La millor VPN per a la programació de torrents / Torrents i P2P

Els torrents són un paradís per a tots els regalos que busquen pel·lícules, programes de TV, música, programari i moltes altres coses més recents. Hi ha molts llocs de torrent disponibles en línia que ofereixen contingut d’alta qualitat als usuaris. Aquests llocs de torrent proporcionen contingut agafant enllaços d’altres llocs d’allotjament i proveïdors, sense el seu consentiment. Tot i ser una opció ideal per veure totes les últimes pel·lícules i programes de televisió, el torrenting està sotmès a pirateria. per tant, requereix el millor servei VPN per torrenting. Amb VPN al seu lloc, l’activitat es xifra i es fa anònima de l’ISP.

El moviment contra la pirateria en línia i la protecció de dades ha començat a guanyar força dia a dia i les autoritats estan en una caça salvatge de tots els jugadors d’aquest joc brut. I per què voleu perdre la privadesa quan podeu obtenir descomptes i cupons VPN per estalviar-vos diners addicionals.

Per què necessito la millor VPN per al torrenting?

La protecció de la vostra navegació i el trànsit dels ulls del vostre ISP és important si utilitzeu torrents, llocs de transmissió en línia o accedint al vostre compte bancari o transaccions en línia. La llibertat en línia arriba a un preu i una cosa que la majoria de les persones que utilitzen internet no entenen és que tenir seguretat virtual és una cosa essencial.

Torrenting és divertit fins que no cridis l’atenció de les autoritats o es converteixi en víctima d’un incompliment de la privadesa. Els llocs de torrent obtenen gran quantitat de trànsit cada dia i molts hackers i autoritats sempre estan buscant usuaris vulnerables.

Les autoritats han començat a contractar agències de protecció de drets d’autor de tercers i defensors de la pirateria en línia per supervisar, identificar i perseguir els usuaris implicats en el joc il·legal de torrenting.

Aquestes agències no us arrosseguen directament als jutjats si us queden atrapats, però prefereixen avisar-los primer que podrien demandar-vos per torrents il·legals amb una multa pesada. Si l’usuari continua involucrant en el torrenting, el tribunal és on es dirigirà l’usuari.

Millor segur que ho sento!

Tenir una VPN per torrenting no és només una opció, sinó una necessitat!

Per evitar que els vostres proveïdors d’interès i les autoritats us entaulin, us controlin el trànsit i la navegació, heu de tenir una VPN Kodi fiable!

Una VPN xifra el trànsit del vostre web, no permetent a l’ISP supervisar l’activitat en línia o l’activitat de navegació. En segon lloc, amaga la vostra adreça IP canviant-la per la que està connectada. Això deixa els ISP sense importància i no poden esbrinar què feu en línia.

Un altre gran avantatge d’una VPN és que proporciona accés a tots els llocs o llocs georestringits que estan bloquejats pel vostre ISP. Això vol dir que si voleu accedir a torrents bloquejats a la vostra regió o al vostre ISP, utilitzar una VPN és la millor eina segura.

Així, una VPN us proporciona privadesa en línia i llibertat virtual completa.

Preguntes freqüents sobre la millor VPN per a torrents

Molts usuaris no entenen com funciona una VPN i per això sempre són dubtosos i confusos. A continuació, es mostren algunes de les preguntes més habituals que fan els usuaris torrents:

Torrent de forma segura amb una VPN?

Sí! Torrenting és segur amb una VPN perquè us protegeix proporcionant-vos encriptació de trànsit i amagant la vostra adreça IP per mantenir-vos protegit dels ulls del vostre ISP..

La VPN ocultarà Torrenting d’ISP?

Exactament! Torrenting amb VPN no permetrà al vostre ISP saber què feu en línia. Li proporciona llibertat per accedir a qualsevol lloc des de qualsevol lloc sense que ningú us pugui espiar..

Un ISP pot dir si està torrent?

Sí, si no utilitzeu una VPN, el vostre ISP pot supervisar fàcilment la vostra activitat i trànsit en línia. Quan accediu a qualsevol torrent, el vostre ISP serà el primer en saber-ho. Per tant, utilitzeu una VPN per protegir la vostra privadesa en línia.

Els usuaris segueixen demanant que es pot atrapar torrent o no i sempre he dit que sense VPN, sempre sou vulnerable.

Funcions a buscar a la millor VPN per al torrenting

Un cop heu decidit que utilitzeu una VPN mentre torneu, el primer que heu de fer és decidir quina VPN utilitzar. Trobareu nombroses VPN en línia i això us pot deixar confós.

Què heu de buscar a la millor VPN per al torrenting?

A continuació, es mostren algunes coses que heu de buscar en una VPN, quan escolliu la millor VPN per al torrent:

CaracterístiquesDescripció
VelocitatQuan s’utilitza VPN per descarregar torrents o streaming en línia, la velocitat és una de les característiques més importants perquè algunes VPN dificulten la navegació, descàrrega i càrrega per internet. Això genera una experiència no tan agradable per a l’usuari i el descoratja a utilitzar VPN.
Varietat i elevat nombre de servidorsTenir una gran varietat i un gran nombre de servidors a tot el món és una de les millors coses que pot oferir una VPN. La raó de ser, podeu accedir a qualsevol lloc web que estigui restringit des de la vostra regió o provar servidors de velocitat d’altres països.
Xifrat d’alta qualitatEl xifratge és la característica clau a l’hora de triar la millor VPN per al torrenting. Les VPN que ofereixen el xifratge AES-256 són la millor opció perquè aquest nivell de xifrat és el que necessiteu. El xifrat és el que protegeix el trànsit del vostre ISP i autoritats.
Protecció P2PL’intercanvi de fitxers P2P és una cosa arriscada i és per això que molts antivirus i algunes VPNs descoratgen els usuaris a provar-los. Tanmateix, una VPN fiable i bona proporciona protecció per compartir p2P, permetent als usuaris gaudir de compartir pel·lícules, programes de TV, música, programari i molt més..
Suport en directeMolts usuaris tenen problemes quan sol·liciten una VPN i poden ser de molts tipus diferents. Per resoldre aquests problemes, l’usuari sempre ha de triar un servei VPN que ofereix atenció al client en directe les 24 hores del dia.
No hi ha filtracions DNSLes fuites DNS sempre són un problema greu per als usuaris connectats als servidors VPN perquè una fuita DNS posa en perill el seu anonimat. Moltes VPN afirmen no tenir filtracions DNS, però no totes les seves afirmacions són certes. Per tant, trieu una VPN sobre quins usuaris tinguin bones revisions o poseu a prova les vostres filtracions de DNS i IP.
Compatibilitat de múltiples plataformesLes VPN compatibles amb nombroses plataformes com Windows, iOS, Android, FireOS, etc. i dispositius com telèfons mòbils, televisors, encaminadors són els millors per triar, ja que es poden utilitzar amb diversos dispositius.
Sense política de registresS’han destacat molts serveis VPN, que mantenien els registres de trànsit dels usuaris i fins i tot els venien aquests registres a les autoritats. És per això que moltes persones tenen problemes de confiança amb els serveis VPN. Les millors VPN per al torrenting mai no guardaran els registres, garantint la vostra privadesa i seguretat.

La funció de no perdre mai a la millor VPN per torrenting

La característica més important que tot usuari requereix de qualsevol servei VPN és una adreça IP. ISP pot fer un seguiment dels usuaris mitjançant adreces IP i supervisar la seva navegació fàcilment. No només el vostre ISP, sinó també moltes altres agències de tercers mantenen el vostre registre de seguiment identificant la vostra adreça IP.

La vostra adreça IP és identitat en línia i, si no està emmascarada, qualsevol pot fer un seguiment de la vostra ubicació i espiar-la.

És per això que es recomana als streamers en línia i als usuaris del torrent utilitzar una VPN per ocultar les seves adreces IP.

Les VPN amb filtració IP poden posar greus problemes en la vostra llibertat en línia i en el seu anonimat, perquè les autoritats i els hackers anti-pirateria són en general arreu del món. D’una manera o d’una altra, sereu vulnerable a algun problema.

Suggeriment professional: Llegiu el nostre vpn detallat per a la guia contra pal.

Compareu les polítiques de torrents VPN

Està bé, de moment hauríeu de tenir en compte les proves de velocitat, l’encriptació i totes les característiques anteriors, i això és bo!

Però no és tan tallat i sec!

Podeu subscriure-vos a qualsevol VPN per fer el torrenting, però abans de tot això, n’heu de saber, no totes les VPN permeten la torrenting..

Sorprès sentir això?

Sí, moltes VPN proporcionen protecció i privacitat de gamma alta, però no permeten torrent a través dels seus servidors. Aquestes VPN poden ser òptimes per a transaccions en línia i transaccions en línia, però no per a la traducció torrent.

A continuació, es mostra una llista de les VPN que permeten / no permeten torrentar.

ProveïdorPermet / No permèsPolítica de registre
VPN que permeten el torrenting
PureVPNPermetSense registre
ExpressVPNPermetSense registre
NordVPNPermetSense registre
IPVanishPermetSense registre
ProtonVPNPermetSense registre
VPN que no permeten el torrenting
ZenmateNo permèsSense registre
TouchVPNNo permèsAlguns registres
PersonalVPNNo permèsSense registre
VPN de privacitat Wi-Fi de NortonNo permèsAlguns registres
VPN de HolaNo permèsRegistre complet

Prova en temps real de la millor VPN per a torrenting

Tots els proveïdors de VPN afirmen ser la millor VPN i afirma que no filtren cap IP, DNS o WebRTC. Tanmateix, mai no podeu confiar en cap proveïdor VPN a cegues sense provar-lo perquè de vegades les afirmacions poden ser falses.

No confio en cap proveïdor VPN i per això he fet proves de filtració IP per assegurar-me que les VPN que recomano valen la pena.

He baixat les aplicacions d’escriptori de 3 VPN més importants per a torrents i es van subscriure als seus plans mensuals. Després d’instal·lar l’aplicació i iniciar la sessió als comptes respectius, em vaig connectar a servidors de diferents regions a través de cada VPN un per un i vaig començar a navegar..

Mentre navegava, vaig anar a https://ipleak.net/ i vaig provar filtracions IP. Aquests són els resultats:

Recomanat NordVPN # 1 per al torrenting

NordVPN sempre ha mantingut una imatge positiva entre els usuaris per la seva coherència en proporcionar un servei d’alta qualitat. Triar una VPN és una qüestió de fiabilitat i confiança i NordVPN té aquest estàndard en el qual es pot confiar, qualsevol dia.

Per provar NordVPN, he connectat a un servidor nord-americà.

el millor vpn per torrenting

Els resultats van ser excel·lents, ja que NordVPN no té filtracions IP, el que ocupa el seu lloc entre les principals VPN per torrenting. Si s’hagués filtrat la IP original, l’adreça DNS real hauria aparegut en lloc de la que es mostra “EUA IP”. 

NordVPN compta amb una gran varietat de més de 5000 servidors, cosa que permet als usuaris gaudir de torrents des de qualsevol regió que desitgin. Els servidors NordVPN tenen una gran velocitat i la seva connectivitat és excel·lent.

nordvpn torrent cta

Recomanat # 2 ExpressVPN per al torrenting

ExpressVPN ha estat molt apreciat arreu del món per la seva ràpida connectivitat i una excel·lent protecció.

ExpressVPN sempre ha estat fidel a la seva afirmació de proporcionar un fort xifrat i anonimat pur. Una de les moltes raons per escollir ExpressVPN és la seva interfície fàcil d’utilitzar. A més d’això, ExpressVPN té més de 2000 servidors de gran velocitat i seguretat en 94 països.

Per provar aquesta afirmació, em vaig connectar a un servidor canadenc i vaig comprovar si hi ha filtracions IP o filtracions DNS.

expressvpn per torrenting

Els resultats eren molt esperats, ja que ExpressVPN no filtra IP o DNS mentre es torrent.

Una cosa de la qual es queixen alguns usuaris nous és la fixació de preus d’ExpressVPN, que és superior als altres competidors. Tanmateix, el que aquestes persones no entenen és que a aquests preus es justifica molt la qualitat del servei de ExpressVPN.

expressvpn cta

Recomanat VPN CyberGhost # 3 per a l’ús compartit de fitxers Torrenting i P2P

CyberGhost no és tan popular com els proveïdors VPN esmentats anteriorment, però això no vol dir que el seu servei no sigui al mateix temps. CyberGhost té algunes de les funcions més sorprenents que no veieu en cap altre proveïdor VPN. Especialment si busqueu la millor VPN per al torrenting, CyberGhost pot ser la millor opció per a vosaltres.

Tot va bé fins aquí, però per comprovar si és segur o no, vaig provar la seva filtració IP i DNS i els resultats van ser els següents:

cyberghost per torrent

Els resultats van ser força satisfactoris, ja que no hi va haver fuites d’IP ni DNS. Per tant, està demostrat que CyberGhost és un dels millors VPN de Torrenting.

Té una funció de torrenting dedicada per a tots els geeks que opten per un torrenting segur. Aquesta característica proporciona xifratge de trànsit de gamma alta que permet als usuaris descarregar torrents de forma anònima.

torrent cta cyberghost

Recomanat VPN IPVan # 4 per a l’ús compartit de fitxers Torrenting i P2P

IPVanish va entrar a la competició amb una gran competència per donar una bona competència als tirans de la indústria preestablerta. IPVanish s’ha popularitzat al llarg del temps a causa de la seva gran prestació de serveis.

Per provar la filtració IP d’IPVanish, em vaig connectar a un servidor IPVanish de la regió d’Alemanya i el vaig provar. Aquí està el resultat:

VPN IPVanish per a Torrenting

IPVanish compta amb 1100 servidors a tot el món que proporcionen seguretat sense compromís i una gran velocitat d’ample de banda. IPVanish Kodi ofereix 10 connexions simultànies, efectivament més que qualsevol altre competidor. A més, té una política estricta Sense registres, cosa que el converteix en un proveïdor de VPN fiable.

VPN gratuïta per al torrenting

Cerques una VPN gratuïta en lloc de subscriure’t a una de pagament?

Bé, hi ha una mà plena de VPNs gratuïts i servidors de proxy disponibles en línia que no requereixen cap subscripció ni registre. A continuació es mostren els 3 millors VPN gratuïts per torrenting.

VPN gratis gratuïts per a torrents

# 1 Amagar.me

# 2 Escut Hotspot

# 3 Petó de seguretat

Aquests són els VPN gratuïts més preferits, que fan servir molts usuaris torrents per a la protecció en línia.

Però són realment fiables?

Alguna vegada us ha passat aquest pensament?

Un servei VPN gratuït que diu proporcionar tantes funcions, sona massa bé per ser veritat!

Vull dir, és tan evident que la privacitat i seguretat en línia no són una cosa de servei social que algú donaria al món sense haver de tornar res..

Una cosa important a saber sobre totes les VPN gratuïtes és que cap d’elles proporciona seguretat competitiva a les VPN esmentades anteriorment. Les funcions que tenen aquestes VPN no estan a l’altura i només són afirmacions que no són del tot certes. VPN P2P sense cost que proporciona seguretat de gamma alta només és un mite!

La privacitat i protecció en línia és una gravetat directa que no pot i no hauria de ser compromesa. Aquestes VPN tenen filtracions DNS i IP i mantenen els registres, cosa que no és ben rebuda per cap usuari VPN.

No recomano VPNs gratuïtes a causa dels seus protocols febles i estàndards no competitius. Tanmateix, si esteu disposats a provar una VPN gratuïta i afrontar problemes de privadesa, sigueu el meu convidat!

Millor VPN per Torrenting Reddit

Reddit és un lloc divertit per buscar solucions sobre qualsevol cosa, però moltes vegades topareu amb algunes de les preguntes que cal abordar com aquestes:

Comentari de discussió CryptoMeAquest comentari de discussió "Quina és la millor VPN per torrenting?".

Aquest tipus no té ni idea sobre l’abast de les funcions VPN. La resposta a aquesta consulta és que sí, es poden connectar VPN a diversos dispositius i també tenen diverses funcions d’inici de sessió.

Vpn recomanat per torrenting? de Pirateria

Aquest usuari va publicar a Reddit que va rebre un missatge del seu ISP i que ara té previst utilitzar una VPN.

Bon trucat germà, mai és tard! Subscriviu-vos a la millor VPN per torrenting i deixeu que el vostre vaixell torrenting navegui.

Conclusió

Sens dubte, els torrents són bojos!

Però torrent sense VPN és una bogeria, de manera literal!

Sempre heu de ser molt concrets sobre tots els moviments que feu a Internet i sempre heu de mantenir totes les llacunes cobertes mentre feu servir addons de codi. Heu de protegir les vostres dades i el vostre trànsit tenint el millor xifratge i privadesa.

Aquesta guia us permet il·luminar els problemes i les solucions relacionades amb el torrenting. Assegureu-vos de tenir en compte aquests aspectes la propera vegada que penseu de descarregar un torrent.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Thanks! You've already liked this