Com instal·lar Popcorn Time a Kodi en menys de 2 minuts

Dimitrologia Repositori de temps de crispetes

Popcorn Time és una plataforma de streaming de mitjans en línia que ha integrat el client BitTorrent. Tot i això, els desenvolupadors de complements de Kodi van pensar que seria fantàstic portar aquesta plataforma de streaming a Kodi.

Així que van fer un complement Popcorn Time Kodi, permetent als usuaris ampliar els seus horitzons d’entreteniment i transmetre pel·lícules sense restriccions a biblioteques addicionals..

No obstant això, mentre utilitzeu aquests complements, és molt recomanable protegir la vostra xarxa. Utilitzeu una VPN per a Kodi per xifrar el trànsit i us proporcionarà una millor experiència en streaming.

Guia d’instal·lació de Popcorn Time Kodi

 1. Com instal·lar Popcorn Time a Kodi Leia i Krypton
 2. Com instal·lar Popcorn Time a Kodi Jarvis
 3. Com instal·lar Popcorn Time a Kodi Firestick
 4. Descarregueu el fitxer Zip Kodi Popcorn Time Zip
 5. Opinions sobre Kodi Popcorn Time
 6. El temps de les crispetes de Kodi no funciona / Errors / Problemes

Aquesta guia proporciona passos detallats sobre com instal·lar Popcorn Time a Kodi. Seguiu els passos següents:

Com instal·lar Temps de crispetes a les versions Kodi Leia o Krypton

 1. Llança Kodi Krypton > Selecciona Configuració icona que veieu a la part superior > Fer clic a Gestor d’arxius.Com instal·lar Popcorn Time a Kodi Krypton Versió 17.6 o superior
 2. A la part esquerra de la pantalla, desplaceu-vos cap avall per fer doble clic Afegeix font > Repositori Dimitrologia tipus URL https://archive.org/download/repository.lazarus-0.1 > Feu clic a D’acord > Ara escriviu el nom del repositori i.e.. “Lazarus” > Feu clic a D’acord.popcorntime en kodi
 3. Anar a Kodi Home prement sobre “Retroces” clau > Selecciona Complements > Fer clic a En forma de caixa icona anomenada Package Installer situat a la cantonada superior esquerra.com configurar addon de temps de crispetes a Kodi
 4. Selecciona Instal·leu des del fitxer Zip > Desplaça’t cap avall i selecciona Lázaro > Fer clic a repositori.lazarus-0.1.zip > Ara espereu que s’instal·li el repositori. > Fer clic a Instal·lació des del Repositori > Ara troba Dipòsit de Lazarus.instal·leu el popcorntime des del fitxer zip
 5. Anar a Complements de vídeo > Selecciona Temps de crispetes de Kodi > Feu clic a Instal·leu Botó.Configuració del programa de popcorntime al pal de foc
 6. Per veure el complement, aneu a Kodi Home > Feu clic a Complements > Aleshores Complements de vídeo > Kodi Popcorn TimeCom instal·lar Popcorn Time a la versió 16 o inferior de Kodi Jarvis

Com instal·lar Popcorn Time a la versió 16 o inferior de Kodi Jarvis

 1. Llança Kodi Jarvis > Vés al sistema > Després, Gestor de fitxers > Feu doble clic a Afegeix font.
 2. Ara escriviu l’URL http://dimitrology.com/repo/ on diu “Cap” > Feu clic a Fet > Escriviu el nom del dipòsit “Dimitrologia” > Feu clic a Fet > Feu clic a D’acord.
 3. Torneu al menú principal de Kodi > Sistema > Complements > A continuació, feu clic a Instal·la des de l’arxiu zip > Dimitrologia > kodipopcorntime.repository-1.0.0.zip
 4. Feu clic a Instal·la des del dipòsit > Repositori Markop 159 > Complements de vídeo > Temps de crispetes de Kodi > Instal·leu > Gaudeix!

Com instal·lar Popcorn Time a Kodi Firestick

Instal·lar Popcorn Time a Kodi Firestick és similar als passos que s’han esmentat anteriorment. Tot i això, hi ha certs passos i requisits de VPN a Firestick, que necessita la vostra atenció, així que segueix la directriu següent:

 1. Inicieu el botó de foc > Feu clic a Sistema > Configuració > Opcions de desenvolupament > Activa les aplicacions de depuració de fonts desconegudes i ADB.
 2. Vés a Firestick Home > Feu clic a la barra de cerca > Escriviu Kodi i feu-hi clic > Llança Kodi.
 3. Seguiu els passos que es descriuen per a Kodi Leia, Krypton o Kodi Jarvis.

Descarregueu el fitxer Zip Kodi Popcorn Time Zip

Hi ha una manera d’instal·lar Kodi Popcorn Time 2017 directament al vostre Kodi. Primer, cal que descarregueu el fitxer Zip Kc Popcorn Time i seguiu els passos descrits a continuació:

 1. Llança Kodi > Toqueu el menú Complements > Vés a la icona del paquet instal·lador que hi ha a la cantonada superior esquerra > Feu clic a Instal·la des del fitxer zip.
 2. Quan aparegui el quadre, heu de “Navegar” o “Carregar” el fitxer Zip que havíeu descarregat abans d’iniciar aquests passos..
 3. El fitxer trigarà temps a descarregar-se > Ara feu clic a Instal·la des del dipòsit > Seleccioneu Repositori Markop 159 de la llista > Vés a Complements de vídeo > Feu clic a Popodi de Kodi Time > Feu clic a Instal·la > Ja heu acabat, gaudiu!

Popcorn Time també es pot descarregar dels enllaços de descàrrega següents:

 • Descarregueu Kodi Popcorn Time mitjançant GitHub
 • Descarregueu Kodi Popcorn Time a través del repositori Lazarus
 • Descarregueu el repositori Dimitrology

Opinions sobre Kodi Popcorn Time

Popcorn Time és probablement la manera més còmoda de veure espectacles i pel·lícules. Sobretot quan es combina amb una caixa de kodi.

– 8spook (@ 8synced) 30 d’octubre de 2017

Veure pel·lícules i programes de televisió és molt més fàcil que qualsevol cosa en aquest món i això és el que pensen exactament els usuaris de Kodi. Els dos gegants es reuneixen per primera vegada al món de Kodi.

Ooh !! Ho sé. Utilitzo molt més el temps de crispetes que el showbox. Ja no faig servir Kodi.

– Frank Boateng (@ AFYB01) 30 de juny de 2017

Els usuaris de Kodi a la massa encara no saben que hi ha un complement Kodi Popcorn Time que podeu instal·lar a Kodi. El programari Kodi és molt més gran que Popcorn Time i no hi hauria d’haver cap comparació. Instal·lar Popcorn Time 2017 a un programari Kodi encara va ser més gran.

El temps de les crispetes de Kodi no funciona / Errors / Problemes

No s’ha pogut instal·lar la dependència

Aquest error es pot produir a causa del fet que heu estat utilitzant un dipòsit fals que no tingui una versió actualitzada de Kodi Popcorn Time..

Solució

La instal·lació de Kodi Popcorn Time 2017 des del dipòsit de Dimitrology resoldrà el problema ja que tindrà una versió actualitzada preparada per als usuaris de Kodi. Els passos anteriors esmentats a la guia tracten de la instal·lació de Popcorn Time mitjançant la Dimitrologia.

No hi ha un flux disponible

Sovint veieu que quan transmeteu contingut de contingut més recent al Popcorn Time, apareix un missatge que diu “No hi ha corrents disponibles”. Això es deu al fet que Popcorn Time tria una font de torrents i, a vegades, aquests torrents no estan disponibles.

Solució

No hi ha cap solució immediata a aquest problema, perquè aquest és l’únic inconvenient de Popcorn Time. Tanmateix, encara podeu canviar a Kodi i instal·lar pel·lícules i programes de televisió gratuïts i utilitzar el complement Covenant.

Per embolicar coses

Popcorn Time és el reproductor de streaming preferit pel fan que transmet fonts de torrent directament al programari Kodi. Podeu veure directament pel·lícules i programes de TV a Kodi amb facilitat. En aquesta guia, tractem com instal·lar Popcorn Time a Kodi perquè pugueu gaudir d’hores d’entreteniment. Consulteu aquesta guia de comparació sobre temps de crispetes i kodi.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Thanks! You've already liked this