Accés a Internet privat Netflix | Accediu a Netflix americà i japonès amb VPN PIA

Accés a Internet privat Netflix va ser un dels VPN més populars per al servei Netflix. La VPN havia estat utilitzada a nivell mundial per molts geeks de streaming per desbloquejar contingut restringit i evitar les restriccions geogràfiques. L’accés a Internet privat s’anomena generalment PIA i té 3226 servidors a 33 països del món.

PIA va aixecar unes celles a la indústria de la transmissió de fluxos després de la notícia que PIA Netflix ja no funciona. Això significava que els usuaris PIA ja no podrien accedir a la biblioteca Netflix dels Estats Units des d’altres llocs que no siguin els EUA.

Per què necessitareu una VPN per Netflixnetflix-libraries a tot el món

Netflix és, de fet, el millor servei de transmissió disponible a tot el món, però el fet que molta gent no sap és que no proporciona contingut similar a totes les regions. Té diferents biblioteques per a una regió molt gran i en totes les biblioteques el contingut no és similar. L’URL de Netflix continua sent el mateix que Netflix.com per a cada regió. Però quan inicieu la sessió, la biblioteca és diferent a cada regió.

El motiu d’aquesta diferència en les biblioteques de Netflix és la limitació de llicències i regulacions per part dels proveïdors de contingut. Com s’ha notat, la biblioteca Netflix dels Estats Units té els millors i millors espectacles en comparació amb les altres biblioteques regionals de Netflix.

Aprèn més: Es mostra a Netflix

Hi ha certs espectacles populars que els usuaris de Netflix desitgen veure. Però, per la seva indisponibilitat a la biblioteca, és un factor decebedor per a ells.

Els observadors de Binge són molt particulars sobre les seves prioritats de contingut i se senten impotents a causa d’aquestes restriccions. Una altra cosa a entendre és que els usuaris no poden accedir a la biblioteca de Netflix dels Estats Units perquè no hi ha cap opció de canviar entre les biblioteques de contingut.

Aquesta inaccessibilitat de contingut per als usuaris de Netflix d’altres regions només es pot obviar amb l’ajut d’una VPN.

Mitjançant VPN, podeu connectar-vos a un servidor nord-americà i iniciar la sessió al vostre compte de Netflix. El sistema Netflix detectarà la vostra adreça IP emmascarada i us proporcionarà accés a la biblioteca nord-americana Netflix.

De fet, aquesta és la millor manera de veure qualsevol programa de reproducció que vulgueu publicar a Netflix sense problemes. Cada servei VPN ofereix nombrosos servidors a tot el món, cosa que us permet triar la vostra regió desitjada.

No hi ha cap altra manera d’eliminar les restriccions geogràfiques de la biblioteca Netflix dels Estats Units.

Com bloqueja Netflix una VPN?

La pràctica d’utilitzar un servei VPN per streaming amb Netflix va començar a augmentar gradualment i Netflix aviat ho va notar. Els titulars de llicències i els proveïdors de contingut guanyen mitjançant la transmissió d’aquest contingut. I accedir a aquest contingut mitjançant serveis VPN va causar problemes.

Els proveïdors de contingut / llicències han presuritzat Netflix, per garantir la distribució segura del seu contingut i bloquejar aquest tipus de proxies i VPNs. Per tant, Netflix va actualitzar els seus sistemes i va començar a detectar i bloquejar servidors proxy i VPN.

Els servidors Netflix detecten si l’usuari que intenta accedir al vídeo està utilitzant una VPN o no coincidint amb la ubicació del DNS i la vostra adreça IP. Si coincideixen, el servidor de Netflix no podrà detectar l’ús de la VPN. Però si hi ha una diferència entre la vostra adreça IP i la ubicació DNS, detectarà l’ús de VPN i mostrarà un error.

Les possibilitats de ser detectats pels servidors Netflix són altes si utilitzeu VPNs gratuïts i servidors de proxy en línia. Perquè alguns encaminen el trànsit mitjançant diferents DNS, mentre que d’altres emmascaren només la vostra adreça IP. Tots dos d’aquests protocols han de coincidir, i això és el que no proporcionen.

L’ús d’un servei VPN fiable per accedir a una biblioteca Netflix diferent garantirà la vostra privadesa i accés.

Funciona l’accés a Internet privat / PIA amb Netflix?

He trobat alguns blocs i guies que afirmen que PIA pot evitar les restriccions geo-restriccions de la biblioteca de Netflix.

Deixeu-me debatre aquest mite per vosaltres!

L’accés a Internet privat Netflix no funciona amb el desbloqueig de Netflix, ja que solia proporcionar servidors de Silicon Valley per accedir a Netflix i ara s’han prohibit tots aquells servidors..

Al·leluia!

PIA solia treballar amb Netflix, però això va ser fa temps! PIA no proporciona accés a Netflix per deixar de banda les geore restriccions de la biblioteca. Gràcies a la repressió de la VPN de Netflix, que va desactivar la PIA per proporcionar accés a Netflix.

Resolució PIA Netflix

PIA no funciona amb Netflix; deixar que aquest fet s’enfonsi perquè no és un gran problema. Hi ha un mètode de solució PIA Netflix que es pot utilitzar per transmetre un streaming amb Netflix i, si això no funciona, hi ha moltes altres VPN alternatives que es poden utilitzar..desbloquejar netflix

Seguiu aquests passos de la solució de solució de PIA Netflix:

  1. Configureu l’encaminador amb el qual utilitzeu dd-wrt i després connecteu-lo a qualsevol servidor PIA dels Estats Units.
  2. Ara, descarregueu el client PIA per a Windows i connecteu-vos a un servidor dels Estats Units al vostre PC o portàtil.
  3. Un cop tingueu els dos ordinadors i el Router connectats a un servidor VPN, intenteu accedir a Netflix. S’evitarà la restricció geogràfica i es tindrà accés a la biblioteca US Netflix.

Si us sembla complexa aquesta solució, proveu d’utilitzar un servei VPN alternatiu com ExpressVPN, PureVPN o NordVPN, que no requereixen solucions solucionades. Els servidors ExpressVPN Netflix i NordVPN Netflix són sorprenents quant a la seva restricció i el pas de la velocitat.

Accés a Internet privat al Japó

Molts usuaris creuen que la Biblioteca Netflix dels Estats Units és la biblioteca més gran pel que fa al nombre de continguts. Tot i això, recentment em vaig adonar que la biblioteca del Japó Netflix té més contingut que la nord-americana, convertint-la en la biblioteca de contingut Netflix més gran del món. Té aproximadament 300 títols de contingut més en comparació amb la biblioteca de Netflix dels Estats Units.accés a internet privat netflix Japan

Podeu accedir fàcilment a la biblioteca Japan Netflix amb Netflix accés a internet privat. Per fer-ho, només cal que connecteu-vos a un servidor japonès que ofereix PIA. Un cop heu connectat a un servidor PIA del Japó, aneu a Netflix i inicieu la sessió al vostre compte. Després d’iniciar la sessió, veuràs tota la biblioteca de Japó Netflix.

Gaudeix d’accedir a la biblioteca més gran de Netflix i presumeix-la davant dels teus amics!

Revisió Reddit per a accés privat a Internet Netflix

Accés a Internet privat Netflix s’ha enfrontat a moltes crítiques pel fet de no poder proporcionar accés als seus usuaris a la biblioteca nord-americana Netflix. Això és el que ha de dir el vicepresident sènior d’experiència del client d’accés a Internet privat sobre les preocupacions dels usuaris de Reddit:

Comentari de discussió Comentari de IaisonQ de discussió "Netflix a PIA".

Ensopegueu amb persones que no saben el que està passant a la indústria de tant en tant, igual que aquesta persona que no té ni idea que PIA ja no funciona amb Netflix dels EUA:

Comentari de discussió Comentari de stymy a partir de discussió "Mai ningú esmenta Accés a Internet privat aquí, però veig Netflix a través de la seva VPN tot el temps".

Conclusió

Pot ser que PIA no pugui proporcionar accés a la biblioteca Netflix dels Estats Units, però funciona amb altres biblioteques Netflix regionals, perquè els servidors PIA només estan prohibits als EUA fins ara. PIA ha estat al centre de la llum per la seva bona velocitat de banda ampla i connectivitat molt preferits pels observadors de binge.

L’accés a Internet privat és un bon servei VPN, però el fet que PIA no sigui amable amb Netflix, ha perjudicat molt la seva reputació. Els rumors són que treballen en la configuració d’algunes IP i servidors nous als EUA per proporcionar als usuaris accés a Netflix dels EUA i només podem esperar per veure si això és cert.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Thanks! You've already liked this