Kako instalirati IceFilms na Kodi za manje od 4 minute

icefims-kodi-add-on

Ovaj dodatak dostupan je u spremištu Kodil te je u ovom vodiču opisan za Kodi Leia, Krypton i Kodi Jarvis..

Godinama je IceFilms ispunio svoja očekivanja kao jedan od najboljih filmskih dodataka u Kodi svijetu. Možete gledati filmove po cijeli dan.

Obavezno koristite kodi vpn da biste zaštitili svoju prisutnost na mreži od zlonamjernog softvera i hakera. I ne samo to, pružit će vam neograničen pristup velikom dijelu sadržaja koji je u vašoj regiji ograničen.

Kako instalirati IceFilms na Kodi Leia i Krypton verzije

 1. Otvorena Kodi > Zatim idite na postavke > Kliknite na Datoteka Menadžer > Sada dvokliknite Dodati Izvor > Pojavit će se okvir pa kliknite “Nitko”kako instalirati icefilms na kodi
 2. Upišite URL za Repozitorij http://kdil.co/repo/ > Zatim kliknite u redu > Ako pogledate dno, zatražit će vam naziv izvora medija, pa upišite “Kodil repo” > Zatim kliknite u redu.kako instalirati icefilms na kodi kripton verzije 17.6 ili starije
 3. Ići Kodi Dom > Zatim odaberite Dodatidodaci mogućnost koja se pojavljuje na lijevom izborniku > Sada kliknite na kutijaikona nalazi se na gornjem izborniku.icefilms kod podešavanja kodi
 4. Na ovoj stranici morate odabrati Instalirati iz ZIP datoteka opcija > Pomaknite se prema dolje i kliknite na “Kodil Repo” > Odaberite skladište Kodil.zip > Trebat će vremena za instalaciju spremišta.icefilms kodi zip file download url
 5. Jednom instaliran, kliknite na Instaliraj iz skladišta > Zatim odaberite Kodil skladište > Ići Video dodaci > Zatim IceFilms > tisak Instalirati > Sada pričekajte da se instalacija odvija.icefilms na kodi postavkama
 6. Nakon dovršetka vratite se na početni zaslon Kodi > Kliknite na Add-ons > Tada je Video Dodaci > Konačno morate kliknuti IceFilms > Odaberite odjeljak Filmovi i uživajte!

kako dodati icefilms na kodi

Kako instalirati IceFilms na Kodi Jarvis verzije 16 ili više

 1. Otvorena Kodi Jarvis > Na prednjoj strani zaslona kliknite Sustav > Zatim kliknite na Datoteka Menadžer > Pomaknite se prema dolje da biste dvostruko kliknuli Dodati Izvor.
 2. Kliknite na ‘Nitko” kad se otvori dijaloški okvir > Zatim upišite ovo URL http://kdil.co/repo/ i kliknite Sastavljeno > Sada upišite ovo ime ‘Kodil RepoI opet kliknite na Sastavljeno ako se pojavi opcija > Zatim kliknite u redu da zatvorim kutiju.
 3. A sad idite na Kodi Dom > Kliknite na Sustav > Zatim Add-ons > Instalirajte iz Zip datoteke opcija > Ovo vas vodi do drugog okvira u kojem morate kliknuti Kodil Repo > Zatim Kodil.zip
 4. Sada kliknite na Instaliraj iz skladišta > Ovo bi vas dovelo do velikog broja spremišta, pa kliknite na Spremište Kodila > Video Add-ons > IceFilms > Instalirati > Uživajte u filmovima i TV emisijama!

IceFilms Preuzimanje Zip URL-a

Postoji mogućnost da prva tri koraka u instalaciji IceFilms Kodi 2019 možete preskočiti slijedeći korake u nastavku:

 1. Preuzmite IceFilms Zip datoteku OVDJE i spremite je na svoje računalo.
 2. Otvori Kodi > Zatim idite na Dodaci > Ikona okvira > Kliknite opciju Install from Zip File i odatle prijeđite na preuzimanje preuzete datoteke i pričekajte instalaciju.
 3. Idite na Install from Repository > Spremište Kodila > Video dodaci > Zatim IceFilms > Instalirati > Uživati!

IceFilms ne radi / ispravke / problemi na Kodi-ju

Kada su službe za provedbu zakona skinule Fusion Repozitorij, IceFilms je morao pronaći ostala kodijska skladišta koja su se trebala uklopiti i tu su se počele pojavljivati ​​pogreške. Neke pogreške i njihovi ispravci nalaze se u nastavku:

IceFilms nije uspio instalirati ovisnost

IceFilms Kodi 2019 prvi je put dostupan na Fusion Repository-u. Nakon kolapsa Fusion-a, mnogi su Kodi korisnici pokušali instalirati dodatak, ali prikazana je pogreška “Neuspjelo instaliranje ovisnosti”. To znači da je spremištu u kojem je bio dostupan ovaj dodatak nedostajalo neke potrebne datoteke.

Riješenje

IceFilms je sada dostupan u Kodil Repozitorijumu koji savršeno funkcionira. U našem gornjem vodiču raspravljali smo o istom pristupu koji se odnosi na Fusion Repository.

IceFilms ne uspijeva strujati

Korisnici Kodija također se žale zbog toga što dodatak ne uspijeva strujati bilo što. Ova pitanja povezana su s programerima IceFilms-a, tj. Eldorada. Dodatak ne uspijeva uhvatiti vanjske veze i ne može pružiti uslugu streaminga.

Riješenje

Za ovu vrstu pogreške bolje je pričekati da programeri riješe taj problem, a zatim pokušajte pristupiti dodatku nakon nekoliko minuta. Ponekad čak i ažuriranje može uzrokovati da se dodatak ponaša na takav način.

IceFilms Kodi Recenzije

Ta trojica rade sjajne ledene filmove ne grebajući se dobro. Neka bude iz smash repo-a, a on kaže da nije fiksno

– MO (@kmar_NY) 20. rujna 2017

Svakodnevne pogreške i pogreške uzrokovale su snažniji odgovor korisnika Kodi-ja u posljednjih mjesec dana. Najčešći od njih je njegov struganje. IceFilms je uveo Kodil repo nakon što ga je izbacilo Fusion Repository. Od tada je izgubio šarm.

Zašto bi koristili ledene filmove kada se u savezu sve nalazi?

– Shaun Bradley (@ShaunBradders) 19. kolovoza 2017

Čini se da je Covenant dobio toliko pažnje u tako kratkom vremenu da je iskoristio odličan dodatak videozapisu svog vremena. Kako ima previše pogrešaka u IceFilms dodatku, Kodi korisnici preferiraju najjednostavnije rješenje, tj. Instaliranje Covenanta. To je rezultiralo padom popularnosti za IceFilms.

Zamotavanje

IceFilms možda nije isti kao prije, ali ipak pruža duge sate zabave. Možete gledati sve najnovije filmove kada instalirate Icefilms na Kodi. Ovaj dodatak možete pronaći u Kodil Repozitorijumu i od tada je izgubio svoj šarm.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Thanks! You've already liked this