Πώς να εγκαταστήσετε το Vortex στο Kodi Krypton And Jarvis σε λιγότερο από 6 λεπτά

Τι είναι το Vortex στο Kodi

Το Vortex είναι το νέο πρόσθετο σπορ και μουσικής που αναπτύχθηκε από τους δύο γίγαντες της βιομηχανίας τεχνολογίας, δηλαδή Rock Crusher και Dreamweaver. Αυτό το πρόσθετο καλύπτει πολλές ειδικές αθλητικές εκδηλώσεις όπως ποδόσφαιρο, UFC, μηχανοκίνητα σπορ και πολλά άλλα.

Το Rock Crusher και το Dreamweaver δεν συμβιβάζονται ποτέ στην ποιότητα, οπότε δεν μπορείτε να περιμένετε τίποτα λιγότερο από τέλειο από τα δύο. Σε αυτόν τον οδηγό, συζητάμε πώς να εγκαταστήσετε το Vortex στο Kodi. Για να εγκαταστήσετε αυτό το πρόσθετο, ακολουθήστε τα βήματα που επισημαίνονται παρακάτω για τους Krypton και Jarvis.

Πώς να εγκαταστήσετε το Vortex στο Kodi 17
Πώς να εγκαταστήσετε το Vortex στο Kodi 16
Λήψη Vortex Repo
Το Vortex Kodi δεν λειτουργεί / Σφάλματα / ζητήματα
Κριτικές για Kodi Vortex

Προειδοποίηση! Θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε ένα VPN για να παραμείνετε ανώνυμοι ενώ χρησιμοποιείτε το Vortex, καθώς θα προστατεύσει το απόρρητό σας. Κερδίστε 85% έκπτωση στο PureVPN και ροή απεριόριστου περιεχομένου στο Vortex.

Πώς να εγκαταστήσετε το Vortex σε έκδοση Kodi Krypton 17 ή νεότερη

 1. Ανοιξε Kodi Krypton 17 στο σύστημά σας > Πατήστε Εικονίδιο ρυθμίσεων (εικονίδιο με γρανάζι) που βρίσκεται στην κορυφή > Τώρα επιλέξτε Διαχείριση αρχείων επιλογή.πώς να εγκαταστήσετε το vortex στο kodi
 2. Εδώ βλέπετε μια λίστα με πηγές αποθετηρίου, μετακινηθείτε προς τα κάτω και Διπλό κλικ επί Προσθήκη πηγής > Θα εμφανιστεί ένα πλαίσιο όπου πρέπει να κάνετε κλικ ‘Κανένας’ > Στη συνέχεια, πληκτρολογήστε το URL αποθετηρίου http://www.rockodi.com/ και κάντε κλικ στο Εντάξει > Τώρα πληκτρολογήστε το όνομα της πηγής πολυμέσων ‘Βράχος’ και κάντε κλικ Εντάξει > Κάντε κλικ Εντάξει πάλι.πώς να εγκαταστήσετε το vortex σε kodi krypton έκδοση 17 ή νεότερη
 3. Για να συνεχίσετε με το τρίτο βήμα, μεταβείτε στο Κύριο μενού Kodi > Κάντε κλικ στο Πρόσθετα > Τώρα πατήστε Πρόγραμμα εγκατάστασης πακέτων εικονίδιο (ένα εικονίδιο σε σχήμα κουτιού) πάνω αριστερή γωνία.προσθέστε δίνη στο kodi
 4. Κάντε κλικ στο Εγκατάσταση από Zip File > Θα εμφανιστεί ένα πλαίσιο στο οποίο πρέπει να κάνετε κύλιση προς τα κάτω και να κάνετε κλικ στο ‘Βράχος’ > repository.Rockcrusher-1.6.zip > Θα χρειαστεί λίγος χρόνος για την εγκατάσταση του αποθετηρίου.κατεβάστε το αρχείο zip vortex kodi
 5. Τώρα κάντε κλικ στο Εγκατάσταση από το αποθετήριο > Αποθήκη Rockcrusher > Πρόσθετα βίντεο > Βρείτε και κάντε κλικ στο Δίνη από τη λίστα > Τώρα κάντε κλικ στο Εγκαθιστώ > Περιμένετε να εγκαταστήσει το πρόσθετο.vortex στο kodi setup
 6. Για να δείτε το πρόσθετο, επιστρέψτε στο Κύριο μενού Kodi > Κάντε κλικ στο Πρόσθετα αυτί > Τώρα κάντε κλικ στο Πρόσθετα βίντεο > Εάν κοιτάξετε στη δεξιά πλευρά της οθόνης σας, θα δείτε μια λίστα με πρόσθετα kodi, κάντε κύλιση προς τα κάτω για εύρεση Δίνη και κάντε κλικ σε αυτό. Ξεκινήστε να χρησιμοποιείτε το πρόσθετο Vortex.

δίνη στις ρυθμίσεις kodi

Πώς να εγκαταστήσετε το Vortex σε έκδοση Kodi Jarvis 16 ή παρακάτω

 1. Ανοιξε Kodi Jarvis 16 στο σύστημά σας > Κάντε κλικ στο Συστήματα επιλογή που βρίσκεται στο κάτω μέρος της οθόνης > Τώρα επιλέξτε Διαχείριση αρχείων.
 2. Κάντε διπλό κλικ στην επιλογή Προσθήκη πηγής που μπορείτε να βρείτε στο τέλος της λίστας > Εμφανίζεται τώρα ένα αναδυόμενο πλαίσιο, κάντε κλικ στην επιλογή “Κανένα” > Πληκτρολογήστε URL http://www.rockodi.com και κάντε κλικ στο Τέλος > Πληκτρολογήστε Όνομα “Rock” και κάντε κλικ στο Done > Τώρα κάντε κλικ στο OK.
 3. Επιστρέψτε στο Αρχική οθόνη Kodi > Επιλέγω Συστήματα επιλογή ξανά > Στη συνέχεια, κάντε κλικ στο Πρόσθετα > Εγκατάσταση από Zip File > Επιλέξτε “Rock” από τη λίστα > Κάντε κλικ στο repository.Rockcrusher-1.6.zip > Τώρα περιμένετε να εγκατασταθεί.
 4. Τώρα κάντε κλικ στο Εγκατάσταση από το αποθετήριο > Αποθήκη Rockcrusher > Κάντε κλικ στο Πρόσθετα βίντεο > Δίνη > Εγκαθιστώ > Περιμένετε να εγκαταστήσει το πρόσθετο.

Λήψη Vortex Repo

Το πρόσθετο Vortex βρίσκεται στο αποθετήριο Rock Crusher. Μπορείτε επίσης να κατεβάσετε αυτό το αποθετήριο απευθείας στο σύστημά σας, το οποίο διαγράφει μερικά από τα βήματα που επισημαίνονται παραπάνω. Κάντε κλικ εδώ για να κατεβάσετε το αποθετήριο Vortex και ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:

 1. Μόλις κατεβάσετε το αρχείο zip και το αποθηκεύσετε στο σύστημά σας, ανοίξτε το Kodi > Κάντε κλικ στα Πρόσθετα > Εικονίδιο προγράμματος εγκατάστασης πακέτου.
 2. Εγκατάσταση από Zip File > Περιηγηθείτε στο αρχείο zip που κατεβάσατε. Μόλις περιηγηθείτε στο αρχείο, θα χρειαστούν λίγα λεπτά για την εγκατάσταση.
 3. Τώρα κάντε κλικ στο Εγκατάσταση από το αποθετήριο > Ρεκόρ Rockcrusher > Πρόσθετα βίντεο > Δίνη > Εγκαθιστώ > Απολαμβάνω!

Το Vortex Kodi δεν λειτουργεί / Σφάλματα / ζητήματα

Το Vortex ήταν προηγουμένως διαθέσιμο στο Stream Add-ons Repository. Ωστόσο, έχει τώρα το δικό του αποθετήριο Rockcrusher όπου μπορείτε να εγκαταστήσετε εύκολα το Vortex. Η μετάβαση από πρόσθετα ροής σε ξεχωριστό πρόσθετο Vortex οδήγησε στο πρόσθετο να προκαλέσει ορισμένα προβλήματα. Αυτό το ιστολόγιο καλύπτει την τελευταία οδηγία για την εγκατάσταση του Vortex που λειτουργεί τέλεια.

Το πρόσθετο Vortex δεν λειτουργεί

Ο Vorte λειτούργησε καλά μέχρι την αλλαγή του αποθετηρίου. Τώρα που έχει ένα ξεχωριστό νέο αποθετήριο, λειτουργεί και λειτουργεί καλά στο Kodi.

Κριτικές για Kodi Vortex

Το Vortex σάς επιτρέπει να παρακολουθείτε πολλές αθλητικές εκδηλώσεις, συμπεριλαμβανομένων αγώνων Motor Sports ζωντανά στο διαδίκτυο. Πολλοί χρήστες του Kodi ενεργοποιούν το πρόσθετο Vortex στο Kodi για προβολή διαδικτυακών σπορ χωρίς συνδρομή.

Χάρη στο @ rockcrusher01 για την καταπληκτική κάλυψη # formula1 #racing στο #vortex. Καλύτερη κάλυψη αγώνων στο Kodi.

– Nick Anghel (@nickanghel) 13 Μαΐου 2017

Οι χρήστες του Kodi θεωρούν επίσης το Vortex ως το κορυφαίο πρόσθετο λόγω της ροής HD. Το πιο σημαντικό, όλη η ροή του λειτουργεί εξαιρετικά χωρίς να φορτώνει το περιεχόμενο πολυμέσων.

Το @ rockcrusher01 #VORTEX έχει το καλύτερο (πιθανώς το ΜΟΝΟ που λειτουργεί σε HD / Eng) ροή βραβείων Grammy στο KODI. Props και TY pic.twitter.com/5nQwksR0id

– Nick Anghel (@nickanghel) 13 Φεβρουαρίου 2017

Για να προσθέσετε πράγματα

Το Vortex, ένα νέο όνομα στον κόσμο του Kodi έχει αναλάβει την κατηγορία αθλητικών και μουσικών πρόσθετων. Είναι το προϊόν των δύο δημοφιλών ονομάτων του κόσμου Kodi Rock Crusher και Dreamweaver. Καλύπτει πολλά αθλητικά γεγονότα, συμπεριλαμβανομένων των UFC PPV εκδηλώσεων, τα οποία είναι δύσκολο να δείτε στο διαδίκτυο δωρεάν. Σε αυτόν τον οδηγό, συζητάμε πώς να εγκαταστήσετε το Vortex στο Kodi και να παρακολουθήσετε ζωντανά σπορ. Δείτε τον οδηγό kodi vpn.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Thanks! You've already liked this