Just Sports Kodi 17.6 – Com instal·lar Just Sports Addon a Krypton, Jarvis i Firestick

El complement Just Sports Kodi és un nou complement de streaming de Kodi per a esports en directe disponible al dipòsit de UKodi1. Té una interfície excel·lent i proporciona streaming en qualitat HD. A més, té una llista de canals esportius que són molt populars, és a dir, BT Sports, beIN Sports, Sky Sports i ESPN. A més d’això, proporciona aspectes destacats per als darrers partits que heu perdut.

Seguiu aquesta guia per veure com instal·lar el complement Just Sports als vostres dispositius i gaudir de l’acció esportiva en temps real en un sol clic. A més, no us oblideu de consultar la nostra guia actualitzada de complements de kodi.

Repositori Just Sports Kodi

El repositori UKodi1 està disponible només addon Sports. El dipòsit de UKodi1 també ha estat molt lloat a causa de les nombroses instal·lacions que Kodi té a la seva biblioteca.

Com instal·lar Just Sports Kodi Addon a Krypton Versió 17.6 i posterior

Si utilitzeu la versió 17.6 de Kodi Krypton o qualsevol altra versió Krypton inferior a aquesta, seguiu aquests passos per instal·lar el complement Just Sports:

 1. Obert Kodi > Feu clic a Engranatge (Configuració) Icona > Des d’aquest menú, feu clic a Dossier Gerent > S’obrirà una finestra nova, feu doble clic a la secció Afegiu Font opció a la columna de l’esquerra.com instal·lar només addon sports a kodi
 2. Apareixerà un quadre de diàleg, feu clic a on es diu <Cap> i escriviu URL http://ukodi1.com/Repo/ i després feu clic a D’acord > Ara poseu el nom d’aquest URL com a UKODI1 i feu clic D’acord > Comproveu el control URL i nom i després feu clic a D’acord per tancar el quadre de diàleg.com instal·lar només esports a la versió 17.6 o inferior de kodi krypton
 3. Tornar a Kodi Pantalla inicial > Fer clic a Complements al menú de la columna de l’esquerra. com instal·lar només els esports a la versió 16 o superior de kodi jarvis
 4. Feu clic a Icona de caixa des del cantó superior esquerre > Feu clic a Instal·leu des del fitxer Zip opció de la llista.com instal·lar només esports al pal de foc de kodi
 5. Ara desplaceu-vos i seleccioneu UKODI1 de les opcions disponibles > Fer clic a repositori.ukodi1-0.0.5.zip > Espereu la notificació.només repositori d'esports
 6. Després que aparegui la notificació, seleccioneu Instal·lació des del Repositori opció > Obert UKodi1simplement esports que no funcionen problemes d’errors
 7. Anar a Complements de vídeo carpeta > Selecciona Només Esports de la llista > Feu clic a Instal·leu.només es fa una copa mundial de quinze esports

Com instal·lar Kodi Addon Just sports a Jarvis Versió 16 i superior

Seguiu aquests passos per instal·lar el complement Just Sports a la versió 16 de Kodi Jarvis:

 1. Obert Versió 16 de Kodi Jarvis.
 2. Fer clic a Sistema > Obert Gestor d’arxius.
 3. Feu doble clic a Afegeix font > Ara feu clic a “Cap ” i introduïu-ho URL, com és http://ukodi1.com/Repo/ > Feu clic a Fet.
 4. Poseu un nom a aquesta URL com a UKODI1 > Feu clic a Fet > Feu clic a D’acord per tancar el quadre de diàleg.
 5. Tornar a Kodi Home > Fer clic a Sistema > Fer clic a Complements fitxa.
 6. Feu clic a Instal·leu des del fitxer Zip > Fer clic a UKODI1 > Selecciona repositori.ukodi1-0.0.5.zip.
 7. Feu clic a Instal·lació des del Repositori > Anar a UKodi1.
 8. Obert Complements de vídeo.
 9. Selecciona Només Esports > Feu clic a Instal·leu > Espereu que s’instal·li el complement, apareixerà una notificació.

Com instal·lar Just Sports Kodi Addon a Fire Stick

 1. Obert Kodi al pal de foc. Si no heu instal·lat Kodi a Fire Stick, instal·leu-lo primer.
 2. Dirigiu-vos a Opcions de desenvolupament > Activa la depuració i aplicacions d’ADB de fonts desconegudes.

Seguiu el procediment exacte il·lustrat anteriorment per a la instal·lació de Kodi Krypton versió 17.6. És molt aconsellable utilitzar un vpn per a cops de foc amb addon Just Sports Kodi. Com aquest complement proporciona fluxos en directe de forma gratuïta, cosa que pot donar lloc a avisos de copyright.

Només descarregueu Sports Kodi

 1. descarregar UKodi1 Fitxer zip al dispositiu
 2. Fer clic a Complements > Fer clic a Icona de caixa > Feu clic a Instal·leu des del fitxer Zip > Navegueu pel sistema i obriu el fitxer zip descarregat i.e.. repositori.ukodi1-0.0.5.zip > Espereu la notificació.
 3. Fer clic a Instal·lació des del Repositori > Obert UKodi1 > Anar a Complements de vídeo > Selecciona Només Esports > Feu clic a Instal·leu.

Opinions sobre Just Sports Kodi Addon

Els usuaris que es complementen amb el programa de kodi només han estat elogiats pels usuaris en diferents plataformes de xarxes socials. No hem pogut trobar comentaris negatius presentats per cap usuari. A continuació es mostren algunes proves dels usuaris que comparteixen la seva experiència:

només ressenyes esportives

Aquest tipus no només va lloar el complement, sinó que també ho va comparar i el va classificar per sobre d’un dels complements Kodi d’esports més populars; Diable esportiu.

només comentaris esportius reddit

Tot i això, aquest usuari va compartir la seva experiència d’utilitzar Just Sports Addon en un Fire Stick i que sembla que li va agradar l’experiència. És una cosa fantàstica a saber.

Només les alternatives de Kodi Sports

Hi ha molts complements esportius per a Kodi i alguns poden competir amb Just Sports. Aquests apassionants esports addicionals poden proporcionar partits en viu i punts més destacats d’esdeveniments esportius.

 1. SportsDevil Sports Addon 
 2. Addicional Futbol Esportiu
 3. Skynet Sports Addon
 4. cCloud Sports Addon

Simplement Kodi no funciona / Errors / Problemes

No es podia connectar al dipòsit

Aquest és un error molt bàsic que no té res a veure amb el repositori. Es produeix si no s’introdueix correctament l’adreça font o si hi ha algun problema amb Internet.

Solucionar

Comproveu de nou l’URL de la font i assegureu-vos que l’heu escrit correctament. En segon lloc, assegureu-vos que heu col·locat una barra oberta (“/”) al final sense cap espai després. Proveu a fer-ho i no es tornarà a produir l’error.

Paraules finals

Just Sports addon és un afegit sorprenent a la comunitat Kodi, ja que té un gran potencial pel seu rendiment i fiabilitat. Permetre als usuaris no només reproduir els jocs en directe, sinó també veure aspectes destacats del joc és una cosa fantàstica. Coses que proporcionen comoditat als usuaris és el que prefereixen tenir en qualsevol complement.

Justament, el complement de Sports Kodi ha rebut comentaris positius dels usuaris i no trobareu a ningú que critiqui aquest complement. Per això, us recomanem que proveu aquest complement de Kodi per a les vostres necessitats de transmissió de dades, però al mateix temps, us recomanem que utilitzeu un servei VPN fiable, de manera que pugueu protegir la vostra llibertat en línia.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Thanks! You've already liked this