Com instal·lar Watch5S en Kodi Krypton 17.6 i Jarvis 16

Si ets un desesperat fan de codis addons i un fan de pel·lícules alhora, hauràs de veure el complement de Watch5S Kodi, un gran complement amb pel·lícules. Watch5S té una enorme filmoteca basada en pel·lícules més noves i antigues. En aquesta guia, proporcionem passos fàcils sobre com instal·lar Watch5S a Kodi, la nova manera.


Abans de començar, és important tenir en compte que el dipòsit StremHub (enllaç anterior) ja no funciona. El propietari del complement addicional de tercers ha suprimit el complement de Watch5S Kodi per motius desconeguts. Perquè el que estem a punt de mostrar-vos és versió més recent de com instal·lar Watch5S a Kodi. Per tant, continua llegint.

Avís! Haureu d’utilitzar una VPN de Kodi per mantenir-se en l’anonimat mentre feu servir Watch5S ja que protegirà la vostra privadesa. Aprofiteu el 85% de descompte amb PureVPN i emet el contingut il·limitat a Watch5S.

Com instal·lar Watch5S a Kodi Krypton Versió 17.6 o posterior

 1. Llança Kodi > Vés a Configuració > A continuació, feu clic a Administrador d’arxius > Feu doble clic sobre Afegeix font.com instal·lar watch5s en kodi
 2. Ara escriviu l’URL kodivpn.co/repo/simplycaz.zip  > Escriviu el nom de la font de suports “Cazwall”.Com instal·lar Watch5S a Kodi Krypton Versió 17.6
 3. Vés a la pantalla d’inici de Kodi prement el botó “Esc” del teclat > Feu clic a Complements > Ara feu clic a la icona “Instal·lador de paquets”.com afegir watch5s al kodi
 4. Instal·leu des del fitxer zip > Seleccioneu Repositori > Localitzeu repositori.simplycaz-1.0.1.zip.watch5s descarrega fitxer zip a kodi
 5. Instal·lació des del dipòsit > Simplement Caz Repo > Complements de vídeo > Desplaceu-vos cap avall i feu clic a Watch5S > Feu clic a Instal·la.com instal·lar watch5s a jarvis versió 16
 6. Ara aneu a la pantalla d’inici de Kodi > Complements > Complements de vídeo > Watch5S.Watch5S desbloquejat
 7. Gaudeix i mira les últimes pel·lícules.

Descàrrega de l'aplicació Watch5S

Com instal·lar Watch5S a Kodi Jarvis Versió 16 o inferior

 1. Obri Kodi Jarvis > Sistema > Gestor d’arxius > Feu doble clic sobre Afegeix font.
 2. Escriviu l’URL http://cazwall.com/repo > Escriviu el nom de font de suports Cazwall > Feu clic a D’acord > Vés a la pantalla d’inici de Kodi.
 3. Sistema > Complements > Instal·leu des del fitxer zip > Repositori > Localitzeu repositori.simplycaz-1.0.1.zip.
 4. Instal·lació des del dipòsit > Simplement Caz Repo > Complements de vídeo > Desplaceu-vos cap avall i feu clic a Watch5S > Feu clic a Instal·la.
 5. Podeu accedir al complement des de Veos > Complements de vídeo > Watch5S i Gaudeix!

Watch5s Descarregar Kodi

 1. Descarregueu el fitxer Arxiu Zip al dispositiu > Anar a Pantalla d’inici de Kodi.
 2. Feu clic a Complements > Feu clic a la tecla Icona de caixa > Instal·leu des del fitxer zip > Localitza i obre repositori.simplycaz-1.0.1.zip.
 3. Ara Instal·lació des del dipòsit > Simplement Caz Repo > Complements de vídeo > Selecciona Watch5S > Feu clic a Instal·leu.
 4. Podeu accedir al complement Complements de vídeo > Watch5S.

 Watchodi Kodi no funciona / Errors / Problemes

Comprovació d’error de registre

Quan intenteu instal·lar el complement, es podria presentar un error que indica “Registre de verificació per obtenir més informació”. Significa que falta un fitxer al dipòsit i és per això que no es pot instal·lar el dipòsit. Una altra raó és que el dipòsit pot estar desfasat.

Solucionar

Per solucionar aquest error, assegureu-vos que s’actualitzi el complement que esteu a punt d’instal·lar juntament amb el dipòsit. D’aquesta manera evitaràs que aparegui aquest error.

URL postal no vàlid

Mentre intenteu instal·lar des del fitxer Zip, podríeu fer front a aquest error. Això no és una cosa de què preocupar-se i es pot resoldre fàcilment.

Solucionar

Quan apareix aquest error, torneu al administrador de fitxers i comproveu si heu introduït l’URL d’origen correcte. Si l’URL que heu introduït és correcte, comproveu l’enllaç si funciona o no. De vegades, els enllaços es trenquen o s’apaguen provocant un problema.

Descàrrega de l’aplicació Watch5S

Watch5S us ofereix totes les pel·lícules més recents als vostres dispositius mòbils amb la instal·lació de l’aplicació Watch5S. Aquest paquet d’aplicacions per a Android (APK) es pot utilitzar amb una versió d’Android 4.4 o superior. Segur que no conté errors i és lliure d’utilitzar. Per tant, no perdeu l’oportunitat de veure pel·lícules gratuïtes al dispositiu mòbil amb l’aplicació Watch5S.

Watch5S desbloquejat

És possible que algunes de les pel·lícules a les quals intenteu accedir estiguin restringides o bloquejades per un motiu o altre. És a dir, alguns continguts multimèdia estan disponibles en determinats països i es bloquegen en altres.

Tanmateix, no hi ha necessitat de tenir por quan encara es pugui desbloquejar el contingut de mitjans de comunicació Watch5S mitjançant l’ús d’una VPN de Kodi. Un servei VPN desbloquejarà les pel·lícules Watch5S canviant la vostra adreça IP que fa que les pel·lícules siguin accessibles.

Un altre benefici d’un servei VPN és que el govern o el proveïdor de serveis d’Internet mai no seran assenyalats per la vostra activitat a Internet. Ara podeu viatjar per internet lliurement!

Watch5s Game of Thrones

Qui no vol mirar Joc de trons? El relat de l’engany, el règim, la sang, la glòria i les emocions escèptiques; Joc de trons ha agafat el món per una tempesta. Hi ha milers de milions de fans a tot el món amb moltes ganes de veure cada nova temporada de Game of Thrones.

Tanmateix, la barrera a la qual es troben és on veure-la, on emetre fluxos de baixa qualitat, fonts poc fiables, etc. Hi ha una solució senzilla. Tots els aficionats a Game of Thrones no tenen res de què preocupar-se ja que poden veure Game of thrones a Watch5s.

Watch5s Game of Thrones

Tot el que heu de fer és visitar https://watch5s.is/ i busqueu Game of Thrones mitjançant la barra de cerca del lloc web. Obtindreu tots els enllaços presents al lloc, obriu qualsevol enllaç i veureu el vostre episodi / temporada favorit.

Com Veure Moana a Watch5s Kodi

Com Veure Moana a Watch5s Kodi

Podeu veure la popular pel·lícula de Disney “Moana” al complement de kodi Watch5S. Per això, heu d’instal·lar Watch5S a Kodi a la guia d’instal·lació mostrada anteriorment.

Un cop instal·lat el complement Watch5S, aneu al menú principal de Kodi > Complements > Complements de vídeo > Watch5S > Feu clic a Cerca > Escriu Moana > Mira Moana en HD.

com veure moana HD en el kodi watch5s

Per afegir coses

Per a una oferta de pel·lícules fantàstica i sense fi, no hi ha lloc com Watch5S a Kodi. La seva gran filmoteca us ofereix tot tipus de pel·lícules de totes les generacions en pocs segons. Aquesta és la versió més recent d’instal·lar Watch5S a Kodi, ja que StreamHub s’ha desvinculat de Watch5S. Si afronteu geore restriccions mentre transmeteu una pel·lícula, obteniu una VPN per accedir. En aquesta guia, proporcionem passos sobre com instal·lar Watch5S a Kodi, per tant, sintonitzeu més complements de Kodi.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map