Πώς να εγκαταστήσετε το Plexus στο Kodi σε λιγότερο από ένα λεπτό

Η άμεση ροή του αγαπημένου σας περιεχομένου είναι πλέον δυνατή μέσω του πρόσθετου Plexus για το Kodi. Το Plexus είναι ένα πρόσθετο ροής peer to peer τρίτων που είναι δωρεάν. Επιτρέπει στους χρήστες να μεταδίδουν εύκολα το αγαπημένο τους περιεχόμενο. Αλλά η εγκατάσταση πρόσθετων kodi τρίτων κατασκευαστών, μερικές φορές γίνεται μια ταλαιπωρία για τους νέους χρήστες. Θα σας καθοδηγήσει πώς να εγκαταστήσετε το plexus στο Kodi βήμα προς βήμα σε αυτό το ιστολόγιο.

Αυτός είναι ένας λεπτομερής οδηγός εγκατάστασης για να σας εξηγήσει πώς να χρησιμοποιήσετε το plexus kodi addon σε διαφορετικά λειτουργικά συστήματα. Αφού διαβάσετε τον οδηγό του, θα μπορείτε να έχετε εύκολη πρόσβαση στις ροές Plexus.

Πώς να εγκαταστήσετε το Plexus σε Kodi Krypton Έκδοση 17 ή νεότερη

 1. Τρέξιμο Εφαρμογή Kodi. Κάνε κλικ στο Ρυθμίσεις εικονίδιο στην αριστερή στήλη.πώς να εγκαταστήσετε το plexus στο kodi
 2. Θα εμφανιστούν πολλές επιλογές, επιλέξτε “Διαχείριση αρχείων“.πώς να εγκαταστήσετε το plexus σε kodi krypton έκδοση 17 ή νεότερη
 3. Θα εμφανιστεί ένα νέο παράθυρο, επιλέξτε “Προσθήκη πηγήςΑπό την αριστερή στήλη.πώς να προσθέσετε πλέγμα στο kodi
 4. Όταν σας ζητηθεί το παράθυρο προσθήκης προέλευσης, κάντε διπλό κλικ στη σειρά που δείχνει ““.ρύθμιση plexus kodi
 5. Εδώ, εισαγάγετε τον σύνδεσμο “http://areswizard.uk/“Και κάντε κλικ στο”Εντάξει“.ρυθμίσεις plexus kodi
 6. Τώρα εισαγάγετε το όνομα “Άρης“, Κάντε κλικ “Εντάξει“.διαμόρφωση plexus kodi
 7. Μόλις εισαχθεί ο σύνδεσμος και το όνομα, κάντε κλικ ξανά στο Ok και θα επιστρέψετε στη Διαχείριση αρχείων.προσθήκη πηγής αρχείου plexus kodi download url zip
 8. Τώρα επιστρέψτε στην αρχική οθόνη του Kodi και κάντε κλικ στα Πρόσθετα.το plexus kodi δεν λειτουργεί
 9. Τώρα κοιτάξτε στην κορυφή της αριστερής στήλης, θα εμφανιστεί ένα εικονίδιο πλαισίου. Κάντε κλικ σε αυτό το εικονίδιο πλαισίου. Κάντε κλικ στο “Εγκατάσταση από αρχείο zip“Και κάντε κλικ στο”Άρης“.πλέγμα ares
 10. Θα εμφανίσει μερικά αποθετήρια kodi, κάντε κλικ στο “repository.aresproject-0.1.0.zipπρόσθετο πλέγματος kodi
 11. Τώρα περιμένετε μέχρι να εγκατασταθεί το αποθετήριο, θα εμφανιστεί ένα μήνυμα μετά την εγκατάσταση. Μόλις εμφανιστεί η ειδοποίηση, κάντε κλικ στο “Εγκατάσταση από αποθετήριο“.plexus kodi κάτω
 12. Τώρα επιλέξτε “Έργο Ares”.ροή πλέγματος
 13. Περιμένετε το μήνυμα με ενεργοποιημένο το πρόσθετο. Κάντε κλικ στο “Πρόσθετα προγράμματος”.πώς να εγκαταστήσετε το plexus σε kodi jarvis έκδοση 16 ή νεότερη
 14. Επιλέξτε “Plexus”. Κάντε κλικ στο “Εγκατάσταση”.εγκαταστήστε το plexus από tvaddons
 15. Περιμένετε για την ειδοποίηση “ενεργοποιημένο πρόσθετο”. Μόλις εμφανιστεί η ειδοποίηση, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε ροές πλέγματος.plexus kodi jarvis 16

Πώς να εγκαταστήσετε το Plexus για Kodi Jarvis Έκδοση 16 ή παρακάτω:

 1. Τρέξιμο Κόδι εφαρμογή.
 2. Κάντε κλικ ΣΥΣΤΗΜΑ και ανοίξτε τη Διαχείριση αρχείων.
 3. Κάντε κλικ στο “Προσθήκη πηγής“.
 4. Κάντε κλικ στη σειρά δηλώνοντας «“.
 5. Εισαγάγετε το σύνδεσμο “http://ares-repo.eu” και κάντε κλικ στο “Ολοκληρώθηκε“.
 6. Ονομάστε αυτόν τον σύνδεσμο ως “ares” και κάντε κλικ στο “Εντάξει“.
 7. Επιστρέψτε στην αρχική οθόνη του Kodi.
 8. Κάντε κλικ “Σύστημα“.
 9. Κάντε κλικ στο “Πρόσθετα“.
 10. Από αυτήν τη χήρα κάντε κλικ στο “Εγκατάσταση από αρχείο zip“.
 11. Κάντε κλικ στο “Άρης“.
 12. Επιλέξτε “repository.aresproject-x.x.x.zip“.
 13. Το αποθετήριο θα εγκατασταθεί, θα πρέπει να περιμένετε μέχριΤο πρόσθετο ενεργοποιήθηκεΕμφανίζεται η ειδοποίηση.
 14. Κάντε κλικ στο “Εγκατάσταση από αποθετήριο“.
 15. Επιλέξτε “Έργο Ares”.
 16. Κάντε κλικ στο “Πρόσθετα προγράμματος“.
 17. Κάντε κλικ στο “Πλέγμα“.
 18. Κάντε κλικ στην Εγκατάσταση.
 19. Περιμένετε την ειδοποίηση “το πρόσθετο ενεργοποιήθηκε” να εμφανιστεί.
 20. Εκεί το έχετε, το Plexus είναι πλέον εγκατεστημένο.

Πώς να εγκαταστήσετε το Plexus στο Kodi MAC:

 1. Πριν σας πω πώς να χρησιμοποιήσετε το plexus στο Kodi, πρέπει πρώτα να ξέρετε πώς να εγκαταστήσετε το Kodi σε Mac. Ακολουθούν τα βήματα για την εγκατάσταση του Kodi σε Mac:
 2. Κατεβάστε το Kodi για Mac από το https://kodi.tv/download “.
 3. Ανοίξτε την εικόνα δίσκου Kodi.
 4. Εγκαταστήστε το λογισμικό στο Mac σας μεταφέροντας και ρίχνοντας το εικονίδιο Kodi στο φάκελο Applications.
 5. Εκτελέστε την εφαρμογή Kodi.
 6. Ενδέχεται να εμφανιστεί ένα μήνυμα που να δηλώνει ότι αυτή η εφαρμογή δεν μπορεί να ξεκινήσει καθώς προέρχεται από ένα “άγνωστος προγραμματιστής“.
 7. Ανοίξτε την ασφάλεια & Ρυθμίσεις απορρήτου και “Να επιτρέπεται η λήψη εφαρμογών από:
 8. Αυτό είναι! Το Kodi θα τρέξει και μπορεί να χρησιμοποιηθεί ανάλογα.
 9. Τώρα η διαδικασία για την εγκατάσταση του Plexus στο Kodi είναι παρόμοια με αυτήν που συζητήθηκε παραπάνω. Μπορείτε να τους αναφέρετε για πρόσβαση σε ροές Plexus.

Διορθώσεις Plexus Kodi / Δεν λειτουργεί / Σφάλματα / Ζητήματα:

Το Plexus kodi addon έχει συνήθως πολλά προβλήματα στην εγκατάσταση ή τη χρήση τους. Μερικά από τα ζητήματα μπορεί να είναι:

Η εγκατάσταση του Plexus Kodi απέτυχε

Υπάρχουν ορισμένα προβλήματα που προκύπτουν κατά την εγκατάσταση του Plexus στο Kodi λόγω των σφαλμάτων του αρχείου προέλευσης. Καθώς πρόκειται για πρόσθετο τρίτου μέρους, οι σύνδεσμοι προέλευσης συνεχίζουν να αποκλείονται ή οι διακομιστές τους συνήθως απενεργοποιούνται. Οι περισσότεροι από τους χρήστες που προσπαθούν να εγκαταστήσουν το Plexus χρησιμοποιούν την πηγή “http://fusion.tvaddons.co“. Αυτή η πηγή έκλεισε πριν από λίγους μήνες και αργότερα αναδημοσιεύτηκε. Οι χρήστες αντιμετωπίζουν προβλήματα εγκατάστασης λόγω των παρωχημένων συνδέσμων πηγής.

Λύση

Για την αντιμετώπιση τέτοιων ζητημάτων εγκατάστασης, πρέπει πρώτα να ελέγξετε το τρέχον. ενημερωμένοι σύνδεσμοι που είναι ζωντανές. Προς το παρόν, οι http://areswizard.uk/ και http://areswizard.co.uk/ είναι ζωντανές πηγές και μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την εγκατάσταση του Plexus στο Kodi χωρίς να αντιμετωπίζετε κανένα πρόβλημα.

Καθυστέρηση ροής Plexus Kodi

Η αργή περιήγηση και οι καθυστερήσεις ροής είναι ένα σημαντικό ζήτημα με τις διαδικτυακές πλατφόρμες ροής. Μπορεί να επιμένουν κατά καιρούς, δημιουργώντας μια ενοχλητική κατάσταση για τον χρήστη.

Λύση

Αυτό το πρόβλημα μπορεί εύκολα να επιλυθεί εγκαθιστώντας τον οδηγό Ares. Μεταβείτε στα πρόσθετα προγραμμάτων και εγκαταστήστε τον Οδηγό Ares. Αφού εγκαταστήσετε τον Οδηγό Ares, μπορείτε να διαγράψετε την προσωρινή μνήμη και τις μικρογραφίες σας. Αυτό θα επιλύσει το πρόβλημα και η περιήγησή σας και η ροή θα λειτουργούν τέλεια Ή θα λάβετε αυτούς τους καλύτερους οδηγούς kodi.

Παλιά αποθετήρια Plexus Kodi

Τις περισσότερες φορές, θα αντιμετωπίσετε προβλήματα κατά την εγκατάσταση των πρόσθετων μετά την εγκατάσταση του αρχείου zip. Πολλά αποθετήρια προσφέρονται για εγκατάσταση από, αλλά μπορεί να μπερδευτείτε επιλέγοντας από αυτά.

Λύση

Ο καλύτερος τρόπος για να επιλέξετε το σωστό αποθετήριο είναι να δείτε ποια από αυτές είναι η ενημερωμένη. Επιλέξτε την τελευταία έκδοση από τη λίστα για να εγκαταστήσετε το πρόσθετο. Το Ares Project 0.1.7 είναι το τελευταίο αποθετήριο για την εγκατάσταση του πρόσθετου Plexus από. Ανατρέξτε στον οδηγό μας σχετικά με τον τρόπο κατάργησης αποκλεισμού αποθετηρίων χρησιμοποιώντας το kodi vpn.

Τυλίγοντας όλα επάνω

Συνοψίζοντας τα πάντα, η εγκατάσταση του Plexus στο Kodi δεν είναι πολύ ταλαιπωρία. Αν και είναι μια χρονοβόρα διαδικασία, αλλά η εμπειρία που παρέχει ο Kodi αξίζει τον κόπο, ειδικά όταν πρόκειται για το Plexus. Η διαδικασία εγκατάστασης του Kodi στο Plexus είναι σχεδόν παρόμοια σε κάθε πλατφόρμα. Τα ζητήματα που προκύπτουν κατά την εγκατάσταση συμβαίνουν επειδή αυτά είναι πρόσθετα τρίτων και δεν είναι επίσημα, επομένως η υποστήριξή τους δεν είναι πάντα διαθέσιμη ή όχι μέχρι το σήμα. Ομοίως, τα αποθετήρια συνεχίζουν να κλείνουν, προκαλώντας προβλήματα κατά την εγκατάσταση. Ωστόσο, έχω ολοκληρώσει όλες τις πτυχές περίτεχνα για να σας βοηθήσω να απολαύσετε την εμπειρία του Plexus. Στο τέλος θα σας συνιστούσα να χρησιμοποιείτε πάντα μια υπηρεσία Kodi VPN για να διασφαλίσετε το απόρρητό σας και να ασφαλίσετε τον εαυτό σας.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Thanks! You've already liked this