Kodi The Ultimate Open Source Hjemmebiografsoftware

Har du nogensinde undret dig over, at du vil kunne streame en hel række indholdssorter gennem en enkelt streamingafspiller? Nej, ikke! Nå, ingen troede det, og det er, hvad Kodi har gjort!

Det har sat en god standard, som ikke er let at konkurrere. Kodi og dets tilføjelser giver brugerne mulighed for at streame film, tv-shows, tegneserier, sport, nyheder og mange andre levende indholdssorter gennem en enkelt platform.

Efter at have opnået et stort ry, er Kodi velkendt over hele kloden, og en sand streaming nørd ville bestemt have brugt Kodi en gang i sit liv.

Hvad er Kodi?

Kodi er en open source media streaming applikation udviklet af XBMC foundation for 14 år siden. Kodi giver binge-seere og dampende nørder mulighed for at se deres yndlingsfilm, tv-shows, live tv, nyheder, live sportsbegivenheder, musik, tegneserier og meget mere. Kodi vandt popularitet på grund af den alsidige indholdstilgængelighed gennem dens tilføjelser.

Talrige tilgængelige online streamingtjenester kan bruges til streaming af forskellige indhold, men deres begrænsninger er grunden til, at folk ikke vælger dem. Streamingtjenester som Hulu og Amazon er giganter, men Kodi, der er en softwareprogram, har overtaget dem i online streaming race og publikumsdækning på grund af dens evne til tilpasning og dens mangfoldighed.

hvad er kodi-software

Kodis mangfoldighed er ikke kun relateret til dens indhold, men også med de platforme og enheder, som det kan bruges med. Kodi kan installeres i næsten enhver enhed og næsten ethvert operativsystem. Den officielle webside for XBMC-software er Kodi.tv

Fantastisk, ret?

Hvornår var sidste gang du var vidne til en enkelt streaming-applikation, der kan bruges på forskellige operativsystemer og applikationer som Windows, Android, Linux, iOS, Fire TV, Xbox, Roku, Raspberry Pi og på smarte tv’er?

Dette er den reelle konkurrencefordel, som Kodi har i forhold til andre.hvad er kodi software gif

Kodi har hundreder af tilføjelser, der giver brugerne mulighed for at se deres yndlingsindhold i HD-kvalitet med et enkelt klik. Det bedste ved Kodi er, at de tilgængelige Kodi-tilføjelser er dedikerede tilføjelser til enhver kategori, der gør det nemt for brugerne at vælge ethvert tilføjelsesprogram, der passer til deres behov.

Der er specifikke Kodi-tilføjelser til forskellige regioner, der giver strømme til den bestemte region, der diversificerer Kodi ved hjælp af publikum. Denne mangfoldighed af XBMC er grunden til, at den har opnået et så stort ry blandt mennesker.

Hvad kan du streame / se på Kodi?

På Kodi kan du streame eller se næsten alt, hvad du kan se på dit kabel- eller satellit-tv. Det har en bred vifte af tilføjelser, der hver giver dig en lang række kanaler og streams at vælge imellem.

Kodi giver sine brugere adgang til live-kanaler fra forskellige regioner, hvilket giver dem adgang til strømme af det indhold, der ikke er tilgængeligt på deres tv i deres region. I modsætning til andre online streaming-enheder som Amazon FireStick og Chromecast, er XBMC ikke vært for apps, men det har tilføjelser, som kan bruges til at streame indholdet.kodi xbmc installation

Der er to typer tilføjelser:

 1. Officielle tilføjelser

Tilføjelser, som er licenseret af indholdsdistributørerne og kræver abonnementsgebyr, fordi de streams, de leverer, sendes og ejes af dem, og de ikke involverer piratkopiering. Disse tilføjelser er let tilgængelige i det officielle Kodi-tilføjelseslager.

Du behøver ikke at kigge efter det hvor som helst på nettet, bare gå til afsnittet om tilføjelser og derinde, åbne add-on-browseren, gå til installationen fra deponering, og Kodi-add-on-depotet er der foran du.

 1. Uofficielle tilføjelser

XBMC-stiftelse eller ethvert certificeret og licenseret firma udvikler ikke uofficielle tilføjelser, men freelancing-udviklere og programmører udvikler disse uofficielle kodi-tilføjelser.

Spekulerer på hvorfor?

Det lyder som piratkopiering!

Ja, det falder ind under piratkopieringsflagget, fordi dette er en forhåndsovertrædelse af ophavsretten. Det er dog ikke nødvendigt, at enhver tredjeparts tilføjelse af Kodi kan være involveret i piratkopiering, fordi der er et par tilføjelser, der tilbyder premium-streaming-links.

Nu undrer du dig over, hvorfor nogen ville bruge et tredjeparts tilføjelse!

Årsagen er ganske enkel og værd at acceptere! Disse tilføjelser er abonnementsfrie og giver kvalitetsstrømme fra næsten alle kanaler og for enhver indholdskategori. Denne grund hilses velkommen af ​​mange binge watchers og streaming geeks, fordi de får adgang til alt, hvad de ønsker at se, hvorfor de vælger sådanne tilføjelser.

Efter at have vidst at indholdet på disse tilføjelser er gratis og er noget ulovligt, tænker du måske, om der er en måde at bruge disse tilføjelser på eller ej. Nå, der er en sikker måde at bruge disse tilføjelser på, og det er ved at bruge en troværdig og bedste VPN til streaming af Kodi, der giver kvalitetssikkerhed, fordi der ikke bør være et kompromis med digital frihed.

Lovlighedsspørgsmålene og de berørte parter, der rejses mod Kodi på grund af disse tilføjelser, uddybes nedenfor. Sørg for, at du gennemgår dem godt.

Kodi Download

Kodi er officielt tilgængelig på forskellige platforme; her er listen med deres download-links:

Platform Download link
vinduer Download Kodi til Windows
OSX / iOS / MacOS Download Kodi til OSX / iOS; Download Kodi til MacOS
Android Download Kodi til Android
Linux Download Kodi til Linux
Hindbær Pi Download Kodi til Raspberry Pi

Det er meget let at installere Kodi og dets tilføjelser på disse platforme, og hvis du har brug for hjælp, kan du henvise til vores Kodi installationsvejledninger.

Kodi kan imidlertid også installeres på et par andre platforme. Ja, uofficielt!

Følgende er de uofficielle platforme, som Kodi kan installeres på, og jeg har linket mine installationsguider til disse platforme til din nemheds skyld:

 1. Amazon Fire TV / FireStick
 2. Roku
 3. Xbox
 4. Samsung Smart TV
 5. Kodi på Android
 6. Kodi på Raspberry Pi

Det er lidt kompliceret at installere Kodi på disse enheder, hvorfor du bare kan klikke på dem, og du kommer til at lande på installationsvejledningerne.

Er Kodi Legal?

Kodi i sig selv er lovlig i alle aspekter, og spørgsmålet om Kodis lovlighed skal kaldes Nul og ugyldigt nu. Fordi der har været mange debatter om det, og mange afklaringer er blevet leveret af streaming geeks og online fortalere om privatlivets fred.

Den grundlæggende årsag til alle disse lovlighedsproblemer over Kodi blev rejst på grund af fiaskoen skabt af disse tredjeparts add-ons. På grund af deres involvering i piratkopiering blev beskyldningerne om Kodi fremsat, og XBMC-stiftelsen måtte stå over for meget tilbageslag over det.

Mange regioner indførte et strengt forbud mod mange strømme og tilføjelser, og nogle af dem begyndte endda at overvåge salg og køb af Kodi-kasser.

Men det stoppede ikke der!

Myndighederne begyndte også at overvåge brugen af ​​Kodi-software og Kodi-kasser rundt om i verden, og ting begyndte at forværres for de mennesker, der sælger ulovlige Kodi-kasser, da regulerende organer og indholdsproducenter sprang i denne grop.

Vil du vide de vigtigste regioner, der har foretaget strenge træk mod Kodi og Pirateri; se på listen herunder:

 1. Europa
 2. USA
 3. UK
 4. Tyskland
 5. Canada
 6. Australien

 Er Kodi Legal i Canada?

Kodi i sig selv er lovligt i Canada, men salget af fuldt lastede Kodi-kasser er ulovligt! Noter det!

Få virksomheder i Canada troede, at det ville være sjovt og rentabelt at sælge fuldt indlæste Kodi-kasser uden at have det mindste med det, hvad der kunne gå galt. Fuldt indlæste Kodi-bokse er simpelthen de Kodi-bokse, der har tredjeparts-tilføjelser eller uofficielt streamingindhold, der er forudindlæst i dem. Brug af sådanne Kodi-bokse er ulovligt, fordi dette falder ind under piratkopieringsbanneret.

Detailhandlere og sælgere som ITVBOX.NET, My Electronics, Android Bros Inc., WatchNSaveNow Inc og MTLFreeTV er de populære navne blandt dem, der solgte disse fuldt lastede Kodi-kasser.

Disse detailhandlere og sælgere af fuldt lastede Kodi-bokse blev konfronteret med retssager fra indholdsproducenter og ejere som Rogers Communications, Bell, Videotron og et par andre.

Forbuddet fra Forbundsretten er stadig intakt, og ingen har lov til at sælge, købe eller bruge nogen fuldt lastede Kodi-kasser. Niveauet for tilpasning, som Kodi har, er lidt alarmerende og svært at kontrollere for myndighederne. Et af de mest fremtrædende navn på juridiske handlinger var TV-tilføjelser, der måtte lukke sit officielle domæne på grund af de føderale meddelelser.

Imidlertid dør gamle vaner hårdt, og det er derfor, han er vendt tilbage i branchen med et nyt domæne. Vi bliver nødt til at se, hvor længere det overlever.

Kodi er ikke længere en del af nichemarkedet, men snarere et fremhævet emne med hensyn til online streaming og piratkopiering.

Ikke sikker på, om dette skaber problemer for XBMC-fundamentet, eller om det er en velsignelse for Kodis popularitet.

 Er Kodi Legal i USA?

USA betragtes som det største potentielle marked for online streamere og binge watchers, og derfor har Kodi været meget populær i denne region. Den amerikanske regering har imidlertid opfordret til streng handling mod alle de mennesker, der beskæftiger sig med illegal streaming og piratkopiering online.

Selv Hollywood har stået imod ulovlig brug af XBMC!er kodi legal i usai kodi legal i usa

Myndighederne har været meget opmærksomme og følger en meget hård nedbrud mod mennesker, der sælger ulovlige Kodi-kasser. Ikke desto mindre er brugen af ​​Kodi-software og dens officielle tilføjelser stadig lovlig og sikker at bruge.

Mange tredjeparts-Kodi-add-on-udviklere har modtaget meddelelser og advarsler fra myndighederne, og de har lukket deres tjenester til gengæld.

Selv eBay og Amazon har forbudt salg af sådanne Kodi-kasser på deres websteder, og præsidenten for USA har opfordret til en streng handling mod ulovlig streaming. Selv den bedste sociale platform til salg af disse enheder; Facebook har gjort det klart, at det strengt taget ikke er tilladt at sælge sådanne ulovlige ting på Facebook.

 Er Kodi Legal i Australien ?

Anti-piratkopieringsmyndighed har været meget aktiv i Australien i de seneste par år og har gjort nedbrud mod torrent-webstederne og ulovlige streamingplatforme. For nylig forsøgte de at forsøge at minimere brugen af ​​Bit-torrent i deres region, men de var ikke så succesrige, som de forventede. De var i stand til at minimere og det samlede antal 20% newbie torrent-brugere, men nørderne blev ikke modet overhovedet.

Nu er de begyndt at improvisere deres handlingsplan og har nu flyttet deres fokus mere mod de fuldt lastede Kodi-kasser, som er ulovlige at sælge over hele verden.

Gør ingen fejl ved det, Kodi er selv lovlig i Australien, vi taler kun om fuldt indlæste Kodi-kasser.

For nylig er Alliance for Creativity and Entertainment og andre partnere gået sammen om operationen mod de ulovlige IPTV-tjenester, der leverer strømme til film og tv-shows uden nogen ophavsret. Anti-piratkopieringsmyndigheder er også begyndt at målrette distributører af ulovlige Kodi-kasser såvel som brugere.

 Er Kodi Legal i Storbritannien ?

Et stort antal publikum bruger Kodi og anden online streamingtjeneste i England. Det er virkelig et meget potentielt og kontantgenererende område for sådanne tjenester. Lige siden udviklingen i online piratkopiering er steget, har myndighederne deres vagter op, og strenge love og lovgivninger er blevet taget i betragtning.

Ifølge en undersøgelse udført i regionen bruger mere end 5 millioner brugere Kodi i deres hjem. Ud fra dette faktum kan vi måle antallet af brugere, der kan være involveret i krænkelse af copyright og piratkopiering.

Storbritannien har gjort sine love om piratkopiering strengere, og fængselsstraffene i sådanne tilfælde er blevet forhøjet. For nylig har Newcastle Crown domstol dømt fire og et halvt års fængsel til to mænd, der var involveret i at sælge fuldt lastede Kodi-kasser.

Både John Dodds og Jason Richards har tilstået det, og ifølge rapporterne der kommer, har begge solgt hundreder af ulovlige Kodi-kasser til streaming af den engelske premierliga. UK er en region, der er skør af fodbold, og deres egen premierliga er berømt over hele verden. Disse mistænkte blev anholdt efter klagerne fra Premier League.

Regeringsagenturer og piratkopieringsmyndigheder i alle disse regioner er meget aktive lige nu med at kontrollere online piratkopiering og illegal streaming. Det britiske kontor for intellektuel ejendom og EF-Domstolen har været meget aktive med at nedbringe de illegale streaming-operationer.

Brugere, der bruger Kodi og dets tredjeparts XBMC-tilføjelser, skal være sikre, og det kan kun ske ved hjælp af en VPN-service. Et beskyttet netværk giver brugerne mulighed for at streame og surfe på nettet uden frygt for at komme i problemer.

Sådan bruges Kodi?

Kodi har et meget godt enkelt og organiseret interface, som alle nemt kan bruge og forstå. Installation af tilføjelser er ganske enkel og kan udføres inden for få minutter. Hvis du vil installere en officiel tilføjelse, kan du ganske enkelt gøre det ved at gå til det officielle Kodi-add-on-arkiv, der kommer forudinstalleret.

Du kan få adgang til dette depot ved at gå til Tilføjelsemenuen og klikke på pakkeinstallationsikonet. Det åbner et nyt vindue, hvor du vil se “Installer fra arkivindstilling”, klikker på det, og du vil se en liste over alle depotmagasiner. Herfra kan du gå til Kodi Add-ons-arkivet og installere alle de officielle tilføjelser, du vil bruge.

Når du har installeret tilføjelsesprogrammerne, kan du nyde at streame med dem ved blot at gå til tilføjelsemenuen. Tilføjelsemenuen har flere kategorier som:

 • Video-tilføjelser
 • Program tilføjelser
 • Tilføjelser til musik
 • Tilføjelser til billeder

Gå bare til den kategori, som din tilføjelse hører til, og du kan let finde den der på listen. De fleste af de tilføjelser, der bruges til streaming, er fra kategorien Video-tilføjelser. Vedligeholdelsesværktøjer og respektive tilføjelser er imidlertid placeret i kategorien Programtilsætninger.

Bortset fra dette, hvis du ønsker at installere tredjeparts Kodi-tilføjelser, skal du downloade deres lagre. Du kan gøre det ved at følge to metoder:

Installer Kodi-tilføjelser: Tilføjelse af kildekoder

Følg disse trin for at installere en tilføjelse ved at tilføje depotkilde:

 1. Åbn Kodi på din enhed.
 2. Gå til indstillingsmenuen ved at klikke på det gearikon, der findes øverst i menuen til venstre.
 3. Åbn File Manager fra denne menu.
 4. Nu ser du indstillingen Tilføj kilde, klik på indstillingen fra venstre liste.
 5. En dialogboks åbnes; du vil se felter til kilde-URL og navn. Skriv depot-URL’en, og klik på OK.
 6. Giv derefter denne kilde et navn, og klik på OK.
 7. Kontroller begge indtastede værdier igen, og klik på OK igen for at lukke dialogboksen.
 8. Gå nu tilbage til Kodi-startskærmen.
 9. Gå til menuen Tilføjelser ved at klikke på fanen Tilføjelser fra venstre kolonne.
 10. Klik på pakkeinstallationsikonet (ikon med boksformet) fra øverste venstre hjørne.
 11. En ny menu åbnes, klik på “Installer fra zip-fil ”
 12. Rul ned på listen, og vælg kilden ved det navn, du tilføjede tidligere. Mappen åbnes, og den har en zip-fil, klik på den og vent et par sekunder, indtil en meddelelse vises.
 13. Klik nu på indstillingen Installer fra depot, rulle listen, og åbn det depot, du har downloadet til din respektive tilføjelse.
 14. Vælg det ønskede tilføjelse, og klik på Installer.

Tilføjelsen installeres, og der vises en meddelelse. Nu kan du nemt få adgang til tilføjelsen fra menuen Tilføjelser.

Nogle af de bedste officielle Kodi-tilføjelser til at prøve:

 1. Plex
 2. Wired
 3. Eurosport Player
 4. ESPN 3
 5. BBC iPlayer

Bortset fra dette, hvis du leder efter nogle tredjeparts tilføjelser til streaming af gratis indhold, kan du prøve disse:

 1. Exodus
 2. Covenant
 3. Moderkage
 4. Neptune Rising
 5. SportsDevil
 6. Joker Sports
 7. Kick off
 8. Rebirth
 9. Pulse Fitness
 10. Ultimate IPTV

Du kan også installere Kodi builds, som er en fantastisk måde at undgå besvær som at installere hvert tilføjelse en efter en. Bygninger er store i størrelse, og de har visse Kodi-tilføjelser forudinstalleret i dem. Brugere kan let vælge, hvilken bygning der har de ønskede tilføjelser i dem, og derefter kan de let installere denne build ved at følge den samme procedure, der er illustreret ovenfor.

Bygninger sparer tid, men de dækker også en masse systemhukommelse. Personligt foretrækker jeg ikke Kodi builds, fordi min erfaring med et par Kodi builds ikke har været meget stor, da de bremser Kodi. Imidlertid kører et par bygninger godt og giver problemfri streamingoplevelse.

En anden stor ting, som brugere kan prøve, er Kodi-skins, for at ændre deres Kodi-interface. Skins giver Kodi-instrumentbrættet et nyt nyt look og hjælper brugere med at tilpasse deres Kodi så meget som de vil, som de vil.

Installer Kodi-tilføjelser: Metode til direkte download

En anden måde at installere en tilføjelse på er ved at downloade Zip-filens arkiv direkte fra kildewebstedet og derefter installere den. Dette er relativt en kort metode, og nørderne kalder det en direkte downloadmetode. Her er proceduren for installation af enhver tilføjelse med direkte download-metode:

 1. Download Zip-filen med depot på din enhed.
 2. Kør Kodi på din enhed, og gå til menuen Tilføjelser.
 3. Klik på pakkeinstallationsikonet fra øverste venstre hjørne af din skærm.
 4. Klik nu på Installer fra zip-filindstilling.
 5. Gennemse systemet og åbn den downloadede zip-fil. Opbevaringspladsen installeres, og der vises en meddelelse.
 6. Når meddelelsen vises, skal du klikke på muligheden Installer fra depot.
 7. Åbn nu dit downloadede arkiv, og vælg det valg, du vælger.
 8. Klik nu på Installer, og vent, indtil meddelelsen, der er aktiveret for tilføjelse, vises.

Der har du din tilføjelse aktiveret via Direct Download-metoden. De fleste af brugerne har en tendens til at installere tilføjelser ved hjælp af denne metode, fordi den er kort og enkel.

Kodi Anmeldelser Reddit og Twitter

Kodi har en stor fan, der følger over hele kloden. Imidlertid er anmeldelserne af Kodi noget blandede, da der er mennesker, der synes om at bruge Kodi, og på den anden side er der folk, der er imod det. Se på disse tweets og Reddit-tråde for at se, hvordan folk har det med Kodi.

Se først på den positive side

Kommentar fra diskussion d4nm3ds kommentar fra diskussion "Hvad er kodi godt for?".

Kommentar fra diskussion Boogertwilliams kommentar fra diskussion "Hvad er kodi godt for?".

Kommentar fra diskussion sillycycos kommentar fra diskussion "Hvad er kodi godt for?".

Lad os springe foran nogle negative tanker om Kodi.

Kommentar fra diskussion NedScs kommentar fra diskussion "Efter en kort diskussion spørger vi nu alle samtlige Gray area / Piracy Add-on-samtale, der sker over på / r / Addons4Kodi".

Kommentar fra diskussion 13378s kommentar fra diskussion "Forudsigelser om Kodi Piracy og Addon for 2023".

|| Haha Jeg er med på episoden, hvor det er Keith og jules bryllup, men jeg kan ikke se dem, fordi min mor har denne enhed kaldet Kodi, det er ulovligt at have dem, det stoppede med at arbejde på mig halvvejs gennem episoden af ​​16, så det suger jeg skal vent en uge på mandag for at prøve at få bokset. xD

– Stι ᥣᥱ s Stι ᥣ ι ᥒ skι (@SpazWithABat) 19. august 2023

Nogen skulle fortælle denne dreng, at Kodi er fuldstændig lovlig!

Her er en fornuftig erklæring, som opsummerede alt i én sætning:

Alle Kodi-bokse er lovlige – det er hvad nogen lægger i dem, der kan være ulovligt.

– simonmel (@ simonmel5) 14. august 2023

Afsluttende ord

Kodi er en galakse i sig selv, da den gør det muligt for brugere at gå ud over fantasien. Dens plugins og tilføjelser er det, der gør det til en ting skønhed, der giver brugerne mulighed for at nyde deres yndlingsindhold fra hele verden med et enkelt klik.

Kodi har sat et benchmark inden for online streaming og mediespilindustrien, hvilket ikke er let at overgå. Det betyder ikke noget, hvor meget Kodis konkurrenter forsøger at løbe ud af det, det feedom, det har leveret til streamere, kan aldrig matches.

Thanks! You've already liked this