VPN më e mirë për torrenting / torrents dhe ndarjen e skedarëve P2P

Torrentët janë një parajsë për të gjitha freebies që kërkojnë Filmat e fundit, shfaqjet TV, Muzikë, Softuer dhe shumë gjëra të tjera. Ka shumë site torrent në dispozicion në internet që ofrojnë përmbajtje me cilësi të lartë për përdoruesit. Këto site torrent ofrojnë përmbajtje duke rrëmbyer lidhje nga faqet e tjera të pritjes dhe ofruesit, pa pëlqimin e tyre. Pavarësisht se është një mundësi e shkëlqyeshme për shikimin e të gjitha filmave dhe shfaqjeve televizive të fundit, përrua i nënshtrohet piraterisë. prandaj kërkon shërbimin më të mirë VPN për përrua. Me VPN në veprim, aktiviteti juaj bëhet i koduar dhe anonim për ISP-në.

Lëvizja kundër piraterisë në internet dhe mbrojtjes së të dhënave ka filluar të fitojë forcë dita ditës dhe autoritetet janë në një gjueti të egër të të gjithë lojtarëve në këtë lojë të ndyrë. Dhe pse do të dëshironit të humbisni intimitetin, kur mund të merrni zbritje VPN dhe kuponë për t’ju kursyer shumë shtesë.

Pse më duhet VPN më e mirë për Torrenting?

Mbrojtja e shfletimit dhe trafikut nga sytë e ISP-së tuaj është e rëndësishme nëse përdorni torrente, faqet në internet të transmetimit ose keni hyrë në llogarinë tuaj bankare ose transaksione në internet. Liria në internet vjen me një çmim dhe një gjë që shumica e njerëzve që përdorin internetin nuk e kuptojnë është se të kesh siguri virtuale është një gjë thelbësore për të pasur.

Torrenti është argëtues derisa të kapësh syrin e autoriteteve ose të bëhesh viktimë e shkeljes së intimitetit. Sitet e Torrentit fitojnë shumë trafik çdo ditë dhe shumë hakerë dhe autorë janë gjithnjë në kërkim të përdoruesve të cenueshëm.

Autoritetet kanë filluar të punësojnë agjencitë e mbrojtjes së të drejtave të pjesës së tretë dhe avokatët në internet të piraterisë për të monitoruar, identifikuar dhe ndjekur penalisht përdoruesit e përfshirë në lojën e paligjshme të përrallave.

Këto agjenci nuk ju tërheqin drejtpërdrejt në gjyq nëse jeni kapur, por ata më parë do t’ju paralajmërojnë së pari se mund t’ju padisin për përrua të paligjshme me një gjobë të rëndë. Nëse përdoruesi vazhdon të angazhohet në përrua, atëherë gjykata është vendi ku përdoruesi do të shkojë.

Më mirë e sigurt se sa keq!

Të kesh një VPN për përrua nuk është thjesht një zgjedhje, por një nevojë!

Për të parandaluar që ISP-të dhe autoritetet tuaja të mos ju zvarriten, monitorojnë trafikun tuaj dhe duke kërkuar, duhet të keni një Kodi VPN të besueshëm!

Një VPN kodon trafikun tuaj në internet, duke mos lejuar ISP të monitorojë aktivitetin tuaj në internet ose aktivitetin tuaj të shfletimit. Së dyti, ajo fsheh adresën tuaj IP duke e ndryshuar atë në adresën veçuese me të cilën jeni lidhur. Kjo i lë ISP-të të vrazhdë dhe ata nuk mund të kuptojnë se çfarë jeni duke bërë në internet.

Një përfitim tjetër i madh i një VPN është se siguron qasje në të gjitha vendet me gjeo-kufizuar ose faqet që janë bllokuar nga ISP-ja juaj. Kjo do të thotë, nëse doni të përdorni torrentët që janë bllokuar në rajonin tuaj ose nga ISP-ja juaj, përdorimi i një VPN është mjeti më i mirë dhe i sigurt.

Kështu, një VPN ju siguron intimitet të plotë në internet dhe liri virtuale.

FAQ për VPN më të mirë për Torrentët

Shumë përdorues nuk e kuptojnë se si funksionon një VPN dhe kjo është arsyeja pse ata janë gjithmonë të dyshimtë dhe të hutuar. Këtu janë disa nga pyetjet më të zakonshme të bëra nga përdoruesit e torrentit:

Torshtë përplasja e sigurt me një VPN?

Po! Torrentimi është i sigurt me një VPN sepse ju mbron duke ju siguruar encryption në trafik dhe duke fshehur adresën tuaj IP për t’ju mbajtur të mbrojtur nga sytë e ISP tuaj.

A do ta fshehë VPN Torrenting nga ISP?

Saktësisht! Torrenti me VPN nuk do ta bëjë ISP-në tuaj të dinë se çfarë po bëni në internet Kjo ju siguron lirinë për të hyrë në çdo gjë nga kudo tjetër, pa lejuar që dikush të spiunojë ju.

A mund të thotë një ISP nëse jeni përrua?

Po, nëse nuk jeni duke përdorur një VPN, ISP-ja juaj lehtë mund të monitorojë aktivitetin dhe trafikun tuaj në internet. Kur të keni hyrje në ndonjë përrua, ISP-ja juaj do të jetë e para që e di këtë. Prandaj, përdorni një VPN për të siguruar privatësinë tuaj në internet.

Përdoruesit vazhdojnë të pyesin se a mund të kapeni duke u përrenj apo jo dhe unë gjithmonë kam thënë që pa një VPN, ju jeni gjithmonë të prekshëm.

Karakteristikat për të parë në VPN më të Mirë për Torrenting

Pasi të keni vendosur që do të përdorni një VPN gjatë përrallave, gjëja e parë që duhet të bëni është të vendosni se cili VPN të përdorni. Do të gjeni VPN të shumta në internet dhe kjo mund t’ju bëjë të hutuar.

Shouldfarë duhet të shikoni në VPN më të mirë për përrua?

Këtu janë disa gjëra që duhet të kërkoni në një VPN, kur zgjidhni VPN më të mirë për përrua:

Features Përshkrim
shpejtësi Kur përdorni VPN për shkarkimin e torrenteve ose transmetimin në internet, shpejtësia është një nga karakteristikat më të rëndësishme sepse disa VPN pengojnë shpejtësinë e shfletimit, shkarkimit dhe ngarkimit të internetit. Kjo ndërton një përvojë jo aq të këndshme për përdoruesit dhe dekurajon atë që të përdorë VPN më.
Larmia dhe numri i lartë i serverëve Pasja e një larmie të madhe dhe një numër i madh i serverëve në të gjithë globin është një nga gjërat më të mira që një VPN mund të ofrojë. Arsyeja, ju keni për të hyrë në çdo faqe në internet që është e kufizuar gjeografikisht nga rajoni juaj ose provoni serverë me shpejtësi të shpejtë nga vendet e tjera.
Kriptimi me cilësi të lartë Kriptimi është veçoria kryesore për të kërkuar kur zgjidhni VPN më të mirë për përrua. VPN që ofrojnë Kriptimin AES-256 janë zgjidhja kryesore sepse ai nivel i kriptimit është ajo që ju nevojitet. Kriptimi është ajo që mbron trafikun tuaj nga ISP dhe autoritetet tuaja.
Mbrojtja P2P Ndarja e skedarëve P2P është një gjë e rrezikshme dhe kjo është arsyeja pse shumë antivirus dhe disa VPN dekurajojnë përdoruesit të provojnë ato. Sidoqoftë, një VPN i besueshëm dhe i mirë siguron mbrojtje për ndarjen e p2P, duke lejuar përdoruesit të shijojnë ndarjen e filmave, shfaqjeve televizive, muzikë, softuer dhe shumë më tepër.
Mbështetje e drejtpërdrejtë Shumë përdorues përballen me çështje ndërsa padisin një VPN dhe çështjet mund të jenë të shumë llojeve të ndryshme. Për të zgjidhur këto çështje, një përdorues duhet të zgjedhë gjithmonë një shërbim VPN që ofron mbështetje të drejtpërdrejtë të klientëve.
Nuk ka rrjedhje të DNS Rrjedhjet e DNS janë gjithmonë një problem serioz për përdoruesit e lidhur me serverët VPN sepse një rrjedhje DNS rrezikon anonimitetin e tyre. Shumë VPN pretendojnë se nuk kanë rrjedhje DNS por jo të gjitha pretendimet e tyre janë të vërteta. Prandaj, zgjidhni një VPN për të cilën përdoruesit kanë rishikime të mira ose provoni vetë DNS dhe IP rrjedhjet e tyre.
Pajtueshmëria e shumëfishtë e platformës VPN që janë në përputhje me platforma të shumta si Windows, iOS, Android, FireOS etj. Dhe pajisjet si telefonat mobil, TV, Routers janë ato më të mirat për të zgjedhur, sepse ato mund të përdoren me pajisje të shumta.
Nuk ka politikë shkrimesh Shumë shërbime VPN janë theksuar, të cilat mbanin regjistrat e trafikut të përdoruesve dhe madje ato u shitën autoriteteve ato shkrime. Kjo është arsyeja pse shumë njerëz kanë probleme besimi me shërbimet VPN. VPN-të më të mira për torrenting kurrë nuk do të mbajnë regjistrat, duke siguruar privatësinë dhe sigurinë tuaj.

Tipar që të mos humbasësh ndonjëherë në VPN më të mirë për përrua

Karakteristika më e rëndësishme që çdo përdorues kërkon nga çdo shërbim VPN është një adresë IP. ISP mund të gjurmojë përdoruesit përmes adresave IP dhe të monitorojë lehtë shfletimin e tyre. Jo vetëm ISP-ja juaj, por edhe shumë agjensi të tjera të palëve të treta mbajnë të dhënat tuaja përcjellëse duke identifikuar adresën tuaj IP.

Adresa juaj IP është ju identiteti në internet dhe nëse nuk maskohet, çdokush mund të gjurmojë vendndodhjen tuaj dhe të spiunojë ju.

Kjo është arsyeja pse rekomandohet që transmetuesit në internet dhe përdoruesit e përroit të përdorin një VPN për të fshehur adresat e tyre IP.

VPN-të që rrjedhin nga IP mund ta vendosin lirinë tuaj në internet dhe anonimitetin tuaj në telashe serioze sepse autoritetet dhe pirateritë kundër piraterisë janë në përgjithësi në të gjithë botën. Në një mënyrë ose në një tjetër, do të jeni të prekshëm nga disa telashe.

Këshillë Pro: Lexoni vpn-në tonë të detajuar për udhëzuesin e zjarrit.

Krahasoni politikat e Torrenteve të VPN-së

Mirë, kështu që deri tani do të kishit marrë në konsideratë testin e shpejtësisë, Kriptimin dhe të gjitha karakteristikat e mësipërme, dhe kjo është një gjë e mirë!

Por nuk është aq e prerë dhe e thatë!

Ju mund të regjistroheni në çdo VPN për torrenting por ju duhet të dini një gjë para kësaj, jo çdo VPN lejon përrua.

I habitur kur e dëgjoi këtë?

Po, shumë VPN sigurojnë mbrojtje dhe intimitet të nivelit të lartë, por ato nuk lejojnë përplasjen përmes serverave të tyre. Këto VPN mund të jenë më të mirat për transmetimin në internet dhe transaksionet në internet por jo për përrua.

Këtu është një listë e VPN që lejojnë / nuk lejojnë përrua.

Provider Lejohet / Nuk lejohet Politika e prerjeve
VPN që Lejojnë Torrentimin
PureVPN i lejuar Pa prerje
ExpressVPN i lejuar Pa prerje
NordVPN i lejuar Pa prerje
IPVanish i lejuar Pa prerje
ProtonVPN i lejuar Pa prerje
VPN që nuk Lejojnë Torrentimin
Zenmate Nuk lejohet Pa prerje
TouchVPN Nuk lejohet Disa prerje
PersonalVPN Nuk lejohet Pa prerje
VPN e Intimitetit Norton Wi-Fi Nuk lejohet Disa prerje
Hola VPN Nuk lejohet Regjistrimi i plotë

Test në kohë reale të VPN më të mirë për Torrenting

Providerdo ofrues i VPN pretendon të jetë VPN më i mirë dhe pretendon se ato nuk lëshojnë ndonjë IP, DNS ose WebRTC. Sidoqoftë, asnjëherë nuk mund t’i besoni asnjë ofruesi VPN verbërisht pa e provuar atë sepse pretendimet ndonjëherë mund të jenë gabuese.

Unë nuk besoj në asnjë ofrues të VPN dhe kjo është arsyeja pse kam provuar testet e rrjedhjes IP për t’u siguruar që VPN që unë rekomandoj janë të vlefshme.

Unë shkarkova aplikacionet e desktopit 3 VPN kryesore për përruajt dhe u pajtuan në planet e tyre mujore. Pasi instalova aplikacionin dhe u futa në llogaritë përkatëse, u lidha me serverë nga rajone të ndryshme përmes çdo VPN një nga një dhe fillova të shfletoj.

Ndërsa isha duke kërkuar, shkova te https://ipleak.net/ dhe testova rrjedhjet e IP. Këtu janë rezultatet:

Rekomanduar # 1 NordVPN Për Torrenting

NordVPN ka mbajtur gjithmonë një imazh pozitiv në mesin e përdoruesve për shkak të qëndrueshmërisë së tij në ofrimin e një shërbimi me cilësi të lartë. Zgjedhja e një VPN është çështje besueshmërie dhe besimi dhe NordVPN e ka atë standard të cilit mund t’i besohet, çdo ditë të caktuar.

Për testimin e NordVPN, unë u lidh me një server të SHBA.

vpn më të mirë për përrua

Rezultatet ishin të shkëlqyera, pasi NordVPN nuk ka ndonjë rrjedhje të IP-së, e cila rezervon vendin e saj në mesin e VPN-ve më të mira për përrua. Nëse IP origjinale do të kishte dalë, adresa e vërtetë DNS do të shfaqej më shumë sesa e shfaqur “USA IP”. 

NordVPN ka një larmi të madhe të 5000 + serverëve, duke lejuar përdoruesit të gëzojnë përrua nga çdo rajon që dëshirojnë. Serverët NordVPN kanë shpejtësi të madhe dhe lidhja e tij është e shkëlqyeshme.

nordvpn torrent cta

Rekomanduar # 2 ExpressVPN për Torrenting

ExpressVPN është vlerësuar shumë në të gjithë botën për lidhjen e shpejtë dhe mbrojtjen e shkëlqyeshme.

ExpressVPN ka qenë gjithmonë e vërtetë për pretendimin e tij për sigurimin e kriptimit dhe anonimitetit të pastër. Një nga arsyet e shumta për të zgjedhur ExpressVPN është ndërfaqja e saj e lehtë për t’u përdorur. Përveç kësaj, ExpressVPN ka më shumë se 2000 serverë me shpejtësi të lartë dhe të siguruar në 94 vende.

Për ta provuar këtë pretendim, unë lidha lidhjen në një server kanadez dhe kontrolloj nëse ka rrjedhje IP ose rrjedhje DNS.

expressvpn për përrua

Rezultatet priteshin shumë, pasi ExpressVPN nuk lëshon IP ose DNS ndërsa përrua.

Një gjë për të cilën ankohen disa përdorues të rinj është çmimi i ExpressVPN, i cili është më i lartë se konkurrentët e tjerë. Sidoqoftë, ajo që këta njerëz nuk e kuptojnë është se cilësia e shërbimit të ExpressVPN është mjaft e justifikuar me këto ritme.

expressvpn cta

Rekomanduar # 3 CyberGhost VPN për torrenting dhe ndarjen e skedarëve P2P

CyberGhost nuk është aq popullor sa ofruesit e sipërpërmendur të VPN janë, por kjo nuk do të thotë që shërbimi i tij të mos jetë në nivelin e duhur. CyberGhost ka disa nga tiparet më mahnitëse që nuk i merrni për të parë në ndonjë ofrues tjetër VPN. Sidomos nëse po kërkoni VPN më të mirë për përrua, atëherë CyberGhost mund të jetë alternativa më e mirë për ju.

Kjo është e gjitha deri këtu, por për t’u siguruar nëse është e sigurt apo jo, unë testova rrjedhjen e saj IP dhe DNS dhe rezultatet ishin si kjo:

cyberghost për përrua

Rezultatet ishin mjaft të kënaqshme pasi nuk kishte rrjedhje IP ose DNS. Prandaj, vërtetohet se CyberGhost është një nga VPN më e mirë për Torrenting.

Ajo ka një veçori të përkushtuar përrua për të gjithë geekset që zgjedhin përrua të sigurta. Kjo veçori siguron kriptimin e trafikut të nivelit të lartë duke lejuar përdoruesit të shkarkojnë përrua në mënyrë anonime.

cyberghost torrent cta

Rekomanduar # 4 IPVanish VPN për torrenting dhe ndarjen e skedarëve P2P

IPVanish hyri në konkurs me një zhurmë në të dhënë një konkurrencë të mirë për tiranët e industrisë të paracaktuar. IPVanish është bërë popullor me kalimin e kohës për shkak të ofrimit të tij të shkëlqyer të shërbimit.

Për testimin e rrjedhjes IP të IPVanish, unë u lidha me një server të rajonit të Gjermanisë IPVanish dhe e testova. Këtu është rezultati:

IPVanish VPN për Torrenting

IPVanish ka 1100 serverë në të gjithë globin duke siguruar siguri të pakompromis dhe shpejtësi të madhe të bandës. IPVanish Kodi ofron 10 lidhje të njëkohshme, që është me të vërtetë më shumë se çdo konkurrent tjetër. Për më tepër, ajo ka një politikë të rreptë No Logs, duke e bërë atë një ofrues të besueshëm VPN.

VPN Falas për Torrenting

Po kërkoni një VPN falas sesa të regjistroheni në një të paguar?

Epo, ka një dorë plot VPN falas dhe serverë me prokurë në dispozicion në internet që nuk kërkojnë abonim dhe regjistrime. Këtu janë 3 VPN-të më të mira falas për përrua.

VPN Top Falas për Torrentët

# 1 Hide.me

# 2 Mburoja e nxehtë

# 3 Puthja e sigurisë

Këto janë VPN më të preferuara falas, të cilat përdoren nga shumë përdorues përrues për mbrojtje në internet.

Por a janë vërtet të besueshëm?

A ka kaluar ndonjëherë ky mendim në mendjen tuaj?

Një shërbim falas VPN që pretendon të sigurojë kaq shumë karakteristika, tingëllon shumë mirë për të qenë i vërtetë!

Dua të them, është aq e qartë që intimiteti dhe siguria në internet nuk janë një gjë e shërbimit shoqëror që dikush do t’i jepte botës pa marrë asgjë në kthim.

Një gjë e rëndësishme të dini në lidhje me të gjithë VPN-të falas është se asnjë prej tyre nuk ofron siguri konkurruese për VPN-të e lartpërmendura. Karakteristikat që kanë këto VPN nuk varen nga shenja dhe ato janë vetëm kërkesa që nuk janë plotësisht të vërteta. P2P VPN pa kosto që siguron siguri të lartë në fund është vetëm një mit!

Intimiteti dhe mbrojtja në internet është një aftësi serioze mat, e cila nuk mund dhe nuk duhet të rrezikohet. Këto VPN kanë rrjedhje DNS dhe IP dhe ato mbajnë regjistrat, që është diçka që nuk mirëpritet nga çdo përdorues i VPN.

Unë nuk rekomandoj VPN falas për shkak të protokolleve të tyre të dobët dhe standardeve jo konkurruese. Sidoqoftë, nëse jeni të gatshëm të provoni një VPN falas dhe të përballeni me çështje të intimitetit, bëhuni mysafiri im!

VPN më e mirë për Torrenting Reddit

Reddit është një vend argëtues për të kërkuar zgjidhje në lidhje me ndonjë gjë, por shumë herë ju do të pengoheni në disa pyetje që duhen adresuar si këto:

Komenti nga diskutimi Ky koment nga CryptoMeKy nga diskutimi "Cili është VPN më i mirë për përrua?".

Ky djalë nuk ka të dhëna për shtrirjen e veçorive të VPN. Përgjigja për këtë pyetje është se po, VPN mund të lidhen me pajisje të shumta dhe ato kanë veçori të shumta të hyrjes gjithashtu.

VPN të sugjeruar për përrua? nga Pirateria

Ky përdorues postoi në Reddit se ai mori një mesazh nga ISP-ja e tij dhe tani ai po planifikon të përdorë një VPN.

Thirrje e mirë vëlla, nuk është kurrë vonë! Regjistrohu në VPN më të mirë për përrua dhe le anijen tuaj torrenting të lundrojë.

përfundim

Torrentët janë padyshim të çmendur, në një mënyrë të mirë!

Por përralla pa VPN është çmendur, në një mënyrë të mirëfilltë!

Gjithmonë duhet të jeni shumë të veçantë për çdo lëvizje që bëni përmes internetit dhe gjithmonë duhet të mbani çdo zbrazetë të mbuluar gjatë përdorimit të shtesave kodi. Ju duhet të mbroni të dhënat tuaja dhe trafikun tuaj, duke pasur encryption dhe privacy mirë.

Ky udhëzues është për t’ju ndriçuar në lidhje me çështjet dhe zgjidhjet e tyre në lidhje me përrallat. Sigurohuni t’i mbani në konsideratë këto aspekte herën tjetër kur mendoni të shkarkoni një përrua.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Thanks! You've already liked this