Sådan ser du FIFA World Cup 2018 i Australien Live Gratis Online Streaming

Vi nærmer os den bedste scene i International Fodbold, hvor Australien er en stærk konkurrent til at blive mestre i FIFA verdensmesterskabet 2018. Australiens fans er spændte, og vi ved det, og derfor har vi leveret en guide, der hjælper dig med, hvordan man se FIFA World Cup i Australien. Du kan også læse vores omfattende guide til hvordan man ser fifa verdensmesterskab i USA og fifa verdensmesterskab på kodi.

FIFA World Cup 2018 TV Coverage in Australia / Broadcasting Right

Område Broadcaster Region blokeret?
Australien SBS, Optus Sport Fjern blokering af SBS og Optus Sport vha. VPN

Sådan ser du FIFA verdensmesterskab i Australien

Hvis du vil have adgang til Optus Sport uden for Australien, er du muligvis overfor geo-restriktion fejl. Vi har samlet nogle af de bedste australske VPN-tjenester. Her er listen over VPN-udbydere, der inkluderer australske IP-adresser:

VPN-udbyderePriceOfferWebsite
PureVPN $ 10,95 $ 2,91Per måned

Særtilbud: 73% rabat

besøg hjemmeside
Læs anmeldelse
Surfshark $ 11,91 $ 1,99Per måned

Særtilbud: 83% rabat

besøg hjemmeside
Læs anmeldelse
CyberGhost $ 12,99 $ 2,75Per måned

83% rabat

besøg hjemmeside
Læs anmeldelse
ExpressVPN $ 12,95 $ 8,32 per måned

35% rabat

besøg hjemmeside
Læs anmeldelse

Optus Sport

hvordan man ser fifa verdensmesterskab i australien

Optus Sport er en linje af sportsudsendelseskanaler, der ejes af Optus, et berømt telekommunikationsfirma i Australien. Optus sport blev lanceret i 2016, og siden da har den fanget et stort publikum i Australien. En af de bedste funktioner, Optus Sport, er dets satellit-tv-netværk sammen med sin IPTV-service. Det giver brugerne en masse bekvemmelighed og giver dem således mulighed for at se deres yndlingssport på mange forskellige Optus-kanaler.

Denne kanal sender FIFA verdensmesterskabet 2018 i Australien, da den har den officielle tv-licens for FIFA verdensmesterskab for australske region. Det har allerede sendt FIFA-verdensmesterskaberne og opvarmningskampe.

SBS

FIFA World Cup 2018 TV-dækning i Australien Broadcasting ret

SBS eller Special Broadcasting Service er den anden officielle tv-station for FIFA World Cup 2018 for Australien-regionen. SBS er et uortodoks netværk, der har sit radio-, IPTV- og tv-tv-netværk. Samlet set dækker det en lang række forskellige målgrupper som asiater, sydasiater, arabisk publikum osv. Den vigtigste ideologi bag denne mangfoldighed af tv-medier og indhold er at skildre det multikulturelle samfund i Australien. Du kan også se fifa verdensmesterskab 2018 på roku

Optus FIFA World Cup 2018 dækning

Optus FIFA World Cup 2018 dækning

Optus Sport dækkede FIFA World Cup 2018 lodtrækninger og opvarmningskampe, og det udsender sine live kampe, når turneringen starter fra den 14. juni. Der er to underkanaler til Optus Sport, som sender FIFA verdensmesterskabet 2018:

 1. Optus Sport 3
 2. Optus Sport 4-10

Begge disse kanaler dækker allerede udsendelserne fra Premier League, og denne gang dækker de FIFA verdensmesterskabet 2018.

Optus FIFA World Cup 2018-pakke

Optus FIFA World Cup 2018-pakke

Den pakke, som Optus Sport har erklæret, er $ 14,99 en måned for ikke-Optus Sport-kunder, som kan benyttes ved at downloade appen Optus Sport fra iOS app store eller Google Play Store og tilmelde dig. Dette er helt sikkert en meget rimelig pris, som enhver fodboldfan har råd til at se mega-begivenheden i høj kvalitet

Sådan ser du FIFA verdensmesterskabet i Australien Live Gratis online

Mobdro

Sådan ser du FIFA World Cup 2018 i Australien Live Free Online

Mobdro er en fantastisk online streamingtjeneste, der foretrækkes af millioner af Android-brugere overalt i verden. Brugere af Mobdro kan streame livevideoer på deres Android-smartphones og tablets. Mobdro er ikke kun begrænset til fifa verdensmesterskaber i 2018, men har også streams til film, tv-shows osv.

VipBox

fifa verdensmesterskab 2018 på vipbox

VipBox er en online streamingtjeneste, der henter sportsstrømfeeds fra hele kloden og giver den til publikum. Brugere kan let se deres yndlingssport som Hockey, Fodbold, Basketball, Tennis osv. Live online gratis. VipBox er et fremragende valg til streaming af FIFA World Cup 2018 online live, fordi streaminglinkene, det giver, er af HD-kvalitet, og i modsætning til andre bombarderer det ikke din skærm med reklamer.

Footbie

fifa verdensmesterskab 2018 på footbie

Footbie er et dedikeret fodboldstreamingssite, der streamer alle de store fodboldbegivenheder live og giver deres højdepunkter. Brugere af dette websted kan se live scorecard, teamopdateringer og downloade videoer fra Footbie. Videoerne på webstedet er kategoriseret i flere kategorier efter behov.

Kvalificerer Australien i FIFA verdensmesterskabet 2018

Det australske landshold kvalificerede sig til FIFA verdensmesterskabet 2018 i midten af ​​november 2017, og nu er de på vej til Rusland for at spille deres første kamp mod Frankrig den 16. juni. Australien er blevet placeret i gruppe C, og den første kamp i gruppe C viser Australien.

Australske spillere at se efter i 2018

Australiere kaldes undertiden som Kænguruer, og i fodboldverdenen kaldes de Socceroos. Der blev annonceret en tentativ tropper med 32-spillere fra det australske landshold til FIFA World Cup 2018, og det består af disse spillere:

målmænd:

 1. Brad Jones
 2. Mitch Langerak
 3. Mat Ryan
 4. Danny Vukovic

forsvarere:

 1. Aziz Behich
 2. Milos Degenek
 3. Alex Gersbach
 4. Matthew Jurman
 5. Fran Karacic
 6. James Meredith
 7. Josh Risdon
 8. Trent Sainsbury
 9. Aleksandar Susnjar
 10. Bailey Wright

midtbanespillere:

 1. Josh Brillante
 2. Jackson Irvine
 3. Mile Jedinak
 4. Robbie Kruse
 5. Massimo Luongo
 6. Mark Milligan
 7. Aaron Mooy
 8. Dimitri Petratos
 9. Tom Rogic
 10. James Troisi

Angribere:

 1. Daniel Arzani
 2. Tim Cahill
 3. Apostolos Giannou
 4. Tomi Juric
 5. Matthew Leckie
 6. Jamie MacLaren
 7. Andrew Nabbout
 8. Nikita Rukavytsya

Ud af disse 32 spillere er den ene spiller, der skal kigge efter, den mest fremtrædende australske fodbold International; Tim Cahill. Han var engang en meget vigtig del af det engelske Premier League-hold; Everton. Tim Cahill har været en del af det australske nationale hold siden 2004, og han har opnået et stort ry over hele verden.

Afsluttende ord

Australien har nået Rusland, og det vil blive set i aktion den 16. juni 2018. Hvis du ikke endnu er klar til at streame handlingen live på apple tv, skal du gøre det nu. Vi har nævnt alle detaljer for at fortælle jer folk, hvordan man ser FIFA verdensmesterskab i Australien, så du kan nyde handlingen live uden besvær. Glem ikke at kontrollere, hvordan man ser fifa verdensmesterskabs åbningsceremoni blog.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Thanks! You've already liked this