Com instal·lar iStream (Duckpool) a Kodi en 8 passos

Què és iStream?

Duckpool és el nou nom per al complement del iStream Kodi, famós per les seves pel·lícules i els seus programes de televisió. El propi nom revela que el complement d’anckpool pertany a la família de Muck Duck. Conté enllaços massius i fonts dels vídeos que ofereix que us permeten reproduir qualsevol cosa.

S’ha convertit en Duckpool des que Mucky Duck es va fer càrrec del complement. No seríeu ingènu de comparar Duckpool amb Covenant o Genesis Reborn. Tot i això, ofereix vídeos de qualitat un cop s’obté l’enllaç correcte.

Hem proporcionat una guia detallada sobre com instal·lar iStream (Duckpool) a Kodi. Llegiu la nostra guia pas a pas següent:

Com instal·lar iStream (Duckpool) a Kodi 17
Com instal·lar iStream (Duckpool) a Kodi 16
Opinions sobre iStream (Duckpool) Kodi
iStream Kodi no funciona / Errors / Problemes

Avís! Haureu d’utilitzar una VPN per mantenir-vos en l’anonimat mentre feu servir iStream (Duckpool) ja que protegirà la vostra privadesa. Un 57% de descompte en IPVanish i emetre contingut il limitat a iStream (Duckpool).

Com instal·lar iStream (Duckpool) a Kodi Krypton Versió 17 o superior

 1. Si ja heu instal·lat la versió 17 de Kodi Krypton, aleshores Obriu Kodi al vostre sistema > Feu clic a Configuració icona d’engranatge que trobareu a la part superior > Ara selecciona Gestor d’arxius.com instal·lar istream duckpool a kodi
 2. Aquí veureu Afegeix font opció al vostre costat esquerre de la pantalla, Feu doble clic al damunt > Un quadre apareixerà on haureu de fer clic “Cap” > Ara escriviu el repositori URL http://muckys.mediaportal4kodi.ml/ > Ara escriviu el nom de la font de suports “Muck Duck” en una opció indicada a la part inferior > Ara feu clic D’acord.com instal·lar istream duckpool a la versió 17 de kodi kryptn
 3. Tornar a Pantalla d’inici de Kodi en colpejar “Esc” botó > Fer clic a Complements > Seleccioneu la icona del paquet instal·lador, una icona en forma de caixa situada a la cantonada superior esquerra.istream duckpool a kodi
 4. Ara feu clic a l’opció Instal·leu des del fitxer Zip > Cerqueu i feu clic a sobre Mucky Duck > Ara feu clic a repositori.mdrepo-1.0.2.zip i espereu a que s’instal·li el repositori.Configuració del kodi de istream duckpool
 5. Un cop finalitzada la instal·lació, feu clic a Instal·lació des del Repositori opció > Selecciona Mucky Duck Repo de la llista > Dipòsit del complement > Aleshores Repositori Duckpool > Instal·leu.Configuració de kodi de istream duckpool
 6. Un cop finalitzada la instal·lació del dipòsit de Duckpool, torneu a la llista de dipòsits fent clic “Retroces” tecla del teclat dues vegades.Configuració de kodi de istream duckpool
 7. Ara troba i fes clic Repositori Duckpool > Complements de vídeo > Duckpool > Instal·leu > Es necessitarà uns minuts per instal·lar el complement.istream duckpool a kodi xbmc
 8. Ara torna a Pantalla d’inici de Kodi > Fer clic a Complements > Ara Complements de vídeo > Aleshores Duckpool > Felicitats! Ja heu descarregat iStream (Duckpool) 2017.

Istream duckpool kodi addon

Com instal·lar iStream a la versió 16 o inferior de Kodi Jarvis

 1. Obri Kodi Jarvis > Seleccioneu l’opció Sistema > Feu clic a l’opció Gestor de fitxers a l’opció Sistemes > Ara feu doble clic a Afegeix font.
 2. Aquí apareixerà un quadre, feu clic a “Cap” > Escriviu l’URL http://muckys.mediaportal4kodi.ml/ i feu clic a fet > Escriviu el nom de “Mucky Duck” i feu clic a Fet > Ara feu clic a D’acord.
 3. Torneu al menú principal de Kodi > Feu clic a Sistema > Complements > Instal·leu des del fitxer Zip > Mucky Duck > repositori.mdrepo-1.0.2.zip > Espereu que s’instal·li.
 4. Ara feu clic a Instal·la des del dipòsit > Mucky Duck Repo > Dipòsit del complement > Repositori Duckpool > Instal·leu.
 5. Torneu a l’opció Instal·lar des del Repositori > Repositori Duckpool > Complements de vídeo > Duckpool > Instal·leu > Gaudeix!

Opinions sobre iStream (Duckpool) Kodi

iStream (Duckpool) ha perdurat durant tants anys. MOLTS usuaris Kodi que havien utilitzat anteriorment Duckpool no podien resistir-se a instal·lar cap altre complement que Duckpool.

istream reddit

Tot i que ofereix diverses fonts / enllaços per veure el contingut del vídeo, molts usuaris de Kodi no prefereixen la seva qualitat de vídeo. A més, la seva opció de menú ralentiria la majoria del temps que molesta als usuaris.

revisió istream reddit

iStream Kodi no funciona

En moltes ocasions, iStream (Duckpool) pot deixar de funcionar, cosa que podria arruïnar la vostra experiència de Kodi. Alguns dels errors sobre el funcionament de iStream Kodi no es proporcionen a continuació:

iStream Kodi Sense enllaços

De vegades, el contingut multimèdia que flueix no té enllaços i, per tant, iStream (Duckpool) retorna l’error. Pot provocar frustració entre els usuaris de Kodi quan no van trobar l’enllaç del contingut de vídeo preferit.

Solució

Un cop heu tocat una font que no estigui disponible o simplement mostreu “iStream no fonts”, haureu d’esborrar la memòria cau. Podeu fer-ho instal·lant Merlin Auto Cleaner.

El Wrap Up

iStream (Duckpool) no s’ha de comparar amb els complements més populars de Kodi com Covenant, Exodus o Genesis. Aquest complement aporta valor als seus usuaris amb una bona qualitat de vídeo i una interfície fàcil d’utilitzar. Aconsegueix mostrar pel·lícules i programes de televisió des de diversos enllaços d’internet que de vegades els usuaris de Kodi poden trobar trencats.

Tot i això, continua oferint vídeos en qualitat HD i és preferit pels meus usuaris Kodi. A la guia anterior, us proporcionem una guia completa sobre com instal·lar iStream a Kodi. Alguns dels fluxos es poden bloquejar de manera geogràfica i per desbloquejar-los, haureu d’instal·lar IPVanish a Kodi.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Thanks! You've already liked this