15 NYAA-vaihtoehdon korvaamista – Anime-verkkosivuston sulkeminen ja Kodi-anime-lisäosat

Se oli järkyttävää uutista anime-torrent-ystäville, kun heidän suosikki anime-torrent-verkkosivustonsa NYAA vastasi virheilmoituksella. Tämä virhe johtui NYAA: n verkkotunnuksen deaktivoinnista. Yify-torrentien tai Nyaan kaltaisten verkkosivustojen sammuttaminen ei kuitenkaan ole mitään uutta (YTS on kuitenkin aktiivinen). Elokuvien suoratoistoa rakastavat ihmiset saavat Nyaan, Extra torrentien tai limetorrentsien, kuten esto, esteettä ja käyttävät niitä jopa välityspalvelimella tai peilisivustoilla.

Tällaisten verkkosivustojen tai lisäosien käyttö voi olla vaarallista, koska henkilöllisyytesi on alttiita hakkereille ja viranomaisille. Siksi, asenna laitteeseesi VPN Kodi -lisäosa. Se suojaa todellista henkilöllisyyttäsi ja antaa sinun nauttia suoratoistosta ilman pelkoa.

Suosituin ja suosituin anime-torrent-verkkosivusto oli menettänyt hallintaansa kaikissa verkkotunnuksissaan, jotka sisältävät nyaa.se, nyaa.eu ja nyaa.org. Syy verkkosivuston sulkemiseen ei ole vielä tiedossa. Mutta vaikka ihmettelimme kuinka “ja” miksi verkkosivusto otti osuman, keskustellaan parhaimmista NYAA-vaihtoehdot.

Parhaat NYAA-vaihtoehdot

 1. Kauhea Subs – Anime Fansub
 2. Anime Sharing – Anime
 3. Anime Tavut – Anime Fansub
 4. Pirate Bay – kenraali
 5. Extra Torrent – Yleinen
 6. AniDEX – Yleinen
 7. Sukebei NYAA – klooni
 8. SallySubs – alas
 9. AniSearch – vanhentunut
 10. BakaBT – Vanhentunut

NYAA-asiakas

Nyaa Client oli Torrent-asiakas, joka palveli Itä-Aasian yleisöä. Se tarjosi suuren määrän Anime-torrenteja ja tuli lopulta suosituksi. Mutta juridisten kysymysten ja huolenaiheiden takia sen kehittäjät pakotettiin sulkemaan se ja niin se pölyhtii.

Nyaa vaihtoehtoja

Pian sammutuksen jälkeen yksi verkkotunnuksestaan ​​tuli taas käyttöön muutamassa viikossa ja alkoi ilmoittaa, että he ovat päättäneet työskennellä maan alla ja kehottivat sivuston kävijöitä lataamaan binaariasiakasohjelmansa. Katso alla oleva tilannekuva:

Nyaa asiakas

Tämä oli ilmeisesti huijaus, koska kehittäjät vahvistivat sulkeneensa sen, kun huijari yritti ansaita rahaa tytäryhtiöiden napsautuksilla. Tällaisista huijausyrityksistä on tullut normi Internetissä.

Tässä on Reddit-ketju käyttäjästä, joka ilmoittaa keinusta:

Kommentti keskustelusta Hpezlinin kommentti keskustelusta "Voinko vain jatkaa NYAA-peilin käyttöä?".

  Kuinka katsella HBO: ta, HBO Go: ta ja HBO: ta nyt Kodilla

Tällaiset väärennetyt sivustot tarjoavat vain tytäryhtiölinkkejä tai .exe-tiedostoja, jotka ovat selvästi jotakin josta haluaisit pysyä poissa. Lisäksi ne eivät ole turvallisia vakoiluohjelmien ja muiden tietoturvauhkien vuoksi.

10 vaihtoehtoa NYAA Anime -verkkosivustolle

Jos haluat kokeilla muita vaihtoehtoja NYAA-verkkosivustolle, sinun on ehkä harkittava seuraavien verkkosivustojen katselua:

1) Kamala Subs

horriblesubs.info

Ehkä sopivin vaihtoehto NYAA-verkkosivustolle, jonka torrentiteollisuus voisi keksiä, on Horrible Subs. Se on ollut kova kilpailija miljoonalle NYAA: lle päivittäiselle vierailijalle ja Alexa-listalle 2797. Se on käyttäjäystävällinen verkkosivusto, josta voit ladata uusinta anime-sisältöä.

2) Anime-jakaminen

animesharing

Kuten nimestä voi päätellä, Anime Sharing on medianjako-verkkosivusto, jolla on samanlainen asettelu kuin PirateBayssa. Sillä on paljon anime-sisältöä katseltavaksi. Verkkosivustolla on myös mahdollisuus ladata ja ladata anime-sarja heti. Sen Alexa-luokitus on 3.445.

3) Anime-tavut

animebytes

Toinen vaihtoehto NYAA-verkkosivustolle on Anime Bytes, jossa on paljon anime-sisältöä, mutta se ei vastaa NYAA: ta. Tämä verkkosivusto vaatii rekisteröinnin, ennen kuin voit tarkastella sisältöä. Tämän verkkosivuston haittapuoli saattaa sisältää uusien käyttäjien estämisen, kun rekisteröinti on täynnä.

4) Pirate Bay

merirosvo lahti

Suurimmat torrentikeskukset huomioon ottaen on vain yksi nimi, joka ponnahtaa heti päällesi, ts. PirateBay. Vaikka verkkosivusto on joutunut kohtaamaan useita sammutuksia, se on edelleen onnistunut nousemaan suosituksi torrent-verkkosivustoksi. Se sisältää myös valtavan määrän anime-sisältöä, joka on ladattavissa.

5) ylimääräinen torrentti

ExtraTorrent

Viimeiseksi, ExtraTorrent on seuraavana rivillä PirateBaylle, joka tarjoaa laajan valikoiman ladattavia animoituja sarjoja, elokuvia ja esityksiä. Hakukone on suunniteltu hyvin navigoinnin helpottamiseksi.

6) AniSearch

anisearch

AniSearch on varajäsen kuuluisasta Nyaa Torrentista, joka suljettiin vuonna 2023 ja keskittyy Anime-torrentin yhdistämiseen. Voit käyttää sitä helposti napsauttamalla tätä: AniSearch

7) BakaBT

BakaBT

BakaBT on myös erittäin hyvä Nyaa.se-vaihtoehto, ja sitä suosittelevat erittäin Anime-fanit. Se on yksityinen torrentiseuranta, joka tarjoaa korkealaatuista anime-sisältöä. Voit käydä BakaBT-sivustossa täältä: BakaBT

8) AniDex

anidex

AniDex on Anime-torrentien seuranta ja indeksoija, joka keskittyy Animeen englanninkielisesti pääasiassa myös muiden kielten kanssa. Siihen pääsee: AniDex

9) Sallysubs

sallysubs

Sallysubs tarttuu HD-laatuisiin Anime-torrenteihin muista ryhmistä, tekee siihen joitain muutoksia ja vapauttaa sen. Kun Nyaa suljettiin, se alkoi tarttua eri sivustoihin ja se on erittäin hyvä Nyaa.se-vaihtoehto. Käy Sallysubissa napsauttamalla tätä: Sallysubs

  Jailbreak Firestick: 100% toimiva ratkaisu FireStick-laitteelle vuonna 2023

10) Sukebei NYAA

sukebei nyaa

Sukebei nyaan korvaaminen Nyaa.se: n aikuisten osastolle. Monet käyttäjistä pitivät Nyaaa aikuisille suunnatun sisällönsä takia, ja Sukebei Nyaan korvaaminen peitti tuulen. Voit käyttää tätä torrenttia napsauttamalla linkkiä: Sukebei Nyaa

5 parasta NYAA-kloonia / korvaamista

 1. Anirena
 2. Tokio Toshokan
 3. AcgnX Torrent
 4. Anime Tosho
 5. Shana-projekti   

Jos sinun olisi löydettävä tarkka NYAA-klooni- / korvaussivusto, niin olet tullut oikeaan paikkaan. Alla olevassa luettelossa näkyy 5 NYAA-klooni- tai korvaavaa verkkosivustoa:

1) Anirena

AniRena Torrent -sivusto on klooni kuuluisasta NYAA-anime-torrent-verkkosivustosta. Siinä on samanlaisia ​​mediavälilehtiä, jotka on rivitetty horisontaalisesti kotisivulle, jonka avulla käyttäjät voivat helposti selata verkkosivustoa.

Tällä hetkellä verkkosivustolla on saatavana 14 360 torrenttia, koska se on kasvun partaalla, kun taas verkkosivustollaan on yhteensä 6354 lähettäjää. AniRena ilmoittaa käyttäjille myös heidän nykyisen tilansa käyttäjille siirrettyjen tietojen osalta. Läpinäkyvyys ja uskollisuus käyttäjilleen on avain AniRenalle eteenpäin käyttäjän suostumuksella.

anirena nyaa korvaaminen

2) Tokio Toshokan

Tokyo Toshokan on kattava anime-torrent-verkkosivusto, joka on myös NYAA-klooni / korvaaja. Elokuvista draamiin, musiikista musiikkivideoihin, tällä sivustolla on kaikki. Se tarjoaa myös ei-englanninkielisen mediasisällön käyttäjille ympäri maailmaa.

Voit mukauttaa mediakirjastoasi, kun olet rekisteröitynyt verkkosivustoon. Anime-ystävät voivat hakea mediasisältöä tiedoston koon perusteella, jonka avulla he voivat ladata tietyn sisällön. Yhtiö väittää, että ne ovat lisänneet 2 uutta DB-palvelinta, mikä on pidentänyt verkkosivuston latausaikaa.

tokyo toshokan nyaa korvaava klooni

3) AcgnX Torrent

Anime Comics Games Novel X-Project (AcgnX) on NYAA-klooni- / korvaava verkkosivusto edistyneillä ominaisuuksilla. Se on edistyneempi kuin mikään luettelossa mainituista anime-verkkosivustoista.

Koska NYAA-verkkosivusto on vähentynyt, paljon Internet-liikennettä on siirretty kohti tätä verkkosivustoa. Tästä syystä lähettäjät tarvitsevat laajentaa kasvuaan.

Se ilmoittaa myös, onko verkkosivustolle upotettu uusia ominaisuuksia tai anime-faneja koskevia uutisia. AcgnX kukoistaa uuden mediasisällön kanssa, ja siksi se on pitänyt verkkosivuston houkuttelevana vaihtoehtona NYAA: n jälkeen.

acgnx nyaa vaihtopeili

4) Anime Tosho

Anime Tosho noudattaa samanlaista suunnittelua ja navigointia mediasisällön mukana kuin NYAA-verkkosivusto. Anime Tosho on täysin ilmainen ja tarjoaa automatisoidun palvelun, jossa isännöi DDL-palveluita ja samoin kuin Usenet.

Kun lataat mediasisältöä tälle verkkosivustolle, se vie yleensä muutaman minuutin, ja se ladataan mahdollisimman nopeasti. Anime Tosho väittää, että noin 300 Mt tiedostoa kuluttaisi muutama minuutti ja peilaa ainakin yhdelle isäntälle. Se on epäilemättä vahva kilpailija anime torrent -sivustoluettelossa.

  Halvin tapa katsella UFC 227 Dillashaw vs. Garbrandt 2 -tapahtumaa verkossa ilman kaapelivirtoja

anime tosho nyaa korvaava klooni

5) Shana-projekti

Shana-projekti on suhteellisen uusi anime-torrent-verkkosivusto, jolla on hämmästyttävä ominaisuus, joka automatisoi anime-lataukset.

Shana-projekti on suhteellisen uusi anime-torrent-verkkosivusto, mutta siinä on hämmästyttävä ominaisuus, jonka avulla voit automatisoida anime-latauksesi. Tämän ominaisuuden avulla voit asettaa bittorent-asiakkaan lataamaan suosikki mediasisällönsi automaattisesti.

Shana-projekti on NYAA-klooni / korvaus, mutta koska se on uusi verkkosivusto, siitä puuttuu monipuolisen mediasisällön tarjoaminen.

Vaikka verkkosivusto ei tarjoa eri genrejen valikkovälilehteä, anime-ystävät voivat hakea manuaalisesti.

shana-projekti on viimeinen nyaa-korvaus

5 parasta Kodi Anime -lisäosaa

Monet anime-ystävät saattavat väittää, että NYAA oli ollut suosituin anime-torrent-verkkosivusto. He eivät kuitenkaan olisi yhtä mieltä siitä, että on olemassa useita muita kilpailukykyisiä ympäristöjä, joilta anime-torrentit voitaisiin ladata.

Kodi on paras ratkaisu kaikkeen, joka liittyy median ja urheilusisällön virtaamisesta torrentin lataamiseen. Se on avoimen lähdekoodin ohjelma, joka toimii useilla laitteilla ja toistaa sekä video- että äänisisältöä torrentit, suoravirta tai staattiset tiedostot.

Kodi on seuraava suuri valintasi anime-torrent-sisältöön. Kodi on avoimen lähdekoodin versio, ja on olemassa erilaisia ​​Kodi-anime-lisäosia, jotka voidaan ladata Kodista. Sen laaja ominaisuuslähde tekee siitä ihanteellisen ohjelmiston kaikille faneille ympäri maailmaa. Anime-ystävät voivat suoratoistaa tai ladata mitä tahansa ihailtuaan torrenttia.

Tarjoamme parhaat 5 Kodi-anime-lisäosaa, jotka todennäköisimmin korvaavat NYAA-anime-torrent-verkkosivuston:

KissAnime

KissAnimesta löydät yli 130 sivua parasta laatua anime-TV-ohjelmia, elokuvia ja torrentteja. Se on Kodin suosituin anime-lisäosa, koska se tarjoaa yli 6000 anime-TV-ohjelmaa ja elokuvaa.

Animego

Animego on toinen Kodi-anime-lisäosa, joka tarjoaa laajoja luokkia ja hyvin kehitettyjä animevaihtoehtoja anime-faneille. Suoratoisto voi viedä vähän tai ei ollenkaan aikaa, mutta täysin varustellun valikkojärjestelmänsä avulla se voi näyttää tonnia viihdesisältöä.

Animehere

Animehere on täydellinen vaihtoehto jokaiselle, joka etsii korkealaatuisia anime-elokuvia ja TV-ohjelmia. Tämä anime-lisäosa kaappaa suuren määrän anime-sisältöä, jonka laatu on heikko. Hyvin kehitetyn valikkorakenteen avulla anime-fanien olisi helpompi selata uusimpia päivityksiä tekstityksellään.

Anime-IPTV

Anime-IPTV on useiden samankaltaisten palveluiden yhteistyö, joka yhdistyy muodostaen merkittävän anime Kodi -lisäosan. Se tarjoaa satoja anime-ääni- ja videosisältöä. Se on helppo navigoida ja ehkä kaikkein kekseliäin anime-lisäosa.

Funimation

Jos tämä on ensimmäinen kerta, kun kohtaat Kodi-anime-lisäosan, Funimation on paras valinta, jonka olet koskaan tehnyt. Anime-lisäosan asettelun avulla on helpompaa löytää Internetistä ympäröiviä anime-juttuja. Lisäksi sinulla ei ole mitään kysymyksiä sisällön käytön laillisuudesta. Katso muut parhaat kodi-lisäosat.

Lopulliset ajatukset

Vaikka NYAA-anime-verkkosivusto saattaa olla kadonnut, käyttäjille tarjotaan mahdollisuus tutkia monia muita mahdollisia lähteitä, jotka voisivat korvata NYAA: n. Kodi-anime-lisäosat saattavat tuntua sopivalta vaihtoehdolta anime-faneille, joissa he voisivat suoratoistaa ja ladata erilaisia ​​anime-sisältöjä. Kodi anime -lisäosat on helpompi asentaa, ja ne aiheuttavat vain vähän vai ei ongelmia.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Thanks! You've already liked this