Com instal·lar Quasar Kodi Addon en menys de 3 minuts

Actualització: aquest complement va funcionar bé en el moment d’escriure fa uns deu mesos, però recentment ha començat a sol·licitar un error del servidor intern.


Sembla com si el complement ja no rep cap assistència.  Si us plau, visiteu la nostra millor guia d’afonaments per a codis per obtenir alternatives. Llegiu per què és necessari kodi vpn per a tots els usuaris.

Encara podeu reproduir els vostres esports preferits mitjançant aquests addons alternatius de Kodi:

 1. Èxode
 2. Pacte
 3. Naixement de Neptú
 4. Gurzil
 5. Mantega de cinema

Kodi NewsEls avisos DMCA i els problemes de copyright creixen en nombre cada dia que passa. Kodi VPN és la millor solució protegir-se dels avisos, Accionament i desbloqueig de ISP dels addons Kodi. Una VPN mantindrà la vostra identitat privada i segura mentre utilitzeu addons no oficials com SportsDevil, Exodus i altres.kodi cta

Quasar és un fantàstic i popular complement addicional per als usuaris de Kodi. Permet als usuaris transmetre pel·lícules semblants a com es descarreguen en els torrents. Proporciona resultats de cerca a través d’alguns dels motors de cerca de torrent més populars. Seguiu la nostra guia perquè us proporcionem una detallada informació sobre com instal·lar Quasar Kodi addon.

Dipòsit Quasar Kodi

Quasar Kodi repo es pot instal·lar a través del dipòsit Kodil. Tot i que està disponible a Github, podeu trobar molts problemes al baixar. Kodil és el més actualitzat i entre els millors repositoris de kodi.
Error de servidor intern de quasar kodi addon

Com instal·lar Quasar Kodi Addon a la versió 17.6 o inferior de Krypton

Seguiu aquests passos per veure com instal·lar Quasar Kodi 17.

 1. Obert Kodi > Feu clic a la tecla Configuració icona > Obert Dossier Gerent.
 2. Feu doble clic Afegiu Font > Fer clic a ‘Cap ” > Escriviu aquest text URL exactament http://kdil.co/repo/ > Feu clic a D’acord > Poseu un nom a aquesta font “Kodil Repo” > Feu clic a D’acord.
 3. Tornar a Kodi Principal Menú > Obert Afegiuons > Fer clic a En forma de caixa icona.
 4. Feu clic a Instal·leu des de Cremallera Dossier > Obert Kodil Repo > Seleccioneu activat Kodil.zip > Ara espereu la notificació instal·lada al dipòsit.
 5. Selecciona Instal·leu des de Repositori > Obert Kodil Repositori > Obert Vídeo Afegiuons > Selecciona Quasar > Fer clic a Instal·leu > Espereu la notificació.
 6. Accediu al complement, Vés a Menú principal de Kodi > Fer clic a Afegiuons > Vídeo Afegiuons > Quasar > Gaudeix!

Com instal·lar Quasar Kodi Addon a Jarvis Versió 16 o superior

Seguiu aquests passos per aprendre a instal·lar Quasar Kodi 16.1 o posterior.

 1. Llançament Kodi > Obert Sistema > Feu clic a Dossier Gerent > Feu doble clic Afegiu Font > Fer clic a Cap > Escriviu aquest text URL http://kdil.co/repo/ > Fer clic a Fet > Poseu aquest nom de font “Kodil Repo > Fer clic a Fet > Feu clic a D’acord.
 2. Vés a Kodi Inici Pantalla > Sistema > Afegiuons > Instal·leu des de Cremallera Dossier.
 3. Localitza i feu clic a “Kodil Repo > Feu clic a Kodil.cremallera
 4. Instal·leu des de Repositori > Kodil Repositori > Vídeo Afegiuons > Quasar > Instal·leu > Espereu que s’instal·li el complement.

Com instal·lar Quasar Kodi Addon a Fire Stick

 1. Instal·leu Kodi a Fire Stick mitjançant la nostra guia.
 2. Obert Desenvolupador Opcions > Activa la depuració d’ADB i Aplicacions des de Fonts desconegudes.
 3. Ara llançament Kodi i seguiu els passos elaborats anteriorment per instal·lar Quasar Kodi 2017.

Descarregar Quasar Kodi

 1. Baixeu el fitxer Zip
 2. Anar a Kodi Principal Menú > Obert Afegiuons > Fer clic a En forma de caixa icona.
 3. Selecciona Instal·leu des de Cremallera Dossier > Feu clic a Kodil Repo > Seleccioneu activat Kodil.zip > Ara espereu que s’instal·li el repositori.
 4. Feu clic a Instal·leu des de Repositori > Fer clic a Kodil Repositori > Obert Vídeo Afegiuons > Feu clic a Quasar > Fer clic a Instal·leu > Espereu la notificació activada del complement.

Quasar Kodi no funciona / Errors / Problemes

Error del servidor intern de Quasar Kodi

Quasar Kodi mostra aquest error quan intenteu accedir a les categories i seccions. Es desconeix el motiu d’aquest error, però creiem que pot ser que el complement necessita una actualització.

Solucionar

Comproveu que hi hagi actualització de Quasar addon fent clic dret sobre Addon Quasar Kodi > Selecciona Informació > A la part inferior, feu clic a Actualitza.

Quasar Burst Kodi

Quasar Burst permet a Quasar Kodi cercar torrents. És important i el propi Quasar el descarrega durant la instal·lació del complement.

Solucionar

Si trobeu un error pel que fa a Quasar Burst, torneu a instal·lar l’Adson Quasar Kodi i deixarà d’aparèixer l’error.

Quasar Kodi comentaris

Els usuaris d’aquest complement estan més preocupats pels problemes legals que pel seu rendiment, de la manera que sembla aquest fil Reddit:
revisió de quasar kodi addon

A continuació, es mostra un tuit d’un usuari que elogia Quasar i que diu que no té riscos:

El tuit està en castellà, aquí teniu la seva traducció:

“Els torrents es descarreguen al vostre ordinador i, quan en teniu prou, comenceu a jugar mentre continueu baixant. Hi ha complements infinits per a Kodi, faig Quasar, faig servir fonts conegudes de Torrents, no veig risc ”

Els Torrents baixen del vostre càlcul, i quan tenen prou empenta com a reproducció mentre baixa baixant. Hi ha complements infinits per a Kodi, jo ús Quasar, fonts de Torrents molt conegudes, sense risc

– Sebastián (@batwke) 4 de desembre de 2017

D’altra banda, tenim un usuari que no està gens satisfet amb els fluxos:

Em fan servir Kodi + Quasar, però últimament em dono una mica de problemes. Els que tiran de corrents i no em molen molt

– Feto Viejo? (@FetoViejo) 16 d’octubre de 2017

[Traducció: “Vaig utilitzar Kodi + Quasar, però darrerament em va resultar una mica de problemes. Els que treuen fluxos i no m’agraden gaire ”

Proveïdors de Kodi Quasar

No hem trobat cap proveïdor actual per al dipòsit de Quasar Kodi. Sembla que els proveïdors hagin aturat el seu suport.

Lloc oficial de Quasar Kodi

Per visitar el lloc oficial de Quasar Kodi 17, feu clic aquí.

VPN de Quasar Kodi

L’ús compartit entre iguals entre iguals no es considera il·legal fins a no ser que sigui autoritzat per les autoritats interessades o no s’utilitzi per a la pirateria de contingut.

Permet compartir contingut sense el permís si el propietari es considera il·legal i això és el que fan aquests complements de torrenting P2P de tercers.

Hi ha algunes directrius sobre drets d’autor DMCA que, si s’incompleixen, poden suposar una gran amenaça per als usuaris. Per això, hi ha sempre un risc més elevat de ser atrapat. Per tant, recomanem als usuaris que utilitzin Quasar Kodi VPN abans de rebre cap notificació DMCA.

El Wrap-Up

Quasar és un gran complement de Kodi, però recentment ha començat a aparèixer molts errors. Quasar Kodi addon té alguns millors rascadors de torrent i és per això que és molt popular a nivell mundial. Tot i això, hem proporcionat un tutorial detallat sobre com instal·lar Quasar Kodi addon. Els usuaris sempre corren el risc quan utilitzen complements de torrenting de tercers.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map