Com instal·lar el Yoda Kodi Addon a Kodi Leia, Krypton i Jarvis (actualitzat el 2020)

yoda-kodi-addon-leia

Yoda Kodi és una altra forquilla del popular complement Exodus Kodi. Podeu gaudir de la reproducció de pel·lícules, programes de TV, documentals i molt més en qualitat HD i 4K mitjançant aquest complement.

Necessitareu la millor VPN per a la transmissió en temps real, ja que els fluxos d’alta definició i de 4k són geo-restringits i una VPN pot evitar aquestes restriccions.

Dipòsit de Yoda Kodi

El complement de Yoda Kodi anteriorment estava disponible a través del dipòsit Supremacy Kodi, però el dipòsit s’ha tancat recentment i ara està disponible a través del repositori Kodi Israel.

Com instal·lar Yoda Kodi a Leia / Krypton

Seguiu aquests passos per instal·lar el complement de Yoda a Kodi Leia versió 18 i Krypton versió 17.6:

 1. Obert Kodi > Fer clic a Icona de configuració (engranatge) > Obert Gestor d’arxius.com instal·lar addon de yoda kodi a kodi krypton
 2. Feu doble clic a Afegeix font > Apareixerà un quadre de diàleg > Feu clic on diu > Escriviu aquest URL a la barra d’adreces “http://www.lvtvv.com/repo/” > Feu clic a D’acord > Poseu un nom a aquesta font de suports com a “Kodil> Feu clic a D’acord > Feu clic a D’acord de nou per tancar el quadre de diàleg.kodil
 3. Tornar a Menú principal > Feu clic a Complements > Feu clic a Icona de caixa des del cantó superior esquerre.com configurar addon ii kodi
 4. Selecciona Instal·leu des del fitxer Zip > Fer clic a Kodil > Selecciona repositori.kodil-1.3.zip > espereu la notificació.covenant-kodi-zip-fichier-téléchargement
 5. Ara feu clic a Opció Instal·lar des del Repositori > Feu clic a Repositori de Kodi Israel > Obert Complements de vídeo carpeta.Addon de vídeo Yoda kodi
 6. Desplaça la llista i selecciona Yoda> Feu clic a Instal·la > Espereu la notificació.

Yoda addon per a pel·lícules i programes de televisió

Com instal·lar Yoda Kodi a Jarvis Versió 16 o superior

 1. Obert Kodi Jarvis.
 2. Feu clic a Sistema > Anar a Gestor d’arxius.
 3. Feu clic a Afegeix font.
 4. Feu clic a <Cap> i escriviu URL http://www.lvtvv.com/repo/ > Feu clic a Fet > Anoteu aquest enllaç de font de suports com a Kodil > Feu clic a Fet > Feu clic a D’acord.
 5. Dirigiu-vos a Kodi Home Pantalla > Feu clic a Sistema > Obert Complements.
 6. Feu clic a Instal·leu des del fitxer Zip > Obert Kodil> Fer clic a repositori.kodil-1.3.zip.
 7. Fer clic a Instal·lació des del Repositori opció > Selecciona Supremacia > Obert Complements de vídeo carpeta > Selecciona Yoda > Feu clic a Instal·leu.

Com instal·lar Yoda Kodi a Fire Stick

 1. Instal·leu Kodi al dispositiu Fire Stick.
 2. Anar a Opcions de desenvolupament > Activa la depuració i aplicacions d’ADB de fonts desconegudes.
 3. Seguiu el procediment exacte il·lustrat anteriorment per a la instal·lació del complement de Yoda Kodi Kodi kripton. El procediment d’aquest formulari en aquest punt continuarà sent el mateix.

Descarregar Yoda Kodi

 1. Descarregueu el fitxer zip addicional de Yoda Kodi.
 2. Anar a Menú principal de Kodi.
 3. Fer clic a Complements.
 4. Feu clic a Caixa Icona.
 5. Feu clic a Instal·leu des del fitxer Zip.
 6. Navegueu pel sistema i obriu el fitxer zip descarregat.
 7. Ara feu clic a Instal·lació des del Repositori opció.
 8. Selecciona Supremacia.
 9. Fer clic a Complements de vídeo.
 10. Selecciona Yoda > Feu clic a Instal·leu.

Opinions sobre Yoda Kodi

He obtingut una mica de comentaris positius sobre el complement de Yoda Kodi dels usuaris de Kodi. Aquí teniu una visió del que han de dir els usuaris sobre aquest complement de Kodi:

Comentari de discussió Comentari de Boogertwilliams a partir de discussió "Sol·licituds, Recomanacions, & Fonaments bàsics – novembre de 2018".

Aquest usuari va provar a Yoda Kodi per transmetre un programa de televisió en particular i l’enllaç que es va trobar amb aquest suer va ser d’HD. Aquesta és una de les raons per les quals recomano el complement de Yoda Kodi.

Comentari de discussió Comentari de TechnicalPyro des de discussió "Sol·licituds, Recomanacions, & Fonaments bàsics – novembre de 2018".

A aquest usuari li agrada aquest complement, però la manca identificada aquí és acceptable. Els geeks de Kodi els agrada tenir integració Trakt per tal de mantenir les seves llistes de vigilància i biblioteca. Yoda és una bifurcació del complement Exodus Kodi, però no té la integració del compte Trakt com tenia Exodus.

Yoda Kodi no funciona / Errors / Correccions

A continuació, es presenten alguns errors reemplaçats pels usuaris de Yoda Kodi en diferents plataformes socials. Per tant, vaig pensar a proporcionar una correcció adequada per a aquests errors:

Instal·lació del complement fallat

Les possibilitats són que quan intenteu instal·lar el complement des de la carpeta de complements de vídeo del dipòsit, és possible que el complement no s’instal·li, apareixent una notificació “Instal·lació del complement a fallat”..

Solucionar

Intenteu reinstal·lar el dipòsit perquè aquest error es mostra quan falten alguns fitxers al dipòsit o si el dipòsit està obsolet. La reinstal·lació del repositori actualitzarà el dipòsit i podreu instal·lar el complement fàcilment.

No hi ha corrents disponibles

Aquest error apareix quan intenteu obrir un títol de contingut des de la biblioteca de complements. La raó per la qual apareix aquest error és que els rascadors d’enllaços no poden agafar cap enllaç de transmissió dels proveïdors per al títol de contingut específic. Els proveïdors no tindran cap enllaç de transmissió per a aquest títol de contingut concret o es pot sobrecarregar la memòria cau del sistema.

Solucionar

En molts casos, s’ha notat que la neteja de la memòria cau ha ajudat els usuaris. Així que si voleu esborrar la memòria cau de Kodi, consulteu la nostra guia “Com esborrar la memòria cau de vídeo a Kodi”.

Paraules finals

Les forquilles de l’èxode continuen venint en línia i desapareixen, però només uns quants tenen la possibilitat de mantenir-se al voltant i guanyar reputació.

Yoda Kodi és una d’aquestes forquilles en què els usuaris poden confiar. Té enllaços de transmissió de bona qualitat i no cau sovint com altres forquilles de l’Èxode.

El complement de Yoda Kodi és una excel·lent opció per als usuaris de Kodi que desitgin gaudir de pel·lícules en streaming i programes de televisió sense molèsties i complexitats. La interfície de Yoda Kodi és exactament la de Exodus Kodi i és per això que és molt senzill i fàcil d’utilitzar.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Thanks! You've already liked this