IPTV Kodi 18.0 Version – 15 Bedste IPTV Kodi Leia, Krypton, Jarvis Addons for april 2023

Kodi er ikke kun til streaming af film og tv-shows eller til at se retro-komedie. Brugere foretrækker det meget på grund af dets bedste kodi-tilføjelser, der giver brugerne mulighed for at streame deres foretrukne live-begivenheder, tv-shows og andre live-programmer.

Der er nogle officielle bedste IPTV Kodi-tilføjelser 2023, og der er også et par gode IPTV-gratis plugins udviklet af tredjepartsudviklere. Imidlertid støder mange mennesker på problemer med installation af addons eller adgang til deres strømme.

Årsagen bag er, at Kodi Live TV-tilføjelser er geobegrænsede, og deres strømme ikke kan fås uden for deres udpegede region uden støtte fra en VPN på Kodi.

Sådan installeres Platinum Smart IPTV Kodi på Leia og Krypton

 1. Åbn Kodi > Klik på ikonet for gear (indstillinger).
 2. Vælg Filhåndtering.
 3. Dobbeltklik på Tilføj kilde.
 4. Klik på hvor det står, og skriv denne URL: ‘http://legionworldtv.com/wizard’ > Klik på OK.
 5. Giv denne mediekilde ‘Legion Repo’ navn, og klik på Ok > Dobbeltkontrol af URL og navn, og klik på OK igen.
 6. Gå tilbage til startskærmen > Klik på Tilføjelsemenu.
 7. Klik på boksikonet.
 8. Vælg Installer fra zip-fil > Vælg plugin.video.iptvplatinum.zip > vent på meddelelsen.

Sådan installeres Platinum Smart IPTV Kodi på Jarvis version 16 eller nyere

 1. Lancering Kodi.
 2. Klik System > Åben Filhåndtering > Dobbeltklik på Tilføj kilde.
 3. Klik <Ingen> og skriv dette URL: http://legionworldtv.com/wizard > Klik Færdig.
 4. Navngiv denne mediekilde Legion Repo > Klik Færdig > Klik Okay.
 5. Gå tilbage til Kodi startskærmen > Gå til System > Klik på Add-ons menu > Vælg Installer fra zip-fil > Vent på meddelelsen.
 6. Gå til Legion Repo > Åben plugin.video.iptvplatinum.zip.
 7. EN notifikation om tilføjelsesinstallationen vises.

Platinum Smart IPTV Kodi Download

 1. Download  Zip-fil > Gå til Add-ons.
 2. Klik på Boksikon.
 3. Klik Installer fra zip-fil > Gennemse systemet og åbn den downloadede zip-fil > vent på meddelelsen.

Liste over Platinum Smart IPTV-kanaler

Her er nogle af de kanaler, som brugerne kan se på Platinum IPTV:

 1. NBC
 2. RÆV
 3. ABC Detroit
 4. WMYD TV20
 5. FXX USA
 6. Spike HD
 7. TRU TV HD
 8. Vilde tv
 9. Verdens fiskerinetværk
 10. Hastighed HD
 11. Sæt tv
 12. Film tid
 13. Omni 1
 14. Omni 2
 15. CNN HD
  Hvad er Kodi URL Resolver? Og hvordan du indstiller populære URL-løsninger

15 bedste IPTV Kodi-tilføjelser til 2023

 1. iTV
 2. Sylvr
 3. BGTime.TV
 4. Oplade! TV Live
 5. Comet TV Live
 6. D8
 7. C31
 8. ECB-tv
 9. Cerebro Prime
 10. CW-tv-netværk
 11. Darkzide IPTV
 12. ExPat TV
 13. Bonus.TV
 14. Boom Boom TV
 15. DFB TV

Bedste IPTV Kodi-tilføjelser til Leia version 18

1) iTV

Bedste IPTV Kodi Addons

iTV er et britisk tv-netværk, der giver brugerne adgang til deres udsendte indhold online. Kodi-brugere kan live streame alle de britiske kanaler live via iTV IPTV Kodi gratis tilføjelse.

2) Sylvr

Sylvr IPTV Kodi gratis tilføjelse

Når det kommer til strømkvalitet og funktionaliteter, er Sylvr stor, hænderne ned. På trods af at der kun findes et par antal kanaler, er Sylvr et must-add-on i dit Kodi-bibliotek. Det ville have været bedre, hvis det kun havde en sort at byde på. Ikke desto mindre fungerer tilføjelsen godt, og grænsefladen er meget brugervenlig.

3) BGTime.TV

BGTime bulgaria iptv gratis tilføjelse

BGTime.TV er en online bulgarsk tv-service, der giver brugerne mulighed for at abonnere på deres foretrukne bulgarske kanaler. Brugere kan optage, afspille og streame deres ønskede kanaler. BGTime.TV IPTV-tilføjelse er en officiel tilføjelse for Kodi-brugere, der giver dem adgang til Live TV-kanaler og begivenheder ved at registrere online.

4) Opladning! TV Live

Oplade! TV IPTV Kodi-liste Streaming

Oplade! er et tv-netværk til streaming af film, tv-shows, live events og sportskanaler. Det er populært på grund af det handlingsindhold, det tilbyder brugerne. Kodi-brugere kan benytte denne service ganske let på deres Kodi-apps ved at installere den officielle Charge! TV Live IPTV tilføjelse.

5) Comet TV Live

Comet TV Live iptv kodi list addon

Comet er en TV-kanal, der udsender Sci-fi-genreindhold som opdagelser, historiske konspirationer, innovationer, opfindelser osv. Kodi-brugere kan let få adgang til denne kanal på deres Kodi-app ved at installere Comet TV Live Kodi-tilføjelse fra det officielle Kodi-arkiv.

Bedste IPTV Kodi-tilføjelser til Krypton version 17.6

1) D8

Bedste IPTV Kodi-tilføjelser til Krypton version 17.6

D8 er en fransk tv-kanal, og brugere kan nemt få adgang til denne franske tv-kanal og se videoer via dets officielle IPTV Kodi-tilføjelse, der er tilgængeligt i det officielle Kodi-tilføjelseslager.

2) C31

C31 community iptv kodi liste Addon

Channel 31 er en indenrigs-, informations-, uddannelses-, sports- og underholdningsfokuseret samfundsbaseret tv-kanal. Det er en non-profit samfunds-tv-tv-base med base i Australien.

Dens indhold udsendes fra Mount Dandenong, dækker nogle ukendte stjerner og ankre fra Victoria. Næsten 90 programmer sendes hver uge og produceres indenlandske.

  Magic Dragon Kodi 17.6 - Sådan installeres på Krypton, Jarvis 16 Brug af Supermacy Repo

3) ECB-tv

ECB cricket IPTV kodi m3u addon

Dette er et britisk IPTV Kodi m3u, der leverer livestreams fra de officielle websteder for cricketbrættet i England og Wales.

4) Cerebro Prime

Cerebro Prime IPTV Kodi m3u addon

Cerebro Prime er en fantastisk IPTV Kodi m3u-tilføjelse til streaming af sportsbegivenheder og underholdning på Kodi. Det giver også streams til film og videnskabsrelateret indhold.

5) CW-tv-netværk

CW-tv-netværk iptv kodi betalt

CW Television Network er et amerikansk tv-netværk, der udsender nogle af de mest populære shows som Flash, Jane the Virgin, iZombie, Jessica Jones, The Vampire Diaries osv. Dets operationer kontrolleres af The CW Network, LLC, og hovedkontoret ligger i Burbank, Californien. Kodi-brugere kan let se alle de shows, der er tilgængelige på CW Television Network ved at installere denne bedste IPTV Kodi-betalte tilføjelse.

Bedste IPTV Kodi-tilføjelser til Jarvis version 16

1) Darkzide IPTV

Bedste IPTV Kodi-tilføjelser til Jarvis version 16

En ting, der måske dukkede op i dit sind efter at have læst dets navn, er dets rædselindhold IPTV Kodi betalte add-on. Men det er det ikke! I virkeligheden er det en af ​​de bedste IPTV-tilføjelser til streamingkanaler fra regioner som Norge, Danmark og Sverige. Det har gode kvalitetsstrømme, men du kan muligvis møde problemer med sproget.

2) ExPat TV

Expat TV UK Iptv kodi betalte addon

ExPat TV er et fantastisk IPTV Kodi-betalt tilføjelse til streaming af indhold, der kun er geobegrænset til England. Brugere kan installere dette Live IPTV-tilføjelse og streame deres yndlingsfilm, tv-shows osv. Fra kanaler som BBC iPlayer.

3) Bonus.TV

bonus.tv russisk iptv kodi download

Bonus.TV er en russisk transmissionstjeneste, der også giver brugerne mulighed for at streame deres foretrukne russiske, ukrainske og nogle internationale kanaler. Brugere kan se film, tv-udsendelser og lytte til deres yndlingsmusik meget let ved at installere Bonus.Tv Kodi-tilføjelsen.

4) Boom Boom TV

Boom Boom iptv kodi download

Boom Boom TV Kodi tilføjelse virkelig Boom up Live TV tilføjelsespil, fordi det er fyldt med omkring 1000 Live TV-kanaler at vælge imellem, og disse kanaler er fra forskellige regioner som Storbritannien, USA, Spanien osv. Dette tilføj -på har rystet samfundet og blev et af de bedste IPTV Kodi gratis tilføjelser på kort tid.

5) DFB-tv

DFB TV tysk iptv gratis

DFB er det officielle websted for det tyske nationale fodboldhold, der leverer alle indvendige rapporter og streams i forbindelse med kampe og andre nyheder. Brugere kan installere denne bedste tyske IPTV-tilføjelse til streaming af videoer og nyheder relateret til det tyske fodboldhold.

  Sådan installeres Cellardoor TV Wizard på Kodi Krypton 17 og Jarvis 16

Platinum Smart IPTV-fejl / fungerer ikke / problemer

Kontroller logfejl

Denne type fejl opstår under installationen af ​​depotet eller tilføjelsen på grund af de manglende filer i depotet eller overdreven cache-data.

Rette op

Der er to trin til at løse denne fejl, fordi årsagen er usikker. Ryd først dit system og tilføjelsescache, og prøv at installere og åbne tilføjelsen. Hvis det ikke hjælper, kan du prøve at geninstallere tilføjelsen fra et pålideligt og opdateret lager.

Kunne ikke installere afhængighed

Afhængighedsfejl opstår, hvis brugeren prøver at installere add-on fra en forældet depot / kilde, eller hvis hostingkilden er lukket ned.

Rette op

For at løse denne fejl skal du altid sikre dig, før du installerer tilføjelsen, at depotet, du bruger til at installere tilføjelsen, er opdateret og fungerer fint..

Platinum Smart IPTV Kodi anmeldelser

At dømme efter den ros, at Platinum IPTV får hele verdenen, kan det kaldes det mest elskede IPTV-tilføjelsesprogram, der i øjeblikket er i spillet. Vi har oprettet nogle tweets af brugere, der roser denne tilføjelse:

@ platinumiptv2 elsker mine kanaler kammerater stadig. 6 måneder og elsker det stadig!

– ADAM -aka- BIGZ (@bigz_cov) 31. marts 2023

Fremragende iptv m8, værd at pengene lige er betalt for 1 år så glade

– Gary Turner (@ GARYrfc1872) 5. marts 2023

@ platinumiptv2 Tak, du arbejder strålende, så meget valg ser ud til, at jeg ikke vil flytte fra tv’et i et par måneder ??

– Bob (Animal) ™ (@Bob_Animal) 13. januar 2023

Brugere har også rost add-on-udvikleren for hans støtte til at løse deres spørgsmål:

Fik denne opsætning i sidste uge og imponerede indtil videre. Han var også meget lydhør over for meddelelser.

– Andrew Thomas (@twmscfc) 31. marts 2023

Afsluttende ord

De IPTV Kodi-tilføjelser, vi har nævnt i denne blog, fungerer alle og er egnede i henhold til dine behov og præferencer. Disse er alle de mest populære IPTV-gratis tilføjelser, der er tilgængelige på hylden lige nu, og du kan ikke gå glip af en af ​​dem, så installer dem og start streaming live lige nu. Ikke desto mindre skal du sikre dig, at du bruger en Kodi VPN-tjeneste, mens du prøver de uofficielle Kodi-tilføjelser for at beskytte dit online privatliv.

Besøg vores “Sådan installeres en VPN på Kodi” -guide for at lære mere om det. Du kan også vælge en gratis VPN Kodi-tjeneste, hvis du ikke er villig til at betale for den. Det anbefales dog stærkt, at du bruger en betalt VPN-service på grund af forskellen i funktioner. Forhåbentlig ved nu ville du have forstået, hvorfor har du brug for en VPN til Kodi med dette tilføjelse.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Thanks! You've already liked this