Πώς να εγκαταστήσετε το UltraSurf VPN για το Kodi

Το UltraSurf VPN δεν είναι τόσο δημοφιλής πάροχος VPN, αλλά είναι σίγουρα μια λογική επιλογή κατά την επιλογή ενός VPN για το Kodi. Αν και δεν μπορούμε να το χαρακτηρίσουμε ως το καλύτερο VPN για το Kodi, ωστόσο το UltraSurf είναι ένα λογικό VPN για το Kodi. Είναι ένα δωρεάν VPN, που σημαίνει ότι δεν απαιτείται συνδρομή για τη χρήση αυτής της υπηρεσίας.

Ακολουθήστε αυτόν τον οδηγό για να μάθετε περισσότερα σχετικά με το UltraSurf VPN και τη συμβατότητά του με τις συσκευές Kodi και FireStick.

Πώς να εγκαταστήσετε το UltraSurf VPN για Kodi

Το UltraSurf VPN είχε μια έκδοση beta του πρόσθετου Kodi που θα μπορούσε να εγκατασταθεί απευθείας στο Kodi, ακριβώς όπως το πρόσθετο PureVPN Kodi. Ήταν διαθέσιμο στο αποθετήριο Kobra, αλλά όπως τερματίστηκε πρόσφατα, δεν υπάρχουν ίχνη πρόσθετου UltraSurf Kodi σε οποιοδήποτε άλλο αποθετήριο, προς το παρόν.

Επομένως, ο καλύτερος τρόπος για να χρησιμοποιήσετε αυτήν την υπηρεσία είναι να εγκαταστήσετε τον υπολογιστή-πελάτη επιφάνειας εργασίας για Windows και, στη συνέχεια, να εκτελέσετε το Kodi. Μπορείτε να κατεβάσετε το πρόγραμμα UltraSurf Windows Client και να το εγκαταστήσετε στο σύστημά σας. Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με αυτό μπορείτε να ακολουθήσετε τον τρόπο εγκατάστασης ενός VPN στον οδηγό Kodi.

Μόλις το εγκαταστήσετε, απλώς εγγραφείτε. Στη συνέχεια, συνδεθείτε και συνδεθείτε σε οποιονδήποτε ασφαλή διακομιστή που θέλετε. Μόλις συνδεθείτε στον ασφαλή διακομιστή, ανοίξτε το Kodi και ξεκινήστε τη ροή με οποιοδήποτε πρόσθετο Kodi. Ένα από τα πιο σημαντικά πλεονεκτήματα της ύπαρξης VPN είναι ότι μπορείτε να απολαύσετε ροή με πρόσθετα IPTV Kodi, καθώς είναι γεωγραφικά περιορισμένα.

Πώς να εγκαταστήσετε το UltraSurf VPN για FireStick

Το FireStick γίνεται η πρώτη επιλογή των binge watchers σε όλο τον κόσμο λόγω των προσβασιμότητας και των χαρακτηριστικών του. Έχοντας μια μεγάλη ποικιλία εφαρμογών, επιτρέπει στους χρήστες να κάνουν ροή σχεδόν οτιδήποτε θέλουν να παρακολουθήσουν. Ωστόσο, γνωρίζοντας το γεγονός ότι πολλοί άνθρωποι αγαπούν τη δωρεάν ροή, το Kodi στο FireStick έχει γίνει μια τάση.

Το να έχετε ένα VPN στο FireStick είναι πολύ σημαντικό, ακόμα κι αν δεν χρησιμοποιείτε το Kodi, επειδή πολλές από τις εφαρμογές και το περιεχόμενο που διατίθεται μέσω αυτών είναι γεωγραφικά περιορισμένο. Πολλοί χρήστες αντιμετωπίζουν προβλήματα κατά τη ροή των αγαπημένων τους ταινιών, τηλεοπτικών εκπομπών κ.λπ. επειδή είτε είναι γεωγραφικά περιορισμένοι είτε αποκλείονται από τον ISP τους.

Ως εκ τούτου, εάν θέλετε να απολαύσετε δωρεάν online streaming εμπειρία, ακολουθήστε αυτά τα βήματα για να εγκαταστήσετε το UltraSurf VPN στο FireStick:

 1. Εκκινήστε το FireStick > Κάντε κλικ στην επιλογή αναζήτησης από το κύριο μενού.
 2. Τύπος Πρόγραμμα λήψης και κάντε κλικ στην αναζήτηση.
 3. Από το αποτέλεσμα αναζήτησης, κάντε κλικ στην εφαρμογή Downloader και κάντε κλικ στο Παίρνω.
 4. Μόλις εγκαταστήσετε την εφαρμογή Downloader στο FireStick, ανοίξτε την εφαρμογή.
 5. Τώρα εισαγάγετε αυτήν τη διεύθυνση URL στη γραμμή αναζήτησης της εφαρμογής: https: // bitly / 2lSyySP > Κάντε κλικ Πηγαίνω.
 6. Όταν ολοκληρωθεί η λήψη, κάντε κλικ στο Επόμενο.
 7. Κάντε κλικ στην εγκατάσταση όταν εμφανιστεί το παράθυρο διαλόγου και περιμένετε να εγκατασταθεί η εφαρμογή.
 8. Μετά την εγκατάσταση της εφαρμογής, κάντε κλικ στο Ανοιξε.
 9. Όταν ανοίξει η εφαρμογή, θα δείτε ένα κουμπί διακόπτη να εμφανίζεται μπροστά. Κάντε κλικ σε αυτό για να συνδεθείτε σε έναν ασφαλή διακομιστή.

Αυτή η διαδικασία εγκατάστασης θα διαρκέσει μόλις 5 λεπτά και θα είστε έτοιμοι για ασφαλή ροή. Ωστόσο, εάν θέλετε να μεταδώσετε δωρεάν περιεχόμενο στο FireStick, τότε θα πρέπει πρώτα να εγκαταστήσετε το Kodi στο FireStick.

Είναι το UltraSurf VPN ασφαλές?

Αυτό είναι το κύριο μέλημα κάθε χρήστη, επειδή ο λόγος που οι χρήστες επιλέγουν ένα VPN είναι η προστασία του απορρήτου τους. Σχεδόν κάθε πάροχος VPN ισχυρίζεται ότι είναι ο καλύτερος και ασφαλέστερος πάροχος υπηρεσιών, αλλά πρόσφατα, πολλοί από τους παρόχους απέτυχαν να πιστέψουν στις αξιώσεις τους. Διαρροές DNS και αποτυχημένη απόκρυψη IP είναι συνηθισμένα πράγματα που παρατηρούνται με δωρεάν παρόχους VPN.

Τα πρωτόκολλα ασφαλείας τους δεν είναι τόσο ισχυρά που μπορούν να παρέχουν πλήρη ασφάλεια όπως οι πάροχοι VPN υψηλής ποιότητας. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο πολλοί χρήστες έχουν ζητήματα εμπιστοσύνης που σχετίζονται με δωρεάν παρόχους VPN. Το UltraSurf VPN είναι ένας από τους δωρεάν παρόχους υπηρεσιών, έχει αμφισβητηθεί από πολλούς ανθρώπους σε πολλά φόρουμ. Όσον αφορά την άποψή μου, εάν χρησιμοποιείτε το UltraSurf για σκοπούς ροής, τότε είναι ασφαλές στη χρήση υπηρεσία όπως οποιαδήποτε άλλη.

Κριτικές UltraSurf VPN

Το UltraSurf VPN υπάρχει εδώ και αρκετό καιρό και οι χρήστες που είναι εξοικειωμένοι με τη βιομηχανία VPN το γνωρίζουν. Για να σας δώσω μια καλύτερη εικόνα για το τι σκέφτονται οι άλλοι γι ‘αυτό, έχω συμπεριλάβει μερικά νήματα Reddit:

Σχόλιο από συζήτηση N3w0ne σχόλιο από συζήτηση "Ποιο είναι το καλύτερο φορητό, δωρεάν vpn με ευρωπαϊκούς διακομιστές.".

Αυτός ο χρήστης έχει δώσει θετικά σχόλια σχετικά με το UltraSurf VPN. Ωστόσο, ένα από τα πιο σημαντικά πράγματα που πρέπει να παρατηρήσετε είναι ότι το ανέφερε επίσης ότι το χρησιμοποίησε για να ξεμπλοκάρετε το YouTube. Αυτό σημαίνει ότι εάν χρησιμοποιείτε το UltraSurf VPN μόνο για παράκαμψη των περιορισμών, τότε είναι μια καλή επιλογή.

Σχόλιο από συζήτηση redditmaid σχόλιο από συζήτηση "Δεν μπορώ απλώς να χρησιμοποιήσω υπερήχους αντί να χρησιμοποιήσω ένα VPN?".

Αυτός ο χρήστης έχει διευκρινίσει ξεκάθαρα ότι το UltraSurf VPN δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί για οτιδήποτε άλλο από το ξεμπλοκάρισμα του ιστότοπου. Ο λόγος που ανέφερε είναι θεμιτός ότι το πρωτόκολλο ασφαλείας που προσφέρει το UltraSurf VPN είναι αμφισβητήσιμο και το ίδιο ισχύει και για τις πρακτικές τους. Και πάλι, αυτό ισχύει για κάθε άλλη δωρεάν υπηρεσία VPN.

συμπέρασμα

Ολοκληρώνοντας αυτήν την κριτική, θα έλεγα ότι το UltraSurf VPN είναι μια λογική υπηρεσία για online streamers. Λόγω του ότι ξεμπλοκάρει σχεδόν κάθε περιορισμένο ιστότοπο και το γεγονός ότι η εμπειρία UltraSurf Kodi είναι επίσης ικανοποιητική. Παρ ‘όλα αυτά, δεν θα συνιστούσα στους χρήστες να επιλέξουν αυτό το VPN εάν αναζητούν κορυφαίο απόρρητο.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Thanks! You've already liked this