Com instal·lar Genesis Reborn a Kodi – Inclou el tutorial en vídeo

De les cendres de Genesis, va néixer un nou complement i es va anomenar Genesis Reborn. Amb funcions millorades i enllaços actualitzats, Genesis Reborn s’ha guanyat el seu nom en el món Kodi. Aviat es convertirà en un dels complements de vídeo més populars per a Kodi i coincidirà amb la seva preferència amb Exodus o Covenant.


En aquesta guia, proporcionem passos detallats sobre com instal·lar Genesis Reborn a Kodi. Amb Genesis Reborn instal·lat, podeu veure pel·lícules i programes de televisió durant tot el dia. Genesis Reborn és un dels addons que també funciona en Xbox One Kodi.

Com instal·lar Genesis Reborn a Kodi – Video Guide

Com instal·lar Genesis Reborn a la versió 17 o superior de Kodi Krypton

 1. Obert Kodi al vostre sistema > Fer clic a Icona de configuració, una icona del tipus d’engranatge situada a la part superior > Fer clic a Gestor d’arxius opció > Ara desplaceu-vos cap avall per fer doble clic Afegeix font.com instal·lar gènesi reneix a kodi
 2. Quan feu doble clic a Afegir font, apareixerà un quadre a la pantalla > Seria necessari un dipòsit URL així que escriviu http://jesusboxrepo.xyz/repo/ > Ara escriviu el nom del repositori “Jesus Box” > Feu clic a D’acord i Feu clic a D’acord de nou perquè la caixa es tanqui.com instal·lar gènesi renaixida a la versió 17 de kodi krypton
 3. Un cop tancada la caixa, heu de tornar a Pantalla d’inici de Kodi feu clic a “Esc” botó al teclat > Ara feu clic a Complements fitxa > Aquí teniu per clicar Instal·lador de paquets icona de caixa.arxiu zip de genesis reborn
 4. A partir d’aquí, cal fer clic Instal·leu des del fitxer Zip > Fer clic a Caixa de Jesús > Ara se us ofereix diverses opcions, feu clic a Repositori.Jesusboxtv-1.0.3 > Es necessitarà uns instants per instal·lar la representació.Gènesi va renéixer a Kodi
 5. Ara selecciona l’opció Instal·lació des del Repositori > Feu clic a Dipòsit de Jesus Box > Complements de vídeo > Genesis Reborn > Instal·leu > Espereu fins que s’instal·li el complement.Configuració del kodi de Genesis
 6. Per veure pel·lícules i programes de televisió amb el complement de Genesis Reborn Kodi, vés a Menú principal de Kodi > Feu clic a Kodi Complements > Complements de vídeo > Genesis Reborn.

Configuració del kodi renascut per Gènesis

Com instal·lar Genesis Reborn a la versió 16 o inferior de Kodi Jarvis

 1. Obriu Kodi Jarvis al vostre ordinador > A continuació, feu clic a l’opció Sistemes situada a la part davantera > Ara feu clic a File Manager > Feu doble clic a Afegeix font on obteniu un quadre > Copieu i enganxeu l’URL http://jesusboxrepo.xyz/repo/ i feu clic a Fet > Poseu un nom al dipòsit “Jesus Box” i feu clic a Fet > Feu clic a D’acord.
 2. Ara torna a la pantalla d’inici de Kodi > Feu clic a Sistema > Després complements > A partir d’aquí, heu de seleccionar Instal·lació del fitxer zip > Cerqueu Jesus Box a la llista i feu clic sobre ella > Ara feu clic a Repository.Jesusboxtv-1.0.3 > Es necessitarà un temps per instal·lar-se.
 3. Ara feu clic a Instal·la des del dipòsit > Dipòsit de Jesus Box > Complements de vídeo > Genesis Reborn > Instal·leu > Ara gaudeix veient pel·lícules i programes de televisió.

Genesis Reborn Review

Molts usuaris reddit tenen la impressió que Zen (Elysium) i Genesis Reborn són actualment els millors complements de Kodi per emetre pel·lícules i programes de televisió. Tot i això, Elysium actualment no funciona, cosa que deixa a Genesis Reborn el sol guerrer.

genesis reborn revisió reddit

El complement de l’Èxode Kodi abans es deia Genesis. Va ser quan Gènesi va abandonar-la. Genesis va reviure llavors la seva antiga marca, que va rebre el nom de Genesis Reborn. Ambdues fonts són bones per veure pel·lícules i programes de televisió.

#kodi Bones notícies Aficionats a Kodi, hi ha un nou programa com l’èxode que es va anomenar Genesis Reborn i és molt bo per a pel·lícules / tv 1/2 =

– DJ X-TRA (@ djxtra74a) 15 de juliol de 2017

Genesis Reborn no funciona / Problemes / Errors

Hi podria haver moltes raons per les quals Genesis Reborn pogués deixar de funcionar. A continuació, es detallen alguns dels errors en treballar juntament amb les seves solucions:

No s’ha pogut recuperar l’error d’informació del directori

Aquest error es deu a un error al repositori o a la font del dipòsit. Es produeix quan la font del dipòsit s’ha desaparegut o s’ha tancat. A part d’això, aquest error també es pot produir a causa d’un error humà en escriure l’URL del dipòsit incorrecte.

Solució

Per evitar errors humans, cal que els usuaris de Kodi comprovin si hi ha una barra (/) final al final de l’URL del dipòsit. Per evitar aquest error, heu d’escriure una tecla barra (/) al final de la URL.

Però, com saber quan es produeix aquest error a causa del tancament del dipòsit? Podeu comprovar si el dipòsit funciona, simplement escriviu l’URL al vostre navegador web. Si obre l’enllaç significa que el dipòsit funciona.

Consulteu el registre per obtenir més informació

Aquest error pot tornar boig a qualsevol. El motiu pel qual es produeix aquest error és perquè el complement ja està disponible, o bé el contingut està restringit geo.

Solució

Si el complement ja no està disponible, vol dir que s’ha tancat. Si es restringeix geo, podeu obtenir Kodi VPN per solucionar el problema. La VPN anul·la les restriccions geogràfiques i podeu transmetre vídeos fàcilment a Kodi.

Genesis Reborn ha fallat en instal·lar una dependència

No s’ha pogut instal·lar un error de dependència que es produeix quan el dipòsit des del qual està instal·lat el complement, està malmès. Aquest error també pot aparèixer quan la font del dipòsit està malmesa, però el dipòsit o el fitxer zip roman intacte.

Solució

Per solucionar aquest problema, heu de plantejar-vos instal·lar el complement de Genesis Reborn Kodi des d’una font fiable, és a dir, des del dipòsit de Jesus Box. El procés d’instal·lació de la menció de Genesis Reborn en aquest bloc prové del repositori Jesus Box. Així que sentiu-vos segur i instal·leu Genesis Reborn.

Descàrrega de Genesis Reborn

Per instal·lar el complement de Genesis Reborn Kodi directament al vostre ordinador, heu de seguir alguns passos. Però abans d’això, heu de descarregar l’arxiu Zip Jesus Repository Zip al vostre ordinador.

 1. Un cop finalitzada la descàrrega, obriu Kodi > Feu clic a Complements > Icona Instal·lador de paquets > Instal·leu des del fitxer Zip > Aquí heu de navegar pel fitxer zip descarregat des del vostre ordinador > Espereu que es produeixi la instal·lació.
 2. Ara seleccioneu Instal·lar des del Repositori > Feu clic al dipòsit de Jesus Box > Complements de vídeo > Genesis Reborn > Instal·leu > Gaudeix!

El Wrap Up

Genesis Reborn és un complement emergent de Kodi que està guanyant el seu lloc ràpidament a la comunitat Kodi. Es requereix un reconeixement dels usuaris de Kodi que el farien inigualable a Exodus. És per això que vam proporcionar una guia completa sobre com instal·lar Genesis Reborn a Kodi.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map