Πώς να εγκαταστήσετε το Pro Sport στο Kodi σε λιγότερο από 5 λεπτά

Είτε το αμερικανικό ποδόσφαιρο, το χόκεϊ, είτε άλλα αθλήματα στον κόσμο, το Pro Sport τα έχει όλα. Είναι ένα πρόσθετο Kodi τρίτου μέρους όπου μπορείτε να παρακολουθήσετε αμερικανικά αθλήματα για όσο χρονικό διάστημα θέλετε. Το Pro Sport Kodi 2017 μεταδίδει ζωντανά αθλητικά από οπουδήποτε σε όλο τον κόσμο και το μεταφέρει απευθείας στα κουτιά Kodi ή στον υπολογιστή σας.

Σε αυτόν τον οδηγό συζητάμε πώς να εγκαταστήσετε το Pro Sport στο Kodi και επίσης στο Fire Stick. Ασχολείται περαιτέρω με όλα τα θέματα που σχετίζονται με το Pro Sport Kodi, οπότε διαβάστε παρακάτω!

Πώς να εγκαταστήσετε το Pro Sport στο Kodi Jarvis 16
Πώς να εγκαταστήσετε το Pro Sport στο Kodi Fire Stick
Πώς να ενημερώσετε το Pro Sport στο Kodi
Pro Sport Kodi Λήψη Zip URL
Κριτικές Pro Sport Kodi Reddit
Το Pro Sport Kodi δεν λειτουργεί / Σφάλματα / ζητήματα

Πώς να εγκαταστήσετε το Pro Sport σε έκδοση Kodi Krypton 17 ή νεότερη

 1. Ξεκινήστε το Kodi στο σύστημά σας > Παω σε Ρυθμίσεις (ένα εικονίδιο με το γρανάζι που βρίσκεται στο επάνω μενού) > Τώρα κάντε κλικ στο Διαχείριση αρχείων > Εδώ θα πρέπει να κάνετε διπλό κλικ Προσθήκη πηγής.πώς να εγκαταστήσετε το pro sport στο kodi
 2. Μόλις ανοίξει το πλαίσιο, κάντε κλικ στο σημείο που λέει ‘Κανένας’ > Στη συνέχεια, πληκτρολογήστε το Διεύθυνση URL https://cazwall.com/repo/ και κάντε κλικ στο Εντάξει > Ονομάστε το αποθετήριο «SC» και κάντε κλικ Εντάξει > Κάντε κλικ Εντάξει και πάλι έτσι ώστε το κουτί να κλείνει.πώς να εγκαταστήσετε το pro sport σε kodi krypton έκδοση 17 ή νεότερη
 3. Παω σε Kodi Home > Κάντε κλικ στο Πρόσθετα καρτέλα στο αριστερό μενού > Τώρα κάντε κλικ στο Κουτί-εικονίδιο βρίσκεται στην κορυφή.πώς να προσθέσετε pro sport στο kodi
 4. Εδώ πρέπει να κάνετε κλικ Εγκατάσταση από Zip File επιλογή > Στη συνέχεια επιλέξτε SC από τη μεγάλη λίστα > Στη συνέχεια κάντε κλικ στο Αποθήκη > Τώρα επιτέλους κάντε κλικ στο repository.simplycaz-1.0.2.zip > Περιμένετε να εγκατασταθεί.pro sport kodi zip file download url
 5. Κάντε κλικ στο Εγκατάσταση από το αποθετήριο > Κάντε κύλιση προς τα κάτω και κάντε κλικ στο Απλά Caz Repo > Τότε Πρόσθετα βίντεο > Επιλέγω Pro Sport > Εγκαθιστώ.επαγγελματική εγκατάσταση kodi
 6. Για να δείτε το πρόσθετο, μεταβείτε στο Kodi Home > Πρόσθετα > Πρόσθετα βίντεο > Pro Sport > Παρακολουθήστε τώρα NHL, NFL NBA και άλλα αθλήματα στο Pro Sport.

ρυθμίσεις pro sport kodi

Πώς να εγκαταστήσετε το Pro Sport σε έκδοση Kodi Jarvis 16 ή παρακάτω

 1. Ξεκινήστε το Kodi Jarvis > Πατήστε στο Μενού συστήματος > Κάντε κλικ στην επιλογή Διαχείριση αρχείων > Κάντε διπλό κλικ στην Προσθήκη πηγής > Κάντε κλικ στην επιλογή “Κανένα” όταν ανοίξει το πλαίσιο διαλόγου.
 2. Τύπος Διεύθυνση URL https://cazwall.com/repo/ και κάντε κλικ στο Ολοκληρώθηκε > Πληκτρολογήστε Όνομα «SC» και κάντε κλικ Ολοκληρώθηκε > Κάντε κλικ Εντάξει για να κλείσετε το κουτί.
 3. Τώρα επιστρέψτε στο Κύριο μενού Kodi > Κάντε κλικ στο Σύστημα επιλογή ξανά > Στη συνέχεια κάντε κλικ στο Πρόσθετα > Εγκατάσταση από Zip File > Επιλέγω SC από τη λίστα > Τώρα κάντε κλικ στο Αποθήκη > repository.simplycaz-1.0.2.zip
 4. Τώρα επιλέξτε Εγκατάσταση από το αποθετήριο > Απλά Caz Repo > Πρόσθετα βίντεο > Pro Sport > Εγκαθιστώ > Απολαύστε ζωντανά σπορ!

Πώς να εγκαταστήσετε το Pro Sport στο Kodi Fire Stick

 1. Ανοίξτε τη συσκευή Fire Stick σε μια οθόνη > Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις > Κάντε κλικ στο Device > Στη συνέχεια, η επιλογή προγραμματιστή > Τώρα επιλέξτε Ενεργοποίηση εντοπισμού σφαλμάτων ADB και εφαρμογών από άγνωστες πηγές.
 2. Τώρα μεταβείτε στο Fire Stick Home > Ανοίξτε το Kodi και ακολουθήστε τα βήματα που περιγράφονται στην παραπάνω ενότητα.

Πώς να ενημερώσετε το Pro Sport στο Kodi

Το Kodi ενημερώνει αυτόματα τα πρόσθετα Kodi. Εάν το Kodi δεν ενημερώνει πρόσθετα, τότε πρέπει να το κάνετε χειροκίνητα.

 1. Για να ενημερώσετε το Pro Sport χειροκίνητα, ανοίξτε Κόδι > Στη συνέχεια κάντε κλικ στο Πρόσθετα > Πρόσθετα βίντεο > Τότε Κάντε δεξί κλικ στο Pro Sport και κάντε κλικ στο Πληροφορίες.
 2. Στο κάτω μέρος της οθόνης σας θα βρείτε Εκσυγχρονίζω επιλογή, οπότε κάντε κλικ σε αυτό. Είτε θα μπορούσατε επίσης να κάνετε κλικ στο Αυτόματη ενημέρωση επιλογή που υπάρχει δίπλα στην επιλογή ενημέρωσης και γυρίστε την ΕΠΙ.

Pro Sport Kodi Λήψη Zip URL

Ένας άλλος τρόπος λήψης του Pro Sport Kodi 2017 είναι μέσω του Zip URL. Κάντε κλικ ΕΔΩ για λήψη του Simply Caz Repo και ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:

 1. Ξεκινήστε το Kodi > Μεταβείτε στα Πρόσθετα > Κουτί-εικονίδιο > Εγκατάσταση από Zip File > Περιηγηθείτε στο ληφθέν αρχείο Zip και ανεβάστε το.
 2. Κάντε κλικ στο Εγκατάσταση από αποθετήριο > Απλά Caz Repo > Πρόσθετα βίντεο > Pro Sport > Εγκαθιστώ.

Κριτικές Pro Sport Kodi Reddit

@ESPNCleveland Pro sport app στο Kodi στο Firestick, δεν είχα προβλήματα με την παρακολούθηση παιχνιδιού.

– Tully Mars (@ TullyMars6) 7 Οκτωβρίου 2017

@ESPNCleveland Pro sport app στο Kodi στο Firestick, δεν είχα προβλήματα με την παρακολούθηση παιχνιδιού.

– Tully Mars (@ TullyMars6) 7 Οκτωβρίου 2017

Οι χρήστες του Kodi παρακολουθούν αμερικανικό ποδόσφαιρο με την εφαρμογή Pro Sport στο Kodi Fire Stick. Οι άνθρωποι δεν έχουν κανένα πρόβλημα να παρακολουθούν το παιχνίδι λόγω της ποιότητας ροής που προσφέρει.

Kodi, Sports, Pro Sport, NFL, επιλέξτε ένα παιχνίδι και, στη συνέχεια, επιλέξτε μια ροή. Ίσως πρέπει να κοιτάξετε μερικές ροές για να βρείτε μια καλή .. pic.twitter.com/XLu2oqtIrz

– sarah (@ sarahleigh27) 17 Σεπτεμβρίου 2017

Σύμφωνα με ορισμένους χρήστες του Kodi, μπορεί να χρειαστεί να κάνετε κλικ σε μερικές ροές στο πρόσθετο Pro Sport προτού αποκτήσετε τη σωστή ροή για να εργαστείτε στο Kodi. Αυτή η δήλωση ισχύει επειδή λόγω ισχυρισμών περί πνευματικών δικαιωμάτων, ορισμένες από τις πηγές του ιστότοπου ζωντανής ροής ενδέχεται να κλείσουν κατά τη διάρκεια ζωντανής δράσης.

Pro Sport Kodi Δεν λειτουργεί / Προβλήματα με σφάλματα

Τα ζητήματα που δεν λειτουργούν Pro Sport Kodi 2017 ενδέχεται να παραμείνουν μαζί σας για το υπόλοιπο της ζωής σας, αλλά έχουμε τη σωστή λύση για αυτό το πρόσθετο. Μερικά από τα ζητήματα και οι λύσεις τους παρέχονται παρακάτω:

Έλεγχος σφαλμάτων Pro Sport

Αυτό το σφάλμα Kodi Pro Sport παρουσιάζεται όταν έχετε εγκαταστήσει λάθος αποθετήριο ή αυτό που έχει τερματιστεί. Είτε, το σφάλμα ελέγχου καταγραφής ενδέχεται επίσης να εμφανιστεί όταν κάποιο πρόσθετο τερματίστηκε προσωρινά.

Λύση

Για να επιλύσετε αυτό το ζήτημα, πρέπει να εξετάσετε το ενδεχόμενο εγκατάστασης του Pro Sport με το Simply Caz Repo. Η εγκατάσταση αυτού του πρόσθετου με άλλα αποθετήρια ενδέχεται να μην βοηθήσει στην σωστή λειτουργία.

Αργή περιήγηση ή δεν βρέθηκαν πηγές

Για ορισμένους χρήστες του Kodi, η αργή περιήγηση ή απλά δεν υπάρχει διαθέσιμη περιήγηση θα μπορούσε να είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα. Όταν κάνετε κλικ στην πηγή για να παρακολουθήσετε ζωντανά αθλήματα, απογοητεύεστε όταν ανακαλύπτετε ότι δεν μεταδίδεται σε ροή.

Λύση

Για αργή περιήγηση, απαιτείται η εκκαθάριση της προσωρινής μνήμης Kodi για αύξηση της ταχύτητας περιήγησης. Λαμβάνοντας υπόψη το «No Source Error», το Pro Sport εμφανίζει μόνο αγώνες που παίζονται ζωντανά. Δεν υπάρχουν διαθέσιμα στιγμιότυπα για τους αγώνες ή οποιαδήποτε ανάλυση πριν από τον αθλητισμό. Έτσι, οι πηγές μπορούν να βρεθούν μόνο κατά την έναρξη της ζωντανής δράσης.

Τυλίγοντας το

Το Pro Sport, ένα πρόσθετο Kodi που διαθέτει ζωντανά αμερικανικά αθλήματα είναι ένα πολύ δημοφιλές πρόσθετο Kodi μεταξύ των χρηστών του American Kodi. Μεταδίδει ζωντανή δράση για αγώνες NFL, NHL και NBA με ροή HD. Αυτός ο οδηγός σάς βοηθά να εγκαταστήσετε το Pro Sport στο Kodi με το Simply Caz Repo και να παρακολουθήσετε ζωντανά αθλήματα.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Thanks! You've already liked this