Πώς να εγκαταστήσετε το Watch5S στο Kodi Krypton 17.6 και Jarvis 16

Εάν είστε απελπισμένος καλύτερος θαυμαστής του kodi addons και ταυτόχρονα θαυμαστής ταινίας, τότε πρέπει να δείτε το πρόσθετο Watch5S Kodi, μια υπέροχη ταινία που προσφέρει πρόσθετο. Το Watch5S διαθέτει μια τεράστια βιβλιοθήκη ταινιών που βασίζεται σε νεότερες και παλαιότερες ταινίες. Σε αυτόν τον οδηγό, παρέχουμε εύκολα βήματα σχετικά με τον τρόπο εγκατάστασης του Watch5S στο Kodi, με τον νέο τρόπο.


Πριν ξεκινήσουμε, είναι σημαντικό να θυμάστε ότι το αποθετήριο StremHub (παλαιότερος σύνδεσμος) δεν λειτουργεί πλέον. Ο κάτοχος του συγκεκριμένου πρόσθετου τρίτου μέρους έχει καταργήσει το πρόσθετο Watch5S Kodi για άγνωστο λόγο. Για αυτό που πρόκειται να σας δείξουμε είναι το νεότερη έκδοση πώς να εγκαταστήσετε το Watch5S στο Kodi. Συνεχίστε λοιπόν.

Προειδοποίηση! Θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε ένα Kodi VPN για να παραμείνετε ανώνυμοι ενώ χρησιμοποιείτε το Watch5S καθώς θα προστατεύει το απόρρητό σας. Κερδίστε 85% έκπτωση στο PureVPN και ροή απεριόριστου περιεχομένου στο Watch5S.

Πώς να εγκαταστήσετε το Watch5S σε Kodi Krypton Έκδοση 17.6 ή παρακάτω

 1. Ξεκινήστε το Kodi > Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις > Στη συνέχεια, κάντε κλικ στο Διαχείριση αρχείων > Κάντε διπλό κλικ στο Προσθήκη πηγής.πώς να εγκαταστήσετε τα ρολόγια στο kodi
 2. Τώρα πληκτρολογήστε τη διεύθυνση URL kodivpn.co/repo/simplycaz.zip  > Πληκτρολογήστε το όνομα της πηγής πολυμέσων “Cazwall”.Πώς να εγκαταστήσετε το Watch5S στο Kodi Krypton Έκδοση 17.6
 3. Μεταβείτε στην Αρχική οθόνη του Kodi πατώντας το κουμπί «Esc» στο πληκτρολόγιο > Κάντε κλικ στα Πρόσθετα > Τώρα κάντε κλικ στο εικονίδιο «Πακέτο εγκατάστασης».πώς να προσθέσετε ρολόγια στο kodi
 4. Εγκατάσταση από αρχείο zip > Επιλέξτε Αποθήκη > Εντοπίστε το repository.simplycaz-1.0.1.zip.watch5s κατεβάστε το αρχείο zip στο kodi
 5. Εγκατάσταση από αποθετήριο > Απλά Caz Repo > Πρόσθετα βίντεο > Κάντε κύλιση προς τα κάτω και κάντε κλικ στο Watch5S > Κάντε κλικ στην Εγκατάσταση.πώς να εγκαταστήσετε το watch5s στο jarvis έκδοση 16
 6. Τώρα μεταβείτε στην Αρχική οθόνη του Kodi > Πρόσθετα > Πρόσθετα βίντεο > Παρακολουθήστε5S.Χωρίς αποκλεισμό Watch5S
 7. Απολαύστε και παρακολουθήστε τις πιο πρόσφατες ταινίες.

Λήψη εφαρμογής Watch5S

Πώς να εγκαταστήσετε το Watch5S στο Kodi Jarvis Έκδοση 16 ή παρακάτω

 1. Ανοίξτε τον Kodi Jarvis > Σύστημα > Διαχείριση αρχείων > Κάντε διπλό κλικ στο Προσθήκη πηγής.
 2. Πληκτρολογήστε τη διεύθυνση URL http://cazwall.com/repo > Πληκτρολογήστε το όνομα προέλευσης πολυμέσων Cazwall > Κάντε κλικ στο OK > Μεταβείτε στην Αρχική οθόνη του Kodi.
 3. Σύστημα > Πρόσθετα > Εγκατάσταση από αρχείο zip > Αποθήκη > Εντοπίστε το repository.simplycaz-1.0.1.zip.
 4. Εγκατάσταση από αποθετήριο > Απλά Caz Repo > Πρόσθετα βίντεο > Κάντε κύλιση προς τα κάτω και κάντε κλικ στο Watch5S > Κάντε κλικ στην Εγκατάσταση.
 5. Μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στο πρόσθετο από το Veos > Πρόσθετα βίντεο > Watch5S και απολαύστε!

Λήψη Kodi Watch5s

 1. Κατεβάστε το Αρχείο zip στη συσκευή σας > Παω σε Αρχική οθόνη Kodi.
 2. Κάντε κλικ Πρόσθετα > Κάντε κλικ στο Εικονίδιο κουτιού > Εγκατάσταση από αρχείο zip > Εντοπίστε και ανοίξτε repository.simplycaz-1.0.1.zip.
 3. Τώρα Εγκατάσταση από αποθετήριο > Απλά Caz Repo > Πρόσθετα βίντεο > Επιλέγω Παρακολουθήστε5S > Κάντε κλικ Εγκαθιστώ.
 4. Μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στο πρόσθετο Πρόσθετα βίντεο > Παρακολουθήστε5S.

 Watch5s Kodi δεν λειτουργεί / Σφάλματα / ζητήματα

Ελέγξτε το σφάλμα καταγραφής

Όταν προσπαθείτε να εγκαταστήσετε το πρόσθετο, ενδέχεται να εμφανιστεί ένα σφάλμα με την ένδειξη «Έλεγχος καταγραφής για περισσότερες πληροφορίες». Αυτό σημαίνει ότι υπάρχει ένα αρχείο που λείπει στο αποθετήριο και αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο δεν είναι δυνατή η εγκατάσταση του αποθετηρίου. Ένας άλλος λόγος είναι ότι το αποθετήριο μπορεί να είναι ξεπερασμένο.

Διορθώσετε

Για να διορθώσετε αυτό το σφάλμα, βεβαιωθείτε ότι το πρόσθετο που πρόκειται να εγκαταστήσετε μαζί με το αποθετήριο είναι ενημερωμένο. Αυτό θα αποτρέψει την εμφάνιση αυτού του σφάλματος.

Μη έγκυρο Zip URL

Κατά την προσπάθεια εγκατάστασης από το αρχείο Zip, ενδέχεται να αντιμετωπίσετε αυτό το σφάλμα. Αυτό δεν είναι κάτι που πρέπει να ανησυχείτε και μπορεί να επιλυθεί εύκολα.

Διορθώσετε

Όταν εμφανιστεί αυτό το σφάλμα, επιστρέψτε στο διαχειριστή αρχείων και ελέγξτε αν έχετε εισαγάγει τη σωστή διεύθυνση URL προέλευσης. Εάν η διεύθυνση URL που έχετε εισαγάγει είναι σωστή, ελέγξτε το σύνδεσμο εάν λειτουργεί ή όχι. Μερικές φορές οι σύνδεσμοι είναι σπασμένοι ή τερματισμένοι προκαλώντας ένα πρόβλημα.

Λήψη εφαρμογής Watch5S

Το Watch5S σας φέρνει όλες τις πιο πρόσφατες ταινίες στις φορητές σας συσκευές με την εγκατάσταση της εφαρμογής Watch5S. Αυτό το πακέτο εφαρμογών Android (APK) μπορεί να χρησιμοποιηθεί με έκδοση Android 4.4 ή μεταγενέστερη. Σίγουρα δεν περιέχει σφάλματα και είναι δωρεάν για χρήση. Επομένως, μην χάσετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε δωρεάν ταινίες στην κινητή συσκευή σας με την εφαρμογή Watch5S.

Χωρίς αποκλεισμό Watch5S

Μπορεί να συμβεί ότι ορισμένες από τις ταινίες στις οποίες προσπαθείτε να αποκτήσετε πρόσβαση είναι γεωγραφικά περιορισμένες ή αποκλεισμένες για έναν ή τον άλλο λόγο. Δηλαδή, κάποιο περιεχόμενο πολυμέσων είναι διαθέσιμο σε συγκεκριμένες χώρες ενώ αποκλείεται σε άλλες χώρες.

Ωστόσο, δεν χρειάζεται να φοβάστε όταν μπορείτε να καταργήσετε τον αποκλεισμό περιεχομένου πολυμέσων Watch5S χρησιμοποιώντας ένα VPN Kodi. Μια υπηρεσία VPN θα καταργήσει τον αποκλεισμό ταινιών Watch5S αλλάζοντας τη διεύθυνση IP που καθιστά προσβάσιμες τις ταινίες.

Ένα άλλο πλεονέκτημα μιας υπηρεσίας VPN είναι ότι η δραστηριότητά σας στο Διαδίκτυο δεν θα εντοπιστεί ποτέ από την κυβέρνηση ή τον Πάροχο υπηρεσιών Διαδικτύου. Τώρα μπορείτε να περιπλανηθείτε στο Διαδίκτυο ελεύθερα!

Watch5s Game of Thrones

Ποιος δεν θέλει να παρακολουθήσει το Game of Thrones; Η ιστορία της εξαπάτησης, του καθεστώτος, του αίματος, της δόξας και των δύσπιστων συναισθημάτων. Το παιχνίδι των θρόνων έχει πάρει τον κόσμο από μια καταιγίδα. Υπάρχουν δισεκατομμύρια θαυμαστές σε όλο τον κόσμο, πρόθυμοι να παρακολουθήσουν κάθε νέα σεζόν του Game of Thrones.

Ωστόσο, το εμπόδιο που αντιμετωπίζουν είναι πού να το παρακολουθήσετε, πού να κάνετε streaming ροών χαμηλής ποιότητας, αναξιόπιστες πηγές κ.λπ. Λοιπόν, υπάρχει μια απλή λύση για αυτό! Όλοι οι οπαδοί του Game of Thrones δεν έχουν τίποτα να ανησυχούν πια, καθώς μπορούν να παρακολουθήσουν το Game of Thrones στο Watch5s.

Watch5s Game of Thrones

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επισκεφθείτε https://watch5s.is/ και αναζητήστε το Game of Thrones χρησιμοποιώντας τη γραμμή αναζήτησης στον ιστότοπο. Θα λάβετε όλους τους συνδέσμους που υπάρχουν στον ιστότοπο, θα ανοίξετε οποιονδήποτε σύνδεσμο και θα παρακολουθήσετε το αγαπημένο σας επεισόδιο / σεζόν.

Πώς να παρακολουθήσετε το Moana στο Watch5s Kodi

Πώς να παρακολουθήσετε το Moana στο Watch5s Kodi

Μπορείτε να παρακολουθήσετε τη δημοφιλή ταινία της Disney «Moana» στο πρόσθετο Watch5S kodi. Για αυτό, πρέπει να εγκαταστήσετε το Watch5S στο Kodi από τον οδηγό εγκατάστασης που εμφανίζεται παραπάνω.

Μόλις εγκατασταθεί το πρόσθετο Watch5S, μεταβείτε στο Κύριο μενού του Kodi > Πρόσθετα > Πρόσθετα βίντεο > Παρακολουθήστε5S > Κάντε κλικ στην Αναζήτηση > Πληκτρολογήστε Moana > Παρακολουθήστε Moana σε HD.

πώς να παρακολουθήσετε το moana HD στο ρολόι k5

Για να προσθέσετε πράγματα

Για μια υπέροχη και ατελείωτη προσφορά ταινιών, δεν υπάρχει θέση ως Watch5S στο Kodi. Η τεράστια βιβλιοθήκη ταινιών σας φέρνει όλους τους τύπους ταινιών από όλες τις γενιές σε λίγα δευτερόλεπτα. Αυτή είναι η νεότερη έκδοση της εγκατάστασης του Watch5S στο Kodi καθώς το StreamHub έχει αποσυνδεθεί από το Watch5S. Εάν αντιμετωπίζετε γεωγραφικούς περιορισμούς κατά τη ροή μιας ταινίας, αποκτάτε ένα VPN για πρόσβαση. Σε αυτόν τον οδηγό, παρέχουμε βήματα σχετικά με τον τρόπο εγκατάστασης του Watch5S στο Kodi, οπότε συντονιστείτε για περισσότερα πρόσθετα του Kodi.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map