Kako instalirati Brettus Kodi na Leia, Krypton, Jarvis i Firestick

Brettus Kodi jedan je od najpopularnijih Kodi Build-ova koji sadrži sjajne kodi dodatke za određeni sadržaj kao što su, Brettus Anime za ljubitelje animea, Brettus Kids Tube za crtane filmove, Brettusov dokumentarac za najbolje dokumentarne tokove i Brettus Retro za stare filmove i TV emisije.

Obavezno koristite pouzdanu Kodi VPN uslugu dok koristite Brettus Addon kako biste zaštitili internetsku privatnost i sigurno surfali.

U ovom ćemo vam vodiču pokazati kako instalirati Brettus na Kodi, tako da možete uživati ​​u svom omiljenom sadržaju bez ikakvih prepreka..

Brettus Kodi repozitorij

Brettus Kodi Addon dostupan je kroz vlastito Brettusovo spremište.

Brettus Kodi Download

 1. Preuzmite ZIP datoteka na svom uređaju.
 2. Otvori Kodi > Klik Add-ons > Klikni na Ikona kutije.
 3. Klik Instalirajte iz Zip datoteke > pretraživati gdje se nalazi preuzeta zip datoteka > Pričekajte obavijest.
 4. Ići Instalirati iz skladište.
 5. Klik Brettus Repository > Otvorena Programski dodaci > Odaberi Brettus gradi čarobnjaka > Klik Instalirati.

Kako instalirati Brettus na Kodi Krypton verzije 17.6 ili starije

 1. lansiranje Kodi na svom uređaju > Kliknite na zupčanik (postavke) ikonu za pregled postavki.kako instalirati brettus kodi
 2. Na izborniku odaberite Datoteka menadžer > Otvorit će se novi prozor > Dvaput kliknite na Dodati Izvor.kako instalirati brettus kodi na krypton verzije 17.6 ili starije
 3. Pojavit će se dijaloški okvir i kliknite na adresnu traku koja kaže <nijedan> i unesite ovo URL: https://www.midian.appboxes.co/repo2/ > Klik u redu.kako dodati brettus kodi
 4. Imenujte ovaj izvor medija “Brettus Repo ‘ > Klik u redu > Dvaput provjerite URL i ime i klik u redu ponovno zatvoriti dijaloški okvir.brettus kodi addon
 5. Povratak na početni zaslon, Otvori Dodatidodaci odjeljak s lijevog izbornika > Kliknite gumb kutija (paket instalacijski) ikona iz gornjeg lijevog ugla > U ovom novom prozoru odaberite Instalirajte iz Zip datoteke.kako instalirati brettus kodi na jarvis verzije 16 ili noviju
 6. Kliknite na Brettus repo > Odaberi repository.Brettusrepo-1.0.zip > Pričekajte instalaciju spremišta.brettus kodi repozitorij
 7. Nakon što se obavijest pojavi, kliknite na Instaliraj iz skladišta > Otvorena Brettus repo > Otvorena Programski dodaci mapa > Kliknite na Brettus gradi čarobnjak > Pogoditi Instalirati > pričekajte dodatina omogućeno obavijest.
  Kako gledati Disney Plus na Kodi

kako instalirati brettus kodi na firestick

Čarobnjak je sada instaliran i spreman za upotrebu, uživajte u svim dodacima Brettus repozitorija koji su unaprijed instalirani za vas!

Kako instalirati Brettus Kodi na Jarvis verzije 16 ili više

 1. Otvorena Kodi > Sustav > Datoteka Menadžer > Dvostruki klik Dodati Izvor > Odaberi nijedan > Tip URL https://www.midian.appboxes.co/repo2/ > Klik Sastavljeno > Unesite naziv ‘Brettus repo” > Klik Sastavljeno > Kliknite U redu.
 2. Idi do Kodija Dom Zaslon > Klik Sustav > Ići Dodatidodaci > Kliknite na Instalirati iz poštanski Datoteka.
 3. Navigacija i kliknite “Brettus repo” > Kliknite na repository.Brettusrepo-1.0.zip.
 4. Instalirati iz skladište > Brettus Repository > Program Dodatidodaci > Brettus gradi čarobnjaka > Instalirati > Pričekajte instalaciju dodatka.

Kako instalirati Brettus na Kodi Fire Stick

Prvo morate instalirati Kodi na Fire Stick, a zatim ćete moći instalirati Brettus Kodi 17 i Brettus na Kodi 18. Kliknite ovdje da biste vidjeli kako instalirati Kodi na Fire Stick.

Nakon što instalirate Kodi, slijedite ove korake da biste instalirali Brettus na Kodi Fire Stick.

 1. Otvorena Kodi aplikacija na Fire Stick-u
 2. Otvorena Mogućnosti za razvojne programere > Uključite program za uklanjanje pogrešaka ADB i aplikacije iz nepoznatih izvora.

Sada slijedite gore navedene korake za instaliranje Brettusa na Kodi kripton V17. Neće biti razlike u postupku. Da biste deblokirali bilo koje geo-blokirane potoke, koristite besplatni VPN za Firestick Kodi 2023.

Brettus Kodi ne radi / Pogreške / Problemi

Brettus na Kodi nije uspio instalirati ZIP datoteku

Prilikom instaliranja Brettus Kodi, mogli biste se suočiti s ovom pogreškom. To se događa ako pokušate instalirati spremište kroz zastarjelu Zip datoteku.

  ExpressVPN za Kodi 2023 pregled - ispada da je najsigurniji VPN za Kodi s nultim zapisnicima

Popraviti

Da biste spriječili ovu pogrešku, preuzmite zip datoteku spremišta iz spremišta koje se može pouzdati.

Brettus na Kodi nije uspio instalirati ovisnost

Kada pokušate instalirati dodatak iz skladišta, ta će se pogreška možda pojaviti. Pa, razlog ove pogreške je da se izvor spremišta koji koristite može isključiti ili je možda premješten na novi URL.

Popraviti

Kad god dodate izvor, provjerite je li pouzdan i djeluje. Drugo, uvijek pazite da ste ispravno upisali URL. Treće, ako se ova pogreška i dalje dogodi, pokušajte koristiti neko drugo spremište.

Brettus Kodi Recenzije

Brettus Kodi bio je vrlo hvaljen u Kodi zajednici zbog dodatka koji ima u pakiranju. Njegova se popularnost lako može procijeniti prijavom na Twitter i pretragom Brettusova dodatka. Isti je slučaj ako tražite Brettus Kodi gradi recenzije na Facebooku, ali oni su nešto stariji. Bit ćete zaprepašteni kada vidite kako Brettus gradi recenziju Kodi, koliko ga ljudi zapravo preporučuje. Evo, pogledajte:

Brettus Kodi Pin

Dok koristite Brettus Builds, za pristup sadržajima za odrasle i dodatcima za odrasle potreban je pribadač. Možete potražiti internetske imenike za tu Pin dok se stalno mijenja.

Zamotavanje

Brettus V4 Kodi nevjerojatna je stvar ako želite diverzificirati svoju biblioteku Kodi. Brettus Builds Kodi recenzije su od sada vrlo dobre i korisnici su ga mnogo hvalili.

Brettus Kodi addon daje prednost pred drugima zbog svog specifičnog sadržaja. U ovom smo vodiču dali detaljne korake o tome kako instalirati Brettus na Kodi.

Thanks! You've already liked this