IPTV Kodi 18.0 Versió – 15 millors IPTV Kodi Leia, Krypton, Jarvis Addons per a abril de 2020

Kodi no només serveix per a la transmissió de pel·lícules i programes de televisió o per veure comèdies retro. Els usuaris ho prefereixen molt degut als seus millors addons de kodi que permeten als usuaris transmetre els seus esdeveniments en directe favorits, programes de televisió i altres programes en directe..


Hi ha alguns millors complements oficials de IPTV Kodi 2018 i també hi ha alguns grans plugins gratuïts IPTV desenvolupats per desenvolupadors de tercers. Tanmateix, moltes persones tenen problemes per instal·lar els addons o accedir als seus fluxos.

La raó que hi ha és que els complements de Kodi Live TV estan georestruïts i no es poden accedir als seus fluxos fora de la regió designada sense el suport d’una VPN a Kodi..

Com instal·lar Platinum Smart IPTV Kodi a Leia i Krypton

 1. Obriu Kodi > feu clic a la icona de l’engranatge (configuració).
 2. Seleccioneu Administrador de fitxers.
 3. Feu doble clic sobre Afegeix font.
 4. Feu clic on digui i escriviu aquest URL: “http://legionworldtv.com/wizard” > feu clic a D’acord.
 5. Doneu nom a aquesta font de suports “Legion Repo” i feu clic a D’acord > Comproveu dos vegades l’URL i el nom i feu clic de nou a OK.
 6. Torneu a la pantalla d’inici > Feu clic al menú Complements.
 7. Feu clic a la icona de caixa.
 8. Seleccioneu Instal·la des del fitxer Zip > Seleccioneu plugin.video.iptvplatinum.zip > espereu la notificació.

Com instal·lar Kodi Platinum Smart IPTV Kodi a la versió 16 de Jarvis o superior

 1. Llançament Kodi.
 2. Feu clic a Sistema > Obert Gestor d’arxius > Feu doble clic a Afegeix font.
 3. Feu clic a <Cap> i escriviu URL: http://legionworldtv.com/wizard > Feu clic a Fet.
 4. Poseu un nom a aquesta font de suports Legió Repo > Feu clic a Fet > Feu clic a D’acord.
 5. Tornar a Kodi pantalla inicial > Anar a Sistema > Fer clic a Complements menú > Selecciona Instal·leu des del fitxer zip > Espereu la notificació.
 6. Anar a Legió Repo > Obert plugin.video.iptvplatinum.zip.
 7. A notificació apareixerà sobre la instal·lació del complement.

Descàrrega Kodi Platinum Smart IPTV

 1. Descarregueu el fitxer  Arxiu zip > Anar a Complements.
 2. Feu clic a la tecla Icona de caixa.
 3. Feu clic a Instal·leu des del fitxer Zip > Navegueu pel sistema i obriu el fitxer zip descarregat > espereu la notificació.

Llista de canals IPTV intel·ligents de platí

Aquests són alguns dels canals que els usuaris poden veure a Platinum IPTV:

 1. NBC
 2. FOX
 3. ABC Detroit
 4. WMYD TV20
 5. FXX USA
 6. Spike HD
 7. TRU TV HD
 8. TV salvatge
 9. Xarxa de pesca mundial
 10. Velocity HD
 11. Apostar per TV
 12. Hora de pel · lícula
 13. Nimni 1
 14. Omni 2
 15. CNN HD

15 millors IPTV Kodi Addons per al 2020

 1. iTV
 2. Sylvr
 3. BGTime.TV
 4. Càrrega! TV en directe
 5. Cometa TV en directe
 6. D8
 7. C31
 8. BCE TV
 9. Cerebro Prime
 10. Xarxa de televisió CW
 11. Darkzide IPTV
 12. ExPat TV
 13. Bonificació.TV
 14. Boom Boom TV
 15. DFB TV

Millors complements IPTV Kodi per a la versió 18 de Leia

1) iTV

Els millors additius IPTV Kodi

iTV és una xarxa de TV basada en el Regne Unit que permet als usuaris accedir als seus continguts retransmesos en línia. Els usuaris de Kodi poden transmetre en directe tots els canals britànics en directe mitjançant el complement addicional gratuït de iTV IPTV Kodi.

2) Sylvr

Addon gratuït Sylvr IPTV Kodi

Quan es tracta de la qualitat i les funcionalitats del flux, Sylvr és fantàstic, baix. Malgrat oferir només uns quants números de canals, Sylvr és un complement imprescindible a la biblioteca Kodi. Hauria estat millor si només tingués alguna varietat per oferir. Tot i això, el complement funciona bé i la interfície és molt fàcil d’utilitzar.

3) BGTime.TV

BGTime bulgaria iptv addon gratuït

BGTime.TV és un servei en línia de televisió búlgar que permet als usuaris subscriure’s als seus canals búlgars favorits. Els usuaris poden gravar, reproduir i reproduir els canals desitjats. El complement IPTV de BGTime.TV és un complement addicional per als usuaris de Kodi, que permet accedir a canals i esdeveniments de TV en directe registrant-se en línia.

4) Càrrega! TV en directe

Càrrega! Llista de televisió IPTV TV Kodi Streaming

Càrrega! és una xarxa de difusió per streaming de pel·lícules, programes de TV, esdeveniments en directe i canals esportius. És popular pel contingut d’acció que ofereix als usuaris. Els usuaris de Kodi poden utilitzar aquest servei bastant fàcilment en les seves aplicacions Kodi mitjançant la instal·lació de la càrrega oficial. Complement IPTV de TV en directe.

5) Cometa TV en directe

Addon llista de codis de codis iptv en viu de Comet TV

Comet és un canal de televisió que emet contingut de gènere en ciència ficció com descobriments, conspiracions històriques, innovacions, invents, etc. Els usuaris de Kodi poden accedir fàcilment a aquest canal a la seva aplicació Kodi mitjançant la instal·lació del complement Comet TV Live Kodi des del dipòsit oficial de Kodi..

Millors complements IPTV Kodi per a la versió 17.6 de Krypton

1) D8

Els millors additius IPTV Kodi per a la versió 17.6 de Krypton

D8 és un canal de televisió francès i els usuaris poden accedir fàcilment a aquest canal de televisió francès i veure vídeos a través del complement addicional oficial IPTV Kodi disponible al dipòsit oficial del complement Kodi..

2) C31

Llista de codis de comunitat iptv C31 addon

El canal 31 és un canal de TV basat en informació, educació, esports i entreteniment domèstic. És un servei de difusió de televisió comunitària sense ànim de lucre amb seu a Austràlia.

El seu contingut es transmet des del Mount Dandenong, abasta algunes estrelles desconegudes i àncores des de Victoria. Gairebé 90 programes es transmeten a la setmana cada setmana i es produeixen al país.

3) BCE TV

Adjunció de codis IP3 de cricket BCE del cricket m3u

Es tracta d’un IPTV Kodi m3u basat al Regne Unit que proporciona fluxos en directe dels llocs web oficials del tauler de cricket d’Anglaterra i Gal·les..

4) Cerebro Prime

Addon Cerebro Prime IPTV Kodi m3u

Cerebro Prime és un fantàstic complement IPTV Kodi m3u per a esdeveniments esportius i d’entreteniment a Kodi. També proporciona fluxos per a pel·lícules i contingut relacionat amb la ciència.

5) Xarxa de televisió CW

CW Television Network de pagament de kodi iptv

CW Television Network és una xarxa de radiodifusió nord-americana que emet alguns dels programes més populars com el Flash, Jane the Virgin, iZombie, Jessica Jones, The Vampire Diaries, etc. Les seves operacions estan controlades per The CW Network, LLC, i la seva seu central es troba a Burbank, Califòrnia. Els usuaris de Kodi poden veure fàcilment tots els programes disponibles a la xarxa de televisió CW instal·lant aquest millor complement IPTV Kodi amb pagament.

Millors complements IPTV Kodi per a la versió 16 de Jarvis

1) IPTV Darkzide

Els millors additius IPTV Kodi per a la versió 16 de Jarvis

Una cosa que potser us va aparèixer al cap després de llegir-ne el nom, és el seu contingut de terror de complement IPTV Kodi. Tot i això, no ho és! En realitat, és un dels millors complements IPTV per a transmissió de canals de regions com Noruega, Dinamarca i Suècia. Té fluxos de gran qualitat, però podríeu afrontar problemes amb l’idioma.

2) ExPat TV

Expat TV addon pagat per kodi Iptv UK

ExPat TV és un complement addicional de pagament per a IPTV Kodi per a contingut en streaming que només està restringit al Regne Unit. Els usuaris poden instal·lar aquest complement IPTV en directe i reproduir pel·lícules, programes de televisió, etc., des de canals com la BBC iPlayer.

3) Bonus.TV

descàrrega de bonusi.tv rus iptv kodi

Bonus.TV és un servei de difusió rus que permet als usuaris transmetre els seus canals favorits russos, ucraïnesos i alguns internacionals. Els usuaris poden veure pel·lícules, programes de televisió i escoltar la seva música preferida amb facilitat mitjançant la instal·lació del complement Bonus.Tv Kodi.

4) Boom Boom TV

Descàrrega de boi Boom Boom iptv kodi

El complement de Boom TV Boom Kodi realment va impulsar el joc complementari de TV en viu perquè està carregat amb prop de 1000 canals de TV en directe per triar i aquests canals són de diferents regions com el Regne Unit, Estats Units, Espanya, etc. -on ha sacsejat la comunitat i s’ha convertit en un dels millors complements gratuïts Kodi IPTV en poc temps.

5) DFB TV

DFB TV alemany iptv gratuït

DFB és el lloc web oficial de l’equip nacional de futbol alemany que ofereix tots els informes interns i els fluxos relatius als partits i altres notícies. Els usuaris poden instal·lar aquest millor complement IPTV alemany per reproduir vídeos i notícies relacionades amb l’equip de futbol alemany.

Errors IPTV intel·ligents de Platí / No funciona / Problemes

Comprovació d’error de registre

Aquest tipus d’error es produeix durant la instal·lació del repositori o el complement a causa dels fitxers que falten al dipòsit o de dades de caché excessives..

Solucionar

Hi ha dos passos per solucionar aquest error perquè la raó és incerta. Primer, esborreu la memòria cau del sistema i el complement i proveu a instal·lar i obrir el complement. Si no serveix d’ajuda, prova de tornar a instal·lar el complement d’un dipòsit fiable i actualitzat.

No s’ha pogut instal·lar la dependència

Es produeix un error de dependència si l’usuari intenta instal·lar el complement des d’un repositori / font obsolet o si la font d’allotjament s’apaga.

Solucionar

Per solucionar aquest error, assegureu-vos sempre abans d’instal·lar el complement que el dipòsit que utilitzeu per instal·lar el complement està actualitzat i funciona bé..

Opinions sobre Platinum Smart IPTV Kodi

A jutjar per l’elogi que Platinum IPTV està rebent arreu del món, es pot anomenar el complement IPTV més estimat que hi ha actualment. Hem alineat alguns tuits dels usuaris que lloen aquest complement:

@ platinumiptv2 estima els meus canals que encara es combinen. 6 mesos i encara l’estimo!

– ADAM -aka- BIGZ (@bigz_cov) 31 de març del 2018

Excel·lent iptv m8, val la pena els diners només pagats per 1 any tan feliç

– Gary Turner (@ GARYrfc1872) 5 de març del 2018

@ platinumiptv2 Gràcies, per treballar brillant, tanta opció sembla que no em passaré a la televisió durant uns mesos ??

– Bob (Animal) ™ (@Bob_Animal) 13 de gener de 2018

Els usuaris també han lloat el desenvolupador del complement pel seu suport a l’hora de resoldre les seves consultes:

Va tenir aquesta configuració la setmana passada i m’ha impressionat fins ara. També va respondre als missatges.

– Andrew Thomas (@twmscfc) 31 de març del 2018

Paraules finals

Els complements IPTV Kodi que hem esmentat en aquest bloc funcionen i són adequats segons les vostres necessitats i preferències. Aquests són els complements gratuïts IPTV gratuïts disponibles ara mateix a la prestatgeria i no et pots perdre ni un, així que instal·leu-los i comenceu a reproduir-vos en directe ara mateix. No obstant això, assegureu-vos d’utilitzar un servei VPN de Kodi mentre intenteu els addons de Kodi no oficials per protegir la vostra privadesa en línia.

Visiteu la nostra guia “Com instal·lar una VPN a Kodi” per obtenir més informació. També podeu optar per un servei VPN Kodi gratuït si no esteu disposat a pagar-lo. Tot i això, és molt recomanable que utilitzeu un servei VPN de pagament a causa de la diferència de característiques. Tant de bo ara haguessis entès per què necessites una VPN per a Kodi amb aquest complement.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map