Si të Shikojmë NFL Sezonin 2020-2021 në Kodi Live Free Online Streaming

Isfarë është shtesa NFL Network Kodi?

Preseason e Kampionatit Kombëtar të Futbollit (NFL) përfundimisht ka nisur ndeshjet dhe ndeshjet do të fillojnë nga 10 shtatori për sezonin NFL 2020/2021. Ngjarja fillon me 32 ekipe që e luftojnë atë për një kurorë të NFL. Rrjeti NFL është një kanal zyrtar që transmeton NFL në Kodi me ndeshje të drejtpërdrejta në ekranin tuaj.

Rrjedhat NFL mund të mos funksionojnë në rajonin tuaj për shkak të kufizimeve të Gjeo. Mënyra më e mirë për të parë NFL live pa asnjë kufizim ose goditja e ISP është me një VPN në Kodi. Ai do të shifrojë trafikun tuaj dhe do të mbrojë identitetin tuaj.

Në këtë udhëzues kemi diskutuar se si të shikojmë NFL në Kodi. Ne kemi diskutuar më tej shtesa zyrtare Kodi dhe shtesa Kodi të palës së tretë që mund të instalohen në Kodi Krypton dhe Jarvis. Me shtesat e përmendura më poshtë, shikoni Rrjetin NFL në Kodi 2020.

 1. Biletat e së Dielës Kodi NFL 2020
 2. Si të shikoni NFL në Addon Zyrtare NFL
 3. Si të shikoni NFL në Addon Falas NFL
 4. Si të shikojmë NFL në Kodi 16
 5. Si të shikoni NFL Pikat kryesore / Replays në Kodi
 6. Si të shikoni NFL në Kodi Firestick
 7. Si të merrni falas Kodi NFL GamePass

Si të shikoni NFL në Kodi Krypton Version 17 ose më të lartë

Siç u diskutua më herët, për të parë NFL në Kodi ose sportet në kodi ju sigurohen dy mundësi. Ju mund të shihni NFL me shtesa zyrtare që kërkojnë pajtim, ose mund të shikoni NFL me shtesa të palëve të treta pa abonim. Ne kemi diskutuar zyrtarin me pajtimin dhe palën e tretë pa metodën e pajtimit.

Si të shikoni lojërat NFL në Kodi (shtesa zyrtare)

1) Lojë NFL Kaloni në Kodi

 1. hapur Kodi > Shko tek Add-ons > Tani lëvizni poshtë dhe klikoni në Shkarkime tab.Si të shikoni NFL në kodi
 2. Tani klikoni në Shtesa të videos.Si të shikoni nfl në kodi krypton versionin 17 ose më të lartë
 3. Këtu do të shihni një listë të shtesave që janë në dispozicion në Kodi tuaj > Shkoni poshtë për të gjetur Pass lojë NFL shtesa dhe kliko mbi të > Tani klikoni instaloj.nfl lojë të kalojë në kodi
 4. Për të parë shtesën, kthehu tek Ekrani fillestar Kodi > Klikoni mbi Add-ons > Shtesa të videos > Pass lojë NFL > hyj Emri i përdoruesit dhe fjalëkalim.nfl në kodi setup
 5. Ju mund të regjistroheni në NFL KETU. Ekziston një pagesë një herë e SHBA$ 124,99, ndërsa ju gjithashtu mund të paguani me këste të SH.B.A.$ 44.99 / Kësti.

nfl zyrtare kodi addon

2) NFLP në Kodi

 1. hapur Kodi > Klikoni mbi Add-ons skedë e vendosur në një menu vertikale në anën tuaj të majtë > Tani klikoni në Shkarkime tab.
 2. zgjedh Shtesa të videos opsion nga lista.
 3. Ekziston një listë e shtesave që do të shfaqen të rregulluara me një renditje alfabetike > Gjeni dhe klikoni në NFL.com > Kliko instaloj.Si të shikojmë NFL në shtesën NF(
 4. Shko prapa ne Ekrani fillestar Kodi > Shko tek Add-ons > atëherë Shtesa të videos > Në anën tuaj të djathtë të ekranit do të shihni listën e shtesave, lëvizni poshtë dhe klikoni mbi NFL.com dhe gëzojnë!nfl.com në kodi krypton versioni 17 ose më i lartë
 5. Shtesa NF( Kodi nuk tregon ndeshje live NFL por vetëm theksime dhe analizë.

Si të shikoni lojërat NFL në Kodi Pa pajtim (shtesa të palëve të treta)

1) Elektra Vault For NFL

Elektra Vault përmban më shumë sesa vetëm ndeshje NFL ose ndonjë sport tjetër që dëshironi të shihni. Ajo ofron filma, shfaqje TV dhe dokumentarë. Këtu është udhëzuesi ynë për të instaluar Elektra Vault në Kodi.

 1. Sapo të instaloni Elektra Vault, Hape shtoni në > Shkoni poshtë për të klikuar në Ngjarje Sportive Live.Si të shikoni NFL në Kodi Pa Abonim
 2. Sa herë që shfaqja është live, ajo do të shfaqet në këtë listë ashtu si imazhi më poshtë.

si të shikosh nfl në kasafortën e elektra

2) Bota e Sportit

Sports World ka krijuar posaçërisht për fanatikë sportive ku mund të shikoni shumë kanale që tregojnë ndeshje live NFL. Instaloni shtesën Sport World nga udhëzuesi ynë.

 1. Sapo të instaloni Bota e Sportit Kodi shtesën, hapeni atë > Tani klikoni në Kanalet sportive.Si të shikoni NFL në Sport World
 2. Këtu do të shihni listën e kanaleve që shfaqen aktualisht nga Sport World > Kliko Rrjeti NFL ose Sport Sky pasi që të dy këta kanale tregojnë ndeshje NFL. gëzojnë NFL në Kodi 2018.

Si të shikoni lojërat NFL në Kodi Jarvis Version 16 ose më poshtë

1) Pass lojë NFL

 1. hapur Kodi Jarvis > Klikoni mbi sistem Menu > Pastaj zgjidhni Add-ons.
 2. Tani shkoni tek Instaloni nga depoja > Gjeni dhe klikoni në Depo e shtesave Kodi.
 3. Klikoni mbi Shtesa të videos > Pastaj lëvizni poshtë dhe kërkoni Pass lojë NFL > instaloj.
 4. Pasi të instalohet, do të kërkojë ID dhe fjalëkalim. Regjistrohu me Uebfaqja e NFL që kushton SHBA$ 124,99 pagesa një herë.

Si të shikoni Lojërat NFL Pikat kryesore / Replays në Kodi

 1. hapur Kodi Jarvis > zgjedh sistem opsioni i vendosur në pjesën e përparme > Klikoni mbi Add-ons.
 2. Tani zgjidhni Instaloni nga depoja alternativë > Shkoni poshtë dhe zgjidhni Depo e shtesave Kodi.
 3. Tani shkoni tek Shtesa të videos > Gjeni dhe klikoni në NFL.com > Kliko instaloj.
 4. Kjo shtesë është absolutisht falas, por nuk tregon ndeshje live NFL. Sidoqoftë, mund të shihni analizat e theksuara, para ndeshjes dhe analizat pas ndeshjes.

Si të shikoni NFL në Fire Stick

Për të parë NFL në Kodi Fire Stick, ne konsiderojmë një shtesë të palës së tretë Elektra Vault, e cila mund t’ju duhet të vendosni një Vires Firestick. Ndiqni hapat e mëposhtëm për të parë NFL në Kodi Fire Stick:

 1. Hapni Pajisja e zjarrit Stick > Shko tek Cilësimet > atëherë sistem > Tani klikoni në Opsionet e zhvilluesit > Këtu duhet të ndizeni Debutimi në ADB dhe Ndizeni Aplikacione nga burime të panjohura.
 2. Tani shkoni tek Faqja kryesore e zjarrit > Klikoni në Opsionin e Kërkimit në këndin e sipërm të majtë dhe kërkoni kodin > Hap Kodin.
 3. Tani ndiqni hapat siç theksohen në udhëzimin tonë për të instaluar Elektra Vault në Kodi.

Biletat e së Dielës Kodi NFL 2018

IPTV Subs është një shtesë Premium Kodi që përmban shumë PPV dhe transmetim live të ngjarjeve sportive të njohura. Sidoqoftë bileta jailbreak e NFL e diel është e mundur por nuk këshillohet.

Bileta e Dielë e Kodi / XBMC NFL është një kanal i cili është renditur në këtë shtesë që tregon ndeshje live NFL.

Karakteristika e shkëlqyeshme për këtë shtesë është kanalet e shumta të biletave të NFL të Dielës që tregojnë ndeshjet NFL njëkohësisht. Nëse ka 4 ndeshje që luhen në të njëjtën kohë, atëherë ai do t’i ndajë kanalet e tij për të shfaqur të gjitha ato kanale. Hapat për të instaluar IPTV Subs janë dhënë më poshtë:

 1. hapur Kodi Krypton > Klikoni në formë veshje Ikona e cilësimeve > zgjedh Menaxher i skedarëve > Klikoni dy herë Shto Burimin.
 2. trokitje e lehtë ‘Asnje’ dhe lloji URL http://gfservers.com/repo/ > Kliko Ne rregull > Emri i llojit “Server GF” > Kliko Ne rregull.
 3. Shko prapa ne Menyja kryesore e Kodit > Shko tek Add-ons > Instaluesi i paketave ikonë në këndin e sipërm të majtë > Klikoni mbi Instaloni nga Zip File > Serveri GF > Pastaj zgjidhni repository.gfserver.zip.
 4. Tani shkoni tek Instaloni nga depoja > Serverat GF > Shtesa të videos > IPTV Subs > instaloj > Regjistrohuni KETU për IPTV Subs me SHBA$ 13 / muaj ose SH.B.A.$ 132 / vit abonim.

Si të merrni Kodi NFL Lojë Kaloni Falas

Shtesa NFL Game Pass kërkon një abonim të cilin duhet ta paguani një herë për të parë të gjitha ndeshjet NFL të sezonit. Nuk ka asnjë mënyrë që të mund ta merrni falas Kodi NFL Game Pass, por mund të përfitoni nga shërbimi për një Gjykim Falas 7-ditor. Ju mund të përfundoni provën falas çdo herë që dëshironi.

Si të shikoni riprodhimet e Kodi NFL

Për të shikuar përsëritjet, pikat kryesore dhe mendimin e Kodit NFL, mund të instaloni shtesën NF( Kodi që është siguruar në këtë blog. Kjo është një shtesë zyrtare Kodi dhe mund të gjendet në depon e shtesave Kodi. Kjo shtesë ju jep një pasqyrë të plotë për ekipet, lojtarët dhe strategjitë e tyre.

Përfundimi

Shtesa Kodi që janë theksuar në këtë blog, transmetojnë me sukses Rrjetin NFL në Kodi 2018. NFL është një nga katër sportet më të njohura në të gjithë Amerikën e Veriut dhe ka ndjekës të shkëlqyeshëm. Ky blog përmban si të shikoni NFL në Kodi dhe Fire Stick. Kështu që kënaqeni duke shikuar NFL me Kodi.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Thanks! You've already liked this