Kodi El programari de teatre de casa lliure de codi obert final

Alguna vegada us heu preguntat que podreu reproduir tota la varietat de contingut mitjançant un reproductor de streaming únic? No, no! Bé, ningú ho va pensar i això ho ha fet Kodi!


Ha establert un gran estàndard, del qual no és fàcil competir. Kodi i els seus complements permeten als usuaris transmetre pel·lícules, programes de televisió, dibuixos animats, esports, notícies i moltes altres varietats de contingut en directe a través d’una sola plataforma..

Després d’haver guanyat una gran reputació, Kodi és reconegut a tot el món i un autèntic streaming de frikis hauria utilitzat Kodi una vegada a la seva vida.

Què és Kodi?

Kodi és una aplicació de streaming de mitjans de codi obert desenvolupada per la fundació XBMC, fa 14 anys. Kodi permet que els observadors de binge i els frikis que trepitgen puguin veure les seves pel·lícules preferides, programes de televisió, TV en directe, notícies, esdeveniments esportius en directe, música, dibuixos animats i molt més. Kodi va obtenir popularitat a causa de la versàtil disponibilitat de contingut a través dels seus complements.

Es poden utilitzar nombrosos serveis de transmissió en línia disponibles per transmetre diversos continguts, però les seves limitacions són la raó per la qual les persones no opten per ells. Els serveis de streaming com Hulu i Amazon són gegants, però Kodi és una aplicació de programari que els ha pres en cobertura en línia i cobertura de públic gràcies a la seva capacitat de personalització i la seva diversitat..

què és el programari kodi

La diversitat de Kodi no només està relacionada amb el seu contingut, sinó també amb les plataformes i dispositius amb els quals es pot utilitzar. Kodi es pot instal·lar a gairebé tots els dispositius i gairebé tots els sistemes operatius. El lloc web oficial del programari XBMC és Kodi.tv

Sorprenent, no?

Quan va ser la última vegada que vas presenciar una única aplicació de streaming que es pot utilitzar en diversos sistemes operatius i aplicacions com Windows, Android, Linux, iOS, Fire TV, Xbox, Roku, Raspberry Pi i en televisors intel·ligents?

Aquest és el veritable avantatge competitiu que Kodi té sobre els altres.què és gif software Kodi

Kodi té centenars de complements que permeten als usuaris veure el seu contingut favorit en qualitat HD mitjançant un sol clic. El millor de Kodi és que els complements de Kodi disponibles són complements dedicats per a cada categoria que facilita als usuaris la possibilitat de triar qualsevol complement que s’adapti a les seves necessitats..

Hi ha complements específics de Kodi per a diferents regions que proporcionen fluxos per a aquesta regió en concret, diversificant el Kodi en funció del públic. Aquesta diversitat de XBMC és per això que ha guanyat una reputació tan gran entre la gent.

Què pot reproduir / veure en Kodi?

A Kodi, podeu transmetre o veure gairebé tot el que podeu veure al vostre cable o TV per satèl·lit. Té una àmplia gamma de complements, que ofereixen una gran varietat de canals i fluxos per triar.

Kodi proporciona als usuaris accés a canals en directe des de diverses regions, permetent-los accedir a fluxos del contingut que no està disponible a la seva televisió a la seva regió. A diferència d’altres dispositius de transmissió en línia com Amazon FireStick i Chromecast, XBMC no allotja aplicacions, però té complements que es poden utilitzar per reproduir contingut.Instal·lació de kodi xbmc

Hi ha dos tipus de complements:

 1. Complements oficials

Els complements, que són distribuïts amb llicència pels distribuïdors de contingut i requereixen una quota de subscripció, ja que els fluxos que proporcionen els transmeten i els pertanyen i no participen en la pirateria. Aquests complements estan fàcilment disponibles al dipòsit oficial de complements de Kodi.

No haureu de buscar-lo enlloc al web simplement aneu a la secció Complements i allà, obriu el navegador de complements, aneu a l’opció Instal·lar des del repositori i el repositori addicional Kodi hi serà davant de vostè.

 1. Complements no oficials

La fundació XBMC o qualsevol empresa certificada i amb llicència no desenvolupa complements no oficials, però els desenvolupadors i programadors autònoms desenvolupen aquests complements no oficials de codis.

Es pregunta per què?

Sona com la pirateria!

Sí, no es troba sota la bandera pirateria perquè es tracta d’una infracció inicial dels drets d’autor. Tot i això, no és necessari que tots els complements de tercers de Kodi puguin estar implicats en la pirateria, perquè hi ha alguns complements que ofereixen enllaços de streaming premium..

Ara us preguntareu, per què algú utilitzarà un complement de tercers!

Doncs bé, el motiu és força senzill i val la pena acceptar-ho. Aquests complements no tenen subscripció i proporcionen fluxos de qualitat des de gairebé tots els canals i per a totes les categories de contingut. Per aquesta raó, molts observadors de binge i streaming de frikis reben l’accés a tot allò que desitgen veure, per tant, opten per aquests complements.

Després de saber que el contingut d’aquests complements és gratuït i és una mica il·legal, potser podríeu pensar si hi ha alguna manera d’utilitzar o no aquests complements. Doncs bé, hi ha una manera segura d’utilitzar aquests complements i això és mitjançant una VPN digna de confiança i la millor per transmetre Kodi que proporciona seguretat de qualitat perquè no hi hauria d’haver cap compromís sobre la llibertat digital.

A continuació s’explica els problemes de legalitat i problemes plantejats contra Kodi a causa d’aquests complements. Assegureu-vos que els passeu bé.

Descarregar Kodi

Kodi està disponible oficialment en diferents plataformes; aquí teniu la llista amb els seus enllaços de descàrrega:

PlataformaEnllaç de descàrrega
WindowsDescarregueu Kodi per a Windows
OSX / iOS / MacOSDescarregueu Kodi per a OSX / iOS; Descarregueu Kodi per a MacOS
AndroidDescarregueu Kodi per a Android
LinuxDescarregueu Kodi per a Linux
Gerd de PiDescarregueu Kodi per a Raspberry Pi

Instal·lar Kodi i els seus complements en aquestes plataformes és molt fàcil i, en cas que necessiteu ajuda, podeu consultar les nostres guies d’instal·lació de Kodi.

Tanmateix, Kodi es pot instal·lar en altres plataformes. Sí, extraoficialment!

A continuació, es mostren les plataformes no oficials en què es pot instal·lar Kodi i he enllaçat les meves guies d’instal·lació d’aquestes plataformes per la seva comoditat:

 1. Amazon Fire TV / FireStick
 2. Roku
 3. Xbox
 4. Samsung Smart TV
 5. Kodi a Android
 6. Kodi a la Gerd de Pi

La instal·lació de Kodi en aquests dispositius és una mica complexa, és per això que simplement podeu fer clic sobre ells i accedir a les guies d’instal·lació.

És legal de Kodi?

La mateixa Kodi és legal en tots els aspectes i la pregunta sobre la legalitat de Kodi s’hauria de denominar nul ara. Com que hi ha hagut molts debats al respecte i s’han proporcionat moltes aclariments mitjançant la transmissió de frikis i els defensors de la privadesa en línia.

La causa principal de totes aquestes preocupacions sobre la legalitat sobre Kodi es va plantejar a causa del fiasco creat per aquests complements de tercers. A causa de la seva participació en la pirateria, es van presentar denúncies sobre Kodi i la fundació XBMC va haver de fer front a una gran reacció..

Moltes regions van imposar una prohibició estricta a nombrosos fluxos i complements i alguns van començar a controlar la venda i la compra de caixes Kodi.

Però això no va parar-hi!

Les autoritats també van començar a controlar l’ús del programari Kodi i les caixes Kodi a tot el món i les coses van començar a empitjorar per a les persones que venen caixes il·legals de Kodi quan els organismes reguladors i els productors de contingut van saltar a aquesta fossa..

Voleu conèixer les principals regions que han fet moviments estrictes contra Kodi i Pirateria; mireu la llista següent:

 1. Europa
 2. EUA
 3. UK
 4. Alemanya
 5. Canadà
 6. Austràlia

 Kodi és legal al Canadà?

El mateix Kodi és legal al Canadà, però la venda de caixes Kodi totalment carregades és il·legal. Tingues en compte que!

Poques empreses del Canadà van pensar que vendre caixes Kodi completament carregades seria divertit i rendible sense tenir el més mínim problema de què podia anar malament. Les caixes Kodi completament carregades són simplement les caixes Kodi que incorporen complements de tercers o contingut de transmissió no oficial que es carrega prèviament. L’ús d’aquestes caixes de Kodi és il·legal perquè es troba sota la bandera de la pirateria.

Els venedors i venedors com ITVBOX.NET, My Electronics, Android Bros Inc., WatchNSaveNow Inc i MTLFreeTV són els noms més populars entre els que van vendre aquestes caixes Kodi totalment carregades..

Aquests minoristes i venedors de caixes Kodi totalment carregades es van enfrontar a plets de productors i propietaris de contingut com Rogers Communications, Bell, Videotron i alguns altres.

La prohibició imposada pel Tribunal Federal continua intacta i ningú no pot vendre, comprar ni utilitzar cap caixa Kodi totalment carregada. El nivell de personalització que té Kodi és una mica alarmant i difícil de controlar per a les autoritats. Un dels noms més destacats per afrontar accions legals va ser els complements de TV, que van haver de tancar el seu domini oficial a causa dels avisos federals.

Tot i això, els hàbits antics es perduren i per això ha tornat a la indústria amb un nou domini. Haurem de veure el temps que sobreviu.

Kodi ja no és una part del mercat de nínxol, sinó un tema destacat pel que fa a la transmissió en línia i la pirateria.

No estic segur de si això causa un problema per a la fundació XBMC o si és una benedicció per a la popularitat de Kodi.

 Kodi és legal als EUA?

Els Estats Units es consideren el mercat més gran potencial per a streamers i observadors en línia i, per tant, Kodi ha estat molt popular en aquesta regió. No obstant això, el govern dels Estats Units ha demanat accions estrictes contra totes aquelles persones que es dediquen a la reproducció il·legal i la pirateria online.

Fins i tot Hollywood s’ha posicionat contra l’ús il·legal de la XBMC!és kodi legal a usais kodi legal als Estats Units

Les autoritats han estat molt vigilants i estan patint una forta repressió contra les persones que venen caixes il·legals de Kodi. No obstant això, l’ús del programari Kodi i els seus complements oficials encara és legal i segur d’utilitzar.

Molts desenvolupadors de complements de Kodi de tercers han rebut avisos i avisos de les autoritats i han tancat els serveis a canvi.

Fins i tot eBay i Amazon han prohibit la venda d’aquestes caixes de Kodi als seus llocs web i el president dels Estats Units ha demanat una acció estricta contra la reproducció il·legal. Fins i tot la millor plataforma social per vendre aquests dispositius; Facebook, ha deixat clar que no es permet la venda de coses il·legals a Facebook.

 Kodi és legal a Austràlia ?

L’autoritat anti-pirateria ha estat molt activa a Austràlia des de fa uns anys i ha estat fent repressions contra els llocs de torrent i plataformes de reproducció il·legals. Recentment, van intentar minimitzar l’ús del torrent Bit a la seva regió, tot i que no van tenir tant d’èxit com esperaven. Van ser capaços de reduir al màxim el nombre total de usuaris del torrent de principiants del 20%, però els frikis no es van desanimar gens..

Ara han començat a improvisar el seu pla d’acció i ara s’han centrat més cap a les caixes Kodi totalment carregades que són il·legals per vendre a tot el món.

No us equivoqueu al respecte, El propi Kodi és legal a Austràlia, només estem parlant de caixes Kodi totalment carregades.

Recentment, l’Aliança per a la Creativitat i l’Espectacle i altres socis han unit les seves mans en l’operació contra els serveis il·legals de televisió IPTV que ofereixen fluxos de pel·lícules i programes de televisió sense drets d’autor. Les autoritats anti-pirateria també han començat a orientar-se a distribuïdors de caixes il·legals de Kodi, així com a usuaris.

 Kodi és legal al Regne Unit ?

Una gran quantitat de públic utilitza Kodi i un altre servei de streaming en línia al Regne Unit. És realment una regió altament potencial i generadora d’efectiu per a aquests serveis. No obstant això, des de que la tendència de la pirateria en línia ha augmentat, les autoritats tenen vigilància i s’han pres en consideració lleis i legislacions estrictes.

Segons una investigació realitzada a la regió, més de 5 milions d’usuaris fan servir Kodi a casa seva. A jutjar d’aquest fet, podem estimar la quantitat d’usuaris que podrien estar implicats en infraccions i pirateria dels drets d’autor.

El Regne Unit ha fet més estrictes les seves lleis contra la pirateria i han augmentat les penes de presó en aquests casos. Recentment, el tribunal de la Corona de Newcastle ha condemnat quatre anys i mig de presó a dos homes que es dedicaven a vendre caixes Kodi totalment carregades.

Tant John Dodds com Jason Richards ho han confessat i, segons els informes publicats, tots dos han venut centenars de caixes il·legals de Kodi per a la transmissió de la lliga premier anglesa. El Regne Unit és una regió que està boja pel futbol i la seva primera lliga principal és famosa a tot el món. Aquests sospitosos van ser incautats arran de les queixes presentades per la Premier League.

Les agències governamentals i les autoritats anti-pirateria de totes aquestes regions estan molt actives ara mateix en controlar la pirateria en línia i la transmissió il·legal. L’oficina de Propietat Intel·lectual del Regne Unit i el Tribunal Europeu de Justícia han estat molt actius a l’hora d’enderrocar les operacions de streaming il·legals.

Els usuaris que utilitzin Kodi i els seus complements XBMC de tercers han de ser segurs i això només es pot produir mitjançant l’ajut d’un servei VPN. Una xarxa protegida permet als usuaris transmetre el contingut i navegar per la web sense por de posar-se en problemes.

Com utilitzar Kodi?

Kodi té una interfície molt senzilla i organitzada que tothom pot utilitzar i entendre fàcilment. Instal·lar complements és molt senzill i es pot fer en pocs minuts. Si voleu instal·lar un complement oficial, simplement podeu fer-ho si aneu al repositori oficial de complements de Kodi que es preinstal·la..

Podeu accedir a aquest dipòsit si aneu al menú de complements i feu clic a la icona de l’instal·lador de paquets. Obrirà una nova finestra on veureu l’opció “Instal·lar des del repositori”, feu clic a ella i veureu una llista de tots els dipòsits. Des d’aquí, podeu anar al dipòsit de complements de Kodi i instal·lar tots els complements oficials que voleu utilitzar.

Un cop hàgiu instal·lat els complements, podeu gaudir de l’ús del streaming amb ells només accedint al menú de complements. El menú de complements inclou diverses categories com:

 • Complements de vídeo
 • Complements del programa
 • Complements de música
 • Complements d’imatge

Només cal que aneu a la categoria que pertany el vostre complement i que el trobareu fàcilment a la llista. La majoria dels complements que s’utilitzen per emetre’s són de la categoria Complements de vídeo. Tot i això, les eines de manteniment i els complements respectius es col·loquen a la categoria Complements de programa.

A part això, si voleu instal·lar complements Kodi de tercers, haureu de descarregar els seus dipòsits. Podeu fer-ho seguint dos mètodes:

Instal·leu complements Kodi: addició d’origen del dipòsit

Per instal·lar qualsevol complement afegint una font de dipòsit, seguiu aquests passos:

 1. Obre Kodi al dispositiu.
 2. Vés al menú de configuració fent clic a la icona de l’engranatge present a la part superior del menú de l’esquerra.
 3. Obriu Gestor de fitxers des d’aquest menú.
 4. Ara veureu l’opció Afegir font, feu clic a l’opció de la llista de l’esquerra.
 5. S’obrirà un quadre de diàleg; veureu camps per a l’URL i el nom de la font. Escriviu l’URL del dipòsit i feu clic a D’acord.
 6. A continuació, poseu un nom a aquesta font i feu clic a D’acord.
 7. Verifiqueu els dos valors introduïts i feu clic de nou a OK per tancar el quadre de diàleg.
 8. Ara torna a la pantalla d’inici de Kodi.
 9. Dirigiu-vos al menú de complements fent clic a la pestanya Complements de la columna de l’esquerra.
 10. Feu clic a la icona del paquet instal·lador (icona en forma de caixa) que es troba a l’extrem superior esquerre.
 11. S’obrirà un menú nou, feu clic a “Instal·lació des del fitxer Zip ”
 12. Desplaceu-vos cap avall per la llista i seleccioneu l’origen pel nom que heu afegit anteriorment. La carpeta s’obrirà i tindrà un fitxer zip, feu clic sobre ella i espereu uns segons fins que aparegui una notificació.
 13. Ara feu clic a l’opció Instal·lar des del dipòsit, desplaceu-vos per la llista i obriu el repositori que heu baixat per al vostre complement complementari.
 14. Seleccioneu el complement desitjat i feu clic a Instal·la.

S’instal·larà el complement i apareixerà una notificació. Ara podeu accedir fàcilment al complement des del menú de complements.

Alguns dels millors complements oficials de Kodi per provar:

 1. Plexe
 2. Per cable
 3. Eurosport Player
 4. ESPN 3
 5. BBC iPlayer

A part això, si cerqueu alguns complements de tercers per transmetre contingut gratuït, proveu aquests:

 1. Èxode
 2. Pacte
 3. Placenta
 4. Naixement de Neptú
 5. SportsDevil
 6. Esports Joker
 7. Inici
 8. Renaixement
 9. Pulse Fitness
 10. IPTV final

També podeu instal·lar compilacions de Kodi, que són una manera excel·lent d’evitar problemes com instal·lar cada complement a la vegada. Les construccions són de grandària gran i tenen instal·lats alguns complements de Kodi preinstal·lats. Els usuaris poden triar fàcilment qualsevol tipus de creació que tingui els complements que desitgeu i, a continuació, poden instal·lar-lo fàcilment seguint el mateix procediment que es mostra a dalt.

La generació permet estalviar temps, però també abasta molta memòria del sistema. Jo, personalment, no prefereixo la creació de Kodi, ja que la meva experiència amb algunes construccions de Kodi no ha estat gaire gran, ja que alentir Kodi. Tot i això, algunes obres funcionen excel·lentment i ofereixen experiència de transmissió perfecta.

Una altra cosa fantàstica que els usuaris poden provar són les pells Kodi per modificar la seva interfície Kodi. Les pells ofereixen un aspecte nou al tauler de control de Kodi i ajuda els usuaris a personalitzar el Kodi tant com vulguin, de la manera que els agradi.

Instal·leu complements Kodi: mètode de baixada directa

Una altra forma d’instal·lar un complement és baixant el seu fitxer Zip del repositori directament des del lloc web d’origen i després instal·lant-lo. Es tracta d’un mètode relativament curt i els frikis l’anomenen mètode de descàrrega directa. Aquí teniu el procediment per instal·lar qualsevol complement amb mètode de descàrrega directa:

 1. Baixeu el fitxer Zip del repositori al dispositiu.
 2. Executeu Kodi al dispositiu i aneu al menú de complements.
 3. Feu clic a la icona del paquet instal·lador que hi ha a l’extrem superior esquerre de la pantalla.
 4. Ara feu clic a l’opció Instal·lar fitxer Zip.
 5. Navegueu pel sistema i obriu el fitxer zip descarregat. S’instal·larà el dipòsit i apareixerà una notificació.
 6. Un cop aparegui la notificació, feu clic a l’opció Instal·lar des del dipòsit.
 7. Ara obri el dipòsit descarregat i seleccioneu el complement que escolliu.
 8. Ara feu clic a Instal·la i espereu fins que aparegui la notificació activada del complement.

Allà teniu activat el vostre complement mitjançant el mètode de descàrrega directa. La majoria dels usuaris solen instal·lar complements mitjançant aquest mètode, ja que és breu i senzill.

Ressenyes de Kodi Reddit i Twitter

Kodi té un gran aficionat a tot el món. Tot i això, les ressenyes sobre Kodi són una mica barrejades, ja que hi ha gent que disfruta amb Kodi i, d’altra banda, hi ha gent que hi està en contra. Feu un cop d’ull a aquests tuits i fils de Reddit per veure com se sent la gent sobre Kodi.

Mireu primer el costat positiu

Comentari de discussió Comentari de d4nm3d a partir de discussió "Per a què serveix el kodi??".

Comentari de discussió Comentari de Boogertwilliams a partir de discussió "Per a què serveix el kodi??".

Comentari de discussió Comentari de sillycyco a partir de discussió "Per a què serveix el kodi??".

Anem a avançar cap a alguns pensaments negatius sobre Kodi.

Comentari de discussió El comentari de NedSc a la discussió "Després d’alguna breu discussió, ara estem demanant que es produeixi la conversa de complements d’àrea gris / pirateria a / r / Addons4Kodi".

Comentari de discussió Comentari de discussió 13378 "Kodi Piracy and Addon Predictions per al 2018".

|| Haha, estic a l’episodi on és el casament de Keith i jules, però no els puc veure perquè la meva mare té aquest dispositiu anomenat Kodi, és il·legal tenir-los deixat de funcionar a mi fins a l’episodi del 16, així que em fa gràcia. espereu una setmana el dilluns per intentar obtenir la caixa. xD

– Stι ᥣᥱ s Stι ᥣ ι ᥒ skι (@SpazWithABat) 19 d’agost de 2018

Algú hauria de dir a aquest noi que Kodi és totalment legal!

Aquí hi ha una afirmació raonable, resumida tot en una frase:

Totes les caixes de Kodi són legals: és el que algú hi posa que pot ser il·legal.

– simonmel (@ simonmel5) 14 d’agost de 2018

Paraules finals

Kodi és una galàxia en si mateixa, ja que permet als usuaris anar més enllà de la imaginació. Els seus complements i complements són el que la converteixen en una bellesa, cosa que permet als usuaris gaudir del seu contingut favorit de tot el món amb un sol clic..

Kodi ha establert un punt de referència en la indústria de reproducció en línia i reproducció de mitjans de comunicació, cosa que no és fàcil de superar. No importa quant intentin superar-ne els competidors de Kodi, el feedom que ha proporcionat als streamers mai no es pot igualar..

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map