Butlletí Kodi Addon: guia d’instal·lació pas a pas per a Kodi Leia i Krypton

Cinema-mantega-kodi-addon

El cinema Butter Kodi addon és una altra forquilla del popular addon Exodus Kodi i té la mateixa interfície Exodus Kodi. No obstant això, l’accessibilitat d’aquest complement és millor que el complement Exodus Kodi, ja que permet als usuaris veure pel·lícules de nou a través de la seva funció de reproducció automàtica..

Aquesta funció la millora que la resta perquè no heu de commutar per veure la propera pel·lícula, simplement asseureu-vos i gaudiu de la vostra llista de reproducció sense tenir problemes al fer clic cada cop..

Una altra gran característica de l’addició addicional Kodi Movie Butter Kodi és que ofereix integració Trakt i Real Debrid. Molts usuaris de Kodi prefereixen utilitzar aquests serveis amb la millor VPN per streaming.

Dipòsit de Kodi Addon Butter

El cinema addicional està disponible a través de Kodi Diamond Repo que inclou alguns dels millors addons de Kodi com Cartoon Network, Millor Comèdia Britànica, Vòrtex, YouTube, etc..

Com instal·lar mantega de cinema a Kodi Leia versió 18.2 o inferior

 1. Obert Kodi > Feu clic a configuració icona (Engranatge icona).
 2. Anar a Ajustos del sistema secció i habilitat Fonts desconegudes.
 3. Torna al menú de configuració i obre Gestor d’arxius.
 4. Feu doble clic a Afegeix font des de la columna de l’esquerra > Feu clic on diu <Cap> i introduïu-ho URL “http://repo.rubyjewelwizard.com/” > feu clic D’acord > Anomena aquesta font de suports com a “Diamant ” > Feu clic a D’acord > Feu clic a Doble i comproveu l’URL i el nom i feu clic a D’acord per tancar el quadre de diàleg.
 5. Torna a la pantalla d’inici de Kodi i vés a Afegiuons
 6. Feu clic a “icona de caixa”Des del cantó superior esquerre > Feu clic a Instal·leu des del fitxer zip > Selecciona Diamant > Feu clic a INSTALL_DIAMOND_REPO > Selecciona Diamond-Wizard-Repo.zip > Espereu la notificació.
 7. Ara selecciona Instal·leu des del repositori opció > Feu clic a Assistent de diamants Repo > Obert Complements de vídeo carpeta > Selecciona Butter de cine de cinema: reproducció automàtica
 8. Feu clic a Instal·leu >Espereu la notificació

Com instal·lar Butter Theater Movie en Kodi Krypton Versió 17.6 o inferior

 1. Obert Kodi > Anar a Configuració.
 2. Obert Gestor d’arxius.
 3. Feu doble clic a Afegeix font > Feu clic a <Cap> i escriviu URL “http://repo.rubyjewelwizard.com/” > feu clic D’acord > Poseu un nom d’aquest URL de suports com a “Diamant ” > Feu clic a D’acord > Feu clic a D’acord de nou.
 4. Torna a la pantalla d’inici de Kodi > Fer clic a Afegiuons
 5. Feu clic a “Icona d’instal·lador de paquets”Des del cantó superior esquerre > Selecciona Instal·leu des del fitxer zip opció > Selecciona Diamant > Feu clic a INSTALL_DIAMOND_REPO > Fer clic a Diamond-Wizard-Repo.zip > Espereu la notificació.
 6. Feu clic a Instal·leu des del repositori opció > Selecciona Assistent de diamants Repo > Anar a Complements de vídeo > Fer clic a Butter de cine de cinema: reproducció automàtica
 7. Pega Instal·leu >Espereu la notificació.

Descàrrega de pel·lícules Butter Kodi

 1. Baixeu l’arxiu Movie Movie Butter Kodi Addon Zip al dispositiu
 2. Obriu Kodi > Anar a Afegiuons
 3. Feu clic a “Icona Instal·lador de paquets” > Feu clic a Instal·leu des del fitxer zip > Navegar i obrir el directori fitxer zip descarregat > Espereu la notificació.
 4. Ara selecciona Instal·leu des del repositori opció > Feu clic a Assistent de diamants Repo > Obert Complements de vídeo carpeta > Selecciona Mantell de cinema de teatre de cinema.
 5. Feu clic a Instal·leu >Espereu la notificació.

Mantega de teatre de cinema / No funciona / Errors / Correccions

No s’ha pogut instal·lar la dependència

De vegades, mentre s’instal·la un complement de tercers, apareix un error que indica “No s’ha pogut instal·lar la dependència” i la instal·lació s’acaba aquí. Doncs bé, la raó d’aquest error pot ser un dipòsit obsolet o els fitxers que falten al dipòsit.

Solucionar

Per solucionar aquest error, comproveu l’URL d’origen del dipòsit i comproveu si està actualitzat o no. Si el repositori és accessible, torneu-lo a baixar i torneu-ho a provar de nou. Si l’error persisteix, intenteu instal·lar el complement des d’un repositori alternatiu.

Comprovació d’error de registre

Comprova que poden aparèixer errors de registre quan intentes accedir al complement o intentar obrir un flux. En ambdós escenaris, el factor que provoca aquest error pot ser les dades de caché massives i de backend del complement del Kodi..

Solucionar

Aquest error es pot arreglar fàcilment, esborrar la memòria cau addon de Kodi i altres dades de backend anant al menú del complement i després a la secció d’eines. Si esborrar la memòria cau del complement no us serveix, prova d’actualitzar el complement.

Conclusió

No hi ha moltes forques que poden oferir experiència d’alta qualitat com els complements originals de Kodi. Tot i això, el Movie Theatre Butter Kodi addon té funcions sorprenents que demostren el seu potencial i podem afirmar que és de lluny una de les poques millors forquilles de l’Èxode.

Descarregueu i instal·leu aquest complement i gaudiu de veure les vostres pel·lícules preferides amb la facilitat de reproduir-se automàticament en alta definició. Assegureu-vos de protegir la vostra privadesa amb una VPN fiable!

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Thanks! You've already liked this