Tubi TV Kodi: Kuinka asentaa Tubi.TV Kodi Leia-, Krypton-, Jarvis- ja FireStick-ohjelmiin

Tubi-tv vs. Kodi

Tubi TV Kodi -apuohjelma on keskipitkä viihde, sillä siinä on kaikki uusimmat ja suositut elokuvat ja TV-ohjelmat ympäri maailmaa. Tämä lisäosa tarjoaa elokuvia ja TV-ohjelmia kaikista genreistä, kuten Toiminta, Komedia, Kauhu, Draama, Stand-up Komedia ja paljon muuta.

VPN: n käyttämistä Kodissa on erittäin suositeltavaa varmistaa yksityisyyttäsi verkossa ja tarjota sinulle pääsy maantieteellisesti rajoitettuun sisältöön.

Tubi TV Kodi -lisäosa on ollut kuuluisa tarjoamalla korkealaatuisia suoratoistoja jokaiselle sisältöotsikkeelle, eikä se petä käyttäjiään kaatumalla tai näyttämällä virheitä ja siksi parhaiden kodi-lisäosien joukossa..

Tubi Kodi Addon -varasto

TubiTV Kodi -lisäosa on saatavana Diamond Wizard -varaston kautta, joka isännöi muutama suosittu Kodi-lisäosa, kuten Cartoon Network, Vortex ja Exoduksen uusi haarukka; Elokuvateatterin voin Kodi -lisäosa. Varaston URL-osoite on: http://repo.rubyjewelwizard.com/INSTALL_DIAMOND_REPO/repository.Diamond-Wizard-Repo-3.3.9.zip

Kuinka asentaa Tubi TV Kodi Leitaan ja Kryptoniin

Tubi TV Kodi -lisäosa voidaan helposti asentaa Kodi Krypton -versioon 17.6 vain 2 minuutissa, toimimalla seuraavasti:

 1. Avata Kodi laitteellasi > Napsauta Vaihde ikoni (asetukset) vasemman sarakkeen yläriviltä.Kuinka asentaa tubi-tv kodi kryptoniin 17.6
 2. Uusi ikkuna tulee näkyviin, napsauta Tiedostonhallinta vaihtoehto.Kuinka lisätä tubi tv kodi addon kodi kryptoniin 17.6
 3. Nyt, kaksoisnapsauta Lisää lähde > Valintaikkuna, jossa on osoitepalkki ja nimikenttä, aukeaa, napsauta <Ei mitään> ja kirjoita tämä URL-osoite http://repo.rubyjewelwizard.com/ ja napsauta sitten kunnossa > Anna nimi tälle URL-osoitteelle nimelläTimantti’ ja napsauta kunnossa > Napsauta nyt kunnossa ja valintaikkuna sulkeutuu.lataa tubi tv kodi addon
 4. Siirry takaisin Kodi-päävalikkoon > Klikkaa Lisätäons vasemmasta sarakkeesta.asenna tubi kodi addon -varasto
 5. Klikkaa “laatikkokuvake”Läsnä vasemmassa yläkulmassa > Uusi ikkuna, jossa on luettelo vaihtoehdoista, napsauta Asenna zip-tiedostosta > valita Timantti > Klikkaus INSTALL_DIAMOND_REPO / > Napsauta sitten repository.Diamond-Wizard-Repo.zip > Odota, että ilmoitus tulee näkyviin.Lataa tubi tv-zip-tiedosto
 6. Klikkaa Asenna arkistosta > valita Timanttitoimisto Repo > Klikkaa Videon lisäosat > Klikkaa TUBITVasenna tubi-tv timanttien varastosta
 7. Osuma Asentaa ja odota, kunnes lisäosa otetaan käyttöön, näet ilmoituksen asennuksen päättyessä.
  Kuinka katsella Disney Plus -tapahtumaa Kodilla

setup tubi on firestick kodi

Kuinka asentaa Tubi TV Kodi Jarvis-versioon 16 tai uudempaan

Jos käytät Kodin Jarvis-versiota, asenna nämä vaiheet asentaaksesi Tubi TV: n ilmaisia ​​elokuvia, jotka virtauttavat Kodi-lisäosaa:

 1. Avata Kodi.
 2. Klikkaa järjestelmä.
 3. Klikkaa tiedosto johtaja.
 4. Tuplaklikkaus Lisätä Lähde.
 5. Klikkaus Ei mitään ja kirjoita tämä URL http://repo.rubyjewelwizard.com/ > Klikkaus Tehty > Kirjoita nimi ‘Timantti’ > Klikkaus Tehty > Napsauta OK.
 6. Palaa sivulle Kodi Päävalikko.
 7. Klikkaus järjestelmä uudelleen > Klikkaa Lisätäons.
 8. Klikkaa Asentaa alkaen Postinumero tiedosto.
 9. Vieritä alas ja valitse ‘Timantti’ > KlikkaaDiamond-Wizard-Repo.zip.
 10. Napsauta nyt Asentaa alkaen säilytyspaikka.
 11. Avata Timanttitoimisto Repo > Mene Video Lisätäons
 12. Klikkaa TUBITV.
 13. Osuma Asentaa > Odota ilmoitusta.

Kuinka asentaa Tubi TV Kodi Fire Stickiin

Voit käyttää hämmästyttävää Tubi TV Kodi -lisäosaa myös FireStick-laitteessasi, mutta sinun on asennettava Kodi FireStick-laitteeseen.

Kun olet asentanut Kodi FireStickiin, suorita nämä vaiheet ja asenna Tubi.TV Kodi -apuohjelma parhaan sisällön suoratoistamiseen parhaalla streaming-laitteella, jolla on paras vpn firestickille.

 1. Avata Kodi sovellus Fire Stickillä
 2. Avata Kehittäjävaihtoehdot > Ota ADB-virheenkorjaus ja sovellukset käyttöön tuntemattomista lähteistä.

Seuraa sen jälkeen TubiTV: n asennusohjeita Kodi Krypton -versioon 17.6, joka on mainittu aiemmin tässä oppaassa. Tästä vaiheesta seurakunnilla noudatettava menettely on samanlainen.

Tubi TV Kodi Lataa

 1. Lataa Tubi TV Kodin ZIP-tiedosto laitteellesi
 2. Juosta Kodi > Avata Lisätäons
 3. Klikkaa “Laatikkokuvake” > valita Asenna zip-tiedostosta vaihtoehto > avaa ladattu zip-tiedosto selaamalla järjestelmääsi > Odota ilmoitusta.
 4. valita Asenna arkistosta > Avata Timanttitoimisto Repo > Mene Videon lisäosat kansio > valita
 5. Klikkaus Asentaa >Odota ilmoitusta.

Tämä on Tubi TV: n suora latausprosessi Kodi Leia -version kryptoniversiolle 17.6 ja Kodi Leia -versiolle 18. Se on todellakin yksinkertaisin asennustoimi kolmansien osapuolien lisäosille..

  Kuinka asentaa USTVNow Kodi Addon 5 yksinkertaiseen vaiheeseen

Tubi TV alas / ei toimi / virheet / korjaukset

Tubi TV on erinomainen lisäosa suorituskyvyn suhteen, eikä käyttäjät ole herättäneet paljon huolia virheistä ja ongelmista. Voit kuitenkin kohdata kaksi virhettä näiden lisäosien käytön aikana, ja sinun pitäisi tietää, miten käsitellä niitä.

Tarkista lokivirhe

Tarkista lokivirhe aukeaa yleensä, kun järjestelmän välimuisti ja taustatiedot kasataan korkeaksi. Ei ole virhe pelätä, ja se voidaan korjata melko helposti.

Korjata

Jos kohtaat tämän virheen, tyhjennä järjestelmän välimuisti ja muut taustatiedot asetusvalikosta ja käynnistä Kodi uudelleen. Jos tämä ei ratkaise ongelmaa, yritä asentaa lisäosa uudelleen.

No Streams käytettävissä

Tämä on yleinen virhe, joka on havaittu melkein jokaisessa Kodi-lisäosan suoratoistovideossa. Tämä virhe aukeaa, kun yritetään käyttää sisältöotsikkoa mistä tahansa sisältöluokasta. Tämä virhe ilmenee, koska joko sisällönimike, jota yrität käyttää, on uusi julkaisu, siksi sen suoratoistoja ei ole saatavana verkossa tai lisäosa ei pysty purkamaan linkkejä palveluntarjoajilta.

Korjata

Korjaa tämä virhe päivittämällä Kodi-lisäosa, koska kun päivität lisäosaa, myös sen kirjasto päivitetään yhdessä sen tarjoajien kanssa. Kun olet päivittänyt lisäosan, tyhjennä r-välimuisti, jotta lisäosa voi romuttaa linkit paremmin. Tämän pitäisi korjata No Streams-virhe.

johtopäätös

Tubi TV on loistava Kodi-lisäosa binge-tarkkailijoille tarjoamansa sisältövalikoiman vuoksi. Vain harvat Kodi-lisäosat tarjoavat keskeytymättömän viihteen niin upeilla ominaisuuksilla. Kokeilin lisäosaa itse ja olen päätellyt, että tämä lisäosa on uskomaton nopeuden ja saavutettavuuden suhteen.

Lisäosa asentuu sujuvasti ja toimii hyvin, häiriöitä tai viivytyksiä ei ole kokenut. Kaiken kaikkiaan se on hieno lisäosa, joka on Kodi-lisäosakirjastossa.

Thanks! You've already liked this