22 Magjistarët më të mirë të Kodit të Prillit 2023 me Lidhje të Shkarkimit të Punës

Pse të ekzekutoni shtesat më të mira kodi dhe kodi më i mirë ndërtohet një nga një, kur mund të keni një magjistar më të mirë kodi për këtë? Ne kemi rreshtuar disa nga magjistarët më të mirë të Kodi 2023 për përdoruesit në lidhje me platformat më të përdorura. Jepuni atyre një vështrim dhe mos harroni t’i provoni ata duke përdorur VPN më të mirë për Kodi.

Asnjë kufi nuk është magjistari më i mirë i Kodit për Prillin 2023 Sipas rezultateve të anketës të KodiVPN

magjistari më i mirë kodi për shkurt 2023

Magjistarët më të mirë të Kodit të Prillit 2023 *** Lista e punës ***

  1. Magjistar SpinzTV
  2. Wizard Man Cave
  3. Asnjë kufizues magjistar
  4. Magjistar StreamHub
  5. Magjistar Goodfellas
  6. Smash Wizard
  7. Echo Wizard
  8. Magjistar Brettus
  9. Magjistar CellarDoorTV
  10. Magjistar Durex

1) SpinzTV Wizard

magjistarët më të mirë të kodit

Shkarkoni Lidhjen: Ju mund ta shkarkoni SpinzTV Wizard nga këtu.

SpinzTV Wizard ka të gjitha rrjetet e tij nën një çati si SpinzTV Premium Lite, Hardnox, 4kids, SpinzFlix etj. SpinzTV është pa dyshim një magjistar shumë i rekomanduar dhe kështu janë shtesat e tij spinz. Ka disa veçori shtesë si APK, emulues, lojëra etj.

Ju mund ta shkarkoni SpinzTV përmes depove të veta. Sidoqoftë, mbani në mend se ky nuk është një magjistar zyrtar dhe për këtë arsye duhet të merrni parasysh përdorimin e një shërbimi Kodi VPN. Në rast se ju kërkoni një zgjidhje pa kosto për zhbllokimin e prurjeve, përdorni një VPN për Kodi falas dhe qëndroni të mbrojtur dhe transmetoni pa asnjë kufizim.

2) Njeriu shpellë magjistar

Magjistar kodi i shpellës njeri

Shkarkoni Lidhjen: Shkarkoni Magjistar Man Cave

Magjistar i shpellës Man konsiderohet si një nga magjistarët më të mirë të Kodit. Shtë një magjistar programi dhe ofron shumë karakteristika siç janë ndërtesat, mjetet etj. Pavarësisht nga të gjitha këto karakteristika, normalisht është referuar si personi mirëmbajtës i Kodi (Shihni mjetet tona më të hollësishme për mirëmbajtjen e kodit të listuara). Arsyeja prapa është përdorimi i jashtëzakonshëm i saj për pastrimin e cache dhe tablove, ndërsa krijon gjithashtu kopje rezervë etj.

Man Cave Wizard është diçka që çdo geek Kodi i referohet ta ruajë në bibliotekën e tij. Mund të quhet gjithashtu si një nga magjistarët më të mirë të Kodi 2023.

3) Asnjë kufizues magjistar

Nuk ka kufizime magjistar kodi

Klikoni këtu për të shkarkuar Wizard No Limits.

Nëse keni qenë në kërkim të magjistarëve më të mirë të Kodi 2023, atëherë si mund të humbisni magjistarin No Limits. No Limits Magic Wizard ka një ndërfaqe tërheqëse e cila është gjithashtu shumë e shpejtë në përmbushjen e komandave. Të gjithë këta magjistarë që vijnë me të janë plotësisht të azhurnuar dhe të besueshëm. Ka kategori për të gjithë dhe gjithçka, qoftë film, shfaqje TV apo edhe përmbajtje për të rritur, Magjistari No Limits ka gjithçka.

4) StreamHub Wiz

Magjistar Streamhub kodi

Shkarkoni StreamHub Wiz duke klikuar në këtë lidhje.

StreamHub Wiz është ndër magjistarët më të mirë të Kodi. Ajo që e bën atë një magjistar të shkëlqyer është gamë e gjerë e saj e kategorive të programeve. Do të gjeni shtesa kodi për Sporte, Shfaqje të Lira, Filma dhe Shfaqje për Fëmijë etj. Ka disa lëkurë të shkëlqyeshme si dhe me një ndërfaqje të frikshme.

Mos humbisni magjistarët më të mirë të Kodit 17.6.

5) Magjistar GoodFellas

Magjistar kodi Goodfellas

Ju mund të shkarkoni dhe instaloni versionin e fundit të GoodFellas nga kjo lidhje.

Goodfellas Kodi Wizard mund të jetë me madhësi paksa të rëndë por nuk ngadalëson sistemin. Ka disa prej shtesave më të njohura në të. Mund të keni të gjitha programet për Sport, IPTV, dhe Filma etj. GoodFellas është ndër më të njohurat Kodi Wizards.

6) Smash Wizard

Smash kodi magjistar

Shkarkoni nga këtu.

Smash Wizard i ka marrë të gjitha, shtesat, mjetet e mirëmbajtjes, lëkurat, ndërton dhe shumë më tepër. Ka disa ndërtesa të famshme në bibliotekën e saj si Skyllar, Colossus, Horizon, Rolling Steel etj.

Smash Wizard duhet të ketë në Bibliotekën tuaj Kodi.

7) Magjistar jehonë

Magjistar eko kodi

Klikoni këtu për të shkarkuar Echo Wizard.

Magjistari i Echo ka shumë shtesa të lezetshme, tema tërheqëse dhe ndërton. Ju lehtë mund të instaloni shtesën që dëshironi dhe të transmetoni Filma, shfaqje TV dhe ngjarje sportive. Për më tepër nga kjo veçori, ai ka disa mjete gjithashtu për të ruajtur performancën e Kodi-it tuaj.

8) Brettus Wizard

magjistar brettus kodi

Shkarkoni Magjistarin Brettus

Brettus Wizard rekomandohet dhe vlerësohet shumë nga përdoruesit për shkak të ndërtimeve që ajo ofron. Përveq që ndërton Kodi, ajo ka një larmi të madhe të shtesave që kategorizohen për të gjitha gjinitë dhe moshat.

9) Magjistar CellarDoorTV

magjistar tv kodior kodi

Shkarkoni Magazin CellarDoorTV

CellarDoorTV Wizard është një paketë e plotë për ndërtimet dhe lëkurat më të mira. Isshtë një magjistar i shpejtë dhe i lehtë për t’u përdorur që ka shumë shtesa të njohura gjithashtu. Gjëja më e mirë në lidhje me magjistarin CellarDoorTV është pajtueshmëria e tij me platforma të shumta.

10) Magjistar Durex

Magjistar kodi Durex

Për të shkarkuar Durex Wizard klikoni këtu.

Durex Wizard është në të vërtetë një shtesë programi që ka addon popullor Durex dhe Durex ndërtuar në të. Isshtë një nga magjistarët më të besueshëm dhe të rekomanduar në mesin e të tjerëve. Nuk ka dyshim se është një nga Magjistarët më të mirë të Kodit.

Magjistarët më të mirë të Kodit për Fire Stick

11) Wizard Evolution

Magjistarët më të mirë të Kodit për Fire Stick

Shkarkoni Magjistarin Evolution

Shtë një nga magjistarët më të mirë të Kodi që ka në Fire Stick pasi u mundëson përdoruesve të instalojnë shtesat dhe ndërtimet e tyre të preferuara. Ajo ka shtesa për transmetimin e sporteve të drejtpërdrejta, kanale të lajmeve, Filma dhe shfaqje të fëmijëve.

Sidoqoftë, përqendrimi i saj kryesor është argëtimi familjar. Edhe vetë ndërtimi i tij evolucionar është një ndërtim i këndshëm për argëtimin familjar.

Shihni udhëzuesin tonë të hollësishëm se si të instaloni kodi në firestick.

12) Halow TV Wizard

magjistar i përgjuar tv kodi

Klikoni këtu për të Shkarkuar Halow TV Wizard

Halow TV Wizard ofron shtesën e vet; Halow TV, i cili është një prej shtesave të mira për transmetimin e ngjarjeve sportive. Ju gjithashtu mund të transmetoni filma, shfaqje televizive me të dhe nuk do të zhgënjeheni për shkak të cilësisë së tij të shkëlqyeshme të transmetimit. Dhe nëse përballeni me ndonjë kufizim gjeo, provoni të përdorni një VPN Firestick për të instaluar Halow TV Wizard.

13) Magjistar HyperTT

magjistar hypertt tt kodi

Shkarkoni Magjistar HyperTT për Kodi

Magjistari HyperTT siguron ndërtimin e vet HyperTT që ka të gjitha shtesat e njohura dhe shumë të kërkuara si Bob Unleashed, Pyramid, UK playlist etj. Tani ju merrni idenë se ky magjistar është një festë argëtimi.

14) Magjistar për fëmijë

magjistar kodi për fëmijë

Shkarkoni Wizard Kids përmes SuperRepo

Emri flet vetë pasi është një magjistar i mahnitshëm për Fëmijët që duan të transmetojnë shfaqjet dhe karikaturat e tyre të preferuara në Kodi. Ka të gjitha shtesat më të mira kodi për argëtimin e fëmijëve.

15) Kodi Build IL Wizard

Magjistar IL Kodi

Shkarkoni Kodi Build IL Wizard përmes Kodil Repo.

Kodi Senyor zhvilloi këtë magjistar Kodi dhe i ka të gjitha mjetet, shtesat dhe ndërtimet më të mira për t’ju mbajtur në lëvizje. Shkarkoni dhe instaloni këtë magjistar dhe provoni një bibliotekë të gjerë të shtesave dhe rrjedhat më të mira dhe të besueshme.

Magjistarët më të mirë Kodi për Android

Vendosja e një magjistari Kodi më lehtë se sa të vendosni kodi në android. Gjithmonë sugjerohet të kaloni përmes një konfigurimi të plotë instalimesh për kodi në android për të shmangur ndonjë sherr.

16) Magjistar APK Tantrum

Magjistar Tantrum TV Kodi

Shkarko Tantrum APK 

Oneshtë një nga magjistarët më të besueshëm dhe tërheqës për pajisjet android. Ajo ka gjithçka që ju nevojitet, sporte, filma, palestër etj. Gjëja më e mirë për tu vërejtur në lidhje me këtë magjistar është që ajo azhurnon rregullisht herë pas here. Kjo është gjëja më e mirë për të patur ndërsa përdorni Kodi.

Ju mund të shkarkoni dhe instaloni të gjitha aplikacionet tuaja të preferuara për Android përmes magjistarit Tantrum. Biblioteka e saj është plot me aplikacione për android. Indshtë me të vërtetë një nga Magjistarët më të mirë të konfigurimit të Kodit.

17) Magjistar Maverick

magjistar maverick kodi

Maverick i cili fitoi një reputacion të madh përmes shtesave të Maverick, ka dalë me Maverick Kodi Wizard. Ajo ka bërë një bazë të fortë për veten e tij midis magjistarëve popullorë. Indshtë me të vërtetë magjistar i mahnitshëm që ka disa nga programet më të mira, ndërton dhe mjete mirëmbajtjeje.

18) Magjistar i Metropolit

magjistar kodi metropolitane

Klikoni këtu për të shkarkuar Magjistarin Metropolitane

Bugatsinho e zhvilloi këtë magjistar dhe ka shumë shtesë për transmetimin e IPTV dhe kanaleve të lajmeve në pajisjet android. Isshtë vlerësuar në mesin e magjistarëve më të mirë të konfigurimit të Kodit.

19) Magji Magjistar

magjistar xhind tv kodi

Shkarkoni Genie TV Wizard

Një tjetër magjistar ndër magjistarët më të mirë të Kodit është Genie TV Wizard. Magjistari Genie ka qenë rreth e rrotull për mjaft kohë tani dhe ka disa shtesë, lojëra dhe aplikacione të këndshme për pajisjet android. Ky magjistar është një i besueshëm dhe nuk është zhdukur megjithë situatën e tanishme të shtesave të palëve të treta prishen.

20) Portali i Komunitetit

magjistar kodi portal

Portali i komunitetit është një shtesë e shkëlqyeshme programesh që ka shumicën e shtesave të njohura në bibliotekën e saj. Një tjetër gjë inovative në lidhje me këtë magjistar është që përdoruesit mund të krijojnë ndërtimet e tyre personale me të. Ka një seksion të mirëmbajtjes dhe gjithashtu disa mësime. Mund të instalohet përmes depo Noobs dhe Nerds.

Magjistarët më të mirë të konfigurimit të Kodit për Leia Version 18

21) Magjistar KodiMaster

magjistar kodimaster kodi

Shkarkoni Magjistarin KodiMaster

Gjëja më e mirë në lidhje me këtë magjistar është ndërfaqja e saj tërheqëse; shumë e organizuar dhe e thjeshtë. Ka shtesa të kategorizuara siç duhet për Filma, Shfaqje TV, TV live, sporte etj.

22) Magjistar i Duck Mucky

Magjistar Kodi Duck Kodi

Mucky Duck ka qenë magjistari më i njohur pasi është shtëpia e shtojcave më të mira dhe ndërton për një kohë të gjatë tani. Përdoruesit i kanë besuar gjithmonë Mucky Duck për shkak të cilësisë së dhënë prej tij. Nuk ka asnjë shans që mund ta lini pas dore, rekomandohet shumë që ta provoni. Ajo mban një pozicion të vendosur në mesin e magjistarëve më të mirë të Kodi.

Fjalët përfundimtare

Kodi Wizards 17.6 është një mundësi më e mirë për të zgjedhur sesa kandidimi pas një shtese të vetme. Arsyeja prapa është se një Magjistar ofron një numër opsionesh shtesë për të zgjedhur, duke kursyer kohë dhe përpjekje. Ne kemi renditur disa nga magjistarët më të mirë të konfigurimit të Kodi për ju djemtë, mos harroni t’i shikoni ato. Për të mësuar rreth transmetimit të sigurt, vizitoni udhëzuesin tonë “Si të instaloni një VPN në Kodi”.

Thanks! You've already liked this