Si të instaloni SuperRepo Kodi në Leia, Krypton dhe Jarvis në 3 minuta

Depoja ofron shporta / pako të shumta, mbështet gjuhë të shumëfishta dhe ofron filtrim të përputhshëm të shtesave kodi. Për më shumë informacion, lexoni këtë udhëzues mbi Si të instaloni SuperRepo në Kodi, së bashku me këshilla për të rregulluar gabimet / problemet e zakonshme me depon.


Mos harroni të përdorni një VPN që mbështet Kodi, për të mbrojtur privatësinë tuaj në internet pasi përdorimi i depove të palës së tretë Kodi mund t’ju bëjë të prekshëm nga kërcënimet në internet.

Lëshuar në vitin 2013, SuperRepo ekziston si një nga depot më të famshme të Kodi, duke pësuar përmirësime të ndryshme ndër vite. Ajo që nisi si një projekt personal shpejt u bë hit për geekset Kodi, të cilët dëshirojnë të hyjnë në një gamë të madhe shtesash.

Si të instaloni SuperRepo Kodi në Leia dhe Krypton Versione

 1. Nisni aplikacionin Kodi dhe click në ikonën “Gear”.Si të instaloni SuperRepo në Kodi Krypton Version 17 ose më të lartë
 2. Nga lista e opsioneve, zgjidhni “Menaxher i Dosjeve“.
  si të shtoni superrepo në kodi
 3. Këtu do të shihni një listë të depove. Në fund, klikoni në opsionin e quajtur “Shtoni burimet“.superrepo në setup kodi
 4. Një kuti do të shfaqet në ekranin tuaj ku duhet të klikoni nëAsnje‘.superrepo në cilësimet kodi
 5. Kopjoni / ngjitni adresën e internetit në vijim: http://srp.nu/ dhe jepni një emër për burimin e mediave, siç është “SuperRepo”Dhe goditi butonin OK.superrepo në konfigurimin e kodi
 6. Kthehuni në menunë kryesore të Kodi dhe klikoni në “Add-ons“.superrepo në kodi
 7. Klikoni në ikonën e Instaluesit të Paketave të pranishëm në qoshe majtas.superrepo kodi
 8. Zgjidhni “Instaloni nga Zip FileOpsion.zipere superrepo kodi zip shkarko url
 9. Gjeni “SuperRepo”Burimi në internet dhe klikoni mbi të.burim super i repos në internet
 10. Nga lista e opsioneve, zgjidhni versionin e Kodi që po përdorni (siç është Krypton).superrepo krypton
 11. Nëse thjesht dëshironi depot, zgjidhni opsionin e katërt. Nëse dëshironi SuperRepo të plotë, klikoni në “të gjithëButonin.superrepo të gjitha
 12. Klikoni në skedarin zipR SuperRepo të vendosur në dosjen me emrin “superrepo.kodi.krypton.all-0.7.04.zip
  superrepo.kodi.krypton.all-0.7.04.zip
 13. Prisni derisa të merrni një mesazh të suksesshëm të instalimit në pjesën e djathtë të ekranit dhe të ktheheni në menunë e “Instaloni nga depoja“.instaloni superrepo nga depo
 14. Tani do të shihni SuperRepo në listën e depove të disponueshme për instalimin e shtesave!

shtesa superrepo kodi

Si të instaloni SuperRepo Kodi në Jarvis Version 16 ose më poshtë

 1. Nisni aplikacionin Kodi V16.
 2. Klikoni në “sistem“Opsion dhe zgjidhni”Menaxher i Dosjeve“.
 3. Zgjidhni “Shto Burimin”Opsion, i vendosur në fund.
 4. Klikoni dy herë në “Asnje“Opsion për të hyrë në URL.
 5. Vendosni http://srp.nu/, emërtojeni atë “SuperRepo“Dhe kliko në OK.
 6. Kthehuni në Ekranin bazë dhe klikoni në “sistem“.
 7. Klikoni në “Add-ons”Tab për vazhdimin e procesit.
 8. Zgjidhni “Instaloni nga Zip File“Opsion dhe klikoni në”SuperRepo“.
 9. Për listën e opsioneve, zgjidhni Kodin Version ”Jarvis“.
 10. Nëse dëshironi SuperRepo të plotë, klikoni në “të gjithëButonin.
 11. Zgjidhni “superrepo.kodi.krypton.all-0.7.04.zip“.
 12. Prisni për njoftimin e aktivizuar Shtesa.
 13. Kthehuni në ekranin fillestar dhe zgjidhni “Programs“.
 14. Zgjidhni listën e depove SuperRepo.

Si të instaloni SuperRepo Kodi – Udhëzues Video

SuperRepo Kodi poshtë / Jo Puna / Gabimet / ështjet

si të instaloni superrepo në kodi

SuperRepo Kodi Nuk është në gjendje të lidhë Nuk mund të marrë informacionin e Drejtorisë

Issueështja më e zakonshme kur shtoni burimin SuperRepo në Kodi është marrja e gabimit të mëposhtëm “Nuk mund të marr informacionin e drejtorisë”. Gjithmonë shfaqet kur përpiqeni të klikoni në butonin “OK” pas shtimit të burimit. Ju mund të zgjidhni ta shtoni atë, pavarësisht nga gabimi. Sidoqoftë, kjo nuk do t’ju lejojë të hyni në listën e shtesave kodi në repo.

zgjidhje

Për të zgjidhur problemin, kontrolloni dhe shihni nëse interneti juaj po funksionon siç duhet. Shpesh, Kodi mund të mos jetë në gjendje të lidhet me internet sa duhet. Si rezultat, mund të mos jetë në gjendje të marrë informacionin nga URL-ja e Burimit. Sigurohuni që keni një internet që funksionon me shpejtësi për të siguruar instalimin e suksesshëm të repos dhe kontrolloni nëse po hyni në burimin e saktë të URL-së. Nuk duhet të ketë gabime drejtshkrimore. Vendosni saktë çdo personazh: http://srp.nu

SuperRepo Kodi nuk mund të instalojë shtesa

Ju keni instaluar me sukses SuperRepo, por po keni probleme gjatë instalimit të shtesave. Shpesh, shtesa mund të përfundojë procesin e shkarkimit dhe pastaj të tregojë gabimin “Dështoi të instaloni mospërputhje”. Mund të përpiqeni të instaloni shtesa të tjera, por i njëjti problem vazhdon. Kjo e bën përdorimin e Kodi mjaft të mundimshëm, pasi nuk mund të instaloni një shtesë të vetme.

zgjidhje

Nëse hasni telashe në instalimin e shtesave nga SuperRepo, është një shenjë e qartë që burimi ka rënë. Kjo ndodh për çdo depo gjatë mirëmbajtjes së serverit ose punë të tjera për zgjidhjen e problemeve. Shtë e rëndësishme që të jeni të durueshëm dhe të kontrolloheni pas disa orësh. Përndryshe, gjithmonë mund të përdorni mashtrimin e vjetër të instalimit të shtesave direkt nga skedarët e tyre zip.

URL e Shkarkimit të Skedarit Zbatim SuperRepo Kodi

Nëse procesi i mësipërm dëshmon të jetë shumë i ndërlikuar për instalimin e SuperRepo, mund të zgjidhni një rrugë më të drejtpërdrejtë. Së pari, shkarkoni këtu Kodi SuperRepo Zip File, dhe pastaj ndiqni hapat më poshtë:

 1. Hapni Kodin dhe drejtohuni tek “Shtesash” Menu.
 2. Klikoni në ikonën e instaluesit të paketave në këndin e sipërm të majtë.
 3. Zgjidhni “Instaloni nga Zip FileOpsion.
 4. Lundroni te Skedari Zip që keni shkarkuar më herët.
 5. Ai do të emërohet “superrepo.kodi.krypton.all-0.7.04.zip
 6. Klikoni në kohën dhe prisni që instalimi të përfundojë.
 7. Shijoni të eksploroni shtesat në SuperRepo!

Shtesa më të mira SuperRepo Kodi

Pasi të mësoni se si të instaloni SuperRepo në Kodi, do të keni qasje në mbi 3,000 shtesa unike. Ndër këto përfshijnë shtesat më të famshme për shikimin e emisioneve / filmave televizivë dhe kanaleve live për sport dhe lajme.

Nëse jeni duke kërkuar për shtesat më të mira SuperRepo, mund të shikoni këtë lidhje. Për një listë pune të shtesave më të mira të kodit. Nëse thjesht po kërkoni disa emra, kontrolloni këto: Besëlidhje, BENNU, BoB Unleashed, Genesis Reborn, Flixanity, SALTS, and Tides Tising. Më parë SuperRepo ka qenë e prirur për shumë mbyllje, prandaj është gjithmonë mirë të mbani alternativa SuperRepo të dobishme.

Si të shikoni Eksodin në SuperRepo Kodi

 1. Ndiqni hapat e lartpërmendur për të instaluar SuperRepo.
 2. Kthehuni në ekranin fillestar, klikoni mbi add-ons, dhe pastaj “paketëSimbol.
 3. Zgjidhni “Instaloni nga depoja“Dhe zgjidhni”Depo SuperRepo [Krypton] [V7] “.
 4. Klikoni mbi “Depo e shtesave“Dhe instaloni”Video Kategoria SuperRepo“.
 5. Vizitoni depon që sapo keni shkarkuar dhe lëvizni poshtë për të gjetur “Eksodi”
 6. Goditi butonin instalues ​​dhe shijoje filmat / shfaqjet televizive FREELY!

Si ta shikoni Eksodin në SuperRepo

Për të përfunduar gjërat lart

Nuk ka dyshim se SuperRepo ekziston si burimi më i mirë për të gjetur shtesat më të fundit dhe më të njohura. Shpresojmë që ky udhëzues të ju ndihmojë të instaloni depon me nivelin më të madh të lehtësisë. Sidoqoftë, nëse hasni ndonjë çështje / probleme, mos hezitoni të hidhni një koment më poshtë. Gjithashtu, mos ngurroni të ndani blogun me miqtë / anëtarët e familjes tuaj!

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map