Πώς να παρακολουθήσετε το Wimbledon 2018 Live Online Δωρεάν ροή χωρίς καλώδιο στο Kodi

Η δωρεάν ροή περιεχομένου επί πληρωμή μπορεί να οδηγήσει σε παραβίαση πνευματικών δικαιωμάτων ή ειδοποιήσεις DMCA. Διασφαλίστε την ταυτότητά σας με ένα Kodi VPN.

Αποθηκεύστε το αναγνωριστικό CTA μου

Το παλαιότερο και το πιο διάσημο πρωτάθλημα στον κόσμο του τένις · Το Wimbledon είναι πολύ κοντά και σκεφτήκαμε να σας ενημερώσουμε για τον καλύτερο τρόπο να παρακολουθείτε το Wimbledon. Έχουμε αναφέρει μερικές εξαιρετικές υπηρεσίες μετάδοσης σε αυτόν τον οδηγό, βεβαιωθείτε ότι τις έχετε περάσει καλά και αν είστε χρήστης του Kodi τότε σίγουρα θα διασκεδάσετε να βρείτε τα καλύτερα πρόσθετα kodi, καθώς έχουμε παράσχει τη διαδικασία εγκατάστασης για το Wimbledon Kodi add- επί.

Πώς να αποκτήσετε πρόσβαση σε επίσημους ραδιοτηλεοπτικούς φορείς του Wimbledon από τις ΗΠΑ, το Ηνωμένο Βασίλειο, τον Καναδά, την Αυστραλία ή οπουδήποτε αλλού στον κόσμο

Τα δικαιώματα για την επίσημη μετάδοση του Wimbledon 2018 παρέχονται σε συγκεκριμένους ραδιοτηλεοπτικούς φορείς σε όλο τον κόσμο. Αυτοί οι ραδιοτηλεοπτικοί φορείς είναι γεω-περιορισμένη και ως εκ τούτου διατίθεται μόνο στη χώρα καταγωγής τους. Αυτό σημαίνει ότι θα λάβετε ένα σφάλμα αναπαραγωγής που λέει: «Το BBC iPlayer είναι διαθέσιμο μόνο στο Ηνωμένο Βασίλειο. Δυστυχώς, οφείλεται σε ζητήματα δικαιωμάτων. ” ή “Το βίντεο περιορίζεται γεωγραφικά από τον κάτοχο.”

Πώς να παρακολουθήσετε το WimbledonΩστόσο, αυτοί οι ραδιοτηλεοπτικοί φορείς μπορούν εύκολα να έχετε πρόσβαση από οπουδήποτε χρησιμοποιώντας ένα VPN. Θα καλύψει τη διεύθυνση IP σας και θα την αλλάξει στη διεύθυνση IP της επιθυμητής χώρας, όπως ΗΠΑ, ΗΒ ή Καναδά.

Πρόγραμμα Wimbledon TV 2018

Εδαφος

Εκφωνητής

1.Ηνωμένο Βασίλειο      Παγκόσμια ροή AELTC

BBC International

Ειδήσεις / έθνη του BBC & Περιφέρειες

BBC Online

Ραδιόφωνο BBC

Ραδιόφωνο BBC 1

BBC Sport Interactive

BBC Sports Xtra

Τηλεόραση BBC

Παγκόσμια υπηρεσία BBC

BBC TV τηλεόρασης

Eurosport UK

Το κανάλι Wimbledon

Το ραδιοφωνικό κανάλι Wimbledon

BBC Λονδίνο Ζωντανά

2.Αλβανία & Κοσσυφοπέδιο         Eurosport
3.Αφρική         Canal Plus Afrique
4.Ασία         Fox Asia, Star India
5.Αυστραλία         Επτά δίκτυο

Fox Sports

ΙΑΠΩΝΙΚΟ ΛΕΠΤΟ

6.Βαλτικά         Eurosport
7.Βέλγιο         Eurosport
8.Λευκορωσία         Λευκορωσία 5
9.Βοσνία & Herz         Eurosport
RTRS
10.Βουλγαρία         Eurosport
11.Καναδάς         TSN Καναδάς
12.Κίνα         Τηλεόραση του Πεκίνου

CCTV5 (Κινεζικά)

Τέντεντ

Τηλεόραση της Σαγκάης

13.Κύπρος         ΑΤΗΚ
14.Κροατία         Eurosport, HRT TV
15.Τσεχική R         Novasports (ARQ)
16.Δανία         Τηλεόραση3
17.Φίτζι         Fiji TV
18.Πρώην Γιουγκοσλαβία         Eurosport
19.Γαλλία         beIN Sports
20.Γεωργία         Eurosport
21.Γερμανία         Sky Deutschland
22.Ελλάδα         Νόβα
23.Ιρλανδία         Ειρ
24.Ισραήλ         Αθλητικό κανάλι (Sport 5)
25.Ιταλία         Sky Italia
26.Ιαπωνία         NHK, Wowow
27.Καζακστάν, Κιργιστάν, Τατζικιστάν, Τουρκμενιστάν και Ουζμπεκιστάν         Eurosport, Saran Group
28.Κορέα         JTBC
29.Λατινική Αμερική         ESPN Λατινική Αμερική
30.Μάλτα         Πηγαίνετε στο Multiplus
31.μέση Ανατολή         beIN Sports
32.Μαυροβούνιο         Eurosport, RTCG
33.Ολλανδία         NOS, Eurosport, Ziggo
34.Νέα Ζηλανδία         TVNZ
35.Σκανδιναβικά & Ισλανδία         Eurosport
36.Πολωνία         Πολάτ
37.Πορτογαλία         Sport TV
38.Ρουμανία & Ουγγαρία         Eurosport
39.Ρωσία, Ουκρανία, Αρμενία & Μολδαβία         Eurosport
40.Σερβία         RTS, Eurosport,

Sportklub

41.Νότια Αφρική         Supersport
42.νότια Αμερική         Globosat (Βραζιλία)
43.Ισπανία         Telefonica / Movistar+
44.Ελβετία         SRG / SSR TV (RTS, RSI, SRF)
45.Τουρκία         Eurosport, Saran Group
46.ΗΠΑ         ESPN, κανάλι τένις

Πώς να παρακολουθήσετε τη ζωντανή ροή του Wimbledon χωρίς καλώδιο χρησιμοποιώντας VPN

Δείτε αυτές τις διαδικτυακές υπηρεσίες ροής που θα μεταδίδουν ζωντανά τα παιχνίδια Wimbledon για να δείτε πώς να παρακολουθήσετε το Wimbledon 2018 online.

Προσοχή! Μπορείτε εύκολα να καταργήσετε τον αποκλεισμό των εκπομπών Wimbledon 2018 στη χώρα σας και να παρακολουθήσετε ολόκληρο το τουρνουά παρακάμπτοντας τους γεωγραφικούς περιορισμούς χρησιμοποιώντας ένα VPN για να παρακολουθήσετε το δωρεάν Wimbledon Online.

CTA

NBC Sports

Πρόγραμμα τηλεόρασης Wimbledon

Το NBC Sports είναι ένα δίκτυο αθλητικών ραδιοτηλεοπτικών εκπομπών με έδρα τις ΗΠΑ, το οποίο ανήκει και λειτουργεί υπό την αιγίδα του τηλεοπτικού ομίλου NBC Universal. Το NBC και το Wimbledon έχουν μια μεγάλη ιστορική σχέση μετάδοσης και γι ‘αυτό το NBC θα μεταδίδει το Wimbledon 2018 ζωντανά και στην τηλεόραση και στο διαδίκτυο..

Ακριβώς όπως μεταδίδει τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες ζωντανά και αυτήν τη στιγμή μεταδίδει το Παγκόσμιο Κύπελλο FIFA 2018. Το NBC Sports έχει τεράστια φήμη παγκοσμίως λόγω της ποιότητας των εκπομπών και της ποιότητας των υπηρεσιών.

Ένα από τα πιο ανησυχητικά πράγματα για το NBC είναι ότι δεν είναι προσβάσιμο εκτός των ΗΠΑ. Επομένως, θα χρειαστείτε μια αξιόπιστη υπηρεσία VPN για να αποκτήσετε πρόσβαση στο NBC Sports και να παρακολουθήσετε τη ζωντανή δράση του Wimbledon.

Sling TV

Πώς να παρακολουθήσετε τη ζωντανή ροή του Wimbledon χωρίς καλώδιο χρησιμοποιώντας VPN

Η Sling TV θα μεταδίδει όλους τους αγώνες ζωντανά από το Wimbledon στο διαδίκτυο, καθώς και στην εφαρμογή iOS και Android. Δεν θα απαιτηθούν καλώδια για την πρόσβαση στις ροές τηλεόρασης Sling. Ωστόσο, θα πρέπει να πληρώσετε το τέλος συνδρομής για να αποκτήσετε πρόσβαση στις ροές Wimbledon και είναι μόνο 20 US $ το μήνα.

Τρόπος πρόσβασης στο Κατάργηση αποκλεισμού επίσημων ραδιοτηλεοπτικών φορέων του Wimbledon

Ένα από τα μεγαλύτερα χαρακτηριστικά του είναι η δωρεάν δοκιμή 7 ημερών που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε. Οι ροές που παρέχονται από τη Sling TV είναι ποιότητας HD και έχουν άψογη ταχύτητα. Το Sling TV περιορίζεται μόνο στις Η.Π.Α. και οι χρήστες που διαμένουν οπουδήποτε εκτός των ΗΠΑ απαιτούν ένα VPN για πρόσβαση σε ροές Sling TV.

DirecTV τώρα

Το Wimbledon στο DirecTV Now

Το DirecTV Now είναι μία από τις πιο δημοφιλείς και αξιόπιστες και υψηλής ποιότητας online υπηρεσία ζωντανής ροής. Προσφέρει 60+ κανάλια για 35 US $ το μήνα και έχει προτιμηθεί ιδιαίτερα και χρησιμοποιείται παγκοσμίως, παρά το γεγονός ότι είναι υπηρεσία περιορισμένης γεωγραφικής θέσης στις ΗΠΑ. Οι χρήστες έχουν πρόσβαση στο DirecTV Now χρησιμοποιώντας υπηρεσία VPN καλής ποιότητας.

Το DirecTV Now θα μεταδίδει όλους τους αγώνες του Wimbledon ζωντανά στο διαδίκτυο. Εάν ανησυχείτε για την τιμολόγηση ή την ποιότητά του, μπορείτε να έχετε μια δωρεάν δοκιμή 7 ημερών.

ESPN

Wimbledon στο ESPN

Ένα από τα πιο δημοφιλή αθλητικά ραδιοφωνικά δίκτυα ESPN, υπήρξε ένας ολοκληρωμένος ραδιοτηλεοπτικός φορέας σχεδόν σε κάθε αθλητική εκδήλωση. Είτε πρόκειται για ποδόσφαιρο, κρίκετ ή τένις, το ESPN τα μεταδίδει όλα. Το ESPN κέρδισε τον σεβασμό του στις μέρες που περιοριζόταν στις δορυφορικές τηλεοπτικές εκπομπές, αλλά τώρα που έχει επεκταθεί σε διαδικτυακή ροή που έχει κάνει τους χρήστες να δέχονται πλήρη δέος.

Ωστόσο, ένα πράγμα που πρέπει να καταλάβετε εδώ είναι ότι σε αντίθεση με άλλες υπηρεσίες που αναφέρθηκαν προηγουμένως, το ESPN δεν θα μεταδίδει όλους τους αγώνες του Wimbledon 2018. Θα καλύπτει μόνο λίγους αγώνες και στιγμιότυπα.

Hulu Ζωντανή τηλεόραση

Wimble 2018 ζωντανά στην τηλεόραση Hulu

Το Hulu Live TV είναι μια άλλη συναρπαστική online υπηρεσία ζωντανής τηλεόρασης που θα μεταδίδει ζωντανά το Wimbledon 2018. Το Hulu Live TV προσφέρει 50+ κανάλια για ροή ψυχαγωγίας, αθλητικών και ειδήσεων. Ένα μεγάλο πράγμα είναι ότι είναι συμβατό και με το Apple TV και μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε δύο συσκευές ταυτόχρονα. Η τιμή για τη συνδρομή της είναι 39,99 $ και μπορείτε να έχετε ακόμη και μια δωρεάν δοκιμή 7 ημερών.

Κάντε κλικ εδώ για να δείτε εάν τα κανάλια είναι προσβάσιμα στην περιοχή σας ή εάν χρειάζεστε VPN. Η τηλεόραση Hulu θα πρέπει να είναι η καλύτερη επιλογή σας εάν αναρωτιέστε πώς να παρακολουθήσετε το Wimbledon σε 4k.

Πώς να παρακολουθήσετε το Wimbledon Kodi στο Krypton Version 17.6 ή χαμηλότερη

Σταματήστε να ανησυχείτε για το πώς να παρακολουθήσετε το Wimbledon 2018, εγκαταστήστε το πρόσθετο ViaPlay Kodi στο Kodi Krypton για να παρακολουθήσετε το Wimbledon ζωντανά. Απλώς ακολουθήστε αυτά τα βήματα:

 1. Ανοιξε Κόδι.Wimbledon kodi
 2. Παω σε Πρόσθετα μενού.πώς να παρακολουθήσετε το Wimbledon σε kodi krypton έκδοση 17.6 ή νεότερη
 3. Κάνε κλικ στο Εικονίδιο > Κάντε κλικ στο Εγκατάσταση από αποθετήριο επιλογή.Wimbledon Τένις kodi addon
 4. Μετακινηθείτε προς τα κάτω στη λίστα και επιλέξτε Αποθήκη πρόσθετων Kodi > Παω σε Πρόσθετο βίντεομικρό > Εδώ, θα δείτε πολλά πρόσθετα, όλα αυτά είναι επίσημα πρόσθετα Kodi.Αποθήκη Wimbledon kodi
 5. Μετακινηθείτε προς τα κάτω στη λίστα και επιλέξτε Μέσω παιχνιδιού Πρόσθετο Kodi > Κάντε κλικ Εγκαθιστώ > Περιμένετε την ειδοποίηση.

Viaplay kodi addon για το wimbledon

Έτσι μπορείτε να παρακολουθήσετε το Wimbledon ζωντανά στο Kodi. Απλό, σωστό?

Πώς να παρακολουθήσετε δωρεάν το Wimbledon Kodi στην έκδοση Jarvis 16 ή υψηλότερη

Μπορείτε να εγκαταστήσετε το πρόσθετο ViaPlay Kodi και στο Kodi Jarvis. ακολουθήστε αυτά τα βήματα για να το εγκαταστήσετε τώρα:

 1. Ανοιξε Kodi Jarvis Έκδοση 16.
 2. Κάντε κλικ στο Σύστημα > Κάντε κλικ στο Πρόσθετα.
 3. Επιλέγω Εγκατάσταση από το αποθετήριο >
 4. Παω σε Αποθήκη πρόσθετου Kodi.
 5. Παω σε Πρόσθετα βίντεο.
 6. Επιλέγω Μέσω παιχνιδιού
 7. Κάντε κλικ Εγκαθιστώ > Περιμένετε να εγκατασταθεί το πρόσθετο, θα εμφανιστεί μια ειδοποίηση.

Ελπίζουμε να μην ανησυχείτε πλέον για το πώς να παρακολουθήσετε ζωντανά το Wimbledon.

Τελικές λέξεις

Το Wimbledon 2018 ξεκινά σε 6 ημέρες και γνωρίζουμε ότι όλοι οι οπαδοί του τένις έχετε τα μάτια σας κλειδωμένα σε αυτό. Μην ανησυχείτε και ακολουθήστε αυτόν τον οδηγό για να δείτε πώς να παρακολουθείτε το Wimbledon στο εξωτερικό ή μακριά από το σπίτι σας. Όλες αυτές οι υπηρεσίες που αναφέρονται ενδέχεται να είναι γεωγραφικά περιορισμένες και ίσως χρειάζεστε μια καλή υπηρεσία VPN για να παρακάμψετε τους περιορισμούς.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Thanks! You've already liked this