Si të shikoni Coachella Live Online në TV, Youtube, Apple TV Free Streaming

Coachella Music and Arts Festival 2018 është vetëm rrotull qoshe dhe a keni bërë përgatitjet tuaja për ta transmetuar atë në internet? Nëse jo, atëherë ndiqni blogun tonë plotësisht për t’u njohur si ta shikoni Coachella dhe cilat janë aty për të mos humbur!

Lexoni udhëzuesit e detajuar të kodit dhe udhëzuesit Kodi VPN.

Farë është Festivali Coachella

Coachella Valley Music and Arts Festival aka Coachella është një veprimtari vjetore e Muzikës dhe Arteve e organizuar çdo vit në Empire Polo Club në Indio, California. Arsyeja që kjo ngjarje quhet ‘Coachella’ është sepse vendi i mbajtjes është i vendosur në luginën Coachella në ëmbëlsirën e Kolorados. Kjo ngjarje ka një histori tetëmbëdhjetë vjeçare dhe një numër artistësh legjendar kanë interpretuar në skenën e saj dhe kanë qenë një pjesë e saj.

Farë është festivali Coachella

Që nga viti 2001, kjo ngjarje është organizuar vazhdimisht çdo vit dhe popullariteti që ka fituar në të gjithë botën është i madh. Me siguri është bërë domethënëse në kulturën e këtij rajoni.
Kjo luginë nuk do të ishte bërë kurrë shtëpia e kësaj ngjarje nëse nuk do të ishte për shfaqjen e Pearl Jam në 1999. Performanca e tyre nxori në pah këtë vend në botë dhe pjesa tjetër është histori.

Deri më tani, emra të mëdhenj si Cold Play, Madonna, Jay-Z, Kanye West, Peppers Red Hot Chili, Snoop Dogg, Eminem, Drake, Beastie Boys, RadioHead, Oasis, Keane, The Prodigy, 50 Cent Brothers Chemical, Ellie Goulding, Lana Del Rey, Mafia e Shtëpisë Suedeze, Rihanna dhe shumë kanë interpretuar në Coachella dhe kanë qenë një pjesë e saj.

Programi i transmetimit të Coachella

Coachella e këtij viti do të titullohet nga tre prej artistëve më me reputacion dhe dekoruar globalisht:

 1. Djali Yll; Weeknd.
 2. Mbretëresha Bej; Beyoncé.
 3. The God Rap; eminem.

Programi i transmetimit të Coachella

Djali yll; Performanca e Javës do të jetë ngjarja e parë kryesore në ditën e hapjes, në skenën Coachella në vazhdim 13 Prill, E Premte në ora 11:25. Ndërsa, ngjarja e dytë kryesore e festivalit do të jetë performanca e Mbretëreshës Bej të bukur; Beyoncé, në dita e dytë e festivalit.
Më në fund, ngjarja e tretë kryesore do të jetë Rap God; Eminem duke performuar drejtpërdrejt në skenën Coachella në dita e tretë dhe e fundit e këtij festivali. Pjesa tjetër e orarit të ngjarjeve është shtjelluar më poshtë:

Coachella 2018 plotë ngjarjen kryesore dhe shfaqjet

Coachella 2018 fundjavë 1

Coachella 2018 fundjava 2

Shënim: Nëse transmetimi i Coachella nuk është i disponueshëm në rajonin tuaj, kjo do të thotë se po përballeni me kufizimin e rajonit. Ju këshillohet të përdorni një VPN për të zhbllokuar transmetimin për Festivalin e Muzikës Coachella.

Coachella-streaming-CTA

E Premte, 13 Prill E Shtunë, 14 Prill E Dielë, 15 Prill
* Artist * (* Koha e Performancës *, * Vendndodhja *)
Java e Javës (11:25 p.m., Stacioni Coachella) Beyoncé (11:05 p.m., Stacioni Coachella) Eminem (10:20 p.m., Stacioni Coachella)
Carpenter Brut (12:10 a.m., Teatri në natyrë) Shumë i dyshuar (11:20 p.m., Gobi) Michael Mayer (10:35 p.m., Yuma)
Rezz (11:50 p.m., Sahara) X Japonia (11:10 p.m., Mojave) Barclay Crenshaw (10:25 p.m., Gobi)
Jamiroquai (11:35 p.m., Mojave) alt-J (10:10 p.m., Teatri në natyrë) Një rreth i përkryer (9:50 p.m., Teatri në natyrë)
Maceo Plex (10: 45-11: 45 p.m., Gobi) Tom Misch (10: 10-10: 55 p.m., Gobi) Daulle (9:45 p.m., Mojave)
Jean-Michel Jarre (10:30 p.m., Teatri në natyrë) Post Malone (10:05 p.m., Sahara) Migos (9:30 p.m., Sahara)
Alison Wonderland (10: 25-11: 25 p.m., Sahara) Qindra Ujëra (10:05 p.m., Sonora) Kamaiyah (9: 20-10 p.m., Gobi)
Soulwax (10: 00-11: 00 p.m., Mojave) Xhungël (9:50 p.m., Mojave) Jamie Jones (9: 05-10: 35 p.m., Yuma)
SZA (9: 55-10: 45 p.m., Faza e Coachella) Madona e Zezë (9:30 p.m., Yuma) ODESZA (8: 40-9: 40 p.m., Faza e Coachella)
Genius i Parfumeve (9: 35-10: 20 p.m., Gobi) Haim (9: 15-10: 05 p.m., Faza e Coachella) Mbreti Krule (8: 30-9: 20 p.m., Mojave)
Carl Craig, Kyle Hall & Moodymann (9:15 p.m., Yuma) Jorja Smith (9: 00-9: 45 p.m., Gobi) Miguel (8: 30-9: 20 p.m., Teatri në natyrë)
TroyBoi (9: 05-10: 00 p.m., Sahara) Oh Shikon (8: 50-9: 40 p.m., Sonora) Ibeyi (8: 05-8: 55 p.m., Gobi)
St. Vincent (8: 55-9: 50 p.m., Teatri në natyrë) ferrë (8: 50-9: 35 p.m., Sahara) Chris Liebing (7: 55-9: 05 p.m., Yuma)
Dndrrat (8: 40-9: 30 p.m., Mojave) Dhelpra flotës (8: 40-9: 30 p.m., Teatri në natyrë) Princesha Nokia (7: 50-8: 40 p.m., Sonora)
Belly (8: 30-9: 10 p.m., Gobi) Alvvays (8: 35-9: 20 p.m., Mojave) Illenium (7: 50-8: 50 p.m., Sahara)
Kygo (8: 30-9: 25 p.m., Faza e Coachella) Djemtë e Pachanga (8: 20-9: 30 p.m., Yuma) Portugal. Njeriu (7: 00-7: 55 p.m., Faza e Coachella)
Bizmet e Hënës (7: 45-9: 15 p.m., Yuma) Tyler, Krijuesi (7: 55-8: 45 p.m., Faza e Coachella) 6LACK (7: 20-8: 05 p.m., Mojave)
Deorro (7: 40-8: 40 p.m., Sahara) Benjamin Booker (7: 50-8: 35 p.m., Gobi) Kamasi Washington (7: 00-8: 00 p.m., Teatri në natyrë)
Lufta kundër Drogave (7: 30-8: 25 p.m., Teatri në natyrë) Bronx (7: 35-8: 25 p.m., Sonora) Jidenna (6: 55-7: 40 p.m., Gobi)
Buttertones (7: 20-8: 10 p.m., Sonora) Louis the Child (7: 30-8: 25 p.m., Sahara) Joseph Capriati (6: 40-7: 55 p.m., Yuma)
Kafe e zezë (7: 20-8: 10 p.m., Mojave) Tash Sultana (7: 20-8: 10 p.m., Mojave) Montana Franceze (6: 35-7: 20 p.m., Sahara)
Blaze (7: 15-8: 00 p.m., Gobi) Beduin (7: 10-8: 20 p.m., Yuma) John Maus (6: 35-7: 25 p.m., Sonora)
Vince Staples (7: 10-8: 00 p.m., Stacioni Coachella) David Byrne (7: 05-8: 05 p.m., Teatri në natyrë) Jacob Banks (6: 05-6: 55 p.m., Mojave)
Avalon Emerson (6: 15-7: 45 p.m., Yuma) Alina Baraz (6: 40-7: 25 p.m., Gobi) Cardi B (6: 00-6: 35 p.m., Faza e Coachella)
Alam Walker (6: 15-7: 10 p.m., Sahara) MØ (6: 35-7: 25 p.m., Faza e Coachella) Aurora (5: 45-6: 30 p.m., Gobi)
Daniel Caesar (6: 10-7: 00 p.m., Teatri në natyrë) Qershi Glazerr (6: 30-7: 15 p.m., Sonora) Jessie Warere (5: 40-6: 30 p.m., Teatri në natyrë)
Pendimet (6: 10-6: 55 p.m., Sonora) BROCKHAMPTON (6: 05-7: 00 p.m., Mojave) Ansambli i Drumit të Qytetit Motor (5: 30-6: 40 p.m., Yuma)
Bleachers (6: 05-6: 55 p.m., Mojave) Snakehips (6: 05-7: 05 p.m., Sahara) Cuco (5: 20-6: 10 p.m., Sonora)
LÉON (6: 05-6: 50 p.m., Gobi) Jackmaster (6: 00-7: 10 p.m., Yuma) Petit Biscuit (5: 15-6: 05 p.m., Sahara)
Lagjia (5: 50-6: 40 p.m., Faza e Coachella) BØRNS (5: 45-6: 35 p.m., Teatri në natyrë) FIDLAR (4: 55-5: 40 p.m., Mojave)
Kali Uchis (5-5: 45 p.m., Teatri në natyrë) Angel Olsen (5: 30-6: 15 p.m., Gobi) Vance Joy (4: 45-5: 30 p.m., Faza e Coachella)
Helado Negro (5-5: 45 p.m., Sonora) Priftërinjtë (5: 25-6: 05 p.m., Sonora) Hayley Kiyoko (4: 35-5: 20 p.m., Gobi)
Tank dhe Bangas (4: 55-5: 40 p.m., Gobi) Chromeo (5: 20-6: 10 p.m., Faza e Coachella) Dej Loaf (4: 30-5: 15 p.m., Teatri në natyrë)
Justin Martin (4: 55-5: 50 p.m., Sahara) Yaeji (5: 00-6: 00 p.m., Yuma) Talaboman (4: 20-5: 30 p.m., Yuma)
Greta Van Fleet (4: 45-5: 35 p.m., Mojave) Zombies Flatbush (4: 55-5: 40 p.m., Mojave) Buscabulla (4: 15-4: 55 p.m., Sonora)
HITO (4: 45-6: 15 p.m., Yuma) Favor i Partisë (4: 45-5: 40 p.m., Sahara) Russ (4: 00-4: 45 p.m., Sahara)
SuperDuperKyle (4: 35-5: 20 p.m., Faza e Coachella) Paketa e Ndihmës së Parë (4: 35-5: 20 p.m., Teatri në natyrë) Aminé (3: 45-4: 30, Mojave)
Skip Marley (3: 50-4: 35 p.m., Teatri në natyrë) Sigrid (4: 15-5: 05 p.m., Gobi) LANY (3: 35-4: 25 p.m., Faza e Coachella)
Kelela (3: 45-4: 20 p.m., Mojave) R.O.C. (4: 15-5: 00 p.m., Sonora) Mëngjesi Japonez (3: 25-4: 10 p.m., Gobi)
Cash Cash (3: 45-4: 40 p.m., Sahara) P zënë (4: 00-5: 00, Yuma) Asgjë përveç vjedhësve (3: 25-4: 10 p.m., Teatri në natyrë)
PVRIS (3: 45-4: 30 p.m., Gobi) Nil Rodgers & Chic (3: 55-4: 55 p.m., Faza e Coachella) Peggy Gou (3: 10-4: 20 p.m., Yuma)
Los Ángeles Azules (3: 20-4: 10 p.m., Faza e Coachella) Django Django (3: 45-4: 30 p.m., Mojave) Mail snail (3: 05-3: 50 p.m., Sonora)
B.Traits (3: 15-4: 45 p.m., Yuma) Ekali (3: 30-4: 20 p.m., Sahara San Holo (2: 50-3: 40 p.m., Sahara)
Faderdaze (2: 55-3: 30 p.m., Sonora) Marian Hill (3: 25-4: 10 p.m., Teatri në natyrë) ATA. (2: 40-3: 25 p.m., Mojave)
Nëse (2: 45-3: 35 p.m., Sahara) Klubi i Lartë i butë (3: 10-3: 50 p.m., Sonora) Lion Babe (2: 30-3: 10, Skena Coachella)
Knox Fortune (2: 40-3: 25 p.m., Teatri në natyrë) Thief Big (3: 05-3: 50 p.m., Gobi) Noname (2: 15-3: 00 p.m., Gobi)
Moisiu Sumney (2: 35-3: 20 p.m., Gobi) Jason Bentley (3: 00-4: 00 p.m., Yuma) Giant Magjik (2: 15-3: 00 p.m., Teatri në natyrë)
Magic Slow (2: 35-3: 20 p.m., Mojave) Wizkid (2: 45-3: 30 p.m., Faza e Coachella) Djemtë B (2: 00-2: 40 p.m., Sonora)
Boogarins (1: 50-2: 30 p.m., Sonora) Declan McKenna (2: 40-3: 20 p.m., Mojave) Kölsch (2: 00-3: 10 p.m., Yuma)
Elohim (1: 45-2: 35 p.m., Sahara) Slater AC (2: 30-3: 20 p.m., Sahara) Gjirafa (1: 50-2: 40 p.m., Sahara)
Jesse Calosso (1: 45-3: 15 p.m., Yuma) Sir Sly (2: 20-3: 00 p.m., Teatri në natyrë) LP (1: 35-2: 20 p.m., Mojave)
JustPudge (1: 30-2: 20 p.m., Teatri në natyrë) Otoboke Beaver (2: 05-2: 45 p.m., Sonora) Gabe Real (1: 30-2: 10 p.m., Faza e Coachella)
Benjamin Clementine (1: 30-2: 10 p.m., Gobi) Arkivi i Sudanit (2: 00-2: 40 p.m., Gobi) Westside Gunn + Conway (1: 10-1: 50 p.m., Gobi)
MHD (1: 25-2: 10 p.m., Mojave) Chloe x Halle (1: 50-2: 20 p.m., Mojave) Lëngu fitoi (1: 10-2: 00, Teatri në natyrë)
Señor Kino (1: 00-1: 30 p.m., Sonora) KITTENS (1: 30-2: 20 p.m., Sahara) Delirianët (1: 00-1: 40 p.m., Sonora)
DMM (12: 30-1: 10 p.m., Gobi) Bane’s World (1: 00-1: 40 p.m., Sonora) Omar-S (1: 00-2: 00 p.m., Yuma)
Buzëqesh Davis (12: 25-1: 15 p.m., Mojave) Ron Gallo (1: 00-1: 40 p.m., Gobi) Hannah Wants (12: 50-1: 40 p.m., Sahara)
Gingee (12: 00-1: 35 p.m., Sahara) Alf Alpha (1: 00-1: 50 p.m., Teatri në natyrë) Ethet Bregdetare të Rrëmujave (12: 30-1: 10 p.m., Mojave)
Anakim (12: 00-1: 45 p.m., Yuma) Sahar Z (1: 00-3: 00 p.m., Yuma) Phantom Thrett (12: 00-12: 50 p.m., Gobi)
Jim Smith (12: 00-1: 00 p.m., Sonora) Salami Rose Joe Lewis (12: 30-1: 30 p.m., Mojave) Mu $ ty Boyz (12: 00-1: 00 p.m., Sonora)
Francesca Harding (11:45 a.m.-12: 25 p.m., Mojave) Jimbo Jenkins (12: 00-1: 20 p.m., Sahara) Lee Wells (12: 00-1: 00 p.m., Yuma)
Lagjet e natës vonë (11:00 a.m.-12: 00 p.m., Sahara) Jim Smith (12: 00-1: 00 p.m., Sonora) CVSS (11:40 a.m. – 12:40 p.m., Sahara)
Birdtastique (12: 00-12: 50 p.m., Gobi)

Pax (11:30 a.m. – 12:20 p.m., Mojave)

Si të shikoni Coachella në TV

Coachella nuk do të transmetohet në televizion pasi ne tani, por përdoruesit e TV android lehtë mund ta transmetojnë atë falas, drejtpërdrejt në YouTube.

Si të shikoni Coachella në Kodi Krypton Version 17.6 ose më të ulët

Ne ju rekomandojmë të përdorni shtesën Aragon Live Kodi për të transmetuar Coachella në Kodi. Ndiqni këto hapa për të instaluar shtesën:

 1. Nisja Kodi në pajisjen tuaj > Klikoni në Ikona ingranazhesh > Nga opsionet në dispozicion, klikoni mbi Menaxher i Dosjeve > Do të hapet një dritare e re, klikoni në Shto Burimin formën e opsionit kolonën e dorës së majtë.Si të shikojmë Coachella në Kodi
 2. Një kuti dialogu do të shfaqet, klikoni aty ku thotë dhe hyr në këtë URL http://repo.mrblamo.xyz/ > Kliko Ne rregull > Emërtoni këtë depo si ‘Blamo Repo’ > Kliko Ne rregull > Kliko Ne rregull përsëri për të mbyllur kutinë e dialogut.si të shikoni coachella në kodi krypton version 17.6 ose më të ulët
 3. Tani kthehuni në Ekranin bazë të Kodit > Klikoni në Add-ons tab > Do të hapet një dritare e re.shkarko kodin coachella
 4. Nga kjo dritare, klikoni në Ikona e kutisë nga këndi i sipërm i majtë > zgjedh Instaloni nga Zip File alternativë.si të shikosh coachella në kodi firestick
 5. Nga opsionet e paraqitura në listë, klikoni mbi Blamo Repo > Tani klikoni në repository.blamo-0.1.3.zip dhe prisni për disa sekonda, do të shfaqet një njoftim.aragon live kodi addon
 6. Pasi të shfaqet njoftimi, Zgjidhni Instaloni nga depoja alternativë > hapur Blamo Repo.cachella youtube
 7. hapur Shtesa të videos dosje dhe Klikoni mbi Aragon Live nga lista.lumë coachella live
 8. Kliko instaloj dhe prisni për disa momente derisa të instalohet shtesa > Ju do të njoftoheni.

ku mund të shikoj coachella

Tani mund ta transmetoni me lehtësi festivalin Coachella Music and Art live në Kodi në cilësi të lartë duke përdorur këtë shtesë.

Si të shikoni Coachella në versionin 16 ose më lart të Kodi Jarvis

 1. hapur Kodi Jarvis në pajisjen tuaj.
 2. Klikoni mbi sistem.
 3. Hap menaxherin e skedarëve dhe klikoni dy herë Shto Burimin.
 4. Kliko <Asnje> > dhe hyr në këtë URL ashtu siç është http://repo.mrblamo.xyz/ > Kliko Done.
 5. Emërtojeni këtë burim si ‘Blamo Repo ” > Kliko Done > Kliko Ne rregull.
 6. Kthehuni në menunë kryesore.
 7. Klikoni mbi sistem.
 8. Shko tek Add-ons menu > zgjedh Instaloni nga Zip File alternativë > Klikoni mbi Blamo Repo> zgjedh repository.blamo-0.1.3.zip > Një njoftim do të shfaqet kur instalohet depoja.
 9. Kthehu në menunë kryesore.
 10. hapur Instalues ​​i shtesave > Shko tek Blamo Repo > hapur Shtesa të videos dosje.
 11. Klikoni mbi Aragon Live
 12. Kliko instaloj.

Si të shikoni Coachella në shkopin e zjarrit Kodi

 1. Instaloni Kodi në Fire Stick.
 2. hapur Opsionet e zhvilluesit > Aktivizoni Rregullimet e gabuara të ADB dhe Aplikacionet nga Burime të Panjohura
 3. Tani ndiqni hapat që janë shpjeguar më lart për instalim Aragon jetojnë në Kodi Krypton, sepse procedura e instalimit do të mbetet e njëjtë.

Shkarkoni Coachella Kodi

 1. Shkarkoni Blamo depo zinxhir skedar > hapur Kodi > Shko tek Add-ons > Klikoni në Ikonë kuti.
 2. zgjedh Instaloni nga Zip File > Shfletoni sistemin dhe hapur Dosje zip shkarkuar më herët.
 3. zgjedh Instaloni nga depoja > hapur Depo Blamo > hapur Shtesa të videos > Klikoni mbi Aragon Live > Klikoni mbi instaloj.

Si të shikoni Coachella në YouTube

Si të shikoni Coachella në YouTube

Shënim: Nëse nuk jeni në gjendje të transmetoni Coachella në Youtube tuaj, kjo do të thotë se po përballeni me kufizimin e rajonit. Ju këshillohet të përdorni një VPN për të zhbllokuar transmetimin në Youtube.

Coachella Valley Music and Art Festival do të transmetohet drejtpërdrejt në Coachella Official YouTube Channel për vitin e tetë radhazi. Rrjedhat e drejtpërdrejta që do të transmetohen do të jenë me cilësi HD. Përdoruesit mund të menaxhojnë me lehtësi dhe të zgjedhin formulimet e tyre të dëshirës dhe të shikojnë cilindo performancë që ata dëshirojnë, të jetojnë në kanalin zyrtar Coachella në YouTube.

Për më tepër, kanali Coachella YouTube do të sigurojë gjithashtu video në prapaskenë, intervista ekskluzive dhe pika të tjera kryesore nga ngjarja. Aktualisht kanali i saj në YouTube ka 592,290 pajtues. Përdoruesit gjithashtu mund të shikojnë pikat kryesore të eventit të tyre të preferuar Coachella nga festivalet e mëparshme Coachella në këtë kanal YouTube.

Lidhje Pa pagesë të Coachella Live Stream

Kush ka nevojë për një lidhje live streaming kur Coachella do të transmetojë në cilësi HD në YouTube, apo jo? Coachella e këtij viti do të jetë e shkëlqyeshme për artistët që performojnë dhe transmetimin në YouTube që e ka bërë jetën më të lehtë. Prandaj, tani përdoruesit nuk do të duhet të kërkojnë të gjitha ato lidhje të transmetimit të tarifave dhe të gjitha ato gjëra.

Si të shikoni Coachella në Apple TV

Shënim: Nëse transmetimi Coachella nuk është i disponueshëm në Apple TV tuaj, kjo do të thotë se po përballeni me kufizimin e rajonit. Ju këshillohet të përdorni një VPN për të zhbllokuar transmetimin në Apple TV.

Si të shikoni Coachella në Apple TV

Përdoruesit e Apple TV mund të qëndrojnë në shtretërit e tyre komod dhe të shijojnë Coachella duke e transmetuar atë live në Apple TV e tyre përmes Aplikacionit YouTube. E tëra ato që duhet të bëjnë është vetëm të ndjekin këto hapa:

 1. Kthejeni në mollë televizor.
 2. Nga menyja kryesore, Klikoni në YouTube app.

Tani ekzistojnë dy mënyra për të kërkuar transmetime live të Festivalit Coachella:

 1. Ose mund të klikojnë “Tofarë duhet të shikoni” dhe pastaj kliko nëlive ‘ nga këndi i poshtëm.
 2. Ose, ata mund të kërkojnë zyrtar Coachella YouTube kanal dhe shikoni prurjet atje.

Kjo është ajo! i thjeshtë.

Fjalët përfundimtare

Shkretëtira po bën thirrje për disa muzikë dhe bota është gati për të. Coachella fillon këtë të Premte (13 Prill) dhe hyjet tashmë kanë filluar të rriten ndërsa koha po rritet afër. Coachella e këtij viti do të jetë patjetër një ngjarje e ndezur pasi kokat kryesore janë me të vërtetë artistët më të dashur në të gjithë globin dhe të gjithë artistët e tjerë që po vijnë janë shumë me reputacion në industri.

Përdoruesit e Kodi nuk mund të humbasin këtë ngjarje muzikore 3-ditore, pasi ngjarje të tilla janë një nga ato që duhet të shijoni. Përdoruesit e Kodi mund të transmetojnë të gjithë ngjarjen drejtpërdrejt me shtesën që kemi diskutuar. Ne menduam se do t’ju njoftojmë se si të shikoni Coachella në Kodi pa dalë në shkretëtirë.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Thanks! You've already liked this