Debrid real per a Kodi | La millor utilitat per solucionar problemes de buffering de Kodi

real-debrid_kodi


Nota: el Debrid real per a Kodi pot requerir que us connecteu a una VPN per solucionar-los. Ja que s’acosta el Black Friday, podeu obtenir grans descomptes amb les nostres ofertes VPN de Black Friday.

El Real Debrid Kodi és una cosa que ha d’agrair tots els usuaris de Kodi per proporcionar una experiència de buffer perfecte i fluxos d’alta qualitat per a cada contingut..

Avui dia, els usuaris de Kodi s’enfronten a molts problemes de memòria intermèdia i de transmissió de streaming mentre fan servir complements de Kodi. Això succeeix perquè els ferratges de complements no proporcionen fluxos d’alta qualitat.

Els addons de tercers Kodi proporcionen enllaços en streaming que tenen una amplada de banda limitada, cosa que afecta la seva qualitat i velocitat. No només això, els títols de contingut que ofereixen aquests proveïdors també són limitats, és per això que els usuaris no poden trobar enllaços en streaming per a cada pel·lícula o programa de televisió..

Què és Real Debrid?

Real Debrid és un servei únic que proporciona als usuaris amfitrions de fitxers en línia d’alta gamma per millorar l’experiència dels usuaris de Kodi.

Els amfitrions de fitxers als quals proporciona l’accés Real Debrid tenen servidors d’alta velocitat sense limitacions d’amplada de banda i no hi ha interferències en la càrrega i descàrrega d’aquests servidors.

És per això que tenir Real Debrid millora l’experiència en streaming i elimina els problemes de memòria intermèdia.

És lliure de desbridat?

Potser heu escoltat la frase; Les millors coses de la vida no són gratuïtes!

Això és correcte.

Real Debrid és en realitat una excel·lent eina per als afiliats en línia, però és un servei de pagament. Podeu triar entre quatre paquets disponibles, amb validesa de 15 dies a 6 mesos.

També podeu tenir un compte de prova però només podreu accedir al compte de prova durant sis hores; de 6:00 am a 12:00 pm.

Preus de Debrid real i afiliació Premium

Real Debrid ofereix quatre plans de paquets diferents que van des de 3 EUR (15 dies) fins a 16 EUR (180 dies).

preus reals de desbrid

Aquests paquets estan disponibles al lloc web oficial de Debrid real a la secció d’ofertes premium.

Com configurar un compte de desviament real en línia?

En cas de no tenir un compte de Real Debrid, aneu al lloc web de Real Debrid i feu clic a Registra’t des del cantó superior dret.

Com configurar un compte de desviament real en línia

Un formulari d’inscripció apareixerà després de fer clic a la pestanya. Omple el formulari amb les teves dades i fes clic Registra’t.

com registrar-se el codi real desbrid

Un cop finalitzeu el registre, activeu el vostre compte obrint la vostra safata d’entrada de correu electrònic i fent clic a l’enllaç d’activació que apareix al missatge de Real Debrid.

Un cop activat el vostre enllaç, podeu iniciar la sessió del compte des de la pàgina inicial del Real Debrid introduint el vostre nom d’usuari i contrasenya.

És real Debrid segur sense VPN?

Si es publica en línia per correu electrònic, la privadesa és de gran prioritat, ja que la quantitat de paquets de dades que es carreguen i es descarreguen durant el procés de reproducció poden posar en risc la vostra seguretat..

Moltes persones creuen que la transferència mitjançant l’ús de Real Debrid seria segur i no cauran en pro de cap tipus d’intents espia, pirateria o programari maliciós..

És per això que sempre recomano als usuaris que utilitzin una VPN per a Kodi perquè la seguretat en línia hauria de ser la primera prioritat de tots els internautes.

Els usuaris creuen que Real Debrid és un tipus de protocol que dirigiria el trànsit a través seu, cosa que és una idea errònia.

Real Debrid és només un multi-hoster que proporciona amfitrions de fitxers i millora la velocitat d’emmagatzematge.

L’ús d’una VPN és molt important amb un servei de Real Debrid perquè aconseguiu accedir a més servidors i enllaços de transmissió, ja que també es superaran les geo-restriccions..

Com instal·lar / configurar Real Debrid a Kodi 18 Leia i 17.6 Krypton

 1. Obriu Kodi. com instal·lar debrid real a kodi
 2. Fer clic a Configuració.com configurar debrid real en kodi krypton 17.6
 3. S’obrirà una finestra nova, Feu clic a Ajustos del sistema.com configurar el kodi amb debrid real
 4. Desplaceu-vos cap avall per la llista i feu clic a sobre Avançat.Solucionari d'url real desbridat per solucionar problemes d'amortització
 5. Ara passa el curs Complements.com instal·lar debrid real a kodi jarvis
 6. Fer clic a Gestiona les dependències.activeu addon de codi real desbrid
 7. Desplaceu-vos cap avall per la llista i feu clic a sobre Resolver d’URL.Inici de sessió de kodi real debrid
 8. Feu clic a Configurar.URL real del lloc web debrid
 9. Ara sobre el Resolvers universals opció.Debrid real soluciona la qualitat de streaming de kodi
 10. Fer clic a Prioritat set to 90 després feu clic a Fet.activeu el desbrid real en kodi
 11. Ara feu clic D’acord per tancar el quadre de diàleg.

Complements de Kodi que admet Debrid real

Com habilitar Kodi real de desviament

 1. Obert Kodi i feu clic a Configuració
 2. Feu clic a Ajustos del sistema
 3. Feu clic a Complements fes clic i fes clic Gestiona Dependències.
 4. S’obrirà una finestra nova amb llista, desplaceu-vos cap avall i feu clic a Resolver d’URL.
 5. Feu clic a Configurar i desplaceu-vos cap avall fins a veure la llista Debrid real.
 6. Commuta Habilitat sota la Debrid real
 7. Ara feu clic a l’opció: (Re) Autoritzar El meu Compte.
 8. Ara apareixerà un quadre de diàleg on es mostra una adreça URL i un lloc web codi. També hi haurà un temporitzador en funcionament.
 9. Obriu el navegador al vostre deiceu i aneu a “https: //real-debrid.com/device” > Inicieu la sessió al vostre compte> Introduïu el directori codi que es mostra al quadre de diàleg > Feu clic a Continua.
 10. El vostre compte estarà autoritzat i veureu una notificació.

Com configurar Debrid real a Kodi 16 Jarvis

 1. Obert Kodi Jarvis al dispositiu.
 2. Feu clic a SISTEMA > Anar a Complements > Feu clic a Sistema.
 3. Fer clic a Dependències
 4. Fer clic a Resolver d’URL > Feu clic a Configurar > Selecciona Resolvers universals.
 5. Desplaceu-vos cap avall cap a Real-Debrid i feu clic Prioritat.
 6. Conjunt prioritat a 90 > Feu clic a Fet.
 7. Feu clic a D’acord (No tanqueu el quadre de diàleg sense fer clic a D’acord si es perdran tots els canvis realitzats).
 8. Ara, feu clic Configurar de nou i feu clic Resolvers universals.
 9. Desplaceu-vos per la llista i cerqueu Real-Debrid > Feu clic a la tecla (Re) Autoritzeu el meu compte opció > Apareixerà un quadre de diàleg amb codi.
 10. Aneu a https://real-debrid.com/device des del vostre navegador i inicieu la sessió al vostre compte. Després d’iniciar la sessió, introduïu el codi i feu clic a Continuar.

Complements de Kodi que admet Debrid real

No tots els complements Kodi admeten la integració de Debrid real. A continuació, es detallen alguns complements de Kodi que admeten la integració de Debrid real:

 1. Aliunde
 2. Atriox
 3. Pacte
 4. Èxode
 5. Gurzil
 6. Incursió
 7. La bogeria
 8. Maverick
 9. Monstre Munch
 10. MorePower * (dins de Wolf-Pack)
 11. Oculus
 12. Overwatch
 13. Supremacia
 14. Drac Màgic
 15. Urà

Real Debrid Kodi Preguntes freqüents

Segueixo havent de reautoritzar el compte amb Real Debrid.

Si heu de reautoritzar el compte cada vegada que obriu Kodi, haureu d’esborrar la memòria cau. A més, assegureu-vos que heu autoritzat el vostre compte mitjançant Resolvers universals.

Fins i tot després de registrar-se a Real Debrid, encara no té més proveïdors de pel·lícules.

Això passa a molts usuaris perquè no estan segurs de si el complement que estan utilitzant és compatible o no amb Real Debrid. Primerament, assegureu-vos que el vostre complement tingui en compte Real Debrid i que hàgiu autoritzat el vostre compte de Real Debrid correctament mitjançant Resolvers universals.

Alguns complements han començat a canviar-se també per ResolverURL, així que proveu també l’autorització.

Opinions sobre Real Debrid Kodi Reddit

Real Debrid ha estat un canviador de jocs per als usuaris de Kodi, ja que els convertia en streaming molt més divertit. Els usuaris ara tenen accés a enllaços en streaming de HD mitjançant diversos complements de Kodi només a causa de Real Debrid.

Aquí teniu uns quants fils compartits pels usuaris de Reddit, que agraeixen el servei:

Comentari de discussió Comentari de Toxxicpickles a partir de discussió "[Pregunta] Quines són les vostres opinions sinceres sobre Real Debrid?".

Aquest usuari ha estat utilitzant el complement Exodus Kodi amb Real Debrid i els resultats són explicatius, tot i que les seves paraules. No tots els complements Kodi són compatibles amb Debrid real, però els que com el complement Exodus Kodi porten l’experiència de transmissió a noves altures.

Comentari de discussió: comentari de discussió de vinnie12341234 "[Pregunta] Quines són les vostres opinions sinceres sobre Real Debrid?".

La gent del Canadà adora Real Debrid i aquest fil és una prova viva. Aquest usuari té tota la raó, ja que les queixes han estat presentant darrerament, però la majoria són noobs desconeixent el fet bàsic que Real Debrid no és compatible amb tots els complements de Kodi..

Conclusió

Real Debrid funciona com a catalitzador, millorant la velocitat i la qualitat de les pel·lícules i programes de televisió que es transmeten a Kodi a través de diversos complements de Kodi. És un servei increïble per als usuaris, proporcionant la millor experiència de transmissió que un usuari pot obtenir i també esborra la memòria cau a Kodi.

El preu dels plans de paquets de Real Debrid és raonable i el millor és que els usuaris també puguin disposar d’un paquet de prova per veure com és excel·lent aquest servei..

Tanmateix, s’hauria de reduir la idea errònia que cal un servei VPN amb Real Debrid, i s’ha d’educar més als usuaris sobre aquest tema..

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map