Com instal·lar Velocity en Kodi – 7 passos Guia fàcil

Quan es tracta de veure pel·lícules i programes de televisió en línia, mai es pot subestimar un complement anomenat Velocity. Les seves funcions sorprenents us permetran buscar pel·lícules i programes de televisió de molts addons de kodi en funció de gèneres, any de llançament i popularitat. El seu contingut actualitzat et deixarà impressionat. En aquesta directriu, comentem com instal·lar Velocity amb la millor VPN per a Kodi.

Com instal·lar Velocity a Kodi Krypton Versió 17 o superior

 1. Començar Kodi a tu sistema > Anar a Configuració icona que es troba a la part superior > Selecciona Dossier Gerent > Feu doble clic a AfegiuFont.com instal·lar la velocitat en kodi
 2. Aquí veureu que apareix una caixa a la pantalla, així que feu clic a “Cap” > Escriviu un URL http://kdil.co/repo/ > Feu clic a D’acord > Escriviu el nom de la font de suports “Kodil Repo” > Feu clic a D’acord.com instal·lar la velocitat a la versió 17 o superior de kodi krypton
 3. Feu clic a “Retroces” tecla (diverses vegades) del teclat fins que us portin Menú principal de Kodi > Fer clic a Complements > Selecciona Instal·lador de paquets icona.velocitat a la configuració de kodi
 4. Ara selecciona Instal·leu des de Cremallera Dossier > Localitza i clica Kodil Repo > Kodil.cremallera > espereu a que s’instal·li el repositori.velocitat de descàrrega de fitxers zip
 5. Selecciona Instal·leu des de Repositori > Kodil Repositori > Complements de vídeo > Desplaceu-vos cap avall i feu clic a sobre Velocitat > Aravelocitat a la configuració del kodi
 6. Quan el complement està instal·lat, torneu a Menú principal de Kodi > Fer clic a Complements > Complements de vídeo > Velocitat > Gaudeix!

Com instal·lar Velocity a Kodi Jarvis Versió 16 o inferior

 1. Llançament Kodi > Fer clic a Sistema > Aleshores Dossier Gerent > Feu doble clic Afegeix font.
 2. Fer clic a ‘Cap ” > Escriviu URL http://kdil.co/repo/ > Feu clic a Fet > Escriviu el nom “Kodil Repo ” > Feu clic a Fet > Feu clic a D’acord.
 3. Anar a Kodi Pantalla inicial > Sistema > Afegiuons > Instal·leu des de Cremallera Dossier > Kodil Repo > cremallera
 4. Ara selecciona Instal·lació des del Repositori > Repositori Kodil > Complements de vídeo > Ara busqueu Velocitat > Fer clic a Instal·leu > i Gaudeix!

Els 10 millors programes de televisió i pel·lícules de Velocity de Kodi

Els avantatges d’instal·lar el complement de Velocity a Kodi us permetrà reproduir pel·lícules i programes de televisió més recents, entre els quals s’enumeren a continuació:

 1. Joc de trons
 2. Fargo
 3. Detectiu veritable
 4. Castell de cartes
 5. Narcos
 6. Dona maravellosa
 7. D’acord
 8. Ghost in the Shell
 9. El Cercle
 10. Iniciar sessió

Errors de velocitat de Kodi

La fallada de la instal·lació de Kodi Velocity ha fallat

Actualització: ara s’ha instal·lat l’error de “Instal·lació fallida” del superrepo prompt “Instal·lació”.

El complement del Velocity Kodi es va introduir per primera vegada al dipòsit Fusion TVAddons. Tanmateix, a causa d’una infracció dels drets d’autor, el dipòsit Fusion va haver de tancar-se. Com a resultat, Velocity es va transferir al BlazeTamer Repository. Malauradament, després d’uns dies, una gran repressió va provocar la desaparició de molts complements i dipòsits de codis, inclòs BlazeTamer. Per tant, la instal·lació de Velocity des d’aquests repositoris no funcionarà.

Solució

Heu de seguir la guia d’instal·lació que s’ha presentat anteriorment per a Kodi Krypton i Kodi Jarvis. El complement de velocitat s’ha canviat a Kodil.

Opinions de Velocity Kodi

Un usuari de Twitter considera l’ús del complement de Velocity Kodi com a substitut a l’Èxode. Quan actualitzeu, és possible que altres complements de Kodi no funcionin, que es considera un aspecte negatiu..

Si algú té problemes amb l’èxode en kodi, potser amb sals i espectre … forquilla, la velocitat avança. L’èxode s’actualitzarà. Proveu a ltr

– zac broderick (@ Zpb1985) 8 de desembre de 2016

Un altre usuari de Twitter semblava irritat amb l’error de comprovació del registre que s’enfronten molts altres usuaris de Kodi sempre que intenten instal·lar Velocity a Kodi. Aquest usuari ha instal·lat IPVanish Kodi a openelec però s’ha enfrontat a aquest error. Aquest problema acostuma a persistir, però els usuaris de Kodi intenten diverses maneres de solucionar el problema. Intenten instal·lar Kodi VPN o qualsevol altre complement que pot ser que no funcioni cada vegada.

@TheBlazetamer qualsevol idea sobre el motiu pel qual estic rebent error de registre de velocitat simplement no de carregar he instal·lat ipvanish a Sóc a openlec kodi 15.2 ��

– Sarah Donoghue (@ sarah_d73) 18 de desembre de 2016

Un usuari de Reddit va mencionar que el complement de Velocity és un dels complements de TV i pel·lícules de diverses fonts estrenades. Fins a cert punt, aquesta afirmació pot ser certa perquè és en realitat un complement molt antic. Tanmateix, necessitem estar d’acord ja que posseeix les col·leccions més populars.

Embolicant-lo

El complement de Velocity Kodi us permet reproduir pel·lícules i programes de televisió sota demanda sense haver de suar. Instal·lar el complement de velocitat us permetrà passar una estona d’entreteniment de qualitat amb la vostra família. En aquesta guia es va parlar de detalls pas a pas sobre com instal·lar Velocity a Kodi. També es va comentar els errors de Kodi que s’enfronten al instal·lar Velocity, a la vegada que us proporcionem comentaris de usuaris aleatoris.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Thanks! You've already liked this