > Video dodaci > Odaberi Openload > Instalirati > Uživati!

Kako onemogućiti Openload na Kodi-ju

 1. Onemogućavanje Openload-a na Kodiju prilično je jednostavno. Samo slijedite ove korake:
 2. Pokrenite Kodi na vašem sustavu > Idite na Postavke > zatim Postavke sustava.
 3. Idite na Dodaci i odaberite “Upravljanje ovisnostima”.
 4. Sada odaberite “Resolver URL-a” > zatim Konfigurirajte.
 5. Potražite Openload pod jednim od popisa razrešivača.
 6. Nakon što pronađete Openload, isključite opciju “Omogući”.

Otvori Kodi recenzije

Mnogi Kodi korisnici traže svoju sigurnost i sigurnost dok koriste Openload. Jedna od glavnih briga je to što je vaša IP adresa izložena prilikom uparivanja s Openloadom. Korisnik na Redditu imao je istu brigu, ali uporna zajednica Kodi brzo mu je pomogla.

openload kodi pregled

Slično tome, drugi je korisnik Kodi tražio način korištenja Openload-a na Firesticku.

openload reddit pregled

Otvori Kodi ne radi / Pogreške / Problemi

Kada počnete koristiti Openload, naići ćete na brojne pogreške tijekom konfiguriranja dodatka. Neke od najčešćih pogrešaka uključuju:

Autorizacija otvorenog toka na Kodi Firestick-u

Za korisnike koji koriste Openload na PC-u ili Mac-u, uparivanje uređaja nije problem. Međutim, autorizacija Openload stream-a na Kodi Firestick-u je zbunjena mnogim korisnicima. No, ovu grešku možete lako riješiti.

  Kako gledati finale FIFA Svjetskog prvenstva 2023. uživo na mreži u SAD-u, Velikoj Britaniji, Kanadi i mnogim drugim

Budući da Openload upari vašu IP adresu, svi uređaji koji koriste istu adresu trebali bi biti upareni. Ako je vaš Firestick spojen na istu Wi-Fi mrežu, trebao bi imati istu IP adresu. Dakle, sve što morate učiniti je upariti Openload s bilo kojim drugim uređajem (PC, Mac, Android telefon, itd.) I vaš Firestick će se također upariti tijekom postupka.

Autorizacija otvorenog toka kodi 17

Ova se pogreška obično događa kada ne označite potvrdni okvir. Prilikom uparivanja s Openloadom obavezno potvrdite okvir u kojem piše “Nisam robot”. Ovo će riješiti pogrešku autorizacije Openload stream-a za Kodi 17.

Zamotati

Eto, ljudi, došli smo do kraja našeg vodiča za Openload. Možete koristiti gornju metodu da instalirate Openloa na Kodi 17 ili Kodi 16. Ako naiđete na bilo kakve probleme pri pokretanju dodataka, pogledajte pogreške koje smo naveli. Ako problem i dalje postoji, ostavite nam komentar u nastavku i mi ćemo vam pomoći.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Thanks! You've already liked this