Πώς να εγκαταστήσετε το PureVPN στο FireStick και το FireTV;

PureVPN-FireStick

Πραγματοποιήστε λήψη του PureVPN για FireStick και απολαύστε απρόσκοπτη και ασφαλή εμπειρία ροής με ένα από τα καλύτερα VPN για FireStick.

Θα μπορείτε να κάνετε streaming οποιουδήποτε τίτλου περιεχομένου από οποιαδήποτε πλατφόρμα, από οπουδήποτε θέλετε, παρακάμπτοντας τους γεωγραφικούς περιορισμούς. Επιπλέον, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για το απόρρητό σας, επειδή είναι ένας πολύ αξιόπιστος πάροχος υπηρεσιών που προσφέρει κρυπτογράφηση στρατιωτικού βαθμού.

Χαρακτηριστικά PureVPN FireStick

Το PureVPN είναι ένας καταπληκτικός πάροχος υπηρεσιών που προσφέρει κάποια κορυφαία δυνατότητα όπως:

 1. Φιλική προς το χρήστη διεπαφή
 2. Επιτρέπονται 5 ταυτόχρονες συνδέσεις
 3. Καταργήστε τον αποκλεισμό κάθε γεωγραφικού ιστότοπου όπως Netflix, Hulu, Sling TV κ.λπ..
 4. Περιλαμβάνεται η δυνατότητα Split Tunneling
 5. Διακομιστές υψηλής ταχύτητας
 6. Διατίθεται η δυνατότητα διακόπτη Kill
 7. Εγγύηση επιστροφής χρημάτων 31 ημερών
 8. 24/7 υποστήριξη πελατών

Πώς να ρυθμίσετε το PureVPN στο Amazon FireStick?

Ακολουθήστε αυτά τα βήματα για να κάνετε λήψη του PureVPN στο FireStick:

 1. Μεταβείτε στον ιστότοπο PureVPN και εγγραφείτε στο πακέτο του που σας ταιριάζει καλύτερα.
 2. Κατεβάστε την εφαρμογή PureVPN στο FireStick ή το Fire μέσω του Amazon App Store.
 3. Ανοίξτε την εφαρμογή μετά την εγκατάσταση και συνδεθείτε χρησιμοποιώντας τα διαπιστευτήριά σας PureVPN.
 4. Τώρα συνδεθείτε στην τοποθεσία που θέλετε από τη λίστα των διαθέσιμων περιοχών.
 5. Μόλις συνδεθείτε, μπορείτε εύκολα να μεταδώσετε ροή ό, τι θέλετε να παρακολουθήσετε και θα μπορείτε να παρακάμψετε οποιονδήποτε ιστότοπο με γεωγραφικούς περιορισμούς.

Εφαρμογές Amazon FireStick που λειτουργούν καλύτερα με το PureVPN

1. Netflix

Η νούμερο ένα διαδικτυακή πλατφόρμα ροής είναι άμεσα διαθέσιμη και προσβάσιμη σε όλο τον κόσμο. Ωστόσο, το πρόβλημα είναι ότι κάθε περιοχή έχει διαφορετική βιβλιοθήκη και πολλοί διάσημοι τίτλοι περιεχομένου υπόκεινται σε γεωγραφικούς περιορισμούς. Η βιβλιοθήκη Netflix των ΗΠΑ έχει τους καλύτερους τίτλους περιεχομένου στο Netflix και η πρόσβαση είναι δυνατή μόνο μέσω διακομιστή των ΗΠΑ.

Εδώ είναι όπου το PureVPN θα σας βοηθήσει κρυπτογραφώντας την κυκλοφορία σας και σας επιτρέπει να παρακάμψετε τους γεωγραφικούς περιορισμούς. Το Netflix είναι διάσημο για την υπηρεσία ροής υψηλής ταχύτητας και έτσι και οι διακομιστές PureVPN, φανταστείτε τον εκπληκτικό συνδυασμό.

2. Πλούτωνα τηλεόραση

Το Pluto TV είναι μια εκπληκτική δωρεάν εφαρμογή ζωντανής ροής τηλεόρασης που επιτρέπει στους χρήστες να παρακολουθούν μια μεγάλη ποικιλία καναλιών δωρεάν στο FireStick. Ωστόσο, υπάρχει και ένα premium πρόγραμμα της Pluto TV που παρέχει στους χρήστες μεγαλύτερη ποικιλία καναλιών από όλο τον κόσμο.

3. Tubi

Το Tubi μπορεί να θεωρηθεί Netflix για freeloaders, καθώς διαθέτει ένα ευρύ φάσμα δημοφιλών τίτλων περιεχομένου που διατίθενται για ροή όπως το Netflix. Ωστόσο, έχω χρησιμοποιήσει τον όρο freeloaders επειδή είναι εντελώς δωρεάν και δεν απαιτεί καμία συνδρομή. Ωστόσο, τίποτα καλό δεν είναι δωρεάν, γι ‘αυτό ίσως χρειαστεί να αντιμετωπίσετε την ταλαιπωρία των διαφημίσεων.

4. Euronews

Εάν είστε λάτρης των ειδήσεων, που του αρέσει να ενημερώνεται για όλες τις τελευταίες ενημερώσεις και τα νέα, τότε το Euronews είναι για εσάς. Παρέχει όλες τις τελευταίες ειδήσεις από όλο τον κόσμο σε διάφορες γλώσσες.

5. ESPN

Ποιος δεν ξέρει για το ESPN; Είναι πράγματι ένα από τα πιο δημοφιλή αθλητικά κανάλια ροής στον κόσμο. Το ESPN στο FireStick έχει δωρεάν ροές σε ζωντανά παιχνίδια και επιτρέπει στους χρήστες να παρακολουθούν τα αγαπημένα τους παιχνίδια σε πολλές συσκευές.

Ωστόσο, η δωρεάν λειτουργία δεν είναι διαθέσιμη σε κάθε παιχνίδι ή εκδήλωση, καθώς ορισμένες από τις ροές πληρώνουν ανά προβολή και απαιτούν διαπιστευτήρια σύνδεσης μέσω καλωδίου.

PureVPN για FireStick 1ης γενιάς

Το καλύτερο πράγμα για το PureVPN στο FireStick είναι ότι είναι ο μόνος πάροχος VPN, ο οποίος υποστηρίζει το FireStick 1ης γενιάς. Δεν είναι δυνατή η απευθείας λήψη άλλων παρόχων VPN σε συσκευές FireStick ή Fire TV 1ης γενιάς, αλλά το PureVPN μπορεί εύκολα να εγκατασταθεί και να χρησιμοποιηθεί μέσω αυτών.

Άλλοι πάροχοι VPN δεν μπορούν να εγκατασταθούν σε συσκευές FireStick και Fire TV 1ης γενιάς και απαιτούν μια μέθοδο λύσης. Ωστόσο, το PureVPN έχει επικεντρωθεί σε αυτό το κενό και παρέχει εκτεταμένη υποστήριξη για την πρώτη έκδοση της συσκευής FireStick, η οποία εξακολουθεί να χρησιμοποιείται ευρέως από χιλιάδες.

Συχνές ερωτήσεις για το PureVPN στο FireStick

Γιατί χρειάζεστε ένα VPN στο FireStick?

Το FireStick χρησιμοποιείται ευρέως από binge watchers και online streaming geeks, που τους αρέσει να μεταδίδουν μεγάλη ποικιλία περιεχομένου από όλο τον κόσμο. Ένα από τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι χρήστες είναι ο γεω-περιορισμός του περιεχομένου, ο οποίος δεν μπορεί να παρακαμφθεί χωρίς VPN.

Ένα VPN δεν κρυπτογραφεί μόνο την επισκεψιμότητά σας και σας παρέχει ασφαλή πρόσβαση σε αποκλεισμένους ή περιορισμένους ιστότοπους, αλλά επίσης αποτρέπει τον περιορισμό του ISP.

Είναι PureVPN αξιόπιστο?

Ναι, το PureVPN είναι ένας αξιόπιστος πάροχος VPN, και γι ‘αυτό θεωρείται ένα από τα καλύτερα VPN για το FireStick. Δεν έχει διαρροές DNS ή IP, δεν έχει αυστηρή πολιτική καταγραφής και έχει πρωτόκολλο κρυπτογράφησης στρατιωτικού βαθμού.

Είναι PureVPN καλύτερο από ένα δωρεάν VPN για το FireStick?

Ναι, το PureVPN είναι καλύτερο από ένα δωρεάν VPN για το FireStick από άποψη ασφάλειας. Οι δωρεάν πάροχοι VPN έχουν διαρροές DNS και πολλοί από αυτούς είναι αμφιλεγόμενοι για τη διατήρηση αρχείων καταγραφής δεδομένων. Ωστόσο, το PureVPN δεν διατηρεί αρχεία καταγραφής και έχει ένα πολύ ισχυρό πρωτόκολλο κρυπτογράφησης AES-256, καθιστώντας το εξαιρετικά ασφαλές.

συμπέρασμα

Οι χρήστες του Amazon FireStick και του FireTV διαμαρτύρονταν πάντα για τη μη διαθεσιμότητα περιεχομένου και αυτό οφείλεται στους γεωγραφικούς περιορισμούς. Δεύτερον, πολλοί χρήστες αντιμετωπίζουν προβλήματα περιορισμού ενώ προσπαθούν να κάνουν streaming με το Amazon FireStick, χάρη στους ISP τους.

Έχοντας το PureVPN για FireStick, οι χρήστες θα μπορούν να μεταδίδουν το αγαπημένο τους περιεχόμενο σε ροή, παρακάμπτοντας εύκολα τον γεω-περιορισμό. Επιπλέον, θα μπορούν να απολαμβάνουν απρόσκοπτη ροή μέσω των διακομιστών PureVPN υψηλής ταχύτητας και να παραμένουν ασφαλείς από προβλήματα περιορισμού του ISP.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Thanks! You've already liked this