Com instal·lar Deceit Kodi Addon a Leia, Krypton, Jarvis amb One Nation Repo

Fal·làcia-Kodi-addon

El complement addicional Deceit Kodi és un complement d’entreteniment complet que es pot utilitzar per a totes les necessitats d’oci. Té pel·lícules, programes de TV, TV en directe i esports.

Una gran cosa d’aquest complement és la disponibilitat d’integració Trakt i Real Debrid, que permet als usuaris mantenir la seva biblioteca de contingut.

Si voleu reproduir totes les últimes pel·lícules i programes de TV en directe, necessitareu una VPN per desbloquejar els fluxos. Assegureu-vos d’escollir una de les millors VPN per a Kodi abans de començar a la transmissió.

Dipòsit de Kodi Addon

L’addon de fal·làcia està disponible a One Nation Repository. Aquest dipòsit té altres addons populars i també Sports Devil, Swim per a adults, YouTube, F4M Tester, etc..

Com instal·lar engany a Kodi Leia i Krypton

Seguiu aquests passos per instal·lar el complement de Deceit a les versions de Kodi Leia i Krypton per gaudir de les vostres pel·lícules, programes de televisió i molt més:

 1. Llançament Kodi des de l’escriptori de Windows > Veureu a Icona d’engranatge (configuració), feu clic a al damunt > a partir d’aquí apareixerà un nou menú Feu clic a endavant Gestor d’arxius.com instal·lar engany a kodi
 2. Ara, veureu que apareixen dues columnes, feu clic a sobre Afegeix font des de la columna de l’esquerra.com instal·lar engany a la versió 17.6 o inferior de kodi krypton
 3. Un quadre de diàleg amb una barra d’adreces apareixerà, feu clic a on es diu i escriviu URL http://onenation.info/Repo/ > Feu clic a D’acord > Anomeneu aquesta font de suports com a Una Repo > Feu clic a D’acord > Un cop hàgiu introduït els detalls, comproveu dues vegades l’URL de l’origen i el nom de la font i feu clic a Feu clic D’acord per tancar el quadre de diàleg.com instal·lar engany a la versió 16 o superior de kodi jarvis
 4. Ara torna a la secció Menú principal de Kodi > A la columna de l’esquerra, feu clic a la tecla Complements per obrir la pestanya Complements menú > Des d’aquest menú, feu clic a Instal·lador de paquets (Icona de la caixa), present a la cantonada superior esquerra.descarregar engany kodi
 5. Fer clic a Instal·leu des del fitxer Zip opció de la llista.repositori d’enganys
 6. Veureu una llista d’opcions, seleccioneu Una Repo de la llista > Feu clic a repositori.onenation-1.0.5.zip > Espereu que aparegui la notificació de “complement instal·lat”.engany no funciona / errors / problemes / a baix / solucions
 7. Després que aparegui la notificació, feu clic a Instal·lació des del Repositori opció > Feu clic i navegueu OneNation Repo > Obert complements de vídeo > Desplaceu-vos cap avall per obrir la llista Complement de la fal·làcia Kodi5 > Feu clic a Instal·leu i espera > Apareixerà una notificació que confirmi la instal·lació del complement.

engany addon

Com instal·lar la fal·làcia a la versió 16 o superior de Kodi Jarvis

Per enganyar-se, es pot instal·lar fàcilment a Kodi Jarvis seguint aquests passos:

 1. Obert Kodi Jarvis V16 al dispositiu.
 2. Ara, Feu clic a Sistema > Feu clic i obriu Gestor d’arxius.
 3. Feu doble clic a Afegeix font per entrar a l’enllaç font del dipòsit.
 4. Feu clic a <Cap> > Escriviu aquest text URL http://onenation.info/Repo/ i Feu clic a Fet > Anoteu aquest URL de la font del dipòsit com a Una Repo > Feu clic a Fet > Feu clic a D’acord.
 5. Tornar a Kodi Home > Feu clic a Sistema > Feu clic a Complements.
 6. Fer clic a Instal·leu des del fitxer Zip opció > Fer clic a Una Repo > Selecciona repositori.onenation-1.0.5.zip > Espereu que aparegui la notificació.
 7. Ara selecciona Instal·lació des del Repositori opció > Obert OneNation Repo.
 8. Obert Complements de vídeo carpeta.
 9. Selecciona Engany > Feu clic a Instal·leu > Espereu que aparegui la notificació.

Descarregar fal·làcia Kodi

Baixeu el fitxer zip > Menú principal de Kodi > Complements > Fer clic a Icona de caixa.

Feu clic a Instal·leu des del fitxer Zip > Examineu i obriu el fitxer zip add-on descarregat, és a dir, feu clic a repositori.onenation-1.0.5.zip > Espereu que aparegui la notificació.

Fer clic a Instal·lació des del Repositori > Fer clic a OneNation Repo > Obert Complements de vídeo > Fer clic a Engany > Feu clic a Instal·leu > espereu a que aparegui la notificació.

Fal·làcia que no funciona / Errors / Correccions a Kodi

No hi ha corrents disponibles

Pot ser que tingueu un error emergent en intentar reproduir una pel·lícula nova o, de vegades, una pel·lícula antiga, dient “No hi ha cap tipus de flux disponible”. Aquest error apareix quan no hi ha proveïdors disponibles per a fluxos d’aquest contingut multimèdia concret.

Solucionar

Per solucionar aquest error, aneu a la configuració del complement, augmenteu el nombre de proveïdors i elimineu la memòria cau del complement. Això segurament corregirà aquest error i podreu reproduir la pel·lícula que desitgeu. Tanmateix, si l’error persisteix, no hi ha proveïdors reals disponibles per al contingut.

Paraules finals

Deceit és un paquet complet per a tots els amants de Kodi i streaming de frikis a causa de la varietat de categories de contingut que ofereix. Molts addons se centren en un segment determinat de contingut, com alguns complements se centren en la reproducció de pel·lícules, mentre que alguns esports i altres en directe a TV. No és el cas de Deceit, ja que ha cobert tots els segments principals de contingut.

A més, tenir integracions Trakt i Real Debrid és un factor important que els usuaris ho prefereixin. L’engany ha guanyat un gran respecte a la comunitat per la seva bona funcionalitat i la gran varietat de continguts. Recomanem que els nostres usuaris intentin aquest complement afegint la nostra guia per veure com instal·lar Deceit addon a kodi.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Thanks! You've already liked this