Magic Dragon Kodi 17.6 – Com instal·lar a Krypton, Jarvis 16 amb Supermacy Repo

Addon Magic Dragon Kodi es va fer càrrec d’alguns dels noms més populars del mercat com Pyramid Kodi addon i Dogs Bollocks. Aquests addons antigament eren els addons dominants de Kodi per a la transmissió d’entreteniment a la comunitat. Magic Dragon és l’opció definitiva per veure pel·lícules, esports, programes de TV i molt més en qualitat d’HD.

Seguiu la nostra guia per veure com instal·lar Magic Dragon a Kodi. I si teniu problemes de memòria intermèdia o voleu reproduir streaming de màxima qualitat amb Magic Dragon, l’ús de Real Debrid a Kodi és la solució definitiva.

Repositori Addon Magic Dragon Kodi

Magic Dragon es pot descarregar del Repositori Supremacy. Aquest complement no està disponible en cap altre dipòsit.

Com instal·lar Magic Dragon a Kodi Krypton Versió 17.6 o inferior

 1. Obert Kodi programari al dispositiu > Fer clic a Configuració (icona del canvi) visible a la cantonada superior esquerra de la pantalla > S’obrirà una finestra nova, Feu clic a endavant Gestor d’arxius del menú visible.com instal·lar magic dragon a kodi
 2. Ara feu doble clic a Afegeix font opció forma la columna de l’esquerra. com instal·lar magic dragon a la versió 17.6 o inferior de kodi krypton
 3. Feu clic a i introduïu-ho URL a la barra d’adreces del quadre de diàleg: http://supremacy.org.uk/zip/repo/ > Feu clic a D’acord > Origen del nom com a Supremacia > Feu clic a D’acord > Verifiqueu l’URL i el nom > Feu clic a D’acord.com instal·lar magic dragon a la versió 16 o superior de kodi jarvis
 4. Ara torna a Menú principal de Kodi > Anar a Complements menú > Feu clic a la tecla Icona de caixa.Descàrrega de kodi de drac màgic
 5. Fer clic a Instal·leu des del fitxer Zip opció.Drac màgic no funciona amb problemes d’errors
 6. Selecciona Supremacia > Feu clic a Repository.supremacy-2.3.zip > Espereu la notificació. Dipòsit de dracs màgics
 7. Ara feu clic Instal·lació des del Repositori > Desplaçar-se i obrir Supremacia > Fer clic a complements de vídeo > Selecciona Drac Màgic > Feu clic a Instal·leu.

drac màgic

Com instal·lar Magic Dragon a Kodi Jarvis Versió 16 o superior

 1. Obert Kodi Jarvis V16.
 2. Feu clic a Sistema > Obert Gestor d’arxius.
 3. Feu doble clic Afegeix font.
 4. Feu clic a <Cap> i tipus URL http://supremacy.org.uk/zip/repo/ > Feu clic a Fet > Anomeneu aquesta font com a Supremacia > Feu clic a Fet > Feu clic a D’acord.
 5. Tornar a Menú principal de Kodi > Feu clic a Sistema > Feu clic a Complements.
 6. Fer clic a Instal·leu des del fitxer Zip opció > Obert Supremacia > Feu clic a Repository.supremacy-2.3.zip. Espereu que aparegui la notificació.
 7. Ara feu clic a Instal·lació des del Repositori > Anar a Supremacia.
 8. Anar a Complements de vídeo.
 9. Fer clic a Drac Màgic > Pega Instal·leu > Espereu la notificació.

Descarregar Magic Dragon Kodi

 1. Baixeu el fitxer zip > Menú principal de Kodi > Feu clic a Complements > Feu clic a Icona de caixa.
 2. Feu clic a Instal·leu des del fitxer Zip > Navega el sistema per al fitxer zip descarregat > Selecciona Repository.supremacy-2.3.zip > Espereu que aparegui la notificació.
 3. Feu clic a Instal·lació des del Repositori > Feu clic a Supremacia > Obert complements de vídeo carpeta > Fer clic a Drac Màgic > Feu clic a Instal·leu > espereu a que aparegui la notificació.

Dragó màgic no funciona / Errors / Correccions a Kodi

No s’ha pogut instal·lar la dependència

Es produeix un error de dependència durant la instal·lació del complement a causa dels enllaços de font trencats i els dipòsits obsolets

Solucionar

Comproveu si el repositori que intenteu utilitzar és accessible i en directe. Si el repositori no és accessible, seleccioneu un repositori alternatiu.

Comprovació d’error de registre

Aquest error apareix de vegades mentre s’instal·la el complement i de vegades mentre s’accedeix als fluxos de complements. El motiu d’aquest error pot ser que faltin fitxers al dipòsit o la memòria cau acumulada.

Solucionar

Per solucionar aquest error, netegeu la memòria cau de Kodi i proveu d’instal·lar aquest complement des d’un dipòsit de confiança. Sempre heu de triar un dipòsit fiable per instal·lar el complement.

Magic Dragon comentaris

El complement de Magic Dragon Kodi ha estat fent alguns aficionats darrerament, ja que els usuaris que han provat aquest complement han compartit ressenyes a les xarxes socials sobre aquest complement. Mireu aquests tuits dels usuaris:

Ressenyes de drac màgic

Un dels usuaris va resultar una mica sarcàstic al respecte:

M’agrada la manera de pensar en la màgia d’aquesta sèrie i com es perceben els dracs. #theancientmagusbride #mahoutsukainoyome

– Tempesta (@kodi_meaker) 23 de juliol de 2016

Paraules finals

Magic Dragon és un sorprenent complement amb finalitats d’entreteniment, ja que ofereix fluxos d’alta qualitat per a pel·lícules, programes de televisió, esdeveniments esportius i contingut per a nens. Entre tots els nous addons propers, només uns quants són fiables i tenen el potencial d’anar més enllà i guanyar-se reputació.

L’addon Magic Dragon Kodi té molt potencial per convertir-se en un dels complements més importants per a la transmissió d’entreteniment. Els usuaris que ho han provat ja ho recomanen a altres.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Thanks! You've already liked this