Sportsdevil Kodi – Si të instaloni SportsDevil në Kodi [2023]

Me shtesën Sports Devil Kodi, ju mund të transmetoni sporte nga kanale të shumta dhe transmetime me cilësi HD për një larmi sportesh.

Sidoqoftë, trendi i rrjedhave gjeo-kufizuese po rritet, kështu që rekomandohet që të përdorni VPN falas për Kodi në Firestick në dispozicion..

Në këtë post, ne do t’ju ofrojmë udhëzimet për si të instaloni SportsDevil në Kodi. Kontrolloni udhëzuesin ekskluziv të shtesave të kodit tonë.

SportDevil Kodi Repository

SportsDevil është në dispozicion në Rezervën e Kodilit dhe faqerojtësit. Të dy repot renditen si një nga depot më të mira kodi. Kodil është një burim i njohur për shtesat e shumta të Kodi. Përveç SportsDevil, Kodil përmban shtesa të tjera të tilla si Exodus dhe Covenant, duke treguar përmbajtjen e larmishëm në dispozicion për shikuesit.

Versioni i fundit i SporteveDevil

Deri më tani, ekziston vetëm një Përditësim SportsDevil të cilin mund ta gjeni në Depo të Kodil. Përveç kësaj, nuk ka asnjë depo tjetër të disponueshme për të instaluar SportDevil. Ata prej jush që kërkoni të shkarkoni / instaloni versionin e fundit të SportsDevil, Kodi Israel është opsioni më i mirë dhe i vetëm që keni.

Si të instaloni Addon Sports Devil në Kodi – Video Tutorial

Si të instaloni shtesa SportsDevil Kodi në Leia dhe Krypton duke përdorur Kodil Repo

Duke ndjekur hapat e përshkruar më poshtë, mund të instaloni SportsDevil në Kodi dhe të filloni të shikoni kanalin tuaj të preferuar sportiv në më pak se 5 minuta:

 1. Nisja ‘KodiKur të keni mbaruar me instalimin e tij.si të instaloni sportsdevil në kodi
 2. Mori në Cilësimet> klikoni mbi Menaxher i Dosjeve>klikoni dyfish Shto Burimin.Cilësimet e menaxherit të skedarëve shtesë sportdevil në kodi
 3. Shtypni ose kopjoni këtë lidhje tek http://kdil.co/repo/ në vendin ku thotë .Hapat e konfigurimit të addon kodi sportdevil
 4. Ju duhet të emërtoni burimin e mediave, pra shkruaj ‘Kodil Repo‘Dhe kliko Done.sportdevil kodi depo Addon
 5. Klikoni mbi “Esc” butonin për t’u rikthyer në ekranin fillestar dhe klikoni mbi ‘Shtesa’>Shtesat e mia >Instaloni nga Zip File.Sportdevil kodi Parametrat e skedarit zip Addon
 6. zgjedh Kodil Repo> Kodil.zip> Prisni për disa sekonda.sportdevil kodi addon
 7. ShtypniEsc‘Përsëri të kthehet në menunë e mëparshme dhe të klikoni Instaloni nga depoja >Depo e Kodilit>Shtesa të videos>Djall sportiv >instaloj.hapat përfundimtarë të sportdevil kodi addon
 8. Instalimi i plug-in mund të zgjasë ca kohë dhe kur të përfundojë, një ‘Aktivizo’ shenja do të shfaqet përpara SportDevil
 9. Sapo të shfaqet shenja e aktivizuar, shkoni te Ekran në shtëpi > Videos > Shtesa video >SportsDevil
 10. Një listë e kanaleve do të shfaqej për transmetim. gëzojnë!

listat më të mira të kanaleve sportdevil kodi

Si të instaloni SportsDevil Kodi në Leia dhe Krypton duke përdorur Repartin e Faqerojtëses Lite

 1. hapur Kodi > Klikoni në Marsh ikonë > Klikoni mbi Menaxher i Dosjeve > Klikoni dy herë Shto Burimin.si të instaloni kodet sportdevil duke përdorur depon e faqerojtësit
 2. Hyni këtë URL: http://bliss-tv.com/lite/ > Kliko Ne rregull > Emërtoni URL-në e burimit si Faqerojtësa Lite > Kliko Ne rregull.si të instaloni sportdevil kodi krypton versionin 17.6 ose më të ulët duke përdorur depo të faqerojtësit
 3. Kthehu tek Kodi Ekran në shtëpi > Kliko Shtesash > Klikoni në Ikonë kuti > Kliko Instaloni nga skedari zip > zgjedh Faqerojtësa Lite > hapur Faqerojtësa Lite > Klikoni mbi repository.bookmarklite-1.6.zip > Prisni për Shtesa e aktivizuar njoftim.si të instaloni sportsdevil në kodi jarvis versionin 16 ose më të lartë duke përdorur depo të faqerojtësit
 4. Tani, klikoni Instaloni nga depoja > hapur Faqerojtësa Lite > hapur Shtesa të videos.shkarkim faqeshënues sportdevil
 5. Klikoni mbi SporteDevil Kodi > hit instaloj > Prisni që njoftimi të shfaqet.

si të instaloni sportdevil në kodin firestick duke përdorur depo të faqerojtësit

Si të instaloni SportsDevil Kodi AddOn në Versionin 16 Jarvis duke përdorur repil Kodil

Ndërsa Instalimi i SportsDevil në Kodi version 16 Jarvis, i gjithë procesi mbetet i njëjtë përveç faktit se ikona e “Cilësimeve” është zëvendësuar nga ikona “System”.

Meqenëse është versioni i mëparshëm i Kodi, shtesa të ndryshme dhe host fotografi janë duke azhurnuar varësitë e tyre në versionin e fundit v17. Që SportsDevil kodi addon të funksionojë pa probleme në sistemin tuaj, rekomandohet të instaloni versionin e fundit Kodi 18.2 Leia ose Krypton version 17.6.

Si të instaloni Djallin e Sportit Kodi në Jarvis Version 16 ose më të Lartë duke përdorur Repartin e Faqerojtëses Lite

  1. hapur Kodi Jarvis V16.
  2. Klikoni mbi sistem > hapur Menaxher i Dosjeve.
  3. Klikoni dy herë mbi Shto Burimin.
  4. Kliko <Asnje> dhe shtypni këtë URL http://bliss-tv.com/lite/ > Kliko Done > Emërtojeni këtë
  5. burim si Faqerojtësa Lite > Kliko Done > Kliko Ne rregull.
  6. Kthehu tek Kodi Home > Kliko sistem > Kliko Add-ons.
  7. Klikoni mbi Instaloni nga Zip File alternativë > hapur Faqerojtësa Lite > Kliko repository.bookmarklite-1.6.zip > Prisni që njoftimi të shfaqet.
  8. Tani klikoni në Instaloni nga depoja > Shko tek Faqerojtësa Lite.
  9. Shko tek Shtesa të videos.
  10. Klikoni mbi SporteDevil Kodi > hit instaloj > Prisni që njoftimi të shfaqet.

Shkarkim Djalli Kodi

SportsDevil është shtesa më e preferuar e Kodi për ngjarje sportive në të gjithë globin. Por kohët e fundit platformat që ofrojnë shtesën kanë rënë. Arsyeja prapa nuk dihet ende, por ilaçi për këtë çështje është i disponueshëm.

Aktualisht, metoda e shkarkimit të drejtpërdrejtë është alternativa më e mirë për të përdorur shtesa SportsDevil. Ndiqni këto hapa për të Shkarkuar dhe Instaluar shtesën SportsDevil Kodi:

 1. Shkarko Zip Kodil në pajisjen tuaj.
 2. Shko tek Add-ons> Klikoni në Ikona e kutisë prezent në pjesën e sipërme të majtë.
 3. zgjedh Instaloni nga skedari Zip nga menyja> Navigate sistemi në vendndodhjen e shkarkoi skedarin Zip> zgjedh Kodil.zip > Prisni që skedari zip të instalohet.
 4. Shko tek Instaloni nga depoja.
 5. zgjedh www.KodiIsrael.co.il ose Depo e Kodilit > Shko tek Shtesa të videos> zgjedh SportsDevil> (Një dritare do të kërkojë, duke treguar versione të ndryshme) Zgjidhni Depo e Kodilit> Kliko instaloj> Prisni që depoja të instalohet.

Aty e keni, sherr falas dhe të thjeshtë!

Shkarkimet SportDevil Lite Kodi Shkarkimi

  1. Shkarkoni Dosje zip në pajisjen tuaj > Shko tek Kodi Ekran në shtëpi > Shko tek Shtesash > Klikoni mbi Ikonë kuti > Kliko Instaloni nga skedari zip > Shfletoni shkarkoi skedarin Zip> Prisni për Shtesa e aktivizuar njoftim
  2. Tani, klikoni Instaloni nga depoja > hapur Faqerojtësa Lite > hapur Shtesa të videos.
  3. Klikoni mbi SporteDevil Kodi > hit instaloj > Prisni njoftimin.

SportsDevil Kodi Instalimi i zjarrit

Ata që duan të transmetojnë veprimtari sportive live në Fire Stick duhet të kenë të instaluar Kodi. Këtu është udhëzuesi ynë për konfigurimin e instalimit të Kodi në zjarr. Pasi të keni mbaruar me instalimin e Kodi, ndiqni këto hapa për të instaluar shtesën Sports Devil Kodi Fire Stick:

   1. run Stick zjarri Kodi > Klikoni në Cilësimet ikonë > hapur sistem > hapur Opsionet e zhvilluesit > Këtu, Aktivizo Aplikacione nga burime të panjohura dhe Debutimi në ADB.
   2. hapur Menaxher i Dosjeve> Klikoni dy herë Shto Burimin> Kliko Asnje> Vendosni URL-në http://kdil.co/repo/ > Kliko Ne rregull > Emërtoni këtë burim Kodil Repo> Kliko Ne rregull.
   3. Tani drejtohuni tek Add-ons menu> Klikoni në Ikona e kutisë.
   4. Shko tek Instaloni nga skedari Zip > zgjedh Kodil Repo > Kliko Kodil.zip > Prisni derisa të shfaqet njoftimi.
   5. Tani klikoni Instaloni nga depoja.
   6. zgjedh www.KodiIsrael.co.il ose Depo Kodil> hapur Shtesa të videos> zgjedh SportsDevil nga lista> zgjedh Depo e Kodilit nga opsionet e disponueshme> Kliko instaloj> Prisni që depoja të instalohet.

Tani mund të transmetoni me lehtësi duke përdorur shtesën Kodi Fire Stick dhe të shijoni të gjitha ngjarjet sportive live. Qëndroni të zgjuar, përdorni një vpn më të mirë për firestick ndërsa transmetoni përmes Kodi.

SportsDevil Kodi Instalimi i zjarrit në shkop duke përdorur repartin e faqes Bookmark Lite

run Stick zjarri Kodi > Klikoni në Cilësimet ikonë > hapur sistem > hapur Opsionet e zhvilluesit > Këtu, Aktivizo Aplikacione nga burime të panjohura dhe Debutimi në ADB.

Tani referojuni hapave të përmendur më herët për instalimin e SportsDevil në versionet Kodi Leia dhe Krypton.

SportDevil Kodi uesështje / Gabime / rregullime

Si të azhurnoni SportsDevil në Kodi

Për të kontrolluar azhurnimet në lidhje me shtesat që keni instaluar, shkoni te Ekran në shtëpi > addons> Shtesa video > Përditësime të disponueshme.

Nëse ka azhurnime të disponueshme për SportsDevil, Kodi do të azhurnojë shtesën automatike ose do të tregojë emrin e shtesës. Instalimi i azhurnimeve mund të zgjasë disa minuta.

SportsDevil instalimi i Kodit dështoi

Përdoruesit po përballen me shumë çështje që shkarkojnë dhe instalojnë SportsDevil në Kodi. Shumë nëse përdoruesit e kanë diskutuar atë në forume online se po marrin një gabim ‘Instalimi dështoi’.

Arsyeja prapa është se depot që përdoruesit janë përdorur janë prishur ose poshtë për mirëmbajtje. Kjo nuk është diçka e re që problemet e tilla vazhdojnë të shfaqen kur përdorni një shtesë të palës së tretë.

zgjidhje

Zgjidhja më e lehtë për këtë problem është të provoni një depo më të mirë që funksionon dhe është e besueshme. Përdoruesit duhet të provojnë Depo e Kodi Izraelit (Kodil) për të shkarkuar SportsDevil. Kjo depo është duke funksionuar shumë mirë.

Kërkesa për SportDevil Kodi Dështoi

Gabimi i dështuar i kërkesës në internet nuk shfaqet normalisht kur po hyni në transmetime të gjalla. Ndonjëherë Kodi nuk arrin të lexojë formatin e përmbajtjes së skriptit ose videove të rrjedhës dhe nxit këtë gabim.

zgjidhje

Zgjidhja për këtë gabim është shumë e thjeshtë. Thjesht duhet të aktivizosh RTMP në Kodi. Ndiqni këto tre hapa për të rregulluar këtë gabim:

Shkoni në Menuja e shtesave.

hapur Shtesat e mia> hapur InputStream VideoPlayer.

=Klikoni mbi Hyrja në RTMP> klikoni mbi mundësoj.

Problemi u zgjidh!

Regjistri i Kontrollit të Gabimeve të Kodit Sportdevil

Gabimi i Kontrollit të Kontrollit është një nga gabimet më irrituese që duhet të përballojë një përdorues. Nëse ky gabim shfaqet vetëm në Kodi; kur nuk përdorni ndonjë shtesë, mund të jetë për shkak të grumbullimit të Cache. Por ky gabim që shfaqet gjatë përdorimit të një shtese do të thotë që ose depoja ka skaduar ose po azhurnohet.

zgjidhje

Ju rregulloni këtë gabim duke kontrolluar së pari nëse depoja po azhurnohet apo jo. Nëse nuk po azhurnon, kjo do të thotë që depoja që keni përdorur për të instaluar është vjetëruar. Kërkoni për një depo të azhurnuar dhe instaloni përsëri shtesën nga depoja e azhurnuar.

Si të rregulloni SportsDevil Kodi

SportsDevil mund të shkaktojë disa çështje, të cilat mund të parandalojnë që shtesa të funksionojë siç duhet. Ne kemi renditur disa nga problemet që shfaqen shpesh së bashku me zgjidhjet e tyre.

Strehim Sportdevil Kodi Nuk disponohet

Kurdoherë që hasni një problem të tillë, tregon se SportsDevil nuk ka ndonjë transmetim të drejtpërdrejtë në dispozicion në momentin e veçantë. Gjëja më e mirë është ta prisni atë dhe ajo do të fillojë automatikisht pasi të jetë në dispozicion një ngjarje e veçantë sportive.

Skenari Sportdevil Kodi dështoi

Ju mund të përballeni me këtë gabim kur shtesa që keni instaluar nuk arriti të ekzekutojë funksionin e saj në një mënyrë të duhur. Gabimi ndodh për shkak të pranisë së versionit më të vjetër të Kodi ose shtesës në dispozicion. Përditësoni versionin ose shtesën tuaj Kodi nëse problemi vazhdon.

SportsDevil Kodi Shkarkimi është i mbërthyer

Kur instaloni addon SportDevil Kodi, mund të lindë një problem ku shkarkimi juaj nuk arrin të përparojë më tej dhe të shkojë përtej 0%. Kjo përsëri mund të ndodhë për shkak të shkarkimit të një versioni më të vjetër të shtesës. Instaloni përsëri SportsDevil në Kodi, ka të ngjarë që problemi të zgjidhet.

SportetDevil Kodi Alternativa

Ekziston një botë e re përtej SportsDevil në shtesat e drejtpërdrejta të sporteve që mund të shijoni. Nëse SportsDevil nuk e mbush pjesën më të madhe të oreksit tuaj, ju prapë mund të shijoni shumë shtesë të Kodi për transmetimin live të sporteve. Këtu është një listë e disa alternativave që konkurrojnë drejtpërdrejt me SportsDevil:

   1. Vetëm Sport
   2. USTVNow
   3. DexterTV
   4. Dardhë e kanalit
   5. cCloud
   6. Loader playlist
   7. Klubi i Lojtarëve

Sportet më të miraDevil Kodi Lista e Kanaleve

Pasi të instaloni shtesën SportsDevil, ju jeni përballur me një përzgjedhje të madhe të TV sportive live ku mund të shikoni sportet tuaja të preferuara përfshirë Tenis, Futboll, Hokej, NFL, UFC, Golf, Cricket, dhe shumë sporte të tjera me vetëm një klik.

Lista popullore e kanaleve përfshijnë:

   1. Sport Sky
   2. Sporte BT
   3. Rrjeti NFL
   4. Kombi i Kutisë
   5. BeIN Sport

Për të shtuar gjërat lart

Instalimi i shtesës SportsDevil në Kodi do t’ju lejojë të shijoni shikimin e sporteve të drejtpërdrejta, shikimin e pikave kryesore dhe vlerësimet mbi raportin e fundit të ndeshjes. Ju ose mund të kënaqeni duke shikuar ndeshjen më të fundit mbi pajisjen tuaj celular ose në PC tuaj. Siç u diskutua më herët, disa nga rrymat në këtë shtesë janë Geo-të kufizuara dhe do t’ju duhet të instaloni VPN në Kodi për të anashkaluar këtë kufizim. Mund të provoni një shërbim falas Kodi VPN dhe të shijoni transmetim pa probleme.

Nëse mjafton ndonjë problem, na tregoni në seksionin e komenteve më poshtë dhe shikoni listën tonë të shtesave më të mira të Kodit.

Thanks! You've already liked this